Подати оголошення

ЖК City Park | Сити Парк | Синергия | Ирпень, ул. Чехова, ул. Университетская

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 18 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
204з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 31.
7/23%
2/6%
4/13%
5/16%
13/42%
1. . .6264. . .70
05 вер 2019 08:35
Цитата:
Добрый день!Работы ведутся,полы заливают, стены штукатурят,перила в пролетах устанавливают,лифты и т.д.так что все должно быть хорошо!)))


Уважаеый GRAFF BRO. Если бы все было хорошо, то инвесторы Сити-Парк уже год жили бы в своих квартирах. Спасибо за фото, только все пониают, что фотки сделаны на одном этаже в 1 секции. Перейдите на один этаж вверх или вниз, или в любую другую секцию, и Вы увидите, то все покрыто пылью и мраком. Ничего и никого нет. Синергия-обыный ДОЛГОСТРОЙ. В этом году никто клюей не получит. Это уже понятно. Коммуникаций (вода, электричество, газ, канализация) напрочь отутствуют. Одно слово - ДОЛГОСТРОЙ.
06 вер 2019 10:41
Фотки сделаны на 14 этаже ,2 й секции ) То ,что ключи не получим в этом году ,это и так всем ясно!
06 вер 2019 18:20
Незаконно построенные в Ирпене Киевской области жилые дома строительной группы "Синергия" могут быть снесены либо национализированы в счет погашения долгов по налогам, паевым взносам в развитие инфраструктуры, а также вреда, нанесенного экологии города. Об этом сообщил советник министра внутренних дел Армен Согомонян в видеообращении на своей странице в Facebook. Что думаете по этому поводу? Ведь будут рассматривать все стройки Синергии, и мы в этом числе, все что незаконно по документам, а у нас земля не для жилого дома предназначена? Инвесторы, отзовитесь. Я из 3 секции. Хотя про заливку полов и коммуникациям звонили...
06 вер 2019 20:33
Синергия - не только ДОЛГОСТРОЙ, но и полный ОТСТОЙ. Теперь уже они Сити Парк не закончат НИКОГДА.
06 вер 2019 21:06
Викиньте цей брєд з голови і не нагнітайте смуту, подібно оцим песидристам, які тільки і знають, що нити і смердіти. Не вірте фейкам і усе перевіряйте. Всі отримають ключі так чи інакше, вірте і хай все буде добре!
09 вер 2019 09:47

В інеті пишуть:
https://nv.ua/ukr/ukraine/events/budivelna-grupa-sinergiya-opublikuvala-dokazi-informaciynoji-ataki-na-proekti-kompaniji-50041645.html

Будівельна група «Синергія» опублікувала докази інформаційної атаки на проекти компанії

ЖК «Синергія Сіті»
Ігор Оверко, директор Будівельної групи Синергія

31 серпня 2019 р. була запущена масована інформаційна атака проти Будівельної групи Синергія та зокрема ЖК «Синергія Сіті». Директор БГ Синергія Ігор Оверко в офіційному відеозверненні спростовує ключові фейки спланованої замовної кампанії, які стосуються:

1. Закриття проекту «Синергія Сіті» у зв’язку з незаконністю будівництва та арештом землі.

✔ Дозвільно-проектна документація, що підтверджує законність будівництва ЖК Синергія Сіті

2. Незаконності та знесення об'єктів Синергії згідно відео так званого активіста і псевдорадника Армена Согомоняна.

За рахунок пайових внесків БГ «Синергія» місто отримало в бюджет суму понад 50 млн грн. БГ «Синергія» є відповідальним платником податків і сплатила податків на суму понад 51 млн.


✔ Жителі зданих в експлуатацію будинків від девелопера БГ «Синергія» мають права власності та технічні паспорти на квартири, що є гарантом недоторканності їх майна.

3. Націоналізації нерухомості Синергії в рахунок погашення боргів по податках та пайових внесках.

✔За рахунок пайових внесків БГ «Синергія» місто отримало в бюджет суму понад 50 млн грн. БГ «Синергія» є відповідальним платником податків і сплатила податків на суму понад 51 млн.


Також у відео Ігор Оверко від імені БГ «Синергія» звертається до українських ЗМІ із закликом не розміщувати недостовірну та неперевірену інформацію про БГ «Синергія».

У разі ж недотримання цих норм та керуючись законодавством України із захисту репутації компанії, БГ «Синергія» заявляє про звернення до суду України щодо кожного такого прояву псевдоновин.

У разі виникнення будь-яких питань стосовно поширеної інформації в інтернет-ресурсах ми запустили безкоштовну гарячу лінію 080 075 05 25

10 вер 2019 04:36
Вчора біля будинку горів ліс

14 вер 2019 06:56
Напевне через те, що всі ці статті - фейк, БГ Синергія вже вкотре переносить термін здачі будинку з 2 на 3 квартал, з 3 на 4 квартал? На питання щодо відсутності котельні взагалі відповідають що про це знає лише директор, а жоден менеджер цією інформацією не володіє?
Те що у компанії все добре, треба доказувати вчасним введенням будинків в експлуатацію і врученням ключів інвесторам, а наразі маємо лише поодинокі виправдання статтями в соціальних мережах і ПОВНИМ ІГНОРУВАННЯМ інвесторів з боку керівництва БГ Синергія!!!
14 вер 2019 18:04
Единственное, в чем сильна СГ "Синергия", это в бескрнечном переносе сроков сдачи домов. Вот тут они мастера высочайшего класса, гипер-профессионалы с большой буквы Г.
16 вер 2019 06:48
Звіт про хід будівництва ЖК «City Park» від 16 вересня 2019 року.

У першій секції продовжуємо оздоблювальні роботи місць загального користування (45%). Продовжується монтаж відливів на підвіконниках (85%). Розпочали монтаж внутрішніх інженерних мереж (55%). Продовжуємо роботи по залиттю стяжки у квартирах та місцях загального користування (75%). Розпочали кладку плитки у місцях загального користування.

У другій секції продовжуємо роботи по монтажу ліфтового обладнання (85%). Продовжуємо монтаж відливів на підвіконниках (85%). Продовжуються оздоблювальні роботи місць загального користування (55%). Триває монтаж внутрішніх інженерних мереж (55%). Тривають роботи по залиттю стяжки у квартирах та місцях загального користування (65%). Розпочали монтаж комунікаційних ніш.

У третій секції продовжуємо монтаж відливів на підвіконниках (85%). Продовжуються оздоблювальні роботи місць загального користування (25%). Триває монтаж ліфтового обладнання (85%). Розпочали роботи по залиттю стяжки у квартирах та місцях загального користування (5%). Триває монтаж внутрішніх інженерних мереж (55%). Завершили монтаж поручней сходової клітини. Підходить до завершення поклейка 2-го шару євроруберойду на покрівлі (85%).

У четвертій секції триває монтаж ліфтового обладнання (85%). Продовжуються оздоблювальні роботи місць загального користування (25%). Розпочали монтаж внутрішніх інженерних мереж (5%). Завершили монтаж поручней сходової клітини. Підходить до завершення поклейка 2-го шару євроруберойду на покрівлі (95%).
22 вер 2019 14:31
Здравствуйте, а тут есть кто-то из дома второй очереди?
22 вер 2019 16:23
Только что в рекламе завтрашней телеперадачи “ГРОШІ», в сюжете будет информация о проблемных новостройках,и по-моему, там мелькнул салатовый дом Сити парка. Завтра, в понедельник, на 1+1, 22:45, смотрите кому интересно.
22 вер 2019 20:10
Цитата "Sahaida":
Здравствуйте, а тут есть кто-то из дома второй очереди?

Здравствуйте, есть. И в шоке от информации о переносе начала строительства на 2 квартал 2020.
23 вер 2019 08:10
Цитата "Vovma":
Только что в рекламе завтрашней телеперадачи “ГРОШІ», в сюжете будет информация о проблемных новостройках,и по-моему, там мелькнул салатовый дом Сити парка. Завтра, в понедельник, на 1+1, 22:45, смотрите кому интересно.


Ну промайнув наш будинок і що з того? Якщо уважно подивитись цей анонс, то стає зрозумілим,що мова йде про сумнозвісний мікрорайон Благодатний. А те що наша будівля попала в кадр - ще не привід обурюватися.
23 вер 2019 08:31
Подивимось.
24 вер 2019 09:03
В києві у взагалі все будівництво стоїть попри те Синергія будує і працює, я це бачу! Тому не можу їх винуватити, чекаємо, може і раніше вдасться завершити будівництво
24 вер 2019 12:49
Цитата:
В києві у взагалі все будівництво стоїть попри те Синергія будує і працює, я це бачу! Тому не можу їх винуватити, чекаємо, може і раніше вдасться завершити будівництво


Не розказуйте казок. Замість того, щоб реєструватись на форумах і вливати людям брехню до вух,зайнялися б краще прискоренням темпів будівництва! Ні один будинок не здаєте без затримки в два роки!
24 вер 2019 20:10
Цитата "Dreadan":


Не розказуйте казок. Замість того, щоб реєструватись на форумах і вливати людям брехню до вух,зайнялися б краще прискоренням темпів будівництва! Ні один будинок не здаєте без затримки в два роки!
Цитата "Iro4kaIro4ka":
В києві у взагалі все будівництво стоїть попри те Синергія будує і працює, я це бачу! Тому не можу їх винуватити, чекаємо, може і раніше вдасться завершити будівництво


Хз, придбали квартиру зовсім нещодавно та зареєструвалися , немає в цьому нічого дивного. Подивіться новини, жк біля славутича від Банку Аркада, стоїть кілька років, про Укрбуд зовсім мовчу, добре що ми там не придбали...та ж республіка там знайому придбали, чекали дуже довго, хоча це і КАН….так що можу сказати, що затримки це проблеми усіх, нажаль..
25 вер 2019 08:32
Порівнювати з ЖК Республіка не дуже коректно. Так, КАН розпочав проект ще в 2013 , але за свій кошт, без залучення грошей інвесторів. Поновили будівництво в 2018 і першу чергу здали, як і обіцяли в 2019. A Cіті Парк будується за гроші людей . Але не все так сумно. І попри всі проблеми , які зараз є у забудовника , будинок буде здано. Дуже на це сподіваюсь.
29 вер 2019 12:34
Доброго дня, я інвестор 2 секціі.
Вчора був на будівництві. Походив по 2 секціі, на інші не пустили.
На всіх поверхах (заходив виборочно) залита гарцовка, в місцях загального користування та в квартирах. Хто замовляв внутрішне оздобленя у того в вані кинуті труби і залита гарцовка(таких небагато).
З 1 по 16 поверх на сходовій поштукатурено.
Плитка ложиться чи ложилась на 2 поверсі . На 3 му лежить в упаковках, на інших поверхах не бачив плитки в загалі.
На будівництві працювало декілька чоловік, розвозили по поверхах гипсокартон.
Робота робиться но мабудь повільно. Менеджери неможуть надати повністю інформацію.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .6264. . .70
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx