Подати оголошення

ЖК Місто Квітів | Обрій, МЖК Оболонь | ул. Тираспольская, 43

ЗабудовникМЖК Оболонь, ІБК ОБРІЙ
Здача ЖК2017 - 2021 р.
Планування
від 34 100 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 5.
2/40%
0/0%
2/40%
0/0%
1/20%
1. . .185187. . .794
06 лип 2017 11:05
Це в відділі продажів говорять що все буде моноліт?
Цитата "LVG80":

Вся вторая очередь будет монолитной, не думаю, что планировки повторят планировки панелек первой очереди. Еще слыхал что будет много смарт-квартир во внутренних домах второй очереди, ну и цена на монолит соответственно
06 лип 2017 11:12
Цитата "Darkwia":
Це в відділі продажів говорять що все буде моноліт?

сколько раз спрашивал про вторую очередь - всегда отвечали, что она будет полностью монолитной
06 лип 2017 11:24
Цитата "krupa":

сколько раз спрашивал про вторую очередь - всегда отвечали, что она будет полностью монолитной

Так, все правильно - друга черга повністю монолітна. І ціни від 14 590 грн.
06 лип 2017 12:04
не очень хочется чтобы были смарт квартиры, комплекс сразу првератится в муравейник(
06 лип 2017 12:30
Цитата "Anatolii_":
не очень хочется чтобы были смарт квартиры, комплекс сразу првератится в муравейник(

тут от нашего с Вами желания зависит не многое, увы
06 лип 2017 13:13
Таке питання якщо купити в другій черзі з вікнами на схід то виходить сонце буде заступати 3 черга?
06 лип 2017 13:21
Цитата "alek-sandr":

В Альфа банке нужно открыть счет, закинуть туда деньги и платить уже с этого счета, тогда комиссия 1%, но не больше 500грн. При открытии и пополнении счета вопросов не было никаких, при оплате были вопросы откуда деньги.

Понятно, спасибо! Таки больше заморочек чем с приватом, хотя 500 грн это вполне нормально.
06 лип 2017 13:35
Цитата "LVG80":
а комиссия откуда берется??? В Альфа-банке уверили что при оплате внутри банка комиссии не будет

Не знаю про платеж "внутри банка", я платил на счет в другом банке.
06 лип 2017 13:42
Цитата "Darkwia":
Таке питання якщо купити в другій черзі з вікнами на схід то виходить сонце буде заступати 3 черга?

Да, а 3-й очереди будет "мешать" четвёртая очередь. Если важны солнечные рассветы, то ждите последнюю очередь.
06 лип 2017 14:03
Цитата "Oleg_80":

Да, а 3-й очереди будет "мешать" четвёртая очередь. Если важны солнечные рассветы, то ждите последнюю очередь.

Тут ще все залежить від поверху!) На 10-16 - сонце буде досить довго і сусідні будинки, враховуючи, що в цьому комплексі досить великі відстані між будинками, не будуть заважати сонцю :)
06 лип 2017 14:16
Цитата "Matiyash":
Доброго дня, шановні форумчани!
Порекомендуйте менеджера, який в курсі всіх справ на цьому комплексі.

Доброго дня, Оля - менеджер у ВП пр. Героїв Сталінграда, 12Ж
06 лип 2017 14:39
Цитата "Oleg_80":
Доброе всем утро.
Пятница и это уже хорошо. Вот к утреннему кофе свежие блинчики подоспели.

Здравствуйте соседи! Завтра пятница, и у меня традиционный вопрос по поводу блинчиков: будут ли они завтра? Очень за ними соскучился! Заранее Вас, "Оleg_80" и "Сосед через дорогу" благодарю!
06 лип 2017 16:31
Цитата "Evhen-ua":
Здравствуйте соседи! Завтра пятница, и у меня традиционный вопрос по поводу блинчиков: будут ли они завтра? Очень за ними соскучился! Заранее Вас, "Оleg_80" и "Сосед через дорогу" благодарю!

Посмотрю по самочувствию. Честно сказать - прихворал. Летом получить ОРВИ. Смешно сказать. Если буду чувствовать себя более-менее, то конечно же - будут "блинчики". Но 100% не обещаю.
06 лип 2017 17:37
Цитата "Evhen-ua":
по поводу блинчиков: будут ли они завтра? Очень за ними соскучился! Заранее Вас, "Оleg_80" и "Сосед через дорогу" благодарю!

Будут, конечно, - завтра "поджарим"
06 лип 2017 18:23
Цитата "Matiyash":

Я також думла про сонце в квартирі. І от у віддалених будинках 5 і 5а - дуже погане освітлення окрім однокімнатних квартир ... А 3-х кімнатні північ без сонця...

Тут вже треба обирати кому що важливіше - або мало сонця, або спека влітку. Поживши купу років на південній стороні хочеться на північ :)

Цитата "Matiyash":

Я думаю, що скоро почнуть продавати й інші будинки з 2-ї черги. Немає підстав затримувати )
А про ціну (за якою я слідкую ще з початку продажів 1-ї черги), то думаю суттєво відрізнятись не буде від цієї що зараз - на етапі початку продажів )

Мені здається, можна очікувати відносно скорого відкриття будинку 3. А от внутрішні 4, 4А навряд відкриють, поки хоч фундамент не з'явиться. По цінам може бути і дорожче - коли відкривали 1А та 5А ціни були сумірними з 2 і 1, хоч ступінь готовності була кардинально різна. Типу однаковий термін здачі - однакові ціни.
06 лип 2017 19:05
Доброго вечора!
"Блінчики" на 21.05 на сьогодні. Будується 16-й поверх 1а. Зявився утеплювач біля будинку 1а.
Решта на фото.
06 лип 2017 19:12
Цитата "AndrewSu":
Доброго вечора!
"Блінчики" на 21.05 на сьогодні. Будується 16-й поверх 1а. Зявився утеплювач біля будинку 1а.
Решта на фото.

Спасибо за фотоотчёт!
06 лип 2017 19:32
Цитата "AndrewSu":
Доброго вечора!
Решта на фото.

Спасибо.
06 лип 2017 21:07
Цитата "Matiyash":

Порекомендуйте менеджера, який в курсі всіх справ на цьому комплексі.

Додам і собі учасника до цього параду: раджу Оксану. :)
На всі питання, що в мене були, відповіді отримав без зволікань. При цьому, при спілкуванні не відчувається жодного тиску на кшталт "та бери вже хоч щось, я ж на проценті!", все делікатно і приязно.
07 лип 2017 03:20
Могу присоединиться к рекомендациям Людмилы и Натальи. В ОП на Оболони - могу порекомендовать Ольгу. На все вопросы мы получили вразумительные ответы. До этого общались с Ларисой из ОП на объекте, менеджер не могла ответить на многие вопросы, постоянно обращалась к коллегам за консультацией
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .185187. . .794
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx