Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .152154. . .289
27 трав 2016 07:00
Цитата "Megapolis_1":

Я з самого початку розуміла, що введення в експлуатацію відтягнуть на 2-3 місяці, це нормальна практика для будівельників))) Я просто сама працюю у такій сфері)))А Ви не уточнювали чому кришу до сих пір не накрили? Бо дощі? Якось така дивна відмазка... Просто я думаю, що дуже сповільняє будівництво нові черги, бо гроші то туди вкладають)) Треба днями завітати на будівництво)))) Дуже дякую, що написали, сусіде)

Привіт!

Я впевнений на 90%, що причина-дощі! Але також правда, що всі сили кинуті на інші обєкти! Побачимо, як буде далі;)
27 трав 2016 08:39
Здравствуйте!
Те, кто уже живёт в комплексе или в Белогородке, каковы Ваши впечатления?
Что Вы думаете по поводу инфраструктуры (общественный транспорт, пробки, дет.сады, школы, мед.обслуживание)?
Хочу отчётливо понимать, что меня ждёт в случае покупки жилья в БШ. Или дайте ссылки на подобные темы, пожалуйста.
27 трав 2016 19:11
По поводу воды. С водой в 21 веке проблем не существует, можно улучшить качество нашей воды разными путями в зависимости от ваших требований. можно техническую воду частично улучшить в пределах 1000-1500 грн, а можно за 8000-15000(но это уже солевой умягчитель будет). ЧТобы было комфортно купаться и мыть посуду,стирать, достаточно 2-3 штук колбы магистральных фильтров с механическим картриджем и ионообменной смолой(частично снимает металл с воды) на входе размером 10" под мойку. Для питья отдельно осмос от 3500 гр. И все дела. сами так решили вопрос в МВ5
27 трав 2016 20:21
А как часто нужно менять картридж стандарта с ионообменной смолой? На сколько кубов его хватает? И какой у Вас размер фильтра для технической воды? Если не секрет...
29 трав 2016 11:40
Разер колбы стандартный 10", 70 кубов на картридже пишут, но это относительно, смолу можно купить и самому засыпать, так выгоднее, и больше засыпать можно в сам картридж. Он многоразовый имеет корпус из пластика.
29 трав 2016 14:09
Спасибо за совет, буду на даче бассейн набирать, протестирую смолу. :beer:
29 трав 2016 21:21
Всем, привет) Давно сюда не заглядывала!
Кому интересно - я таки решилась и внесла задаток за хатку в доме МВ 8-а, буду рада узнать кто соседи)

(Глаз не свожу с онлайн-камеры на сайте))
30 трав 2016 04:50
Цитата "Flashk0":
Всем, привет) Давно сюда не заглядывала!
Кому интересно - я таки решилась и внесла задаток за хатку в доме МВ 8-а, буду рада узнать кто соседи)

(Глаз не свожу с онлайн-камеры на сайте))

Привіт!

Вітаннячко з розумною інвестицією;)))) Ми з 10а, тому теж сусіди в якійсь мірі;)
На наш будинок камери не працюють другий тиждень (хоча що у відділі продажу та на сайті мені всі обіцяли полагодити. Ага. Щазззззз), а так було зручно дивитися на камеру, що направлена на 10б, 10а, 8б :protest: :protest: :protest:
30 трав 2016 04:53
А як вам ПРОВАЛЛЯ перед підїздом одного з будинків? :faceoff: :faceoff: :faceoff: І не душе спішать ліквідовувати косяк. А там є що... Погано, що таке трапилося. Значить контроль за роботами не проводився. Це трошки бентежить. :wow:
30 трав 2016 05:40
Дякую))
А там, по-моему, всего две камеры работают, одна на 8-а, другая во втором их комплексе в Белогородке. Повезло мне, а то знакомых бы гоняла фоткать шо там происходит,бо то сама не могу посмотреть
30 трав 2016 08:14
Цитата "Стой там иди сюда":
А як вам ПРОВАЛЛЯ перед підїздом одного з будинків? :faceoff: :faceoff: :faceoff: І не душе спішать ліквідовувати косяк. А там є що... Погано, що таке трапилося. Значить контроль за роботами не проводився. Це трошки бентежить. :wow:

Перед цим парадним вже раз плитку перекладали церез якийсь недолік, але цього разу щось там серйозно лажонули. Судячи з онлайн-камер, то поступово ліквідовують
30 трав 2016 08:17
Цитата "FaaipDeOiad":

Перед цим парадним вже раз плитку перекладали церез якийсь недолік, але цього разу щось там серйозно лажонули. Судячи з онлайн-камер, то поступово ліквідовують

Та дай Бог! Головне, щоб такого більше не було!
30 трав 2016 08:53

Привіт!

Я впевнений на 90%, що причина-дощі! Але також правда, що всі сили кинуті на інші обєкти! Побачимо, як буде далі;)

Ну-ну, у будівельнів завжди одна й та сама відмазка у всі роки "незалежні об'єктивні обставини зв'язані з погодними умовами")))))) Наче я клієнтам такі листи не писала))))

А те що камера не працює - напрягає і постає питання "чи це не спеціально зроблено, щоб бачити як заповільнилось будівництво по 10а і 10б....."
30 трав 2016 08:58
Всем хорошего дня.
Что касается "провалля" - это проблема не только дома МВ1, у нас в этом доме в подвале надеюсь "была раньше" вода и больше ее не будет.
О проблеме попадания воды в подвал регулярно назойливо обсуждалось с представителями ЖЭКа и менеджерами, в свою очередь, они реагируют на эти большие минусы, в МВ1 и насосную станцию поменяли и площадку перед подъездом перекладывают, надеюсь в этот раз уже основательно сделают герметизацию.

Но вот первопричиной я считаю - отсутствие ливневой канализации, ее не предусмотрели, вот водяной поток и вымывает грунт и попадает в подвальные помещения (кстати не только в МВ1).
30 трав 2016 09:16
Цитата "Alexxus":

Но вот первопричиной я считаю - отсутствие ливневой канализации, ее не предусмотрели, вот водяной поток и вымывает грунт и попадает в подвальные помещения (кстати не только в МВ1).

А ось це вже ХРІНОВА новина! Як немає лівеьовки? Виходить, що вода з ринв стікає просто під ноги з дахів, а потім, логічно, під фундамент :wow: Мда. Це МІНУС цього комплекса, що немає водовідведення дощової води. А на рахунок ремонту-знову ж таки повертаємося до питання обєднання власників! По одному ніфіга не вийде, а якщо звернуться ВСІ, то "і легше батька бити"... Ну продовжуємо спостерігати.
Дякую за інформацію!
30 трав 2016 13:16
Виходить, що вода з ринв стікає просто під ноги з дахів, а потім, логічно, під фундамент :wow: Мда. Це МІНУС цього комплекса, що немає водовідведення дощової води.

Нас могут ждать очень неприятные сюрпризы (((
30 трав 2016 13:19
Цитата "Princess of India":

Нас могут ждать очень неприятные сюрпризы (((

Та я розумію, але якщо буде взагалі біда (чого я не очікую все ж) є суд та ДБНУ! Будемо боротися;) Особисто я не буду ковтати все, наче так і потрібно (що і рекомендую всім мешканцям)!

Прорвемося;)
30 трав 2016 13:28

Та я розумію, але якщо буде взагалі біда (чого я не очікую все ж) є суд та ДБНУ! Будемо боротися;) Особисто я не буду ковтати все, наче так і потрібно (що і рекомендую всім мешканцям)!

Прорвемося;)

Да, я полностью с Вами согласна.
У меня досада на саму себя, что не заметила отсутствие ливнестоков. :-((
Я вчера привезла в БШ маму, показать новую квартиру, мы гуляли по территории, и она сразу спросила, а где решетки ливнестоков, куда будет отводиться дождевая вода?
30 трав 2016 13:50
Цитата "Princess of India":

Да, я полностью с Вами согласна.
У меня досада на саму себя, что не заметила отсутствие ливнестоков. :-((
Я вчера привезла в БШ маму, показать новую квартиру, мы гуляли по территории, и она сразу спросила, а где решетки ливнестоков, куда будет отводиться дождевая вода?

Маму вашу теж не дамо образити, як і себе!
Мені здається плитка просіла не із-за дощу. Щось інше її підмило, але це не відміняє того факту, зо немає дощівки:( Все буде феншуй! І окрім дощівки комплекс все ж гарний та надійний (поки що!) Не сумнівайтеся у виборі житла для мами!
30 трав 2016 14:09

Маму вашу теж не дамо образити, як і себе!
Мені здається плитка просіла не із-за дощу. Щось інше її підмило, але це не відміняє того факту, зо немає дощівки:( Все буде феншуй! І окрім дощівки комплекс все ж гарний та надійний (поки що!) Не сумнівайтеся у виборі житла для мами!

Нееет, квартиру я купила для себя )))
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .152154. . .289
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше