ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Забудовник | Білий Шоколад |
Здача ЖК | 2014 - 2023 р. |
Планування | від 15 100 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |
lulyek

Постійний користувач
187
30 січня 2015
16 вер 2016 06:30
А у нас в 5 доме уже входит в традицию отсутсвие воды по вечерам с 20 до 21.
Вот так и живем)).
Вот так и живем)).
white1977
w
Постійний користувач
158
14 червня 2016
16 вер 2016 08:52
Соседи,может какой нить график составим,какие дома и какие квартиры,по каким дням недели и в котором часу будут воду включать?просто на 5 этаж,вода даже до 20 и после 21 вечера невсегда бежит)
white1977
w
Постійний користувач
158
14 червня 2016
16 вер 2016 09:05
Хотя и в этом тоже можно найти положительные моменты.у людей проблемы,как экономить в своей квартире свет,газ,воду,а мне везет,я не могу экономить,того чего у меня нет)хотя с водой,проблемы возникли пару дней назад,до этого неделя-две,было все ок)мог тоже думать,как экономить))
Vasyanya

Користувач
22
22 червня 2016
16 вер 2016 10:17
Прикол //ubr.ua/market/real-estate/v-irpene-dia tly-atakuut-novostroiki-iz-za-utepliteli a-sten-433398 Хорошо, что у нас такой беды такой нима! За жизнь без дятлов!)
lulyek

Постійний користувач
187
30 січня 2015
16 вер 2016 10:48
Цитата "white1977":Соседи,может какой нить график составим,какие дома и какие квартиры,по каким дням недели и в котором часу будут воду включать?просто на 5 этаж,вода даже до 20 и после 21 вечера невсегда бежит)
Зато фонтан всегда до 21-00 работает)).В нем вода всегда есть)).
white1977
w
Постійний користувач
158
14 червня 2016
16 вер 2016 10:52
Дятлов у нес нет,это хорошо.зато есть соседи,которые не стучат,а сверлят)и сверлят громко и часто))
white1977
w
Постійний користувач
158
14 червня 2016
16 вер 2016 10:56
о фонтане мысля у меня была уже)я так понял,моя стиральная машинка уже привыкла или даже "научилась" иногда стирать без воды,посуду,чтоб не мыть,можно одноразовой заменить,ну и мыться в фонтане хоть летом.тогда первое отверстие ,в нижнем ряду от 5 дома будет мое))
Sudor4uk
S
Гість
5
06 серпня 2016
16 вер 2016 11:18
Таке питання. Чи встановлював хтось додаткову вентиляцію, в жилих кімнатах?
Dracula

Користувач
61
02 червня 2016
16 вер 2016 12:08
Цитата "Sun 7":
Добрий вечір) Цікаве дуже питання?! Нам теж пропонували. Тепер вагаємося?!! А ще нам кажуть,що це ми хочемо жити задарма і в Європі! А забудовник наш просто добродій,який все робить для комфорту своїх клієнтів і надання ЯКОСТІ СВОЇХ ПОСЛУГ. Аж смішно!
Я сьогодні говорила з ЖЕКом, мені сказали, що на все там є гарантія, а якщо будемо перероблювати труби, стояки і т.д., то та гарантія пропаде, требя буде вимагати гарантію з моїх робочих, які мені все перероблять. Я взагалі вже заплуталася, чи мені перероблювать, чи ні, яка там якість в БШ, і чи не обманять мене з новими тими трубами...це ж дофіга роботи... а чи воно треба?
А що значить задарма? Де в Європі здаються на продаж квартири в такому стані як у нас?
lulyek

Постійний користувач
187
30 січня 2015
16 вер 2016 12:09
Цитата "Sudor4uk":Таке питання. Чи встановлював хтось додаткову вентиляцію, в жилих кімнатах?
Мы-нет, но зимой окна очень потеют.
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
17 вер 2016 18:50
Цитата:
Я сьогодні говорила з ЖЕКом, мені сказали, що на все там є гарантія, а якщо будемо перероблювати труби, стояки і т.д., то та гарантія пропаде, требя буде вимагати гарантію з моїх робочих, які мені все перероблять. Я взагалі вже заплуталася, чи мені перероблювать, чи ні, яка там якість в БШ, і чи не обманять мене з новими тими трубами...це ж дофіга роботи... а чи воно треба?
А що значить задарма? Де в Європі здаються на продаж квартири в такому стані як у нас?
Гадаю в Європі таких квартир нема. Це тільки в нашій країні все через Ж... А стосовно труб,то гадаю,що ми теж не будемо їх змінювати,але час покаже.
Megapolis_1
M
Постійний користувач
144
17 лютого 2016
19 вер 2016 12:08
Цитата "Sudor4uk":Таке питання. Чи встановлював хтось додаткову вентиляцію, в жилих кімнатах?
Доброго дня! Ми - так, встановлюємо. Наразі нам монтують конвектори під кожне вікно.
vachtang
v
Користувач
83
03 червня 2016
19 вер 2016 16:16
Добрый день,уважаемый ОП ЖК Белый шоколад,почему опять не работают камеры?…,и когда включат???
Pasha K.

Користувач
28
15 червня 2016
19 вер 2016 17:54
Цитата "Sun 7":
Добрий вечір) Цікаве дуже питання?! Нам теж пропонували. Тепер вагаємося?!! А ще нам кажуть,що це ми хочемо жити задарма і в Європі! А забудовник наш просто добродій,який все робить для комфорту своїх клієнтів і надання ЯКОСТІ СВОЇХ ПОСЛУГ. Аж смішно!
Привіт всім!
Робимо ремонт в 1-б (вибачайте, кому заважаємо) і виявився косяк з напором води. У сусідів знизу все ок, у нас ледве тече, є підозра на якість прокладки труб, які вже у стяжці.
Б.Ш. обіцяє все перевірити. Якщо дійсно це косяк, то обіцяють перекласти всю розводку у стяжці. Слабо уявляю як це має бути.
Протікання на лічильнику виправили, подивимось як буде далі.
Мої сантехніки також схиляють до перекладки всіх труб, воно і зрозуміло, що вони хочуть заробити побільше, але думаю що варто скористатися тим, що нами вже оплачено.
До речі, робив аналіз води в магазині фільтрів. Як тут вже не раз писали у нас косяк із залізом і мутністю. Встановлюємо фільтр механічної очистки (від мутності), яка зашкалює.
Мені здається, що фільтрування від заліза повинно відбуватися на центральному рівні. Ставитити в квартирах величезні установки або малоресурсні фільтри є дуже затратно і нераціонально. Я готовий платити якусь адекватну суму коштів за якісне фільтрування води. Навряд чи ми зможемо отримати таку послугу в від Білогородського ККП, який є постачальником води. Отже, це питання слід поставити перед Б.Ш./ЖЕКом.
Подумайте логічно, всі хто хоче пити воду з-під крану має поставити собі фільтр мінімум від 3000 грн (осмос), потім приблизно раз на півроку попадати на мембрани картриджі (1500грн), а також мати проблеми з сантехнікою, побутовими приборами. А також із заздрістю дивитися на тих у кого білі речі залишаються білими після прання

Було б круто пити воду просто з-під крану. Це перевело б наш ЖК на європейський рівень. Головне щоб люди зустріли таку ідею адекватно, да і виконавці щоб не підкачали...
Приклад реалізації охорони насправді засмучує...
Я все.
Ekater1na
E
Користувач
24
08 січня 2016
20 вер 2016 08:04
Цитата "Pasha K.":
Привіт всім!
Робимо ремонт в 1-б (вибачайте, кому заважаємо) і виявився косяк з напором води. У сусідів знизу все ок, у нас ледве тече, є підозра на якість прокладки труб, які вже у стяжці.
Б.Ш. обіцяє все перевірити. Якщо дійсно це косяк, то обіцяють перекласти всю розводку у стяжці. Слабо уявляю як це має бути.
Протікання на лічильнику виправили, подивимось як буде далі.
Мої сантехніки також схиляють до перекладки всіх труб, воно і зрозуміло, що вони хочуть заробити побільше, але думаю що варто скористатися тим, що нами вже оплачено.
До речі, робив аналіз води в магазині фільтрів. Як тут вже не раз писали у нас косяк із залізом і мутністю. Встановлюємо фільтр механічної очистки (від мутності), яка зашкалює.
Мені здається, що фільтрування від заліза повинно відбуватися на центральному рівні. Ставитити в квартирах величезні установки або малоресурсні фільтри є дуже затратно і нераціонально. Я готовий платити якусь адекватну суму коштів за якісне фільтрування води. Навряд чи ми зможемо отримати таку послугу в від Білогородського ККП, який є постачальником води. Отже, це питання слід поставити перед Б.Ш./ЖЕКом.
Подумайте логічно, всі хто хоче пити воду з-під крану має поставити собі фільтр мінімум від 3000 грн (осмос), потім приблизно раз на півроку попадати на мембрани картриджі (1500грн), а також мати проблеми з сантехнікою, побутовими приборами. А також із заздрістю дивитися на тих у кого білі речі залишаються білими після прання.
Було б круто пити воду просто з-під крану. Це перевело б наш ЖК на європейський рівень. Головне щоб люди зустріли таку ідею адекватно, да і виконавці щоб не підкачали...
Приклад реалізації охорони насправді засмучує...
Я все.
Вообще идея хорошая, нужно ее в Управляющую компанию еще донести) Но проблема с повышенным содержанием железа в воде наблюдается по всему району. У меня в Пионерском знакомые живут, там вода очень плохая, никто ее не пьет, не готовит, даже кожа и волосы на нее плохо реагируют. Но на территории комплекса продают очищенную за оптимальную цену. Если бы ее очищали на уровне ЖК, конечно, было бы проще жить
b-shokolad

Представник
628
28 жовтня 2013
20 вер 2016 08:18
Цитата "vachtang":Добрый день,уважаемый ОП ЖК Белый шоколад,почему опять не работают камеры?…,и когда включат???
Сейчас активно занимаемся настройкой камер, на этой неделе заработают. Простите за временные неудобства.
vachtang
v
Користувач
83
03 червня 2016
20 вер 2016 09:09
СПС.
Анатолий 1269
А1
Користувач
26
09 серпня 2016
20 вер 2016 14:40
Согласен!! Я тоже отверстие себе хочу застолбить.Цитата "white1977":о фонтане мысля у меня была уже)я так понял,моя стиральная машинка уже привыкла или даже "научилась" иногда стирать без воды,посуду,чтоб не мыть,можно одноразовой заменить,ну и мыться в фонтане хоть летом.тогда первое отверстие ,в нижнем ряду от 5 дома будет мое))
white1977
w
Постійний користувач
158
14 червня 2016
20 вер 2016 19:56
отверстия в фонтане,не застолблять уже надо,а таблички,как на деревьях вешать,с фамилией)по поводу очистки воды для всего жк,идея хорошая,только если будет-жильцы,вода в кранах будет чистой и всегда,за это нужно платить сток и сток.и чтоб это сток и сток,было по адекватной цене,а не так как со светом сейчас),вдруг так получится ,что дешевле эту воду самому себе чистить)на счет вентиляции-я не знаю,что и где можно еще добавить,но сегодня эту вентиляцию себе прикрыл,из нее нереально дуло,почти как в открытое окно.но я на 5 этаже,может из за этого.на первых этажах,возможно окна и люди зимой и потеют)
lulyek

Постійний користувач
187
30 січня 2015
21 вер 2016 07:30
Цитата "white1977":на счет вентиляции-я не знаю,что и где можно еще добавить,но сегодня эту вентиляцию себе прикрыл,из нее нереально дуло,почти как в открытое окно.но я на 5 этаже,может из за этого.на первых этажах,возможно окна и люди зимой и потеют)
К сожалению, окна (без людей) потеют не только на первых этажах)).

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца07.05264
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская07.05116
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.053 748
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а06.055 706
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова06.05725
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1505.052 291
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2705.05431
- ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б05.054 834
- ЖК Русановская гавань | Ковальская | ул. Евгения Маланюка05.052 002
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- Чи варто зараз купувати нерухомість?07.054 324
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м05.051
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше