ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Забудовник | Білий Шоколад |
Здача ЖК | 2014 - 2023 р. |
Планування | від 15 100 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |
Decler
D
Користувач
83
26 березня 2016
31 трав 2016 14:46
Цитата "Стой там иди сюда":
Може то я не то знайшов? А яка різниця між острівними і звичайними? Дайте лінк на острівну, плз;)
Незнаю можно сюда ссылки постить или нет - //bt.rozetka.com.ua/extractor_fans/c8014 0/filter/37434=51964/
И наверно мы тут не по теме со своими вытяжками

Стой там иди сюда

Постійний користувач
200
07 квітня 2016
31 трав 2016 14:59
Цитата "Decler":
Незнаю можно сюда ссылки постить или нет - //bt.rozetka.com.ua/extractor_fans/c8014 0/filter/37434=51964/
И наверно мы тут не по теме со своими вытяжкамино у меня "Личные сообщения" почему то на Домике неактивны.
Ну я не бачу особисто проблем по лінкам! Вони ж стосуються будівництва? Чи не так?
А особисті повідомлення може відкриваються через якусь кількість повідомлень на форумі? Хз
Подивився. Та ну! Купуєте звичайну, коробом йдете під потолком і вуаля! Яка різниця? А кріплення можна обіграти запросто!;)
За 10-15 можна купити чьотку витяжку! І що, що не потолочна?)))
viktress

Постійний користувач
108
26 червня 2014
31 трав 2016 18:04
Цитата "Megapolis_1":
а які саме стіни збираєтесь переносити на першому поверсі? це у Вас по плану кухня була відділена від вітальні?
я
якщо ви хочете встигнутипереніс стін до готовки своєї квартири , то "білий шоколад" , я думає, піде на поступки. Але послідуючу волокіту, залишать на ваші плечі бо загальний план не будуть переписувати навіть заради 5 см у квартирі (кажу з власного досвіду).
Я також зупинилася на острові, але без витяжки / умивальника, з попереднього досвіду ду-у-уже не практично. Я з розряду жінок, для якої плита це великий кайф і основа на кухні. Диван у мене не був під островом, але соус доводилося витирати. Диван був шкіряний, а одна з клієнток жалілася на тканеві дивани в кухні студії, зауважила що її диван активно втягує усі запахи страв , які та протягом дня готувала і далеко не швидко міг позбутис їх.
Це гарно, але якщо більша частина життя - замовна їжа або на скору руку макарони з сосисками

Попробуйте знайти правильні місця, де можна зекономити, а де виграти в усіх аспектах :О)
Decler
D
Користувач
83
26 березня 2016
01 черв 2016 07:35
Цитата "viktress":Ще маленька порада підвісна витяжка та що за 12-15 тис. грн то лиш "ВАУуу" для дизайна, вони не затягнуть запах одної засмажки
Я вибачаюсь, але звідки у Вас ця інформація?

Я завжи гадав що це залежить в більшості випадків від потужності пристрою, яка потужність на Вашу думку має бути щоб витяжка була не лише для дизайну?
Princess of India

Користувач
37
25 травня 2016
01 черв 2016 08:07
Цитата "viktress":
Коли є ідеї з дуже схожими проектами легко самостійно створити свій інтер'єр.
Чи не могли б Ви поділитися Вашим баченням інтер'єра кухні (без переносу котла) ))
Вуаль

Користувач
21
16 грудня 2014
01 черв 2016 08:31

У меня так

egor_ks

Постійний користувач
115
20 жовтня 2014
01 черв 2016 10:04
Цитата "Стой там иди сюда":
В нас між кухнею та кімнатою санвузол. І от цю стіну, яка є спільною для кухні та санвузла ми хочемо передвинути, але не факт!
По закону ви маєте повне право робити у своїй квартирі перепланування. Згідно газових норм, між кухнею і кімнатою мають бути встановлені двері.
Стаття 100. Переобладнання і перепланування жилого будинку і жилого приміщення
Виконання наймачем робіт з переобладнання та перепланування жилого будинку і жилого приміщення, які не передбачають втручання в несучі конструкції та/або інженерні системи загального користування, не потребують отримання документів, що дають право на їх виконання. Після завершення зазначених робіт введення об’єкта в експлуатацію не потребується.
Виконання робіт, визначених частиною першою цієї статті, внаслідок яких змінюється площа, кількість чи склад приміщень у будинках державного чи громадського житлового фонду, допускається за письмовою згодою наймодавця (орендодавця), якщо інше не передбачено договором найму (оренди)";
//zakon0.rada.gov.ua/laws/show/191-19
Princess of India

Користувач
37
25 травня 2016
01 черв 2016 11:46
Цитата "Вуаль":У меня так
Офигеть как круто!!! Бомба!!!
WoT

Користувач
38
03 травня 2016
01 черв 2016 15:50
Всем наше здрасьте! Мы тоже думали передвинуть стенку санузла в сторону кухни. Нам сказали низзя. Дело в том, что на кухне планируется место размещения котла впритык к стене санузла. И еще, кусок стены под котел сделан не стандартным кирпичом, а каким то другим материалом. Исходя из выше изложенного, котел переносить тоже не получится. И стены вроде бы передвигать можно, но есть нюансы.
Стой там иди сюда

Постійний користувач
200
07 квітня 2016
02 черв 2016 06:50
Цитата "egor_ks":
По закону ви маєте повне право робити у своїй квартирі перепланування. Згідно газових норм, між кухнею і кімнатою мають бути встановлені двері.
Стаття 100. Переобладнання і перепланування жилого будинку і жилого приміщення
Виконання наймачем робіт з переобладнання та перепланування жилого будинку і жилого приміщення, які не передбачають втручання в несучі конструкції та/або інженерні системи загального користування, не потребують отримання документів, що дають право на їх виконання. Після завершення зазначених робіт введення об’єкта в експлуатацію не потребується.
Виконання робіт, визначених частиною першою цієї статті, внаслідок яких змінюється площа, кількість чи склад приміщень у будинках державного чи громадського житлового фонду, допускається за письмовою згодою наймодавця (орендодавця), якщо інше не передбачено договором найму (оренди)";
//zakon0.rada.gov.ua/laws/show/191-19
Дякую за лікбез!

Стой там иди сюда

Постійний користувач
200
07 квітня 2016
02 черв 2016 06:55

Цитата "WoT":Всем наше здрасьте! Мы тоже думали передвинуть стенку санузла в сторону кухни. Нам сказали низзя. Дело в том, что на кухне планируется место размещения котла впритык к стене санузла. И еще, кусок стены под котел сделан не стандартным кирпичом, а каким то другим материалом. Исходя из выше изложенного, котел переносить тоже не получится. И стены вроде бы передвигать можно, но есть нюансы.
Вчора отримали відповідь від БШ (прораба Романа), що можемо перенести стіну та знести перегородку між туалетом та ванною. Сьогодні поїду дізнаватися скільки коштує все це задоволення.
На рахунок стіни з "не стандартного матеріалу": звичайна червона цегла

В нас котел не щільно по проекту до стіни (ну не враховуючи до тієї, на яку кріпиться), тому можливе перенесення. Хоча побачимо чи будемо ми його переносити в звязку з розширенням кухні.
Доречі. В когось є ідеї, що то за труба (для сантех потреб сіра зліва в верхньому кутку)? Вентканали для витяжки та котла окремо йдуть. З ванними першого та другого поверхів не співпадає! Не можу зрозуміти нахіба вона там?!

The wall
Megapolis_1
M
Постійний користувач
144
17 лютого 2016
02 черв 2016 08:08
Цитата "viktress":
я
якщо ви хочете встигнутипереніс стін до готовки своєї квартири , то "білий шоколад" , я думає, піде на поступки. Але послідуючу волокіту, залишать на ваші плечі бо загальний план не будуть переписувати навіть заради 5 см у квартирі (кажу з власного досвіду).
Я також зупинилася на острові, але без витяжки / умивальника, з попереднього досвіду ду-у-уже не практично. Я з розряду жінок, для якої плита це великий кайф і основа на кухні. Диван у мене не був під островом, але соус доводилося витирати. Диван був шкіряний, а одна з клієнток жалілася на тканеві дивани в кухні студії, зауважила що її диван активно втягує усі запахи страв , які та протягом дня готувала і далеко не швидко міг позбутис їх.
Це гарно, але якщо більша частина життя - замовна їжа або на скору руку макарони з сосискамиЩе маленька порада підвісна витяжка та що за 12-15 тис. грн то лиш "ВАУуу" для дизайна, вони не затягнуть запах одної засмажки (хоча і в цьому є свій плюс - аромат по квартирі). Витяжка повина буди одна з сильних!
Попробуйте знайти правильні місця, де можна зекономити, а де виграти в усіх аспектах :О)
В мене як раз в договорі один план на перший поверх, а от по плану дивилась, що вліпили стіну між кухнею та вітальнею. Але я 100% казала, що мені стіна не потрібна і в мене в договорі інше планування, тому я просто не підпишу основний договір і акт прийому-передачі поки стіну не приберуть. Поки не вступаю в конфлікт, бо обіцяють стіну демонтувати. Але якщо не демонтуюсь, то буду в іншому ракурсі домовлятись. До речі, саме по цій причині невелику суму не доплачую за квартиру. Бо знаю, що коли все сплачено, то забудовники часто починають викручувати руки)))
Megapolis_1
M
Постійний користувач
144
17 лютого 2016
02 черв 2016 08:10
До речі як можливо розібратись з ситуацією по ливневим стокам? Хотілось би, щоб все-таки їх зробили. Хтось піднімав це питання?
Стой там иди сюда

Постійний користувач
200
07 квітня 2016
02 черв 2016 08:13
Цитата "Megapolis_1":До речі як можливо розібратись з ситуацією по ливневим стокам? Хотілось би, щоб все-таки їх зробили. Хтось піднімав це питання?
Та! З цим вже скорше за все не розберешся! Це не просто відвести воду, а ціла система комунікацій! В каналізацію ця вода не відводиться, а тоді куди? Це серйозний прощьолк БШ на етапі планування комплексу і зараз його вже навряд чи виправлять!
Alexxus

Постійний користувач
137
31 березня 2015
02 черв 2016 08:22
Цитата "Megapolis_1":До речі як можливо розібратись з ситуацією по ливневим стокам? Хотілось би, щоб все-таки їх зробили. Хтось піднімав це питання?
Здравствуйте.
Я считаю, что ситуацию исправит только монтаж ливневых стоков, это и ситуацию исправит и экономически целесообразней, чем регулярно придется проводить ремонты придомовых территорий и выслушивать недовольство жильцов.
Представители застройщика форум читают, о проблеме также знают от уже недовольных жильцов, которые столкнулись лично с этой проблемой (я один из них).
Будем надеяться на скорейшее реальное устранение проблемы застройщиком, благо работы ведутся, надеюсь на результат...
Megapolis_1
M
Постійний користувач
144
17 лютого 2016
02 черв 2016 08:30
Цитата "Alexxus":
Здравствуйте.
Я считаю, что ситуацию исправит только монтаж ливневых стоков, это и ситуацию исправит и экономически целесообразней, чем регулярно придется проводить ремонты придомовых территорий и выслушивать недовольство жильцов.
Представители застройщика форум читают, о проблеме также знают от уже недовольных жильцов, которые столкнулись лично с этой проблемой (я один из них).
Будем надеяться на скорейшее реальное устранение проблемы застройщиком, благо работы ведутся, надеюсь на результат...
Добрый день! А что в каких-то домах уже начали делать ливневую канализацию? Или я просто не так поняла Ваше сообщение
Alexxus

Постійний користувач
137
31 березня 2015
02 черв 2016 08:48
Цитата "Megapolis_1":
Добрый день! А что в каких-то домах уже начали делать ливневую канализацию? Или я просто не так поняла Ваше сообщение
Нет не начали, но вот наглядный пример - возле МВ1 уже второй раз будут решать вопрос с попаданием воды в подвальные помещения, как они его решат? не знаю, но в ЖЭК-е меня заверили, что переделают гидроизоляцию здания и сделают что то с ливневками...
Я надеюсь что "это" поможет и решит проблему:)
Ливневую канализацию все равно придется делать, сейчас или позже, но придется...
Megapolis_1
M
Постійний користувач
144
17 лютого 2016
02 черв 2016 08:51
Цитата "Alexxus":
Нет не начали, но вот наглядный пример - возле МВ1 уже второй раз будут решать вопрос с попаданием воды в подвальные помещения, как они его решат? не знаю, но в ЖЭК-е меня заверили, что переделают гидроизоляцию здания и сделают что то с ливневками...
Я надеюсь что "это" поможет и решит проблему:)
Ливневую канализацию все равно придется делать, сейчас или позже, но придется...
Поняла. Спасибо большое!
Fealin
F
Користувач
32
26 березня 2015
02 черв 2016 10:09
По периметру Величко 7 вырыли канавы и проложили оранжевые трубы (похоже на ливневку). Кто желает, можете приехать/подойти и посмотреть 

Стой там иди сюда

Постійний користувач
200
07 квітня 2016
02 черв 2016 10:13
Цитата "Fealin":По периметру Величко 7 вырыли канавы и проложили оранжевые трубы (похоже на ливневку). Кто желает, можете приехать/подойти и посмотреть
Опа па! Як раз сьогодні буду і зверну увагу! Дуже вдячний;) БШ справляє враження!...

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская16.05126
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а14.053 073
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1514.052 295
- Якщо ви є інвестором проблемного будівництва. Що робити?13.0546
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца12.05267
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна12.051 155
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка11.055 551
- ЖК "Британский квартал", ул. Дмитрия Луценко - "Роял Хауз"11.051 428
- Чи варто зараз купувати нерухомість?15.054 365
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04