Подати оголошення

ЖК City Park | Сити Парк | Синергия | Ирпень, ул. Чехова, ул. Университетская

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 18 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
193з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 32.
7/22%
2/6%
4/13%
5/16%
14/44%
1. . .4143. . .70
27 жовт 2018 19:13
Цитата "Алла Васильева":

Слышала что будет детский садик.

ОП не молчали бы, давно сказали бы, что садик будет...
28 жовт 2018 18:51
На садик нужно соблюдение нормативов. Игровые площадки для разных вековых груп. Тут на них нет места.

Сейчас очень быстро делают грин сайд и хочется, чтобы все бригады, которые там сейчас работают, перешли сразу к нам... Рядышком же
30 жовт 2018 16:01
Фотозвіт про хід будівництва за період 14-30.10.2018

1 будинок. Триває кладка зовнішніх стін і міжкімнатних стін перегородок 6-7 поверхи.

2 будинок. Проводяться роботи по кладці зовнішніх стін і міжкімнатних стін перегородок 7-10 поверхи. Ведуться підготовчі роботи по влаштуванню даху.

3 будинок. Завершено роботи по кладці зовнішніх стін і міжкімнатних стін перегородок на 9 поверсі, ведуться роботи - на 10-16 поверхах. Проводяться роботи по утепленню даху для монтажу м'якої покрівлі.

4 будинок. На даху виконано 1 шар утеплення покрівлі, проводяться роботи по стягужці покрівлі. Ведеться проклейка рубероїду. Також проводяться підготовчі роботи для влаштування віконних конструкцій.
01 лист 2018 13:52
Цитата "Dreadan":
В связи с принятием Министерством регионального развития Украины новых ГСНУ Б.2.2-12: 2018 Планирование и застройка территорий, вступивших в силу с 01.09.2018, изменился порядок введения в эксплуатацию жилья.

СГ "Синергия" вынуждена внести соответствующие изменения в проектную документацию, в связи с чем сроки введения в эксплуатацию жилого комплекса "City Park" переносится:

1 дом - 2 квартал 2019
2 дом - 2 квартал 2019
3 дом - 2 квартал 2019

Директор БГ "Синергия", Оверко И.И.

https://city-park.com.ua/news-all/novosti/vnimaniyu-investorov-zhilogo-kompleksa-city-park

о чем вы говорите?
нашу Синергию 2+ тоже вводили в эксплуатацию 4 квартал 2017 а по факту зайдем не раньше конец 1- начало 2 квартала 2019
01 лист 2018 14:51
Особисто я, аналізуючи, брехню синергії по термінам, по всіх об єктах, раніше, як на 4 квартал 2019 не розраховую - це в кращому випадку. Повернути б час назад, то 100% інвестував б в Центральний-2, вони на відміну від Синергії, зразу вказали достовірні дані по здачі об єкту. І дивлячись на темпи їхнього будівництва не можна виключити той варіант, що здадуться вони, ще швидше, як наш жк.
01 лист 2018 15:03
я нікого не оправдовую, але може краще, що наш будинок стоїть так довго. Я щодо Центрального...Як швидко він будується. і чи це є добре?
01 лист 2018 16:16
Ви квартиру придбали для себе чи під здачу? На даний момент живете у власному чи орендованому житлі? Ви коли інвестували кошти, то Вас не лякали терміни здачі - 4 кв. 2018? Бо судячи з ваших слів, то нехай ще років 10 постоїть - воно ж краще.
01 лист 2018 18:28
Ми купували для СЕБЕ, живемо в орендованій квартирі, і ні, 4 квартал 2018 нас не лякало, бо коли вибирали квартиру, були попереджені і «осознано» зробили вибір з таким терміном. І я не говорю про 10 років, як і решта, хочемо по швидше приступити до ремонту і переїхати в своє житло. Чи коли ви купували, вам сказали що отримаєте ключі в 2017?
01 лист 2018 20:38
Якщо на форумі тема чоловік я і жінка, то для любопитних скажу- я жінка. І такий самий інвестор , як і решта( якщо що я є в списку). Я не засланець Синергіі, просто не розумію паніки нашого будинку. Затримки ще немає. І я так само читаю сітку всіх комплексів забудовника. Для чого тут розводити негатив, якщо всі ми, як і решта інвесторів інших жк, як здадуть будинок, забудемо весь негатив.
03 лист 2018 21:26
У меня вопрос к Синергии. Будет ли учтено при остеклении отсутствие верхнего откоса в оконном проеме т.е. окна будут с расширителями сверху или под самый потолок?
06 лист 2018 20:35
Остается только молиться, чтобы бригады, делающие сейчас Грин Сайд, перешли сразу к нам...
09 лист 2018 07:05
Доброе утром Всем.
Когда будут коммуникации проводится?
Говорили мне что идут переговори, что скоро будут.
15 лист 2018 12:54
Звіт про хід будівництва ЖК City Park від 15 листопада 2018 року.

1 будинок. Завершена кладка зовнішніх стін і міжкімнатних стін перегородок на 6 поверсі. Ведеться кладка зовнішніх стін і міжкімнатних стін перегородок на 7-12 поверхах. Проводяться роботи по влаштуванню цегляної вентиляції на покрівлі.

2 будинок. Ведуться роботи по кладці зовнішніх стін і міжкімнатних стін перегородок з 7 по 14 поверхи. Завершуються роботи по цегляній кладці на даху. Ведуться підготовчі роботи для влаштування м'якої покрівлі.

3 будинок. Триває кладка зовнішніх стін і міжкімнатних стін перегородок на 10, 12 і 13 поверхах. Завершено утеплення даху і тривають підготовчі роботи по влаштуванню м'якої покрівлі.

4 будинок. Завершена проклейка першого шару руберойду. Ведеться установка віконних конструкцій на 2 і 3 поверхах. Проводиться розводка зливових труб.
20 лист 2018 17:11
Цитата "АполонСашка":
Щось в нас тут тихо...

Все притихли и ждут хороших новостей) ОП ничего не отвечает на наши вопросы, а так походу нет никакой новой инфы ни у кого.

Никто не слышал, что таки будет перед домом строиться или уже строиться?
20 лист 2018 17:52
Мені говорила людина з відділу продаж що буде торговий центр.
21 лист 2018 08:22
Цитата "skik":

Если будет торговый центр то это значит все машины буду парковать в нашем дворе, все любители пива будут тусить перед домом на скамейках...

Установить бы ШЛАГБАУМ во двор, чтобы левые пассажиры не заезжали и не занимали НАШЕ пространство :faceoff:
21 лист 2018 09:32
Цитата "skik":

Там магазинів і так вдосталь
а бізнесменам все мало.
21 лист 2018 09:35
Цитата "skik":

Щось будівля малувата для торгового ЦЕНТРУ.
21 лист 2018 09:39
[quote="skik"]Мені говорила людина з відділу продаж що буде торговий центр.

Ці люди з ОП вже не знають що казати, то садочок, то будинок, то магазин... що далі видумають не відомо! І як завжди на конкретні питання, не має достовірноі, а головне правдивоі відповіді...
21 лист 2018 09:42
Цитата "skik":

Что то новое..)))
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .4143. . .70
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше