Подати оголошення

ЖК Лісовий квартал | Alliance Novobud | Бровари, вул. Київська, вул. Чорновола

ЗабудовникАльянс Новобуд
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
від 23 950 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 254.
23/9%
141/56%
90/35%
1. . .619621. . .1005
09 лют 2016 11:11
Цитата "Beriya":

Необязательно. Пульты раздали у кого авто - подьехал - нажал, шлагбаум поднялся. Если надо проехать другому транспорту - есть панель с кодом на блоке управления шлагбаума, подошел, нажал код - проехала скорая или такси....

С пультом это ясно, а вот с кодом как то не совсем понятно. А кто его ходить нажимать будет, чтобы могла и скорая и такси и доставка заехать?
09 лют 2016 11:36
Цитата "olegpass":

Завжди знайдеться той, кому все не до ладу. закслили - погано, не засклили - погано, бо тепер самому всановлюй додатково скло - а це час і гроші, та й в помешканні не тепліше. ТОбто, зробили більше, ніж обіцяли (не буду стверджувати, що таки обіцяли) - то теж погано?.. А може, їх зверненнями завалили із проханнями таки встановити скло - то ви не питали, мабуть, а тут вже "зрада"...

Олеже, Якщо Ви читали форум з самого початку, інвестори дуже сильно були незадоволені тим, що лоджії засклеювали. Аргумент 1 - це ціна, що в 2-3 рази більша за ту, яку б самі інвестори витратили за скління власними силами із залученням відповідних спеціалістів. Зараз всі інвестори, що знають ціну такого скління, будуть наполягати на тому, щоб забудовник не проводив скління лоджій в той спосіб, як було зроблено в І та ІІ будинках.
09 лют 2016 11:36
Цитата "olegpass":

Завжди знайдеться той, кому все не до ладу. закслили - погано, не засклили - погано, бо тепер самому всановлюй додатково скло - а це час і гроші, та й в помешканні не тепліше. ТОбто, зробили більше, ніж обіцяли (не буду стверджувати, що таки обіцяли) - то теж погано?.. А може, їх зверненнями завалили із проханнями таки встановити скло - то ви не питали, мабуть, а тут вже "зрада"...

Олеже, Якщо Ви читали форум з самого початку, інвестори дуже сильно були незадоволені тим, що лоджії засклеювали. Аргумент 1 - це ціна, що в 2-3 рази більша за ту, яку б самі інвестори витратили за скління власними силами із залученням відповідних спеціалістів. Зараз всі інвестори, що знають ціну такого скління, будуть наполягати на тому, щоб забудовник не проводив скління лоджій в той спосіб, як було зроблено в І та ІІ будинках.
09 лют 2016 11:39
Цитата "Innoch_ka":

Конечно без охранника тут не обойтись. Но его и оплачивать нужно будет дополнительно.

С пяти домов это будет максимум по 10 грн с квартиры.
09 лют 2016 11:54
Цитата "AsyKx":

С пяти домов это будет максимум по 10 грн с квартиры.

Пять домов это в перспективе. Сейчас один дом плюс второй еще только начинает заселяться и делают ремонты.
09 лют 2016 11:55
А соцопрос кстати проведут в первом и втором домах? Получается то что выберут жители первых двух домов, то остальным трем будет по факту)
09 лют 2016 11:56
Цитата "Татьяна Л.А.":
Підскажіть, будьласка, для оплати на сайті EasyPay потрібно зареєструвати картку? бо щось не можу заплатити допоможіть будьласочка

Насколько я помню (платила за дет.сад) просто регистрация на сайте - а потом выбираешь поставщика и оплачиваешь - после введения первый раз номер личного счета (или к чему там привязываются платежки) они в следующем месяце уже будут видны по факту выставления - но реквизиты карты вводишь каждый раз (привязки к конкретной карте нет).
09 лют 2016 11:59
Цитата "Татьяна Л.А.":
Підскажіть, будьласка, для оплати на сайті EasyPay потрібно зареєструвати картку? бо щось не можу заплатити допоможіть будьласочка

Если опишете суть проблемы подробнее - можно попробовать помочь)
09 лют 2016 12:08
Цитата "nataliv":

Дякую, пані Наталіє, за допис) Форум таки читаю, але не буду запевняти, що всі 600 сторінок без пропусків та з можливістю процитувати, на якій сторінці та між якими користувачами вже відбувалась така дискусія ;)- це все ж таки не мій основний вид діяльності. Але якщо ви читали не всі 619 попередніх сторінок, а тільки 2-3, то мали б помітити, що на це моє зауваження було зроблено достатньо роз'яснень, щоб не додавати те саме :) Гарного вам дня)
09 лют 2016 12:14
Цитата "ОтчаяннаяДомохозяйка":

Если опишете суть проблемы подробнее - можно попробовать помочь)

Хочу оплатити на сайті EasyPay комунальні постуги. На сайті ЖУСа побачила ссилку і вирішила скористатись. Оплата по кладовці пройшла успішно. Карта відкрита для оплати в інтернеті. Ввожу всі необхідні дані по карті для оплати вже по квартирі і от що мені повідомляє сайт "Превышена допустимая сумма платежей за последние сутки при оплате незарегистрированной картой. Попробуйте позже или зарегистрируйте карту." Я зателефонувала в банк і вони сказали що банк не блокує оплату, а саме блокує даний сайт. От і не получається здійснити оплату.
09 лют 2016 12:21
Цитата "Татьяна Л.А.":

Хочу оплатити на сайті EasyPay комунальні постуги. На сайті ЖУСа побачила ссилку і вирішила скористатись. Оплата по кладовці пройшла успішно. Карта відкрита для оплати в інтернеті. Ввожу всі необхідні дані по карті для оплати вже по квартирі і от що мені повідомляє сайт "Превышена допустимая сумма платежей за последние сутки при оплате незарегистрированной картой. Попробуйте позже или зарегистрируйте карту." Я зателефонувала в банк і вони сказали що банк не блокує оплату, а саме блокує даний сайт. От і не получається здійснити оплату.

Якщо ви щойно зареєструвались в системі і це ваша перша оплата, то ймовірніше за все, діють певні обмеження платіжної системи: https://easypay.ua/description/restriction-rules тут докладніше. Якщо не дуже поспішаєте з оплатою, спробуйте пізніше - має вийти)
09 лют 2016 12:25
Цитата "ОтчаяннаяДомохозяйка":

Якщо ви щойно зареєструвались в системі і це ваша перша оплата, то ймовірніше за все, діють певні обмеження платіжної системи: https://easypay.ua/description/restriction-rules тут докладніше. Якщо не дуже поспішаєте з оплатою, спробуйте пізніше - має вийти)

Ой, перепрошую - за садок платила за попомогою іншого сервісу, IPay, здається - розвелось, їх, бач) А в ізі пей так, здається, потрібно привязувати картку в особистому кабінеті. Перепрошую за поспіх із відповіддю) - намагалась бути корисною)
09 лют 2016 12:58
Цитата "Innoch_ka":
А соцопрос кстати проведут в первом и втором домах? Получается то что выберут жители первых двух домов, то остальным трем будет по факту)

Думаю, на правах живущих на стройке :) Или кто раньше встал, того и тапки.
09 лют 2016 13:19
Цитата "Themis":

Думаю, на правах живущих на стройке :) Или кто раньше встал, того и тапки.

Чего? есть вариант подождать, пока всьо достроят, распродадут, все отремонтируются и вселятся) Обождем немного?)
09 лют 2016 13:27
Цитата "Mary Pick":
Обождем немного?)

Не могу :) Я уже пол года как живу :) Поезд ушел...
На самом деле, как показала практика, большую опасность представляют наши соседи. Я после этой истории с наркоманами боюсь на этаж ниже спускаться в кладовку.
09 лют 2016 13:42
Цитата "Themis":

Не могу :) Я уже пол года как живу :) Поезд ушел...
На самом деле, как показала практика, большую опасность представляют наши соседи. Я после этой истории с наркоманами боюсь на этаж ниже спускаться в кладовку.

А в чем состоит история, собственно?)
09 лют 2016 14:00

Если я правильно понимаю - я тоже краем глаза увидела обсуждение вот на этой ветке /dom-1-sosedi-zhk-lesnoj-kvartal-t24881. html - но там же уже выяснили источник и решение. Проблема не столько в самих соседях живущих, сколько в сдающих кому попало. Но, думаю, после этой истории все потенциальные арендодатели будут щепетильне относиться к выбору жильцов. Уверена, какое-то недоразумение. Не верю, что можно в новостройке купить квартиру, сделать ремонт и пустить туда абы-кого ее убивать. Все будет хорошо, не волнуйтесь, история будет поучительной, уверена.

09 лют 2016 14:08
Цитата "Beriya":
Лесовик
На собрании обсуждался только 1-й дом?

Так, збори були по питанням 1-го будинку. Віталій вирішив використовувати результати зустрічей у створенні ОСББ.

Другий будинок - хтось може хоче створити ініціативну групу? Пишіть в ФБ ЖК "Лісовий квартал" БРОВАРИ. ОСББ".

треба розібратися - з чого складається ціна на опалення, як писали про перший будинок.
09 лют 2016 14:09
Цитата "Mary Pick":
Все будет хорошо, не волнуйтесь, история будет поучительной, уверена.

Пока нет - еще ж не 13 число. Но уверена, все будет решено. Так или иначе.
09 лют 2016 19:07
Ув.соседи! Есть у кого-то контакты мастера по укладке стеклоблоков?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .619621. . .1005
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx