ЖК Campus | Кампус | Standard Development | Киев, ул. Полевая, 38
| Забудовник | Standard Development |
| Здача ЖК | 2017 - 2020 р. |
| Планування | від 23 800 Грн/м² |
| 16/15% | ||
| 16/15% | ||
| 27/25% | ||
| 31/29% | ||
| 17/16% |

Цитата "touch":
Не могу не согласиться
Добрый день, получили информацию от строительного департамента. Планируется до конца ноября продолжать фасадные работы, в течение зимы - при благоприятных погодных условиях, возобновление работ - в марте. При таком графике, максимальный срок 100% окончания фасадных работ - до конца апреля.
Цитата "Campusmen":Камера #2 выключена DEAD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спасибо за информацию, разбираемся!
Цитата "кучер ":Какая цена оформление квартиры в нотариуса
2% (1%+1%) от стоимости у вас в договоре
+ услуги нотариуса (1000-1500 грн.
)*конкретный ценник услуг нотариуса озвучит ОП
УВАГА!!!
Щодо необхідності встановлення лічільників ТЕПЛА у квартирах
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання
Стаття 5. Обладнання вузлами обліку нових, реконструйованих, капітально відремонтованих будівель та приміщень у них
1. Прийняття в експлуатацію завершених будівництвом нових житлових і нежитлових будівель, що приєднані (приєднуються) до зовнішніх інженерних мереж, здійснюється лише за умови, що ці будівлі та приміщення у них оснащені відповідними вузлами обліку згідно з вимогами статей 3 і 4 цього Закону та Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності". У такому разі оснащення приміщень будівлі приладами - розподілювачами теплової енергії не допускається.
Стаття 4. Оснащення вузлами обліку окремих приміщень у будівлях
1. Оснащення окремих приміщень у будівлях вузлами розподільного обліку/приладами - розподілювачами теплової енергії та обладнанням інженерних систем для забезпечення такого обліку здійснюється у порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері житлово-комунального господарства, та не потребує розроблення проектної документації, видачі технічних умов та інших вимог до встановлення вузла розподільного обліку, погодження з державними органами, органами місцевого самоврядування, їхніми посадовими особами, оператором зовнішніх інженерних мереж, виконавцем відповідної послуги.
2. Власники (співвласники) приміщень у будівлі, в якій окремі приміщення є самостійними об’єктами нерухомого майна, у разі приєднання такого будинку (будівлі) до зовнішніх інженерних мереж або обладнання такого будинку (будівлі) системою автономного теплопостачання, автономного гарячого водопостачання, автономного водопостачання зобов’язані забезпечити оснащення належних їм приміщень вузлами розподільного обліку відповідно теплової енергії, гарячої води, питної води, крім випадків, передбачених частинами п’ятою - сьомою цієї статті.
//zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2119-19
но все же было бы неплохо восстановить ее работу
Я по-прежнему считаю, что даже с автономным отоплением поквартирные счетчики нужны. Это единственный способ заставить тепло экономить - регулировать батареи, открывать окна разумно и т.п. Иначе - а чо я?
Цитата "rrlagic":Подождем, конечно, разъяснение ОП, но, думаю, они играют вокруг слова "відповідно" и толкуют так, что вода из общих сетей - есть счетчики, тепло автономное - бум без счетчиков.
Я по-прежнему считаю, что даже с автономным отоплением поквартирные счетчики нужны. Это единственный способ заставить тепло экономить - регулировать батареи, открывать окна разумно и т.п. Иначе - а чо я?
Так наче ж можна поквартирно встановлювати лічильники тепла. Чи в чому питання?
---
P.S.
1. Відділ продажів, відновіть будь ласка роботу камери №2;
2. Коли будуть повністю встановлені вікна в секціях A,Б?

Цитата "rrlagic":Подождем, конечно, разъяснение ОП, но, думаю, они играют вокруг слова "відповідно" и толкуют так, что вода из общих сетей - есть счетчики, тепло автономное - бум без счетчиков.
+1
Сдача в эксплуатацию lV квартал 2017.
+1
В приведенном законе явно сказано "або обладнання такого будинку (будівлі) системою автономного теплопостачання". По-моему, это как раз наш случай. Подождем ответ. Хотя после вопроса с потолком, думаю, отдел продаж будет не на стороне инвесторов. Может, это можно будет решить с обслуживающей организацией?..
Цитата "Alex--Kiev":
Вы можете поставить себе и по своей инициативе. Смысл мероприятия - оптичить всех. Пока дом не сдан - это еще реально, после - низачто.

Відділ продажів нічого про лічильники не скаже, це не їх проблеми. Якщо у тех. вимогах до здачі будинку їх немає, значить не буде.
По факту конструктивна розмова буде лише з управляючою компанією.
Цитата "vbilenko":Якщо у тех. вимогах до здачі будинку їх немає, значить не буде.
А как быть с поменявшимся законодательством? Выше был процитирован закон, согласно которому счетчики должны быть. Или внутренняя документация строительной компании имеет более высокий приоритет по сравнению с законом?
Цитата "Лика К.":
А как быть с поменявшимся законодательством? Выше был процитирован закон, согласно которому счетчики должны быть. Или внутренняя документация строительной компании имеет более высокий приоритет по сравнению с законом?
Перш за все, я не спеціаліст, мої висновки можуть бути не вірними.
Вимоги могли бути затверджені ДО прийняття цього закону, відповідно під нього не підпадають.
Також не забувайте, що ви не є власником, ви інвестор. Власник один, інвест фонд (чи хто там) і для них весь будинок - це одне приміщення з одним загальним лічильником.
- ЖК Smart Residence | Святопетрівське, бул. Лесі Українки23.0410
- ЖК Трояндовий | Бровари, вул. Фельдмана, вул. Спортивна23.04740
- ЖК Гвардійський | Київміськбуд | Київ, вул. Генерала Алмазова (Кутузова), 18/722.04520
- ЖК Mirax | Київміськбуд, BudCapital | Київ, вул. Глубочицька, 4322.044 428
- ЖК Медовий-2 | Київміськбуд | Київ, вул. Петра Радченка, 2722.04438
- ЖК Twin House | Твин Хаус | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Крайняя, 122.041 272
- ЖК На Прорезной - 2 | Comfort Life | Гостомель, ул. Центральная, 121.0419
- ЖК Boston Creative House | Saga Development | Київ, просп. Степана Бандери, 2021.04106
- ЖК Krona Park II | Alliance Novobud | Бровари, вул. В'ячеслава Чорновола20.041 933
- ЖК Кирилловский Гай | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Баггоутовская, 1-а20.041 736
- Чи варто зараз купувати нерухомість?19.045 041
- Налог на дар денег между мужем и женой11.041
- На що звертати увагу при покупці квартири?30.032
- Rivne Invest Forum у Рівному — дводенна подія04.031
- Нужны или не нужны риэлторы? Не понимаю!03.021 503
- Lviv Build Forum | Декілька слів з власного досвіду30.011
- Планую оренду квартири в районі Подолу27.014
- Купівля квартири в новобудові коли сусудні квартири не будуть заселені16.012
- Двоповерхові квартири в новобудовах, переваги та недоліки, враження?30.1213
- Как подобрать кухонную мебель15.045
- Пруд на даче20.0221
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше19.02281
- Болит спина11.0274
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках24.0180
- Постройка бани20.1218
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- ЖК "Александровский 2", Запорожье, ул. Почтовая, 7720.0416
- Апарт-комплекс Тиса Renovation | Ужгород. вул. Сергія Мартина, 429.013
- Львів, вул. Бережанська, 54 | Інтергал-Буд26.0133
- ЖК Grand Palace | Хмельницький, вул. Подільська, 11521.0116
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 418.016
- Львів, вул. Трускавецька | Галжитлобуд11.016
- Как правильно выбрать смеситель. Отзывы о смесителях25.0455
- Выбираю краску по металлу. Поделитесь советом и опытом17.032
- Выбираю акриловую краску17.0320
- Какую выбрать грунтовку и шпатлевку17.0314
- Как не снимая старую эмаль покрасить сверху акриловой (латексной) краской?17.033
- Диммерний блок для сценічних софітів постійно вимикається14.033
- Установка насоса для решения проблем с водой07.039
- Отклеилась краска вместе с малярной лентой. В чем проблема?25.0215
- Шпаклевка трескается под обоями25.022
- Входные и межкомнатные двери, продажа, изготовление, установка13.0436
- Своя машина или такси?07.04538
- Де зараз краще оформити медичну довідку або санітарну книжку?07.042
- Окна, двери и комфорт под ключ в Одессе — от компании «Окнодом»06.041
- Электрик Киев . Замена розеток, выключателей, люстр, автоматов05.041
- Просунуті сучасні системи опалювання31.031
- DOOR(*)COM(*)UA — продаж стратегічного домену для лідера дверного ринку України30.031
- Продаж 1-кімнатна Квартира Ірпінь , ЖК Молодість, вул. Соборна 2К/2525.031
- Клиника урологии в Николаеве02.031