Подати оголошення

ЖК Комфортний | Эко Комфорт Груп | Чернігів

14 квіт 2022 08:30

Відгуки про житловий комплекс



Житловий комплекс Комфортний

Чернігів

Забудовник: Эко Комфорт Груп


10-поверховий будинок на 200 квартир


14 квіт 2022 08:35

Эко Комфорт Груп:

"Шановні  наші клієнти.

   Ми  розуміємо вашу тривогу відносно будівництва об’єктів в умовах війни.  Ми отримуємо багато листів  та повідомлень.  І для того щоб зрозуміти стан будинків,  ми провели огляд  та перевірку наших  будівель.

   Як повідомив начальник будівництва, на даний час ми не можемо дістатися до всіх об’єктів  через мінування території.  Але попередньо вже зрозуміло,  що нагально потрібно вивчити стан підключених мереж, оскільки поблизу були сильні обстріли и є пошкодження. Перш за все це ЖК «Комфортний» та ЖК «Європейській двір 2». На всіх об’єктах виявлена велика недостача будівельних матеріалів, зафіксовані пошкодження будівель, характер цих пошкоджень потребує аналізу архітектора та конструктора. Візуально менш постраждав ЖК «Єлецький». Але це тільки попередня оцінка. Блоки, цегла, утеплювач, техніка, або пошкоджені або відсутні.

   І хоча наша компанія прийняла рішення продумати методологію та запросити експертів для більш детального та глибокого вивчення збитків та їх оцінки. Це дозволить зрозуміти суму збитку у цифрах. Також не менш серйозним завданням для нас є збереження будівництва від мародерів.  Такі випадки зафіксовані вже на Масанах: вирізають вікна та двері, знімають плитку в нових будинках.

   І все-таки ми маємо намір продовжувати будівництво наскільки це можливо в сьогоденних воєнних та економічних умовах, та в умовах відновлення головних інфраструктурних підрозділів у місті.

   Ми зберегли усю документацію на будівництво. Максимально збережений штат працівників, нараховані заробітні плати та страхові виплати, підтримуємо контакт з усіма робітниками, котрі готові розпочати незабаром працювати.

Бухгалтерській облік та аналіз ІТП здійснюється з безпечного місця.

   Слідкуйте а нашими публікаціями та бережіть себе."

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше