Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .155157. . .289
02 черв 2016 11:07
Цитата "Стой там иди сюда":

Опа па! Як раз сьогодні буду і зверну увагу! Дуже вдячний;) БШ справляє враження!...

Сусіде, напишите по результатам Ваших відвідин. Будемо чекати від Вас гарних новин)
02 черв 2016 11:10
Цитата "Megapolis_1":

Сусіде, напишите по результатам Ваших відвідин. Будемо чекати від Вас гарних новин)

Буду намагатися зробити фоторепортаж, адже БШ не балує ні робочими вебками ні фотозвітами! :no-no:
02 черв 2016 11:18

Буду намагатися зробити фоторепортаж, адже БШ не балує ні робочими вебками ні фотозвітами! :no-no:

Часом це не їх провина. Вони, наприклад, не можуть дістатися до вебки, якщо в них нема ключів від квартири, біля якої вебка розташована.
02 черв 2016 11:24
Цитата "Princess of India":

Часом це не їх провина. Вони, наприклад, не можуть дістатися до вебки, якщо в них нема ключів від квартири, біля якої вебка розташована.

Я дивлюся ви адвокат БШ! Шуткую.

Якщо ви не звернули уваги на мої пости, то я пишу ЛИШЕ те, про що впевнений якщо не на 100%, так на 99% напевно.
Так от: що на сайті (знаєте там є такий друкуючий чоловічок? Або Юля, або Людмила і тд), що у відділі продажів мене 2 тижні (!!) тому запевнили, що полагодять... Видов не судьба. І на дах можна дістатися не лише через квартиру;) Тому головне БАЖАННЯ, а все решта-пил!
02 черв 2016 11:53

Вірю в Вас! ДА, а вебки так і не працюють....
02 черв 2016 11:54

А звідки у Вас ткая інформація?)
02 черв 2016 13:14
Цитата "Megapolis_1":

А звідки у Вас ткая інформація?)

Мне звонили в Пн, спрашивали, есть ли где-либо ключ от моей квартиры. У меня на террасе, сверху, как раз находится вебка, ее хотели починить. Ключа нет, я появлюсь не раньше Сб.
Се ля ви.
02 черв 2016 13:29

Мне звонили в Пн, спрашивали, есть ли где-либо ключ от моей квартиры. У меня на террасе, сверху, как раз находится вебка, ее хотели починить. Ключа нет, я появлюсь не раньше Сб.
Се ля ви.

Теперь будем знать от кого зависит судьба нашего видео-наблюдения))))
02 черв 2016 13:42

Се ля ви.

Ну не знаю яка у вас камера стоїть, але та, що дивиться на 10А стоїть на коньку і до неї доступ є не лише з терас, певно. Але менше з тим.
02 черв 2016 13:47

Ну не знаю яка у вас камера стоїть, але та, що дивиться на 10А стоїть на коньку і до неї доступ є не лише з терас, певно. Але менше з тим.

Наскліки я бачу то є водостоки.
02 черв 2016 13:49
маленький звіт

1. Справді дощівка буде. Труби вже є і прораб повідомив, що навчені досвідом!
2. Будинок навпроти 10А будується з завидною швидкістю! Ще місяць і він буде з дахом
3. В 10А вже штукатурять стіни (почали з 2го поверху і йдуть догори). За проектом максимальна товщина онної 2 см, але все ж є більше, так як стіни не ідеальні. Після кожного поверху геодезисти з приладами перевіряють осі в кімнатах. Прораб божиться, що осі зберігаються.

Це якщо коротко
А! Ще гойдалку встановили))))
02 черв 2016 13:50
Цитата "Megapolis_1":

Наскліки я бачу то є водостоки.

Придивіться. На вершині стоїть камера;)
02 черв 2016 13:52
І ще: облаштовують КПП
02 черв 2016 13:59
І ще: облаштовують КПП

:super: :super: :super: :super: :super:
02 черв 2016 14:04
маленький звіт

1. Справді дощівка буде. Труби вже є і прораб повідомив, що навчені досвідом!
2. Будинок навпроти 10А будується з завидною швидкістю! Ще місяць і він буде з дахом
3. В 10А вже штукатурять стіни (почали з 2го поверху і йдуть догори). За проектом максимальна товщина онної 2 см, але все ж є більше, так як стіни не ідеальні. Після кожного поверху геодезисти з приладами перевіряють осі в кімнатах. Прораб божиться, що осі зберігаються.

Це якщо коротко
А! Ще гойдалку встановили))))

А все-таки на Вашу думку після побаченого чому так повільно йдуть роботи по 10А і 10Б? Все-таки дощова погода чи кинули максимум сил на нові секції??
02 черв 2016 14:09
Цитата "Megapolis_1":

А все-таки на Вашу думку після побаченого чому так повільно йдуть роботи по 10А і 10Б? Все-таки дощова погода чи кинули максимум сил на нові секції??

Я б не сказав повільно. Труби під опалення провели. Зараз всі примикання на єндови роблять та обшивають профілем димарі. Далі-профіль на дах. Як на мене-темпи знизилися на відсотків 20. Не більше і це логічно:))
02 черв 2016 14:32

Я б не сказав повільно. Труби під опалення провели. Зараз всі примикання на єндови роблять та обшивають профілем димарі. Далі-профіль на дах. Як на мене-темпи знизилися на відсотків 20. Не більше і це логічно:))

супер!))
02 черв 2016 19:16
Всем доброго времени суток! Подскажите, был праздник - "Посади дерево"? Если был, то как прошел? Мы, к сожалению, не попали. :drv:
03 черв 2016 06:37
Цитата "WoT":
Всем доброго времени суток! Подскажите, был праздник - "Посади дерево"? Если был, то как прошел? Мы, к сожалению, не попали. :drv:

Відвідував усі заходи, які проводив БШ. Даний захід був проведений суто для жителів комплексу і це дуже приємно. Колектив Art event готувався, буди піднотвлені невеличкі конкурси, як розважальна програма перед посадкою дерев. Жителів зібралось не так багато, було посаждено 20 дерев. Організатор Art event запевняв, що іще щось придумають із посадкою дерев. Взагалі приємно відвідувати такі зібрання, можна познайомитись із сусідами, внати багато цікавого, обмінятись враженнями спілкування із забудовником))
03 черв 2016 18:26
Добрий вечір підскажіть що по поводу біседки скільки коштує за годину дякую :yes:
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .155157. . .289
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx