Подати оголошення

ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26

ЗабудовникАверс-Сіті
Здача ЖК2011 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 220.
65/30%
40/18%
81/37%
18/8%
16/7%
1. . .407409. . .564
18 квіт 2013 16:15
Цитата "andr":
Цитата "ella24":
ЛЮДИ ИЗ 4й секции,Вы вообще существуете? Или только 3человека на форуме!!! У меня предложение .Давайте добьёмся того чтоб нам открыли секцию..Пусть поэтажно установят замки.! На общих дверях! Я ХОЧУ ИМЕТЬ ДОСТУП К СВОЕЙ КВ.РЕ 24ЧАСА В СУТКИ!!! НЕУЖЕЛИ ВАМ нехочется?Так еще ЛЕТ 5 ЖДАТЬ МОЖНО!!Кто ЗА ОТЗОВИТЕСЬ.



у меня 4 секция , 9 этаж, нас мало по той причине что больше 50 квартир в нашей секции куплено одной фирмой,ее название на собрании Максименко озвучил, но оно не запомнилось, идея по допуску в квартиру неплохая ,но что там можно делать без света,воды и работающего лифта?

Цитата:
Согласна. Мы тоже с 4 с 11 этажа.
19 квіт 2013 08:38
Я тоже из 4-й секции. Я за получение доступа к квартире, однако подъезд оставлять открытым тоже нельзя. Нужно сделать дубликаты ключа к подъезду.
19 квіт 2013 10:11
Цитата "Roman28":
Я тоже из 4-й секции. Я за получение доступа к квартире, однако подъезд оставлять открытым тоже нельзя. Нужно сделать дубликаты ключа к подъезду.

Бред какой-то с 4 секцией... То, что парадно закрыто - это правильно, чтобы не таскались бомжи и хоть немного меньше воровалось то, что уже проведено. Первые три секции обживаются, люди там ходят, и бомжу/вору там тяжелее проскочить, а в четвертую зашел - делай что хочешь, воруй кабеля, обсцыкай... Но и владельцы квартир обязаны иметь полноценный вход в свою квартиру круглосуточно!
Почему нельзя просто сделать дубликаты ключа на входную дверь всем владельцам - что за нерешаемая проблема :???:
19 квіт 2013 11:21
Цитата "A.C.":
//www.reyestr.court.gov.ua/Review/30741036
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД Київської області У Х В А Л А "17" квітня 2013 р. Справа № 911/1351/13
За заявою Заступника прокурора Київської області про вжиття заходів до забезпечення позову у справі № 911/1351/13 за позовом Заступника прокурора Київської області в інтересах держави в особі Коцюбинської селищної ради Київської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» про вчинення дій
Суддя Антонова В.М.
Без виклику представників сторін
Обставини справи:
11.04.2013 року Заступник прокурора Київської області звернувся до господарського суду Київської області в інтересах держави в особі Коцюбинської селищної ради Київської області з позовною заявою № 05/1-497 вих-13 від 11.04.2013 року (вх. № 1262) до Товариства з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» про вчинення дій.
Ухвалою господарського суду Київської області від 11.04.2013 року порушено провадження у справі № 911/1351/13 та призначено розгляд справи на 23.05.2013 року.
16.04.2013 року Заступник прокурора Київської області звернувся до господарського суду з клопотанням про вжиття заходів до забезпечення позову, в якому просить суд накласти арешт на нерухоме майно (квартири) та майнові права на них, що знаходяться в житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1, вул.Пономарьова, 26, корп. 2 та які належать Товариству з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ». В обґрунтування зазначає, що невжиття таких заходів може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду у разі задоволення позову.
Згідно з ст. 66 ГПК України, господарський суд за заявою сторони, прокурора або з власної ініціативи має право вжити передбачених статтею 67 цього Кодексу заходів до забезпечення позову. Забезпечення позову допускається в будь-якій стадії провадження у справі, якщо невжиття таких заходів може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення господарського суду.
Відповідно до ст. 67 ГПК України позов забезпечується: накладанням арешту на майно або грошові суми, що належать відповідачеві; забороною відповідачеві вчиняти певні дії; забороною іншим особам вчиняти дії, що стосуються предмета спору; зупиненням стягнення на підставі виконавчого документа або іншого документа, за яким стягнення здійснюється у безспірному порядку; зупиненням продажу арештованого майна, якщо подано позов про визнання права власності на це майно і про зняття з нього арешту.
Забезпечення позову визначається як засіб запобігання можливим порушенням майнових прав чи охоронюваних законом інтересів юридичної або фізичної особи.
Як вбачається з матеріалів справи, предметом позову у даній справі є зобов’язання Товариства з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» передати у власність Коцюбинської селищної ради Київської області житлові приміщення, в обсязі – 4916,15 м.кв. за рахунок квартир житлового будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1 та вул.Пономарьова, 26, корп. 2.
З огляду на викладене вбачається, що невжиття заходів до забезпечення позову зробить неможливим виконання рішення господарського суду Київської області, оскільки спірне майно може бути відчужено іншим особам або передано в іпотеку.
Керуючись ст. ст. 66, 67, 86 ГПК України, господарський суд,-
у х в а л и в:
1.Заяву Заступника прокурора Київської області про вжиття заходів до забезпечення позову у справі №911/1351/13 задовольнити.
2. Накласти арешт на нерухоме майно (квартири) та майнові права на них в обсязі 4916,15 м.кв. в житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1 та житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 2, які належать Товариству з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» на праві власності.
3.Ухвала про забезпечення позову набирає законної сили 17.04.2013 року, підлягає негайному виконанню в порядку, встановленому чинним законодавством України для виконання судових рішень, та може бути пред’явлена до виконання в передбаченому чинним законодавством порядку до 17.04.2014 року.
4. Стягувачем за даною ухвалою є Коцюбинська селищна рада Київської області (08298, Київська обл., смт. Коцюбинське, вул. Доківська, 2; ідентифікаційний код 04360600)
5. Боржником за даною ухвалою є Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» (08298, Київська обл., смт. Коцюбинське, вул. Понаморьова, 26, корп. 2, оф.173; ідентифікаційний код 33939099)
Суддя В.М. Антонова

кому важна своя квартира необходимо выступить третьей стороной\как было с надрой\и на суде заявить о своих правах на квартиру\чтобы не дай бог не отошла садовскому\
кто может правильно написать ходатайство напишите и выложите на форуме.
в нашей стране возможно все и судья ,не дай бог, примет решение и отдаст вашу квартиру садовскому.
потом кричать будет поздно.
поэтому каждый\кто не оформил квартиру\должен написать ходатайство о участии в процессе.
кому все-равно можете не писать, за вас никто ничего не скажет и не напишет.
насколько я понял, арестованы все неоформленные квартиры
паниковать нет смысла необходимо планомерно идти к цели.
рєс важно,
но не менее важно сделать все возможное ,чтобы у тебя не отобрали квартиру.
20 квіт 2013 15:37
Вчера РЕС, чуть не отключил свет по комплексу.По счастливой случайности, двое наших инвесторов-акурат туда поехали, и машину ехавшую Отключать дом, остановили. Но вопрос вот в чем..так долго всё продолжаться не может. ДОМ НЕДОСТРОЕН.! ДОСТРАИВАТЬ НИКТО НЕБУДЕТ!!!!! ПОЭТОМУ НАЧИНАЕМ ГОТОВИТСЯ К МИТИНГУ У ПРИСЯЖНЮКА! Ждём ответ на обращение,которое отправил Николай и в мае приступаем к ДЕЙСТВИЯМ! ЛЮДИ КУПИВШИЕ КВ.РЫ В 4Й И 5Й СЕКЦИИ ОБРАЩАЮСЬ ПРЕЖДЕ ВСЕГО К ВАМ! ПРИЙДИТЕ НА ЭТОТ МИТИНГ! Я ПНИМАЮ ВСЕ УСТАЛИ, НУЖНО СДЕЛАТЬ ЕЩЕ ОДИН РЫВОК! ВЕДЬ МНОГИМ НЕГДЕ ЖИТЬ!! МЫ КУПИЛИ ЭТИ КВ.РЫ ДЛЯ ЖИЛЬЯ, А НЕ ДЛЯ ПРОСТОЯ...ВЕДЬ МНОГИЕ ВЛОЖИЛИ ВСЁ ЧТО ИМЕЛИ. ИТАК ЖДЁМ ОТВЕТА. ДОПОЛНИТЕЛЬНО НИКОЛАЙ КЛИМЕНКО НАПИШЕТ ПРИ НЕПОСРЕДСТВЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ МИТИНГА.
21 квіт 2013 07:36
Цитата "ella24":
Вчера РЕС, чуть не отключил свет по комплексу.По счастливой случайности, двое наших инвесторов-акурат туда поехали, и машину ехавшую Отключать дом, остановили. Но вопрос вот в чем..так долго всё продолжаться не может. ДОМ НЕДОСТРОЕН.! ДОСТРАИВАТЬ НИКТО НЕБУДЕТ!!!!! ПОЭТОМУ НАЧИНАЕМ ГОТОВИТСЯ К МИТИНГУ У ПРИСЯЖНЮКА! Ждём ответ на обращение,которое отправил Николай и в мае приступаем к ДЕЙСТВИЯМ! ЛЮДИ КУПИВШИЕ КВ.РЫ В 4Й И 5Й СЕКЦИИ ОБРАЩАЮСЬ ПРЕЖДЕ ВСЕГО К ВАМ! ПРИЙДИТЕ НА ЭТОТ МИТИНГ! Я ПНИМАЮ ВСЕ УСТАЛИ, НУЖНО СДЕЛАТЬ ЕЩЕ ОДИН РЫВОК! ВЕДЬ МНОГИМ НЕГДЕ ЖИТЬ!! МЫ КУПИЛИ ЭТИ КВ.РЫ ДЛЯ ЖИЛЬЯ, А НЕ ДЛЯ ПРОСТОЯ...ВЕДЬ МНОГИЕ ВЛОЖИЛИ ВСЁ ЧТО ИМЕЛИ. ИТАК ЖДЁМ ОТВЕТА. ДОПОЛНИТЕЛЬНО НИКОЛАЙ КЛИМЕНКО НАПИШЕТ ПРИ НЕПОСРЕДСТВЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ МИТИНГА.

Поддерживаю насчет митинга. С самого начала говорил, что только собрания перед, в , на Альфа банке подтолкнут к решению вопроса. Теперь появился Максименко, сладко заливал на первой встречи о первоочередных планах по комплексу. 4 месяца-действий ноль.
Все движения против инвесторов в судах.
К сожалению , на последней встречи не был,по уважительным причинам.Но хотелось бы задать вопрос, а при встречи задам-почему инвесторам не передаются квартиры?

Цитата "ella24":
ЛЮДИ КУПИВШИЕ КВ.РЫ В 4Й И 5Й СЕКЦИИ ОБРАЩАЮСЬ ПРЕЖДЕ ВСЕГО К ВАМ! ПРИЙДИТЕ НА ЭТОТ МИТИНГ! Я ПНИМАЮ ВСЕ УСТАЛИ, НУЖНО СДЕЛАТЬ ЕЩЕ ОДИН РЫВОК! ВЕДЬ МНОГИМ НЕГДЕ ЖИТЬ!!


Вот тут вот не согласен. Всем секциям важно и тепло, и свет, и канализация. Жизнеобеспечение дома рассчитано на целый дом!
Без света гайки всему.
1-2-3 секции надо собираться по активнее, желательно до зимы))))
21 квіт 2013 07:47
Уважаемые соседи, насколько я поняла аресты наложены на все неоформленные квартиры. Помимо митинга нужно подавать скарги и заявления в Прокуратуру, МВД, министру ... всем кому можно. Мотивировать тем что аресты уже были сняты (те, кому сняли аресты без судов - требуйте бумаги о снятии ареста с Мамки)и все это вместе с заявлением отправляйте в Прокуратуру. Иначе наши доблестные органы до последнего будут затягивать снятие арестов. Обратите внимание что с Нового года действует новая форма для того чтобы снять арест с квартиры! Всем удачи.
21 квіт 2013 13:42
Цитата "Азарт":

Вот тут вот не согласен. Всем секциям важно и тепло, и свет, и канализация. Жизнеобеспечение дома рассчитано на целый дом!
Без света гайки всему.
1-2-3 секции надо собираться по активнее, желательно до зимы))))


Соберутся активнее все тогда, когда свет отключат, а это - в конце апреля, потому что недег платить у Аверссити нет. счета арестованы. А Альфа банк имел нас в виду.
тогда все забегают и к Аверсам и к ЖЕКу, тогда всем мало не покажется. Люди ж сидеть сложа руки не будут. Люди привыкшие бороться с ментами, с прокуратурами, с банками и т.д.
21 квіт 2013 16:14
"4916,15 м.кв. за рахунок квартир житлового будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1 та вул.Пономарьова, 26, корп. 2" -ЭТО 10% ОТ ЖИЛОЙ ПЛОЩАДИ ДОМА 1 И 2. А БУРЬЯН ПОДПИСАЛ С САДОВСКИМ ДОГОВОР НА ПЕРЕДАЧУ коцюбинскому поссовету сначала на 2% а потом на 4%.
Так что в прокуратуре читать не умеют? Может 4916,15 м.кв. это 4% от жилищной площади всего комплекса? Но 3.4,5 и 6 дома еще не построены и неизвестно будут ли построены. Значит жилплощадь Садовский со своими друзьями из облгосадминистрации и прокуратуры хотят забрать авансом.
У кого неоформлено право собственности, надо обязательно принять участии в суде, в качестве третьей стороны со своими требованиями о признании прав собственности на квартиры каждого из инвесторов в первоочередном порядке.
Или в качестве третей стороны, хотя бы на стороне АВЕРСА -это проще. но не решает конкретно проблему каждого из инвесторов.
21 квіт 2013 16:14
"4916,15 м.кв. за рахунок квартир житлового будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1 та вул.Пономарьова, 26, корп. 2" -ЭТО 10% ОТ ЖИЛОЙ ПЛОЩАДИ ДОМА 1 И 2. А БУРЬЯН ПОДПИСАЛ С САДОВСКИМ ДОГОВОР НА ПЕРЕДАЧУ коцюбинскому поссовету сначала на 2% а потом на 4%.
Так что в прокуратуре читать не умеют? Может 4916,15 м.кв. это 4% от жилищной площади всего комплекса? Но 3.4,5 и 6 дома еще не построены и неизвестно будут ли построены. Значит жилплощадь Садовский со своими друзьями из облгосадминистрации и прокуратуры хотят забрать авансом.
У кого неоформлено право собственности, надо обязательно принять участии в суде, в качестве третьей стороны со своими требованиями о признании прав собственности на квартиры каждого из инвесторов в первоочередном порядке.
Или в качестве третей стороны, хотя бы на стороне АВЕРСА -это проще. но не решает конкретно проблему каждого из инвесторов.
23 квіт 2013 05:32
Добрый день! Кто-то уже подавал «клопотання
про залучення третьої особи у справі проти Садовського»?
23 квіт 2013 09:06
Цитата "инвестор 116":
Добрый день! Кто-то уже подавал «клопотання
про залучення третьої особи у справі проти Садовського»?


Мы уже отправили в три места жалобы и наш юрист готовит документы в суд. Очень всем советую не сидеть на месте. Нужно бороться за свои квартиры.
23 квіт 2013 09:23
Документ для суда против Садовского

Господарський суд Київської області
01601, м. Київ, вул. Симона Петлюри (Комінтерну), 16

Позивач: Заступника прокурора Київської області
01601, м.Київ, б-р Лесі Українки, 27/2

в інтересах держави в особі Коцюбинської селищної ради Київської області
08298, Ірпінська міськрада, смт. Коцюбинське, вул. Доківська, 2

Відповідач: Товариства з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ»
08298, Київська обл., смт. Коцюбинське, вул. Пономарьова, 26, корп. 2, оф. 173

Третя особа: громадянин України Петров Петра Петрович, зареєстрований за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, буд.1, кВ.1, ідентифікаційний номер платника податків 111111111111, засіб зв`язку (111) 111-11-11

Справа № 911/1351/13

КЛОПОТАННЯ
про залучення третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору

11.04.2013 року Заступник прокурора Київської області звернувся до господарського суду Київської області в інтересах держави в особі Коцюбинської селищної ради Київської області з позовною заявою № 05/1-497 вих-13 від 11.04.2013 року (вх. № 1262) до Товариства з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» про вчинення дій.
Ухвалою Господарського суду Київської області від 11.04.2013 року порушено провадження у справі №911/1351/13 та призначено розгляд справи на 23.05.2013 року.
16.04.2013 року Заступник прокурора Київської області звернувся до господарського суду з клопотанням про вжиття заходів до забезпечення позову, в якому просить суд накласти арешт на нерухоме майно (квартири) та майнові права на них, що знаходяться в житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1, вул.Пономарьова, 26, корп. 2 та які належать Товариству з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ».
Господарським судом Київської області вжито до забезпечення позову, винесено 17.04.2013 року ухвалу про забезпечення позову - накладено арешт на нерухоме майно (квартири) та майнові права на них в обсязі 4916,15 м.кв. в житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1 та житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 2, які належать Товариству з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» на праві власності.
Я вважаю за необхідне клопотати перед судом про залучення мене до розгляду даної справи, оскільки прийняте рішення по даній справі може вплинути на мої права або обов’язки, виходячи з наступного:
Я, Петро Петрович Петров за власні кошти придбав у Відповідача квартиру шляхом укладення 01.01.2013 р. між мною та товариством з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» договору купівлі-продажу квартири (договору купівлі-продажу майнових прав, договору про відступлення прав вимоги до договору купівлі-продажу майнових прав, попереднього договору купівлі-продажу квартири) №1111 за адресою будинок 26, корп. 1111 по вулиці Пономарьова у смт. Коцюбинське Київської області.
Товариством з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» на виконання вимог договору було надано мені гарантійний лист/довідку про оплату/інще №ХХХ. Умови договору щодо оплати квартири №ХХХ були виконані в повному обсязі.
Відповідач до цього дня не уклав зі мною основний договір купівлі-продажу зазначеної квартири. Але я є фактичним власником цієї нерухомості, є інвестором будівництва.
Накладення арешту на нерухоме майно (квартири) та майнові права на них в обсязі 4916,15 м.кв. в житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 1 та житловому будинку за адресою: Київська область, смт. Коцюбинське, вул.Пономарьова, 26, корп. 2, які належать Товариству з обмеженою відповідальністю «АВЕРС-СІТІ» на праві власності, порушує мої права: блокує передачу мені придбаної мною квартири. Виникає також можливість передачі саме моєї, оплаченої мної квартири у власність Позивача.
У відповідності до ч. 4 ст. 41 Конституції України ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.
Власник майна має право вимагати усунення перешкод у здійсненні ним права користування та розпоряджання своїм майном (ст.391 ЦК України), коли для створення таких перешкод немає правомірних підстав (припису закону, договору між власником та іншою особою тощо).
ч.2 ст.386 ЦК встановлено, що власник, який має підстави передбачати можливість порушення свого права власності (блокування реєстрації, перереєстрації, переходу прав власності – це теж порушення мого права власності) іншою особою – Відповідачем, Відповідачем-2, Відповідачем-3 -, може звернутися до суду з вимогою про вчинення певних дій для запобігання такому порушенню.
Згідно зі ст. 1 Конвенції про захист прав людини та основних свобод кожна фізична або юридична особа має право володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений свого майна інакше, ніж на користь суспільства і на умовах, передбачених законом або загальними принципами міжнародного права.
У відповідності до ст. 27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог, користуються процесуальними правами i несуть процесуальні обов’язки сторін, крім права на зміну підстави i предмета позову, збільшення чи зменшення розміру позовних вимог, а також на відмову від позову або визнання позову.
Оскільки будь-яке рішення суду та сам розгляд справи №911/1351/13 фактично вплине на мої права і обов’язки, то в такому разі, суд, що розглядає зазначену справу має залучити мене, Петрова Петра Петровича, до розгляду справи.
Враховуючи вищезазначене, керуючись ст.ст. 22,27 ГПК України,

ПРОШУ:

1. Залучити до розгляду судової справи №911/1351/13, на стороні Відповідача, в якості третьої особи що не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Додатки:
1. Копія договору купівлі-продажу квартири (договору купівлі-продажу майнових прав, договору про відступлення прав вимоги до договору купівлі-продажу майнових прав, попереднього договору купівлі-продажу квартири)

"___" ____________________ 2013 р. ____________________/Петров П.П./
23 квіт 2013 09:24
Плюс мы также в своем клопотанни будем требовать снять арест с квартиры
23 квіт 2013 12:07
Спасибо Вам.
23 квіт 2013 15:11
Большое спасибо, natkat за готовый к использованию документ. Сэкономили наши усилия, время и, не исключено, деньги.
23 квіт 2013 16:28
ОЧЕНЬ ЗДОРОВО НАПИСАНО!
Я БЫ СОВЕТОВАЛА ДОБАВИТЬ, КОГО "ЗАЛУЧИТИ":
ПРОШУ:
1. Залучити ПЕТРОВА ПЕТРА ПЕТРОВИЧАдо розгляду судової справи №911/1351/13, на стороні Відповідача, в якості третьої особи що не заявляє самостійних вимог на предмет спору.
23 квіт 2013 17:47
А как к Вам присоединиться?
23 квіт 2013 17:54
в смысле присоединиться? оформляете документ под себя и отправляете в суд. в день суда идете на заседание. кому надо тексты жалоб в Прокуратуру тоже могу дать
23 квіт 2013 19:55
Можно мне текст жалобы в прокуратуру. Спасибо.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .407409. . .564
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше