Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .150152. . .289
16 трав 2016 09:05
Цитата "lulyek":

Нам такой анализ подойдет? вроде бесплатно делают:
//uventa-akva.com.ua/servis/info.html

Ви скорше за все не зрозуміли мене: 900 ойро-це вартість ОБЛАДНАННЯ для очистки, а не сам аналіз.
В принципі безкоштовно роблять там мінімальний набір, але раніше мешканці БШ робили аналіз, який я люб'язно взяв. Аналізу менше року і не думаю, що вода змінилася. Я думав взяти ще раз воду на аналіз (не так вже й дорого то коштує), але в мене в квартирі ще немає ні води ні крану Тому буду робити або на основі "старого" аналізу, або пізніше зроблю новий. Але не це проблема! Проблема з розташуванням того обладнання, яке потрібно встановити для доведення води до норми! От де закавика та геморой!!!!
16 трав 2016 09:26
Цитата "Стой там иди сюда":

Ви скорше за все не зрозуміли мене: 900 ойро-це вартість ОБЛАДНАННЯ для очистки, а не сам аналіз.
В принципі безкоштовно роблять там мінімальний набір, але раніше мешканці БШ робили аналіз, який я люб'язно взяв. Аналізу менше року і не думаю, що вода змінилася. Я думав взяти ще раз воду на аналіз (не так вже й дорого то коштує), але в мене в квартирі ще немає ні води ні крану :notsure: Тому буду робити або на основі "старого" аналізу, або пізніше зроблю новий. Але не це проблема! Проблема з розташуванням того обладнання, яке потрібно встановити для доведення води до норми! От де закавика та геморой!!!! :oh: :oh: :oh:

Сусіде, питання. Якщо купити таке обладнання. ТО це на весь будинок чи лише на одну квартиру? Вибачте, але не зовсім сильна в таких моментах))
16 трав 2016 09:34
Понял :yes: Спасибо большое всем за ответы! :up: :)
16 трав 2016 09:42
Цитата "Megapolis_1":

Сусіде, питання. Якщо купити таке обладнання. ТО це на весь будинок чи лише на одну квартиру? Вибачте, але не зовсім сильна в таких моментах))

Лише на квартиру!!!!! Але якщо менше точок (не по дві ванних та туалетів), то трошки менше буде. Але орієнтуйтеся на таку суму+/-
17 трав 2016 13:36
Товарищи соседи, подскажите кто то оформлял Договор на обслуживание газового котла -?
(1400 грн. - на один год)
сервисную книжку у всех оформлял мастер(Protherm) с выездом на квартиру - ?
(400 грн - первый запуск)?

есть ли смысл, я и сам могу его включить..
17 трав 2016 14:05
Цитата "Alcaponer":
Товарищи соседи, подскажите кто то оформлял Договор на обслуживание газового котла -?
(1400 грн. - на один год)
сервисную книжку у всех оформлял мастер(Protherm) с выездом на квартиру - ?
(400 грн - первый запуск)?

есть ли смысл, я и сам могу его включить..

Включайте сами, только гарантии тогда не будет. Мы договор не оформляли.
Поэтому осенью, когда вызвали мастера, он приехал только тогда, когда в нашем районе было несколько заявок. Пришлось ждать неделю-полторы (был как раз сезон). Решать вам. Ситуации бывают разные, как повезет с котлом никто не знает. Нам, к примеру, мастер говорил, что в одной из квартир нашего дома уже ремонтировал котел. Решать всегда вам.
18 трав 2016 19:11
Буду робити дизайн. Є в кого контакти КЛЬОВОГО дизайнера з реальними роботами та відгуками за 22 бакса метр комплексного дизайну? Дякую!
19 трав 2016 06:48
Добрий день!
Планую купувати житло в Вашому комплексі за адресою ул. Михаила Величко.
Є питання на рахунок землі. В документах на землю прописано що вона в оренді у застройщика по 10.06.17. (Але менеджер говорить що земля викуплена), що буде з землею після завершення дії данного акту?
Дякую!
19 трав 2016 09:01
Цитата "Shein":
Добрий день!
Планую купувати житло в Вашому комплексі за адресою ул. Михаила Величко.
Є питання на рахунок землі. В документах на землю прописано що вона в оренді у застройщика по 10.06.17. (Але менеджер говорить що земля викуплена), що буде з землею після завершення дії данного акту?
Дякую!

Якщо менеджер вам сказав, що земля викуплена-попросіть документи, які підтвердять його слова! А ще краще попросити, щоб вони вам на пошту вислали ВСІ документи на будинок (паспорт, декларацію і тд), яка включатиме документи на ділянку і поспілкуватися з юристом-це не дорого.
Хоча все має бути ОК з документами, але все ж...
21 трав 2016 06:30
Добрый день, уважаемые клиенты и форумчане.

Рады сообщить Вам последние новости со стройплощадки ЖК "Белый Шоколад. Сenter".

Ул.Михаила Величко, 8-А

- проводятся подготовительные работы по монтажу междуэтажного перекрытия 2-го этажа.
21 трав 2016 11:38
Всем привет!
Ребята, почитав ваши отзывы я серьёзно настроилась на покупку в БШ. Спасибо за инфу.
У меня два вопроса к покупателям:
1. Пользовались ли вы услугами адвоката/юриста по недвижимости, если да то какими именно услугами и кого посоветуете?
Интересует полная проверка документации, непосредственно заключение сделки и регистрация прав на собственность.
Может среди вас есть юристы, кто уже проверял документы и мог бы мне помочь в остальном?
2. Есть ли в ваших семьях бабушки и дедушки, переехавшие с вами или кто собирается переезжать? (Квартиру покупаю для бабули, любопытно будет ли ей с кем пообщаться)
21 трав 2016 12:07

Якщо менеджер вам сказав, що земля викуплена-попросіть документи, які підтвердять його слова! А ще краще попросити, щоб вони вам на пошту вислали ВСІ документи на будинок (паспорт, декларацію і тд), яка включатиме документи на ділянку і поспілкуватися з юристом-це не дорого.
Хоча все має бути ОК з документами, але все ж...

Кто нибудь узнавал что там с землёй?
21 трав 2016 13:26
Кто нибудь узнавал что там с землёй?[/quote]

Ви не турбуйтеся 80%, а то й більше, новобудов будуються на арендній землі. Забудовник викупив землю, чи правильні викуплює землі. Знайомі з ними не одну пару десятків років, тому і купили тут квартиру бо вже знали що чесно і добудуються (купували квартиру в розгар інфляціі).
Темпи їхньої роботи тішать і те що наважуються розширюватися з новими ЖК - це показник.
21 трав 2016 13:28
Буду робити дизайн. Є в кого контакти КЛЬОВОГО дизайнера з реальними роботами та відгуками за 22 бакса метр комплексного дизайну? Дякую!

Привіт, сусіде.
Я зараз дозакінчую свій проект з квартирою.
Можу допомогти з твоєю. яка площа, яке планування?
21 трав 2016 13:31
Цитата "elgatito":
Это из инета просто, или реально дизайн по планировке в БШ? Ато некоторые моменты в формате помещения похожи на наши, но отличается..

перше планування, це для білого шоколаду зпроектовано, а інші схожі.
Коли є ідеї з дуже схожими проектами легко самостійно створити свій інтер'єр.
21 трав 2016 13:43
:super:
21 трав 2016 18:50
Привіт, сусідко!
Поки чекав відповідь на іорумі, знайшли студію, яка робитиме дизайн. Стиль буде хайтек/мінімалізм. Побачимо, що з того вийде. В понеділок перша "примірка, в квартирі з дизайнером. ;)
21 трав 2016 18:53
Цитата "Flashk0":
Всем привет!
Ребята, почитав ваши отзывы я серьёзно настроилась на покупку в БШ. Спасибо за инфу.
У меня два вопроса к покупателям:
1. Пользовались ли вы услугами адвоката/юриста по недвижимости, если да то какими именно услугами и кого посоветуете?
Интересует полная проверка документации, непосредственно заключение сделки и регистрация прав на собственность.
Может среди вас есть юристы, кто уже проверял документы и мог бы мне помочь в остальном?
2. Есть ли в ваших семьях бабушки и дедушки, переехавшие с вами или кто собирается переезжать? (Квартиру покупаю для бабули, любопытно будет ли ей с кем пообщаться)

По першому питанню: перевірка документів (що на данний момент перед купівлею) коштуватиме приблизно 350-400 грн ( НЕ В МЕНЕ. Просто ціна), а решта (супровід купівлі/продажу) теж не дорого відносно, ну 2-3 тисячі грн.
По другому: думаю бабулі буде нудно! Все ж більшість жителів молоді сімї.
21 трав 2016 18:57
Цитата:

Ви не турбуйтеся 80%, а то й більше, новобудов будуються на арендній землі. Забудовник викупив землю, чи правильні викуплює землі. Знайомі з ними не одну пару десятків років, тому і купили тут квартиру бо вже знали що чесно і добудуються (купували квартиру в розгар інфляціі).
Темпи їхньої роботи тішать і те що наважуються розширюватися з новими ЖК - це показник.

Спасибо, я знаю что так делается, и всё же хочется быть уверенной на все 100, то есть видеть документы, а не свято верить))
21 трав 2016 19:07
По першому питанню: перевірка документів (що на данний момент перед купівлею) коштуватиме приблизно 350-400 грн ( НЕ В МЕНЕ. Просто ціна), а решта (супровід купівлі/продажу) теж не дорого відносно, ну 2-3 тисячі грн.
По другому: думаю бабулі буде нудно! Все ж більшість жителів молоді сімї.[/quote]

1. Спасибо, но интересует не цена вопроса, а качество+ если кто-то уже обращался и проверял, то мне будет спокойней спать) Но я в любом случае ищу адвоката с рекомендациями..

2. Жалко, ну ниче телик ей купим и в гости чаще будем приезжать)
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .150152. . .289
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше