Подати оголошення

ЖК Лесной Квартал | Cityconsult Development | Бровары, ул. Киевская

ЗабудовникАльянс Новобуд
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
від 23 950 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 415.
20/5%
23/6%
141/34%
141/34%
90/22%
1. . .160162. . .1004
06 вер 2014 13:30
фото сегодня :yes:
07 вер 2014 15:00
В кого які новини відносно однакового курсу для всіх інвесторів? Комусь уже прийшла відповідь на написану заяву?
07 вер 2014 18:09
Цитата "Nelka":
фото сегодня :yes:

Да, я сегодня проходила там! Счастливчики те кто в 1 доме, еще чуть-чуть и все :super:
08 вер 2014 08:32
Люди, что с камерой...
08 вер 2014 08:58
У кого які новини що до переходу на внутрішній курс? Дякую
08 вер 2014 12:07
Цитата "stanislas":
У кого які новини що до переходу на внутрішній курс? Дякую

Наталья попросила подождать до "конца дня". Общался час назад
08 вер 2014 13:31
Вам в конце дня, а нам сказали в конце месяца, а пока все доплатить по курсу 13 и за етот месяц и за прошлие! Как Вам??? Я буду расторгать контракт!!!
08 вер 2014 13:35
Цитата "stanislas":
Вам в конце дня, а нам сказали в конце месяца, а пока все доплатить по курсу 13 и за етот месяц и за прошлие! Как Вам??? Я буду расторгать контракт!!!

это что еще за прикол? одним можно по текущему, другим по НБУ... я в шоке!
08 вер 2014 13:42
Цитата "Тинатан":

это что еще за прикол? одним можно по текущему, другим по НБУ... я в шоке!

Я уже не в шоке, говорили с Атлантом, забираем дпньги и все! У меня печатного станка к сожалению нет, 90000тис грн переплати, у меня вопрос, если сегодня разорву контракт и сегодня перезаключу с ними, какой будет курс? На сайте 9, 01! Ребята, нонсенс!!!!!
08 вер 2014 13:50
Цитата "stanislas":

Я уже не в шоке, говорили с Атлантом, забираем дпньги и все! У меня печатного станка к сожалению нет, 90000тис грн переплати, у меня вопрос, если сегодня разорву контракт и сегодня перезаключу с ними, какой будет курс? На сайте 9, 01! Ребята, нонсенс!!!!!

так еще ж в договоре написано, что деньги они вернут только через 3 месяца, после того как продадут Вашу квартиру((((
08 вер 2014 14:00
Цитата "Тинатан":

так еще ж в договоре написано, что деньги они вернут только через 3 месяца, после того как продадут Вашу квартиру((((

Ви знаете, должно бить понятие имиджа у компании, а здесь....
08 вер 2014 14:06
Аркада почала продаж у новому будинку за ціною 300000тис грн за 1 кімнатну на Позняках, все ж таки Київ
08 вер 2014 14:41
До конца августа для всех был зафиксирован курс 8.79.
08 вер 2014 16:07
Увага! Всім учасниикам кооперативу, які взяли розстрочку. Сьогодні була в відділі продажів і м"яко кажучи я ох-ваю від прикола з курсом. Я заплатила 80% за квартиру, прив"язка до курсу НБУ. Не мала баба клопоту купила порося. Так от, у мене в договорі зафіксована сумма боргу 98 тис. з копійками. Плачу собі спокійненько (з картки перераховувала), ніто мене не турбуе, ніхто не попереджае, що я виявляеться мало плачу. Думала, у мене вже не багато залишлось. А сьогодні мені дали в ВП роздруківку і по цій роздруківці виявляеться, що заборгованість у мене, ще більша ніж на дату заключення договору, а нічого що я вже заплатила біля 25 000грн. розстрочки - це я так думала.
Це дуже не честно так чинити з учасниками :protest: .
Я не розумію, по цій роздруківці вони перераховують сумму мого залишку щодня!!!
І така сумма накапала. Якийсь обман.
Мені теж казали, що розглядають питання про встановлення для нас курсу як для інших, внутрішнього. Виявляеться е негри і одним із них являюсь я. Дуже важко визнавати, що попала на лохотрон. І тепер, якщо я хахочу розірвати договір я повинна бути готова до сплати штрафу 10% від вартості пайового внеску, зг. дог. Ось такі справи.
Так що, народ!!!!!!!!!!, якщо у вас привязка до курсу НБУ, то не полініться з"їздіть в ВП, ви будете в шоці. Потрібно написати заяву, щоб перевели на розрахунки по внутрішньому курсу. Але чи це нам поможе, не знаю. Вони ще не прийняли рішення. Обіцяють до кінця тижня, а ле вже ось попередні коментарі читаю так всім різне обіцяють, комусь до кінця дня комусь до кінця місяця, а мені до кінця тижня. Але якщо будете мовчати, то всі опинимось біля розбитого корита, квартира виявиться золота.
08 вер 2014 16:17
Цитата "ruslan-chek":
До конца августа для всех был зафиксирован курс 8.79.

Судячи з тої роздруківки, яку мені сьогодні дали, то з першого ж дня примінявся курс НБУ. Обурюе, ще те, що ніхто не удосужився повідомити, що я якость і вграфік вже не влажу. Дуже вже якось заплутано. Хочеться подивитись на їхні формули, як вони це все нарахували. Роботи з асоційованими членами не проводиться ніяка. На сайті мінімум інформації і тільки загальна. А щоб щось подивитись по своїм платежам, так такого навіть не додумались. Дозвонитись і почути внятну відповідь теж не вийде. Вони мабудь самі не дуже оріентуються в своїх калькуляторах. Так що висновок такиий: в відділ продажів треба ходити як до дому. Питати про кожну кому. Інакше буде масса неприємних сюрпризів. А сумма залишку буде рости, як на дріжжях, що в мене і вийшло.
Порадьте, яку тактику прийняти в даному випадку. Хто розібрався з їхніми калькуляторами, по яких вони рахують залишок заборговоності?
Допоможіть порадою. А ще прошу підтримати і прийти в відділ продажу для того, щоб прив"язка була не до курсу НБУ, а до внутрішнього курсу.
08 вер 2014 16:27
Цитата "Tatyana79":
Увага! Всім учасниикам кооперативу, які взяли розстрочку. Сьогодні була в відділі продажів і м"яко кажучи я ох-ваю від прикола з курсом. Я заплатила 80% за квартиру, прив"язка до курсу НБУ. Не мала баба клопоту купила порося. Так от, у мене в договорі зафіксована сумма боргу 98 тис. з копійками. Плачу собі спокійненько (з картки перераховувала), ніто мене не турбуе, ніхто не попереджае, що я виявляеться мало плачу. Думала, у мене вже не багато залишлось. А сьогодні мені дали в ВП роздруківку і по цій роздруківці виявляеться, що заборгованість у мене, ще більша ніж на дату заключення договору, а нічого що я вже заплатила біля 25 000грн. розстрочки - це я так думала.
Це дуже не честно так чинити з учасниками :protest: .
Я не розумію, по цій роздруківці вони перераховують сумму мого залишку щодня!!!
І така сумма накапала. Якийсь обман.
Мені теж казали, що розглядають питання про встановлення для нас курсу як для інших, внутрішнього. Виявляеться е негри і одним із них являюсь я. Дуже важко визнавати, що попала на лохотрон. І тепер, якщо я хахочу розірвати договір я повинна бути готова до сплати штрафу 10% від вартості пайового внеску, зг. дог. Ось такі справи.
Так що, народ!!!!!!!!!!, якщо у вас привязка до курсу НБУ, то не полініться з"їздіть в ВП, ви будете в шоці. Потрібно написати заяву, щоб перевели на розрахунки по внутрішньому курсу. Але чи це нам поможе, не знаю. Вони ще не прийняли рішення. Обіцяють до кінця тижня, а ле вже ось попередні коментарі читаю так всім різне обіцяють, комусь до кінця дня комусь до кінця місяця, а мені до кінця тижня. Але якщо будете мовчати, то всі опинимось біля розбитого корита, квартира виявиться золота.

Я был в ОП неделю назад, спросил...мол может мне написать заявление, но мне сказали, что я переведен на внутренний курс, хотя в договоре НБУ. Что теперь мне думать...тоже ждать сюрприза? Договор я заключал ещё в 2013 году.
08 вер 2014 16:30
Заяву вже написано.Це називається дискримінація, залишається визначитсь за якою ознакою, але цим займуться юрист і адвокат, може з ними у вп захочуть ліпше спілкуватись, ніж з нами.Ще треба дати сюжет у пресі, аби писали правду, нехай тоді вп виставляє у колонку новини типу "пресса о нас", щоб нові інвестори не велись на цей "фіксований курс", а знали , на що йдуть.В будь якому випадку, компанія забула приказку"клиент всегда прав".Ось так
08 вер 2014 16:38
Як мені сказали, що проблеми у тих у кого в договорі написано, що прив"язка до курсу НБУ. Перевірте договір.
Ну чому у мене завжди все з проблемами? :???:
08 вер 2014 16:48
Нонсенс!!! У всіх різна "прив, язка"! Купуємо одне й те ж в одного й того ж продавця, в один і той же момент, а "прив, язка"у всіх різна!де тут логіка, вони дуже підмочують свою репутацію отакими "прив, язками" вибірковими, всі мають бути в рівних умовах.
08 вер 2014 17:07
Не верю, что есть другие договора, у всех, кто заключал до февраля - стоит НБУ.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .160162. . .1004
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше