ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Забудовник | Білий Шоколад |
Здача ЖК | 2014 - 2023 р. |
Планування | від 15 100 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |
Дженни
Д
Новачок
13
21 листопада 2015
26 серп 2016 12:49
Огромное вам спасибо за информацию, сейчас наберу
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 13:27
Цитата "Стой там иди сюда":Доречі! А яка місячна плата за охорону? Дякую!
100 гривень с однієї квартири+50 грн.за один автомобіль. А якщо ви маєте і другий,то іще 100 грн.додатково. Тобто,за охорону і два атомобіля ви сплачуєте 250 гривень в місяць.
Стой там иди сюда

Постійний користувач
200
07 квітня 2016
26 серп 2016 13:48
Цитата "Sun 7":
100 гривень с однієї квартири+50 грн.за один автомобіль. А якщо ви маєте і другий,то іще 100 грн.додатково. Тобто,за охорону і два атомобіля ви сплачуєте 250 гривень в місяць.
Вибачте, але це НІХЄРА СОБІ! За 250 грн в місяць можна найняти Венбест і вони лише подвіря не будуть мести, а не якусь невнятну компанію типа по охороні!
Ось вони випливають підводні камінчики: ніхто не збирається погоджувати з мешканцями політики проживання! Сумно і поки безнадійно. Але нічого....
Spektr2
S
Користувач
21
21 червня 2016
26 серп 2016 13:48
Цитата "Sun 7":
Все верно, но про плату за автомобили - это еще не точно.
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 14:00
Цитата "Sun 7":ЖК,а скажіть будьласка,якщо ціна за охорону залежить від кількості квартир,то на скільки квартир зараз це поділенно? Якщо я правильно розумію,коли всі будинки будуть побудовані і заселені,то ціна за охорону буде меньша,чи як? Чи може нам краще буде розглядати це питання,коли всі мешканці будуть заселенні і коли повністю буде огорожений комплекс? Мабудь це буде справидливо і достовірно з обох сторін. Надайте мешканцям дійсність своїх слів і відповідальності,а не тільки обіцянок! І тоді все буде добре! И с приводу охорони вважаю,що зараз це заранно і не потрібно.
ЖК,прокоментуйте будьласка. Я гадаю що форумчанам,жителям БШ і вашим майбутнім кліентам буде цікава така інформація. Адже не кожен може приїхати до вас с особистим візитом і вияснити всі питання на місці. Багато людей читают форум і обирають місце проживання де дійсно затишно і правдливо!
b-shokolad

Представник
628
28 жовтня 2013
26 серп 2016 14:28
Цитата "Sun 7":
ЖК,прокоментуйте будьласка. Я гадаю що форумчанам,жителям БШ і вашим майбутнім кліентам буде цікава така інформація. Адже не кожен може приїхати до вас с особистим візитом і вияснити всі питання на місці. Багато людей читают форум і обирають місце проживання де дійсно затишно і правдливо!
Ціна дійсно залежить від кількості квартир (точну кількість Вам можуть назвати тільки в Жеці). Чим більше квартир буде заселено, тим в меншу вартість будуть обходитись послуги охорони для власників квартир.
Vasyanya

Користувач
22
22 червня 2016
26 серп 2016 14:38
Цитата "Sun 7":ЖК,а скажіть будьласка,якщо ціна за охорону залежить від кількості квартир,то на скільки квартир зараз це поділенно? Якщо я правильно розумію,коли всі будинки будуть побудовані і заселені,то ціна за охорону буде меньша,чи як? Чи може нам краще буде розглядати це питання,коли всі мешканці будуть заселенні і коли повністю буде огорожений комплекс? Мабудь це буде справидливо і достовірно з обох сторін. Надайте мешканцям дійсність своїх слів і відповідальності,а не тільки обіцянок! І тоді все буде добре! И с приводу охорони вважаю,що зараз це заранно і не потрібно.
Ну как зарано, некоторые уже проживают вкомплексе, при чем не первый год, конешно если вы не живете то вам неинтересно сейчас за охрану платить. Я в частности проживаю, и хочу чтоби охрана была. При том что жк все растет и растет ,может быть такое что нынешний план будет изменятся и доресововатся, как это обычно бывает в нормальных коммплексах. Неизвесно когда все закончится.
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 15:15
Цитата "b-shokolad":
Ціна дійсно залежить від кількості квартир (точну кількість Вам можуть назвати тільки в Жеці). Чим більше квартир буде заселено, тим в меншу вартість будуть обходитись послуги охорони для власників квартир.
Дякую!
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 15:34
Цитата "Стой там иди сюда":
Ну. Не в укір вам скажу так: знаємо, як робляться ліцензії:) А от як пояснити факт того, що компанію продають (основана вона лише в кінці 2015 року!!!)-для мене загадка, якщо чесно, при наявності наринку уйми фірм, що себе зарекомендували і мають багаторічну історію.
Ще раз: я з підозрою дивлюсяна ВСЕ і це мені допомагає по життю. І дивно те, що народ не розуміє за що платить високу (???) ціну, а компанія якась не зрозуміла. Лише моє ІМХО. Можливо решті все подобається?! А я, коли переїду в ДК, обовязково контактуватиму з управляючою організацією і питань до них буде не менше з мого боку, ніж зараз. Це я до чого все пишу? Можливо варто переглянути підрядника і зменшити свою маржу, щоб люди були хоча б на 70% впевнені в тому, що охоронна організація несе таки відповідальність за охорону, а не для галочки там? От і все. Можливо, я глибоко помиляюся, але все ж таки... Не поцікавишся-не дізнаєшся!
А от це цікаво! Ми теж дивилися в неті. Довіра до ЖК згасає(( Але треба все перевіряти!
Стой там иди сюда

Постійний користувач
200
07 квітня 2016
26 серп 2016 15:48
Якщо цікаво, то ось: https://kompashka.in.ua/catalog-predpriyatiy/ohrannye-firmy/entry/view/255
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 15:53
Цитата "Vasyanya":
Ну как зарано, некоторые уже проживают вкомплексе, при чем не первый год, конешно если вы не живете то вам неинтересно сейчас за охрану платить. Я в частности проживаю, и хочу чтоби охрана была. При том что жк все растет и растет ,может быть такое что нынешний план будет изменятся и доресововатся, как это обычно бывает в нормальных коммплексах. Неизвесно когда все закончится.
Я теж не против с приводу охорони! Але яку саме? Якщо вас це влаштовує,то сплачуйте,мені все рівно. Служба охорони праці формується зі спіціалістів,яку мають вищу освіту та стаж роботи за профілем виробництва не меньше трьох років. Спеціалісти зі середньою спеціальною освітою приймаються в служби охорони праці у виняткових випадках. То якщо ви так добре все знаєте,то підскажіть будьласка и мені,який у нас випадок? И чому ТОВ "ГРУПА ПРАЙМ" продається? І як тоді забудовник зміг затвердити цей договір? Чи може ви працюєте в компанії БШ?
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 16:21
Мешканці БШ,підскажіть,а кто знає за що зараз охороні спалують 100 грн з однієї квартири????? Я і досі не розумію?! ЖК мені цього не повідомляв! Сказавши мов,що ці ПРАВИЛА є невідємною частиною БШ і,якщо вам цікава інформація,то шукайте начальника відділу охорони,який відповість вам на всі мої питання.
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 17:05
Сьогодні намагалися звязатись с ТОВ "Група Прайм",телефонна розмова була записана на аудіозапис! Так ось мені сказали,що ми помились номером,але ми перевірили двічі. Зараз у мене іще більше сумнівів и питань до ЖК.
Анатолий 1269
А1
Користувач
26
09 серпня 2016
26 серп 2016 18:54
Добрый вечер. Венбест, пишу вам телефон для аудиозаписи 044 5001911, навсякий случай, а то у вас проблемы с дозвоном в Группу Прайм. Венбест не нанимается за 250грн.в принципе, тем более в с.Белогородка. И на этом закончим этот бесполезный детский треп. Далее. Как мне пояснили в Петровском квартале, там 65грн.охрана и машины только находятся на территории ЖК на общих основаниях. То есть как на парковке в городе. Ответственности не существует впринципе.Цитата "Sun 7":Сьогодні намагалися звязатись с ТОВ "Група Прайм",телефонна розмова була записана на аудіозапис! Так ось мені сказали,що ми помились номером,але ми перевірили двічі. Зараз у мене іще більше сумнівів и питань до ЖК.
Далее, в Петровском квартале более 4000 квартир. Поэтому цена ниже. Количество квартир играет роль. В БШок.600 квартир будет через пару лет. Сейчас 150. Поэтому цена 65грн. за услуги охраны невозможна в принципе. Как пояснили мне в Группе Прайм., один пост охраны обходится около 20тыс.грн., без налогов. Так что по вопросу цены говорить не о чем. Пока за нашу охрану кто-то платит, но это не мы. А мы пока ничего не платим. Мы только узнали сколько это стоит и всё. Но, дорогие мои соседи, я вам скажу следующее, мне НУЖНА ОХРАНА. Без охраны живите сами. Меня пока устраивает цена и то, что они есть. Не хотите охрану? Не хотите платить за охрану? Может тогда это не ваш комплекс? Единственный вущественный вопрос увидел это то, что пока нет периметра. Но как заверил меня застройщик, этот вопрос будет решен и очень скоро. А вам советую делать и дальше аудиозаписи к телефонным разговорам, будет скучно, звоните мне. Ваш сосед.)))
Анатолий 1269
А1
Користувач
26
09 серпня 2016
26 серп 2016 19:06
Уважаемые жители ЖК, меня поражает другое, мы все хотим жить в комплексе европейского уровня но обязательно даром или почти даром. Не хотим видеть окружающую действительность, не видеть соседей и не слышать их ремонтные работы. Не хотим слышать запах туалета на рыночной площади и не видеть сушилку для белья. Вы такое место себе представляете? Я думал, что же это может быть и пришел к выводу это место в гробу на глубине 2м. Все условия соблюдены и самое главное, охрана не нужна.
С уважением, ваш сосед!-))
С уважением, ваш сосед!-))
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 20:22
Цитата "Анатолий 1269":Добрый вечер. Венбест, пишу вам телефон для аудиозаписи 044 5001911, навсякий случай, а то у вас проблемы с дозвоном в Группу Прайм. Венбест не нанимается за 250грн.в принципе, тем более в с.Белогородка. И на этом закончим этот бесполезный детский треп. Далее. Как мне пояснили в Петровском квартале, там 65грн.охрана и машины только находятся на территории ЖК на общих основаниях. То есть как на парковке в городе. Ответственности не существует впринципе.
Далее, в Петровском квартале более 4000 квартир. Поэтому цена ниже. Количество квартир играет роль. В БШок.600 квартир будет через пару лет. Сейчас 150. Поэтому цена 65грн. за услуги охраны невозможна в принципе. Как пояснили мне в Группе Прайм., один пост охраны обходится около 20тыс.грн., без налогов. Так что по вопросу цены говорить не о чем. Пока за нашу охрану кто-то платит, но это не мы. А мы пока ничего не платим. Мы только узнали сколько это стоит и всё. Но, дорогие мои соседи, я вам скажу следующее, мне НУЖНА ОХРАНА. Без охраны живите сами. Меня пока устраивает цена и то, что они есть. Не хотите охрану? Не хотите платить за охрану? Может тогда это не ваш комплекс? Единственный вущественный вопрос увидел это то, что пока нет периметра. Но как заверил меня застройщик, этот вопрос будет решен и очень скоро. А вам советую делать и дальше аудиозаписи к телефонным разговорам, будет скучно, звоните мне. Ваш сосед.)))
А може це не ваш комплекс? Якщо охорона вас влаштовує,то мене-ні!!! Я не розумію ваші дорікання?! А підскажіть то ваш телефончик "наш сосед" і номер квартири!!! Були раді знайомі)) І до речі,причому тут ВЕНБЕСТ взагалі????? Але ви не хвилюйтесь,я і туди зателефоную і без вашої допомоги. І таке питання:а коли ви саме відвідували ЖК"Петрівський квартал"? Я бачу ви багато чого знаете... То скажіть,чого ви не поцікавились відгуками про охорону? ЧОГО ЛЮДИ ПОВНІСТЮ,БУДИНКАМИ ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ВІД ОХОРОНОЇ БЕЗПЕКИ? Далі... І якщо в ЖК "Петрівському кварталі" більше 4000 квартир,то мабуть і роботи буде більше? А тепер питання: чого ціна повинна бути низче? І до реччі,якщо вам так дуже-дуже потрібна охорона,то може вам найняти особисту? Ви про це не розмірковували?
Decler
D
Користувач
83
26 березня 2016
26 серп 2016 20:43
Всегда хотелось узнать, если не нужна охрана зачем покупать квартиры в ЖК в котором она заявлена как одно из преимуществ комплекса по сравнению с тем что сейчас твориться в Киеве во дворах старого жилого фонда?
С другой стороны, (я с City Lake и до охраны там далеко еще
) конечно стоимость и обязаности охраны должны быть понятны и прозрачны. И все же тут очевидно, что если ЖК заселен на 30% или сколько там процентов, то стоимость будет делиться на кол-во заселенных квартир и со временем должна будет уменьшаться.
С другой стороны, (я с City Lake и до охраны там далеко еще

Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 20:48
І якщо на те пішло,то може нам звернутися до пресси? СВІТЛО, СУМНІВНА ОХОРОНА,ком.послуги і так далі... Якщо все буде по закону,то я гадаю,що ЖК "Білий Шокалад" тільки підвісить свій рейтинг-честність і прозорість своїх намірів. А якщо ні,то гоньба і позор!
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 21:16
Цитата "Decler":Всегда хотелось узнать, если не нужна охрана зачем покупать квартиры в ЖК в котором она заявлена как одно из преимуществ комплекса по сравнению с тем что сейчас твориться в Киеве во дворах старого жилого фонда?
С другой стороны, (я с City Lake и до охраны там далеко еще) конечно стоимость и обязаности охраны должны быть понятны и прозрачны. И все же тут очевидно, что если ЖК заселен на 30% или сколько там процентов, то стоимость будет делиться на кол-во заселенных квартир и со временем должна будет уменьшаться.
А підскажіть,який розділ в договірі КУПІВЛЯ-ПРОДАЖ вказує на слово "охорона"? Слова менеджерів і ЖК-це тільки обіцянки. Ви знаєте,я теж можу багато чого сказати і пообіцяти. Так у чому різниця? І що ви саме маєте на увазі про Київ? Ми самі звідти! І мені дуже цікаво,про які двори житлового фонда йдется мова?
Sun 7
S7
Користувач
27
22 серпня 2016
26 серп 2016 21:22
Цитата "Decler":Всегда хотелось узнать, если не нужна охрана зачем покупать квартиры в ЖК в котором она заявлена как одно из преимуществ комплекса по сравнению с тем что сейчас твориться в Киеве во дворах старого жилого фонда?
С другой стороны, (я с City Lake и до охраны там далеко еще) конечно стоимость и обязаности охраны должны быть понятны и прозрачны. И все же тут очевидно, что если ЖК заселен на 30% или сколько там процентов, то стоимость будет делиться на кол-во заселенных квартир и со временем должна будет уменьшаться.
І якщо,ви з другої сторони "Citi Lake",то може вам звернутися на другий форум?

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- Дом №16, ЖК "Эврика"09.051 502
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13809.05401
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4909.0517
- ЖК 7 Kvartal | 7 Квартал | Perfect Group, Edelburg Development | пр. Правды08.0549
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца08.05265
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская08.05117
- ЖК Aria | Ария | GEOS | бул. Дружбы Народов, 13а08.05152
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.053 748
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а06.055 706
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова06.05725
- Чи варто зараз купувати нерухомість?09.054 330
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м08.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04