ЖК Лісовий квартал | Alliance Novobud | Бровари, вул. Київська, вул. Чорновола
| Забудовник | Альянс Новобуд |
| Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
| Планування | від 23 950 Грн/м² |
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 254.
| 23/9% | ||
| 141/56% | ||
| 90/35% |
Юлия_Ф
Ю
Постійний користувач
329
01 листопада 2015
09 лют 2016 11:11
Цитата "Beriya":
Необязательно. Пульты раздали у кого авто - подьехал - нажал, шлагбаум поднялся. Если надо проехать другому транспорту - есть панель с кодом на блоке управления шлагбаума, подошел, нажал код - проехала скорая или такси....
С пультом это ясно, а вот с кодом как то не совсем понятно. А кто его ходить нажимать будет, чтобы могла и скорая и такси и доставка заехать?
nataliv
n
Користувач
39
17 лютого 2013
09 лют 2016 11:36
Цитата "olegpass":
Завжди знайдеться той, кому все не до ладу. закслили - погано, не засклили - погано, бо тепер самому всановлюй додатково скло - а це час і гроші, та й в помешканні не тепліше. ТОбто, зробили більше, ніж обіцяли (не буду стверджувати, що таки обіцяли) - то теж погано?.. А може, їх зверненнями завалили із проханнями таки встановити скло - то ви не питали, мабуть, а тут вже "зрада"...
Олеже, Якщо Ви читали форум з самого початку, інвестори дуже сильно були незадоволені тим, що лоджії засклеювали. Аргумент 1 - це ціна, що в 2-3 рази більша за ту, яку б самі інвестори витратили за скління власними силами із залученням відповідних спеціалістів. Зараз всі інвестори, що знають ціну такого скління, будуть наполягати на тому, щоб забудовник не проводив скління лоджій в той спосіб, як було зроблено в І та ІІ будинках.
nataliv
n
Користувач
39
17 лютого 2013
09 лют 2016 11:36
Цитата "olegpass":
Завжди знайдеться той, кому все не до ладу. закслили - погано, не засклили - погано, бо тепер самому всановлюй додатково скло - а це час і гроші, та й в помешканні не тепліше. ТОбто, зробили більше, ніж обіцяли (не буду стверджувати, що таки обіцяли) - то теж погано?.. А може, їх зверненнями завалили із проханнями таки встановити скло - то ви не питали, мабуть, а тут вже "зрада"...
Олеже, Якщо Ви читали форум з самого початку, інвестори дуже сильно були незадоволені тим, що лоджії засклеювали. Аргумент 1 - це ціна, що в 2-3 рази більша за ту, яку б самі інвестори витратили за скління власними силами із залученням відповідних спеціалістів. Зараз всі інвестори, що знають ціну такого скління, будуть наполягати на тому, щоб забудовник не проводив скління лоджій в той спосіб, як було зроблено в І та ІІ будинках.
AsyKx
Постійний користувач
440
04 серпня 2015
09 лют 2016 11:39
Цитата "Innoch_ka":
Конечно без охранника тут не обойтись. Но его и оплачивать нужно будет дополнительно.
С пяти домов это будет максимум по 10 грн с квартиры.
Innoch_ka
I
Постійний користувач
311
15 листопада 2015
09 лют 2016 11:54
Цитата "AsyKx":
С пяти домов это будет максимум по 10 грн с квартиры.
Пять домов это в перспективе. Сейчас один дом плюс второй еще только начинает заселяться и делают ремонты.
Innoch_ka
I
Постійний користувач
311
15 листопада 2015
09 лют 2016 11:55
А соцопрос кстати проведут в первом и втором домах? Получается то что выберут жители первых двух домов, то остальным трем будет по факту)
Отчаянная Дoмохозяйка
Старожил
584
26 червня 2015
09 лют 2016 11:56
Цитата "Татьяна Л.А.":Підскажіть, будьласка, для оплати на сайті EasyPay потрібно зареєструвати картку? бо щось не можу заплатити допоможіть будьласочка
Насколько я помню (платила за дет.сад) просто регистрация на сайте - а потом выбираешь поставщика и оплачиваешь - после введения первый раз номер личного счета (или к чему там привязываются платежки) они в следующем месяце уже будут видны по факту выставления - но реквизиты карты вводишь каждый раз (привязки к конкретной карте нет).
Отчаянная Дoмохозяйка
Старожил
584
26 червня 2015
09 лют 2016 11:59
Цитата "Татьяна Л.А.":Підскажіть, будьласка, для оплати на сайті EasyPay потрібно зареєструвати картку? бо щось не можу заплатити допоможіть будьласочка
Если опишете суть проблемы подробнее - можно попробовать помочь)
olegpass
Старожил
783
15 червня 2015
09 лют 2016 12:08
Цитата "nataliv":
Дякую, пані Наталіє, за допис) Форум таки читаю, але не буду запевняти, що всі 600 сторінок без пропусків та з можливістю процитувати, на якій сторінці та між якими користувачами вже відбувалась така дискусія
- це все ж таки не мій основний вид діяльності. Але якщо ви читали не всі 619 попередніх сторінок, а тільки 2-3, то мали б помітити, що на це моє зауваження було зроблено достатньо роз'яснень, щоб не додавати те саме
Гарного вам дня)Татьяна Л.А.
Постійний користувач
196
15 червня 2014
09 лют 2016 12:14
Цитата "ОтчаяннаяДомохозяйка":
Если опишете суть проблемы подробнее - можно попробовать помочь)
Хочу оплатити на сайті EasyPay комунальні постуги. На сайті ЖУСа побачила ссилку і вирішила скористатись. Оплата по кладовці пройшла успішно. Карта відкрита для оплати в інтернеті. Ввожу всі необхідні дані по карті для оплати вже по квартирі і от що мені повідомляє сайт "Превышена допустимая сумма платежей за последние сутки при оплате незарегистрированной картой. Попробуйте позже или зарегистрируйте карту." Я зателефонувала в банк і вони сказали що банк не блокує оплату, а саме блокує даний сайт. От і не получається здійснити оплату.
Отчаянная Дoмохозяйка
Старожил
584
26 червня 2015
09 лют 2016 12:21
Цитата "Татьяна Л.А.":
Хочу оплатити на сайті EasyPay комунальні постуги. На сайті ЖУСа побачила ссилку і вирішила скористатись. Оплата по кладовці пройшла успішно. Карта відкрита для оплати в інтернеті. Ввожу всі необхідні дані по карті для оплати вже по квартирі і от що мені повідомляє сайт "Превышена допустимая сумма платежей за последние сутки при оплате незарегистрированной картой. Попробуйте позже или зарегистрируйте карту." Я зателефонувала в банк і вони сказали що банк не блокує оплату, а саме блокує даний сайт. От і не получається здійснити оплату.
Якщо ви щойно зареєструвались в системі і це ваша перша оплата, то ймовірніше за все, діють певні обмеження платіжної системи: https://easypay.ua/description/restriction-rules тут докладніше. Якщо не дуже поспішаєте з оплатою, спробуйте пізніше - має вийти)
Отчаянная Дoмохозяйка
Старожил
584
26 червня 2015
09 лют 2016 12:25
Цитата "ОтчаяннаяДомохозяйка":
Якщо ви щойно зареєструвались в системі і це ваша перша оплата, то ймовірніше за все, діють певні обмеження платіжної системи: https://easypay.ua/description/restriction-rules тут докладніше. Якщо не дуже поспішаєте з оплатою, спробуйте пізніше - має вийти)
Ой, перепрошую - за садок платила за попомогою іншого сервісу, IPay, здається - розвелось, їх, бач) А в ізі пей так, здається, потрібно привязувати картку в особистому кабінеті. Перепрошую за поспіх із відповіддю) - намагалась бути корисною)
Themis
T
Постійний користувач
193
28 травня 2015
09 лют 2016 12:58
Цитата "Innoch_ka":А соцопрос кстати проведут в первом и втором домах? Получается то что выберут жители первых двух домов, то остальным трем будет по факту)
Думаю, на правах живущих на стройке
Или кто раньше встал, того и тапки.Mary Pick
MP
Старожил
958
01 серпня 2015
09 лют 2016 13:19
Цитата "Themis":
Думаю, на правах живущих на стройкеИли кто раньше встал, того и тапки.
Чего? есть вариант подождать, пока всьо достроят, распродадут, все отремонтируются и вселятся) Обождем немного?)
Themis
T
Постійний користувач
193
28 травня 2015
09 лют 2016 13:27
Цитата "Mary Pick":Обождем немного?)
Не могу
Я уже пол года как живу
Поезд ушел... На самом деле, как показала практика, большую опасность представляют наши соседи. Я после этой истории с наркоманами боюсь на этаж ниже спускаться в кладовку.
Talita
T
Постійний користувач
129
09 лютого 2014
09 лют 2016 13:42
Цитата "Themis":
Не могуЯ уже пол года как живу
Поезд ушел...
На самом деле, как показала практика, большую опасность представляют наши соседи. Я после этой истории с наркоманами боюсь на этаж ниже спускаться в кладовку.
А в чем состоит история, собственно?)
Mary Pick
MP
Старожил
958
01 серпня 2015
09 лют 2016 14:00
Если я правильно понимаю - я тоже краем глаза увидела обсуждение вот на этой ветке /dom-1-sosedi-zhk-lesnoj-kvartal-t24881. html - но там же уже выяснили источник и решение. Проблема не столько в самих соседях живущих, сколько в сдающих кому попало. Но, думаю, после этой истории все потенциальные арендодатели будут щепетильне относиться к выбору жильцов. Уверена, какое-то недоразумение. Не верю, что можно в новостройке купить квартиру, сделать ремонт и пустить туда абы-кого ее убивать. Все будет хорошо, не волнуйтесь, история будет поучительной, уверена.
Оліонора
О
Користувач
84
29 січня 2016
09 лют 2016 14:08
Цитата "Beriya":Лесовик
На собрании обсуждался только 1-й дом?
Так, збори були по питанням 1-го будинку. Віталій вирішив використовувати результати зустрічей у створенні ОСББ.
Другий будинок - хтось може хоче створити ініціативну групу? Пишіть в ФБ ЖК "Лісовий квартал" БРОВАРИ. ОСББ".
треба розібратися - з чого складається ціна на опалення, як писали про перший будинок.
Themis
T
Постійний користувач
193
28 травня 2015
09 лют 2016 14:09
Цитата "Mary Pick":Все будет хорошо, не волнуйтесь, история будет поучительной, уверена.
Пока нет - еще ж не 13 число. Но уверена, все будет решено. Так или иначе.
ksu77
k
Користувач
84
25 грудня 2014
09 лют 2016 19:07
Ув.соседи! Есть у кого-то контакты мастера по укладке стеклоблоков?
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК Атлант на Киевской | Атлант | Бровары, ул. Симоненко22.12735
- ЖК Варшавский Плюс | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Маршала Гречко22.122 767
- ЖК Покровский | Гостомель, ул. Свято-Покровская22.12249
- Дом "Хортиця" (№33), ЖК "Патриотика"22.121 036
- ЖК Абрикосовий | Київміськбуд | Київ, вул. Абрикосова, вул. Жулянська22.122 068
- ЖК Варшавський 3 | Stolitsa Group | Київ, просп. Європейського Союзу (Правди)22.127
- ЖК A3Um | ул. Грушевая, 721.124
- ЖК Рідне Місто | Спецжитлофонд, Обрій | вул. Качалова, 4021.123 679
- ЖК Orange Park | Крюковщина, ул. Одесская, 2320.123 818
- ЖК Біоритм | KAN Development | Київ, вул. Велика Васильківська, 143/220.122
- Чи варто зараз купувати нерухомість?21.124 884
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы16.1115 264
- Різонність ціни за оренду квартири (12 тисяч гривень)13.111
- Додаткові розрахунки між орендодавцями та орендарями06.1127
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Постройка бани20.1218
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше08.11278
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а04.128
- ЖК ARTVILLE | ZEZMAN | Одеса, Овідіопольська дорога02.1231
- Микрорайон на Лузановке | Одесса, Николаевская дорога | Консоль30.116
- Харьков, Проект "Consol Green City" - "Консоль"11.113
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- Каналізація і водопостачання - Оцінка якості заміни труб у квартирі20.121
- Як краще захистити відкритий балкон20.121
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?18.1222
- Ламинат на деревянный пол18.121
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій09.122 217
- Подскажите, какие ворота на гараж лучше установить из современных?02.124
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами09.11241
- Кварц виниловая плитка LG Decotile или Berry Alloc29.106
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1018
- Електрична тепла підлога28.111
- Продам фонарик шокер ОСА 928 Power plus04.111