ЖК "Коцюбинский", Коцюбинское, ул. Пономарева, 26
Забудовник | Аверс-Сіті |
Здача ЖК | 2011 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 220.
65/30% | ||
40/18% | ||
81/37% | ||
18/8% | ||
16/7% |
natkat
n
Старожил
928
05 жовтня 2011
15 квіт 2016 09:44
Є пропозиція по заборчику-огорожі квітників для всього 1 будинку
Секція 2000*500, в моновиконанні, грунтована, рік може стояти без покраски.
Секція буде в рамках 170 грн. Це вигідні ціна. Брати будемо по оптовій через мешканку нашого комплексу. Рахунок має оплатити Жек
Що думаєте? Огорожа встановлюється для того, щоб не нищилися посадки та більш цивільного вигладу будинку.
Якщо подобається, просимо підтримати установку заборчику в Жеку
дякую
Секція 2000*500, в моновиконанні, грунтована, рік може стояти без покраски.
Секція буде в рамках 170 грн. Це вигідні ціна. Брати будемо по оптовій через мешканку нашого комплексу. Рахунок має оплатити Жек
Що думаєте? Огорожа встановлюється для того, щоб не нищилися посадки та більш цивільного вигладу будинку.
Якщо подобається, просимо підтримати установку заборчику в Жеку
дякую
seiverin
s
Користувач
42
12 травня 2015
15 квіт 2016 21:44
Цитата "natkat":
Ситуация мягко говоря неприятная. Будущие выборы будут очень грязными, с кучей вбросов и негатива. Надеюсь местные десять раз подумают за кого голосовать.
Потрібно від нашого комплексу делегувати свого надійного кандидата, а ми таких знаємо,це і Арина Бойко- 1 будинок,і Вікторія Єловікова- 2 будинок. Достойні,хоча й молоді дівчата, але дадуть фору кожному,вже є досвід у виборах. Але ні в якому разі представників Епіцентру- Головня, Атланту,ні риба,ні м`ясо- Анісімов, а тим більше знов з "нових морд"-балотувався один такий з третьої секції.
victordr
Постійний користувач
166
16 лютого 2010
15 квіт 2016 22:44
Цитата "seiverin":
Потрібно від нашого комплексу делегувати свого надійного кандидата, а ми таких знаємо,це і Арина Бойко- 1 будинок,і Вікторія Єловікова- 2 будинок. Достойні,хоча й молоді дівчата, але дадуть фору кожному,вже є досвід у виборах. Але ні в якому разі представників Епіцентру- Головня, Атланту,ні риба,ні м`ясо- Анісімов, а тим більше знов з "нових морд"-балотувався один такий з третьої секції.
Повністю підтримую, своя людина повинна там точно бути... А може все таки вмовити балотуватися когось з більш відомих всім жителям наших будинків(так мені здається)-Клименко М., Українець М.И., "natkat"...
natkat
n
Старожил
928
05 жовтня 2011
16 квіт 2016 06:17
Цитата "victordr":
Повністю підтримую, своя людина повинна там точно бути... А може все таки вмовити балотуватися когось з більш відомих всім жителям наших будинків(так мені здається)-Клименко М., Українець М.И., "natkat"...
Дякую за довіру, але в депутати я не планувала йти. Бо наша сільрада - це божевільня. Мені Кредісова вистачає та його агентів у нашому комплексі. Головня дуже негарно себе повів з мешканцями комплексу та підтримує Нові обличчя, а також голосував за приєднання Коцюбинського до Ірпеня без проведення суспільних слухань.
А пан Анісімов не зміг вирішити елементарного питання з собаками біля Промсізу. Просто щоб їх прив`язали. Розповідав, що йому ніколи цим займатися та приховував хто орендує ці площі. То навіщо йшов у депутати? Заради статасу? Що корисного він зробив для наших мешканців?
Орина дуже багато зробила в якості волонтера для сільради, надавала сильну юридичну підтримку. Причому у цьому питанні кваліфікацією обішла навіть знаних юристів з БПП. Однак чи погодиться вона ще раз піти в депутати не знаю.
natkat
n
Старожил
928
05 жовтня 2011
16 квіт 2016 06:52
Сусіди чия машина? Під капотом нявчить кошеня.
Ленчик
Л
Постійний користувач
110
05 березня 2009
16 квіт 2016 07:13
ребятки подумайте, может вспомните кто хозяин машины. А то водитель не заметит и поедет. жалко котейку.
victordr
Постійний користувач
166
16 лютого 2010
17 квіт 2016 11:29
Цитата "natkat":
Дякую за довіру, але в депутати я не планувала йти. Бо наша сільрада - це божевільня. Мені Кредісова вистачає та його агентів у нашому комплексі. Головня дуже негарно себе повів з мешканцями комплексу та підтримує Нові обличчя, а також голосував за приєднання Коцюбинського до Ірпеня без проведення суспільних слухань.
А пан Анісімов не зміг вирішити елементарного питання з собаками біля Промсізу. Просто щоб їх прив`язали. Розповідав, що йому ніколи цим займатися та приховував хто орендує ці площі. То навіщо йшов у депутати? Заради статасу? Що корисного він зробив для наших мешканців?
Орина дуже багато зробила в якості волонтера для сільради, надавала сильну юридичну підтримку. Причому у цьому питанні кваліфікацією обішла навіть знаних юристів з БПП. Однак чи погодиться вона ще раз піти в депутати не знаю.
Значить так: Головня та Анісімов в подальшому просимо не висовуватись, краще займайтесь своїми справами, як депутати вже себе показали,ніхто за них не будемо голосувати...
Наташа, Вашу пораду підтримую, потрібен депутат- боець та освічена, поважна людина. Потрібно все робити для приєднання селища до Києва. А то стидоба, кругом землі Києва, а ми будемо громадою Ірпеня -ідіотизм!!!
Необхідно також підключитися до активістів селеща, і все можливе зробити, щоб старі депутатсьські "морди" з "Нових облич" та ін. не пролізли знову в депутати...
seiverin
s
Користувач
42
12 травня 2015
18 квіт 2016 13:25
Цитата "victordr":
Значить так: Головня та Анісімов в подальшому просимо не висовуватись, краще займайтесь своїми справами, як депутати вже себе показали,ніхто за них не будемо голосувати...
Наташа, Вашу пораду підтримую, потрібен депутат- боець та освічена, поважна людина. Потрібно все робити для приєднання селища до Києва. А то стидоба, кругом землі Києва, а ми будемо громадою Ірпеня -ідіотизм!!!
Необхідно також підключитися до активістів селеща, і все можливе зробити, щоб старі депутатсьські "морди" з "Нових облич" та ін. не пролізли знову в депутати...
Давайте вмовляти Арину, самовисуванцем,допоможемо їй. Головня,до речі, від нашого будинку не йшов і не піде, бо в нас люди грамотні і активні, не обдуриш. Ось він і пішов від 34 буд,там пенсіонери і байдужість,я так думаю, він знов від них піде.
В суботу роздавали депутатам на округи саджанці,Анісімов навіть не спромігся хоча б записатися на отримання садженців.
seiverin
s
Користувач
42
12 травня 2015
19 квіт 2016 09:41
sve.zhukova
s
Користувач
94
23 лютого 2011
19 квіт 2016 09:50
А чи були наші активні мешканці в неділю на віче?
lights
l
Новачок
6
30 березня 2016
19 квіт 2016 20:27
Доброго времени суток. Сорри что так врываюсь к вам с вопросом.
В общих чертах я так поняла, что все дома которые строились - они достроились.
И, к сожалению, с горем пополам вы получили документы на свое жилье.
Я чего спрашиваю. Я хочу инвестировать в амурский. который возможно связан с кредисовым и килко. которые так или иначе связаны с директором будтехнологии Ганжой - застройщиком.
Собственно вопрос скорей всего очевиден. Стоит ли инвестировать?
Еще раз, то что ганжа свзяан с килко и кредисовым я нашел в интернете. ганжа был менеджером у Kilkorealty - Агенство недвижимости Ирины Килко.
как быть, форумчане?
В общих чертах я так поняла, что все дома которые строились - они достроились.
И, к сожалению, с горем пополам вы получили документы на свое жилье.
Я чего спрашиваю. Я хочу инвестировать в амурский. который возможно связан с кредисовым и килко. которые так или иначе связаны с директором будтехнологии Ганжой - застройщиком.
Собственно вопрос скорей всего очевиден. Стоит ли инвестировать?
Еще раз, то что ганжа свзяан с килко и кредисовым я нашел в интернете. ганжа был менеджером у Kilkorealty - Агенство недвижимости Ирины Килко.
как быть, форумчане?
natkat
n
Старожил
928
05 жовтня 2011
20 квіт 2016 07:47
У Кредисова с Килко отработанная схема:они дают сворованную землю в Минобороне под застройку или становятся партнерами в комплексах.Когда люди должны уже получать право собственности начинают шантажировать партнеров судами и уголовными делами. Мол отдайте нам больше. В прошлом году у Кредисова был такой конфликт с Киевгорстроем и Геосом по ЖК Лимонад. Ребята отбились, но только благодаря уголовным делам по Кредисову. Не все застройщики будут так защищать инвесторов. Вас могут оставить как нас решать свои проблемы.
notary2013
n
Користувач
34
29 березня 2013
21 квіт 2016 07:52
Добрый день, инвестировать в жилье, которое продает Кредисов+Килко,
не советую. Ситуация с нашим комплексом была такова: сначала по инициативе Кредисова был арестован весь наш ЖК Коцюбинский и все наши инвесторы долгое время не могли оформить право собственности. а потом он начал выборочно судится с жильцами, которые получили право собственности и полностью оплатили свои квартиры, требует признать за ним право собственности на эти квартиры. и это длится уже не один год
не советую. Ситуация с нашим комплексом была такова: сначала по инициативе Кредисова был арестован весь наш ЖК Коцюбинский и все наши инвесторы долгое время не могли оформить право собственности. а потом он начал выборочно судится с жильцами, которые получили право собственности и полностью оплатили свои квартиры, требует признать за ним право собственности на эти квартиры. и это длится уже не один год
notary2013
n
Користувач
34
29 березня 2013
21 квіт 2016 09:48
Шановні сусіди,
23 квітня,у суботу о 10-00 лісники Святошинського лісгоспу запрошують всіх мешканців селища прибрати ліс у день всеукраїнської толоки.
Запрошую сусідів взяти участь у прибиранні, збір о 10-00 біля Промсизу.
Подбайте про максимально закрите взуття.
Бажано мати із собою рукавиці, а по можливості - пакети для сміття.
Лісники нададуть також пакети для сміття та вивезуть сміття, яке ми зберемо.
Для всіх, хто візьме участь у прибиранні, власник піцерії (що розташована на 2 поверсі магазину Крамничка) та власник кафе Сосо запропонують смаколики.
З усіх питань звоніть мені, координатору прибирання територіїї біля нашого комплексу Арина Бойко (097 086 8474)
23 квітня,у суботу о 10-00 лісники Святошинського лісгоспу запрошують всіх мешканців селища прибрати ліс у день всеукраїнської толоки.
Для всіх, хто візьме участь у прибиранні, власник піцерії (що розташована на 2 поверсі магазину Крамничка) та власник кафе Сосо запропонують смаколики.
З усіх питань звоніть мені, координатору прибирання територіїї біля нашого комплексу Арина Бойко (097 086 8474)
seiverin
s
Користувач
42
12 травня 2015
21 квіт 2016 15:34
Цитата "notary2013":Шановні сусіди,
Мешканці комплексу,потурбуйтеся, будь ласка,аби об`яви на парадних про такі заходи не зривав один любий друг,який мешкає в 3-му парадному.
Про нас в "Українській правді".
//www.pravda.com.ua/articles/2016/04/21/ 7106311/
pupa
p
Користувач
23
21 січня 2013
22 квіт 2016 10:56
Обратитесь в Атлант, они ж продают.
//www.atlant2k.com.ua/objects/zhk-atlant -2/complex.html
sve.zhukova
s
Користувач
94
23 лютого 2011
22 квіт 2016 17:42
Так, а деж об'яви?
notary2013
n
Користувач
34
29 березня 2013
24 квіт 2016 21:38
Шановні сусіди, у Коцюбинському зявилась можливість прописатися (зареєструвати своє місце проживання). з цього питання звертайтесь в Коцюбинську селищну раду до пані Лесі Єльнікової.
andr
a
Користувач
23
03 серпня 2009
25 квіт 2016 10:39
Убедительная просьба владельцев квартир 4-й секции заключить договор с ЖЕКом.
На след неделе (со слов Аверс-сити) должны наладить лифт но запускать его не будут так-как аж 7 человек заключили договора-проявляем активность-без лифта ремонт не сделаешь
необходимо с собой иметь такие док-ты
1) документ подтверждающий право собственности( в моем случае договор купли-продажи)
2)Вытяг с электронного реестра права собственности.
3)Паспорт.
4)Тех паспорт на квартиру.
5)Индификационный код.
а также ксерокопии вышеперечисленных док-ов.
Заключение договоров проходит по понедельникам и четвергам с 10 утра.
На след неделе (со слов Аверс-сити) должны наладить лифт но запускать его не будут так-как аж 7 человек заключили договора-проявляем активность-без лифта ремонт не сделаешь
необходимо с собой иметь такие док-ты
1) документ подтверждающий право собственности( в моем случае договор купли-продажи)
2)Вытяг с электронного реестра права собственности.
3)Паспорт.
4)Тех паспорт на квартиру.
5)Индификационный код.
а также ксерокопии вышеперечисленных док-ов.
Заключение договоров проходит по понедельникам и четвергам с 10 утра.
lights
l
Новачок
6
30 березня 2016
25 квіт 2016 19:35
Цитата "natkat":Ребята отбились, но только благодаря уголовным делам по Кредисову. Не все застройщики будут так защищать инвесторов. Вас могут оставить как нас решать свои проблемы.
Цитата "notary2013":по инициативе Кредисова был арестован весь наш ЖК Коцюбинский и все наши инвесторы долгое время не могли оформить право собственности. а потом он начал выборочно судится с жильцами, которые получили право собственности и полностью оплатили свои квартиры, требует признать за ним право собственности на эти квартиры. и это длится уже не один год
Спасибо вам за вразумительный ответ. Я чуть было не попал к ним в лапы.
Грубо говоря лучше не влазить в неприятности. застройщик манипулятор и в момент сдачи дома не исключены иски в суд в мою сторону.и если первые 2 объекта строили КГС и ГЕОС, то остальные строят именно они и скорей всего будет такая же история как и с вами в ЖК Коцюбинский. полагаясь на ваш опыт и подтверждение моих домыслов, то инвестировать в амурский - себя не уважать.
Правильно? Опять таки жители Коцюбинского, сорри за оффтоп
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше