Подати оголошення

ЖК Лісовий квартал | Alliance Novobud | Бровари, вул. Київська, вул. Чорновола

ЗабудовникАльянс Новобуд
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
від 23 950 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 254.
23/9%
141/56%
90/35%
1. . .434436. . .1005
17 лип 2015 12:15
Цитата "Lisandr":
У кого високо горловина каналізації в трьокімнатних квартирах, можете підійти в 189-ту. Там у мене перероблено під нормальну висоту полу і у мого прораба є контакти шоб купити труби.
Я посадив на окремі лінії: 1 бойлер, 2 плита, 3 кондеї, 4 розетки, 5 світло.
п.с. "порадували" чугунні люки на дитячому майданчику, біля першого будинку.

А мне электрики сделали так:
17 лип 2015 12:36
Цитата "kipish":

А мне электрики сделали так:

хорошие специалисты у вас работали :super:
разводку сделали хорошую, чтоб было и удобно и практично
17 лип 2015 12:40
Цитата "Lisandr":
У кого високо горловина каналізації в трьокімнатних квартирах, можете підійти в 189-ту. Там у мене перероблено під нормальну висоту полу і у мого прораба є контакти шоб купити труби.
Я посадив на окремі лінії: 1 бойлер, 2 плита, 3 кондеї, 4 розетки, 5 світло.
п.с. "порадували" чугунні люки на дитячому майданчику, біля першого будинку.

У меня такая тоже проблема.
Предварительно как с Вами связаться перед приходом.
Очень Вам благодарен за такую Вашу инициативу!!!!!!!!
17 лип 2015 12:57

Karolla писал(а):
81 ошибка при ремонте дома и офиса.
//golbis.com/pin/81-oshibka-pri-remonte- doma-i-ofisa-o-chyom-myi-sozhaleem-posle -remonta-obyazatelno-sohranite-chtobyi-p rochitat-vnimatelno/#.VaiiKfmqpED
Может кому пригодится. Было интересно почитать:)
Спасибо, интересная статья!

17 лип 2015 13:56
народ, а кто знает карточки олди которые на скидку дают жильцам 1го дома - по ним скидка только на стройматериалы? есть ли скидка по этой карте на электроинструмент? (дрель)
17 лип 2015 14:12
Соседи, а напомните, пожалуйста, телефон Людмилы из ОП. Спасибо!
17 лип 2015 16:41
Цитата "Cirano":

Ну почему, 2,5 должно хватить на всё. Машинка до киловатта, бойлер полтора, плюс на всё остальное(фен и т.д) в лучшем случае киловатт. Получиться 3-3,5кВТ и это на пике.

Ну мы же не знаем, какой там бойлер - что бы советовать... Это у Вас полторакиловаттный, а может там 2,5 квт Аристон Велис? :hi:
17 лип 2015 16:49
Цитата "VetalPav":

Делал самостоятельно. Если вы поставите дополнительный автомат перед бойлером, то можете смело вешать их на одну линию. Тут главная фишка в том, что бойлер лучше делать вообще без розетки. Да и в случае с наличием розетки - автомат все же удобнее. Абсолютно любой электрик Вам посоветует сделать для бойлера отдельную линию. Не знаю с чем это связано, то ли нормы, то ли правила... Себе прокладывал отдельно 3*1,5 для бойлера и 3*4 для машинки + посудомойка + духовка

Советуйте, советуйте ... :faceoff:
Без розетки, без клапана, без редуктора...
А потом начинаются проблемы с гарантийным ремонтом бойлеров :'(
17 лип 2015 18:36
Цитата "МастерСАН":
Советуйте, советуйте ...
Без розетки, без клапана, без редуктора...
А потом начинаются проблемы с гарантийным ремонтом бойлеров

С гарантийным ремонтом начинаются проблемы, когда бойлер оборудован кабелем с вилкой и она отрезается. На некоторые модели кабель в комплекте вообще не идет. Себе брали этот //fotos.ua/gorenje/ftg80smv9.html - продается без кабеля. Так же есть бойлеры с ДИФ реле на кабеле, тогда в щитке можно поставить обычный автомат. Если бойлер из коробки оснащен кабелем с вилкой - ее лучше оставить и поставить розетку, что делать в остальных случаях решать только Вам, я например куплю кабель с вилкой и поставлю розетку
18 лип 2015 08:02
Горенье? Проблемный в ремонте, сложно с запчастями.
А я в эмалированных баках разочаровался окончательно ( ржавеют, текут), другое дело - нержавейка.
Семь лет гарантии на бак без обязательного обслуживания - это меня полностью устраивает. У меня плоский Термекс.
18 лип 2015 09:20

Чудова новина - нам обіцяють капітальний ремонт вулиці Київської
https://nashigroshi.org/2015/07/18/na-rekonstruktsiyu-odnijeji-vulytsi-v-brovarah-pide-35-miljoniv/
будемо сподіватись, що плани буде реалізовано

Цитата:
На реконструкцію однієї вулиці в Броварах піде 35 мільйонів
18 липня 2015

Відділ капітального будівництва Броварської міської ради 14 липня уклав угоду з ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» на реконструкцію вул. Київської. Вартість угоди складає 35,33 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
Договір підписано до кінця 2016 року. Реконструкцію фінансуватимуть з державного та місцевих фондів.
Передбачено підготовчі роботи (звалювання дерев, корчування пнів, тощо), реконструкцію покриттів проїзної частини, проїздів, тротуарів, з’їздів на вулиці, що примикають, перекладка і переключення кабелів, підключення світлофорів, влаштування дощової каналізації, реконструкцію господарчо-питного водопроводу, перекладання водопостачання по вул. Київській, прокладання дощової каналізації Д800 мм, перехід через вул. Київську та ін.
Донедавна власником 84% акцій ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління № 50» був громадянин Росії, ім’я котрого SMIDA не розкриває. Але в середині березня цього року частка росіянина зменшилась до 9,8%. Тепер пакет 74% належить особі, яка раніше володіла тільки 0,017% акцій. Відомо, що саме 0,017% акцій мав гендиректор БШБУ №50 Віктор Гавриленко. У 2002-2003 роках Гавриленко очолював ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».
Єдиним конкурентом на торгах стало ПП «Автомагістраль» Микола Скоростецького, який з 2005 по 2007 рік очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.
18 лип 2015 10:28
Цитата "Karolla":
Ну и еще в Броварах все рядом. :yes:

Конечно всё рядом, город же сателит и не очень большой, хотя развивается.
18 лип 2015 10:32
Цитата "Cirano":

До элтикса, в ветряный день иногда доходит, но это крайняя точка(и очень изредка). Так что навряд ли можно говорить что на всём районе воняет.

Воняет, когда ветерв сторону масиова идёт. Возле элиткса ни разу не слышал, кстати.
18 лип 2015 11:26
Цитата "igorlab":
народ, а кто знает карточки олди которые на скидку дают жильцам 1го дома - по ним скидка только на стройматериалы? есть ли скидка по этой карте на электроинструмент? (дрель)

На весь товар кроме указаного на ценнике - скидка не распостраняется и акционный.
18 лип 2015 13:19
Цитата "igorlab":
https://nashigroshi.org/2015/07/18/na-rekonstruktsiyu-odnijeji-vulytsi-v-brovarah-pide-35-miljoniv/

Ну главное что б общественные организации проконтролировал это. А так скорее всего всё уйдет на приведение в порядок дороги и обочин. Надеюсь, что всё отлично сделают.
18 лип 2015 18:11
Цитата "igorlab":

Передбачено підготовчі роботи (звалювання дерев, корчування пнів, тощо), реконструкцію покриттів проїзної частини, проїздів, тротуарів

Я так поняла, что только саму поверхность дороги менять будут?
18 лип 2015 18:51
Цитата "igorlab":

Выборы скоро, очередное очковтирательство и ДЕРЕБАН Наших денег!
19 лип 2015 10:33
Цитата "Лесовик":

Выборы скоро, очередное очковтирательство и ДЕРЕБАН Наших денег!

:thanks: чистая правда!
19 лип 2015 11:17
Цитата "Karolla":

:thanks: чистая правда!

народ, та не можна ж бути такими песимістами, частину Київської було ж розширено декілька років тому, сподіваюсь, що й іншу розширять зараз, а буде це піром чи ні перед виборами... безглуздо на це скажритись, адже без вибороів і піару в нас взагалі нічого не відбувається, то хай краще зміни відбуваються так ніж ніяк.
19 лип 2015 11:53
Цитата "igorlab":

народ, та не можна ж бути такими песимістами, частину Київської було ж розширено декілька років тому, сподіваюсь, що й іншу розширять зараз, а буде це піром чи ні перед виборами... безглуздо на це скажритись, адже без вибороів і піару в нас взагалі нічого не відбувається, то хай краще зміни відбуваються так ніж ніяк.

Я только За, что бы ее расширили! Но это так долго обещают. И в начале года говорили, что выделили деньги! Так вот начать бы им сейчас, а не 1 сентября, когда все приедут с отпусков и выйдут на учебу и они перекроют дорогу 6-)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .434436. . .1005
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx