Подати оголошення

ЖК Чарівне Місто | Київміськбуд, Укрбуд | Київ, вул. Бориспільска, 18-26

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2021 - 2023 р.
Планування
від 21 168 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
99з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 157.
19/12%
7/4%
39/25%
52/33%
40/25%
1. . .239241. . .507
02 черв 2018 18:13
Цитата "VJ078":

я тоже сначала так подумал, что это шахта лифта.
Но!
Это ж небольшое здание, предполагалось, что будет - зачем там еще и лифт! :)
Многоэтажный отдел продаж ?! ого, ну ок :)

А может какой-то ресторанчик? :drink: А это не шахта лифта, шахта под вентканал? :yes:
02 черв 2018 18:34
я тоже сначала так подумал, что это шахта лифта.
Но!
Это ж небольшое здание, предполагалось, что будет - зачем там еще и лифт! :)
Многоэтажный отдел продаж ?! ого, ну ок :)[/quote]

У Интергалбуд рядом с одним из ЖК есть трехэтажный ОП, на втором этаже которого построено кажется две смотровые квартиры (одно и двухкомнатная) с чистовым ремонтом, который застройщик предлагает инвесторам) Так что может и Укрбуд один этаж там демонстрационным сделает и начнет, вдруг, предлагать сделать инвесторам чистовой ремонт?)
02 черв 2018 20:06
Цитата "Yana Oz":

У Интергалбуд рядом с одним из ЖК есть трехэтажный ОП, на втором этаже которого построено кажется две смотровые квартиры (одно и двухкомнатная) с чистовым ремонтом, который застройщик предлагает инвесторам) Так что может и Укрбуд один этаж там демонстрационным сделает и начнет, вдруг, предлагать сделать инвесторам чистовой ремонт?)

я бы рассмотрел вариант чистового ремонта от застройщика, по разумной цене, конечно ...
02 черв 2018 20:18
Цитата "VJ078":

я бы рассмотрел вариант чистового ремонта от застройщика, по разумной цене, конечно ...
У Интергалбуда чистовой ремонт по цене 70-100 у.е.Это дорого или нет?
02 черв 2018 20:18
Подскажите пожалуйста,если официально переносят сроки сдачи дома ,значит платежи так же можно перенести?Или одно другого не касается?
02 черв 2018 21:30
Цитата "Viktoriia Section 5":
Подскажите пожалуйста,если официально переносят сроки сдачи дома ,значит платежи так же можно перенести?Или одно другого не касается?

Одно другого не касается. У вас есть договор, в котором прописаны наши обязательства. К сожалению, в договоре не прописано, что застройщик не может нарушать свои обязательства и задерживать строительство, сдавать объект не в установленный срок. D-/ :( :(
03 черв 2018 04:23
Цитата "Viktoriia Section 5":

Нет платежи по срокам в договоре.
03 черв 2018 06:11
В реальності заплатити 100% за рострочкою потрібно до вводу будинку в експлуатацію. Якщо він переноситься то і ви можете затягувати з проплатами. Я взагалі завжди платив як і коли попало, абсолютно не за графіком і все добре.
03 черв 2018 08:21
Цитата "iiqq":
У Интергалбуда чистовой ремонт по цене 70-100 у.е.Это дорого или нет?

70-100 уе это 1820-2600 за кв.м. - это сейчас весьма приемлемая цена, как для Киева
03 черв 2018 08:42
Цитата "Mixas_":
В реальності заплатити 100% за рострочкою потрібно до вводу будинку в експлуатацію. Якщо він переноситься то і ви можете затягувати з проплатами. Я взагалі завжди платив як і коли попало, абсолютно не за графіком і все добре.

Да, заплатить мы должны 100% до ввода дома в эксплуатацию( но! за договором у нас стоит определенная дата ввода дома в эксплуатацию, т.е. до этой даты!).
03 черв 2018 13:00
Отже, вони переносять дату здачи будинку а ви переносите дати проплат, усе справедливо. Договірні умови вони ж взаємозобовязуючі. Якщо вони переносять взяті на себе зобовязвння ви вправі перенести взяті на себе.
І повірте, нічого вам за це не буде.
03 черв 2018 13:25
Цитата "Mixas_":
Отже, вони переносять дату здачи будинку а ви переносите дати проплат, усе справедливо. Договірні умови вони ж взаємозобовязуючі. Якщо вони переносять взяті на себе зобовязвння ви вправі перенести взяті на себе.

Согласно правил ФФС, могут открепить квартиру и вернуть деньги. Будут ли так делать - зависит от квартиры. Для ходовых однушек, вполне можно было бы для профилактики продать сначала за 15000/м2, потом забрать у неплательщика и продать за 20000/м2.

Кстати, задумался, а не связаны ли регулярные задержки большинства строек с тем, что есть немало инвесторов, которые "взагалі завжди платив як і коли попало, абсолютно не за графіком і все добре" (с ваших слов).
03 черв 2018 13:47
Цитата "Mixas_":

Какие мы умные
03 черв 2018 14:53
1 Дом начали утеплять
03 черв 2018 15:24
Добре, що задумуватися розпочали, це явний прогрес.
І хто вам сказав, що при цьому я не випереджав графік виплат прописаний у договорі?
Ви помітили,що людина запитує якщо до цього вона своєчасно все платила а вони від графіку відстають чи має вона право. Хто ж їм лікар при наявності грошей не своєчасно виконувати зобовязання?
03 черв 2018 16:49
Цитата "Mixas_":
Добре, що задумуватися розпочали, це явний прогрес.
І хто вам сказав, що при цьому я не випереджав графік виплат прописаний у договорі?
Ви помітили,що людина запитує якщо до цього вона своєчасно все платила а вони від графіку відстають чи має вона право. Хто ж їм лікар при наявності грошей не своєчасно виконувати зобовязання?

А як ви визначаєте що має місце відставання від графіку? У вас є офіційний графік будівництва? Він є додатком до договору?
03 черв 2018 16:52
Цитата "Aleksandr_K.":
1 Дом начали утеплять

А розміщати вертикальне фото в горизонтальній орієнтації без попереднього редагування, це ваш життевий принцип?
03 черв 2018 16:57
Цитата "kluch":

А розміщати вертикальне фото в горизонтальній орієнтації без попереднього редагування, це ваш життевий принцип?

Самого бесит, но у меня когда со смартфона загружаю на форум автоматически меняет почемуто, но думаю и такие фото будут лучше чем никаких
03 черв 2018 17:05
На ЖК Харківському інвестором якого я є я помітив по тому, що планово-орієнтовний ввід в експлуатацію в договорі прописаний 1 кв. 2018 року, вже закінчується 2 кв. а тільки коробки не добудовано декілька поверхів, не кажучі вже про опорядження, комунікації і документи. От я і помітив, без графіку будівництва, на око.
03 черв 2018 20:31
Цитата "Mixas_":
На ЖК Харківському інвестором якого я є я помітив по тому, що планово-орієнтовний ввід в експлуатацію в договорі прописаний 1 кв. 2018 року, вже закінчується 2 кв. а тільки коробки не добудовано декілька поверхів, не кажучі вже про опорядження, комунікації і документи. От я і помітив, без графіку будівництва, на око.

А вы уже выплатили свои кв.метры? :???:
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .239241. . .507
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше