ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Забудовник | Білий Шоколад |
Здача ЖК | 2014 - 2023 р. |
Планування | від 15 100 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |
МВ7

Користувач
28
05 листопада 2015
05 груд 2015 20:39
Цитата "owner-5":
ну значит Вам просто повезло... А то, что там куча спрятаных затрат, которые не разьясняютса при заключении договора - это факт
Например?
siberya
s
Користувач
58
24 травня 2014
06 груд 2015 17:27

Sel

Користувач
71
16 березня 2015
06 груд 2015 19:13
Цитата "МВ7":Слушайте,что то вы не в себе!При покупке квартиры все дополнительные затраты мне лично расписывали.И перед покупкой я знал на что иду и за что в дальнейшем буду платить.Вы навязываете нам форумчанин какую-то лажу.Оскорбляете посторонних людей!По поводу нотариуса сам лично интересовался можно у любого другого,но не дело в нотариусе!!! У всех такие тарифы!А по поводу статьи и ссылки которую вы скинули внимательнее почитайте!
Что то вы очень защищаете "посторонних люде"?.. Есть интерес?...
Слово "слушайте" - звучит как "понял!" А на понял меня брать не надо!
И оскорбляете вы, а не я - "вы не в себе"! Опять интерес?...
Никому и ничего я не навязываю! Я описал ВАРИАНТЫ. А каждый делает как считает нужным!
Лажу, опять таки, навязываете вы - выступая адвокатом у "оскорблённых" и очень "обиженных" людей (нотариуса)
Я всё внимательно прочитал и, перед тем как написать, проконсультировался у нотариуса, которому доверяю.
Честно, сделал глупость, что на Предворительный договор не пошёл к своему нотариусу!
И о тарифах - тариф одно, а два раза стричь по 1% под предлогом, что так надо - это наглость! Вам нравится, что вам написали и вы спокойненько платите - удачи! Многие из нас, не очень богаты, что бы платить тупенько "как сказали"...
Повторюсь, защищая определённых людей и какие-то позиции, складывается впечатление, что у вас интерес!..
МВ7

Користувач
28
05 листопада 2015
06 груд 2015 19:22
Цитата "Sel":
Что то вы очень защищаете "посторонних люде"?.. Есть интерес?...
Слово "слушайте" - звучит как "понял!" А на понял меня брать не надо!
И оскорбляете вы, а не я - "вы не в себе"! Опять интерес?...
Никому и ничего я не навязываю! Я описал ВАРИАНТЫ. А каждый делает как считает нужным!
Лажу, опять таки, навязываете вы - выступая адвокатом у "оскорблённых" и очень "обиженных" людей (нотариуса)
Я всё внимательно прочитал и, перед тем как написать, проконсультировался у нотариуса, которому доверяю.
Честно, сделал глупость, что на Предворительный договор не пошёл к своему нотариусу!
И о тарифах - тариф одно, а два раза стричь по 1% под предлогом, что так надо - это наглость! Вам нравится, что вам написали и вы спокойненько платите - удачи! Многие из нас, не очень богаты, что бы платить тупенько "как сказали"...
Повторюсь, защищая определённых людей и какие-то позиции, складывается впечатление, что у вас интерес!..
Бесит читать ваши письма с оскарблениями!Вот и интерес.Вы оскарбляете людей,почему вас нельзя оскарблять!!!"Многие из нас не очень богаты"- не обобщайте!Кто вам виноват!!?!?
Дженни
Д
Новачок
13
21 листопада 2015
06 груд 2015 19:23
А можно об этих процентах поподробнее. Я просто не понимаю, мы ещё раз будем переплачивать? Мы не сильно компетентны в данных вопросах, не могли бы вы рассказать как можно избежать повторной оплаты?
Капелька

Користувач
35
06 листопада 2015
06 груд 2015 19:33
Цитата "Дженни":А можно об этих процентах поподробнее. Я просто не понимаю, мы ещё раз будем переплачивать? Мы не сильно компетентны в данных вопросах, не могли бы вы рассказать как можно избежать повторной оплаты?
Добрый вечер,если вам интересно и вы не компетентны,мой вам совет обратиться в ОП или к нотариусу и узнать.На форумах могут завести в заблуждение

Дженни
Д
Новачок
13
21 листопада 2015
06 груд 2015 19:47
Ок, спасибо, завтра позвоню в ОП! Спасибо))
Дженни
Д
Новачок
13
21 листопада 2015
06 груд 2015 19:48
Ок, спасибо, завтра позвоню в ОП! Спасибо))
toxico

Постійний користувач
104
04 листопада 2015
06 груд 2015 21:09
Такие вопросы лучше обсуждать в профильных ветках форума (Юридическая консультация и т.п.). Здесь тусуются инвесторы и другие интересующиеся недвижимостью, а не юристы и нотариусы.
elgatito
e
Ветеран
1 470
07 жовтня 2013
07 груд 2015 06:38
Простыми словами:
При оформлении предварительного договора вы платите 1% от суммы предоплаты нотариусу. Если платите 50% стоимости квартиры то это 0.5% от всей стоимости нотариусу. Если 100% - 1%.
При оформлении купли-продажи вы тоже платите 1% от стоимости оформляемого имущества.
Но. Некоторые нотариусы практикуют другую схему. По ней если вы, например, платите 70% на предварительном подписании и 30% потом, то вы заплатите 0.7% стоимости квартире сначала нотариусу, а на стадии выплаты остального еще 0.3%, возможно какие-то фиксированные деньги еще, но на 0.7% + 1%. Но чтоб так сделать - надо найти нотариуса, предварительно с ним договориться и предварительный договор подписывать у него, и у него же оформлять куплю-продажу.
У какого нотариуса всё это делать - ваш личный выбор, не имеет разницы кто будет оформлять. Бланки государственные, процедура унифицирована.
При оформлении предварительного договора вы платите 1% от суммы предоплаты нотариусу. Если платите 50% стоимости квартиры то это 0.5% от всей стоимости нотариусу. Если 100% - 1%.
При оформлении купли-продажи вы тоже платите 1% от стоимости оформляемого имущества.
Но. Некоторые нотариусы практикуют другую схему. По ней если вы, например, платите 70% на предварительном подписании и 30% потом, то вы заплатите 0.7% стоимости квартире сначала нотариусу, а на стадии выплаты остального еще 0.3%, возможно какие-то фиксированные деньги еще, но на 0.7% + 1%. Но чтоб так сделать - надо найти нотариуса, предварительно с ним договориться и предварительный договор подписывать у него, и у него же оформлять куплю-продажу.
У какого нотариуса всё это делать - ваш личный выбор, не имеет разницы кто будет оформлять. Бланки государственные, процедура унифицирована.
GEK BELIY-SHOKOLAD
GB
Гість
4
18 листопада 2015
07 груд 2015 16:39
УВАЖАЕМЫЕ ЖИЛЬЦЫ дома № 3 по Михаила Величко!
Для подписания Договора с ОБЛЭНЕРГО в ЖЭК необходимо сдать с 08.12.15 в течении недели копии следующих документов:
1. Паспорт владельца квартиры (1, 2 стр. + прописка)
2. Идентификационный код владельца квартиры
3. Свидетельство на право собственности на квартиру
4. Заявление (бланк заполните в ЖЭКе)
5. Если была смена фамилии, то подтверждающий документ.
Документы ДОЛЖНИКОВ приниматься НЕ БУДУТ!
За более подробной информацией обращайтесь в ЖЭК.
Для подписания Договора с ОБЛЭНЕРГО в ЖЭК необходимо сдать с 08.12.15 в течении недели копии следующих документов:
owner-5

Новачок
15
19 листопада 2015
08 груд 2015 16:31
Цитата "GEK BELIY-SHOKOLAD":УВАЖАЕМЫЕ ЖИЛЬЦЫ дома № 3 по Михаила Величко!
А это уже прямые договора власник - обленерго или при посредничестве Белого шоколада?
siberya
s
Користувач
58
24 травня 2014
08 груд 2015 17:59
Цитата "GEK BELIY-SHOKOLAD":УВАЖАЕМЫЕ ЖИЛЬЦЫ дома № 3 по Михаила Величко!
Щодо укладення договору про користування електричною енергією
до відома і врахування власниками квартир в ЖК «Білий шоколад»
У зв’язку зі зверненнями, які надходять від власників квартир ЖК «Білий шоколад» з приводу укладення договорів про користування електричною енергією, надаю наступні роз’яснення.
На сьогоднішній день чинним законодавством передбачено дві схеми отримання споживачами електричної енергії. При чому питання щодо постачання електричної енергії споживачам – власникам квартир (мешканцям) відповідних багатоквартирних житлових будинків має бути врегульоване за вибраною безпосередньо самими споживачами (власниками квартир) однією із двох можливих схем, а саме:
Схема-1: Укладення між енергопостачальною компанією та власниками квартир (мешканцями) відповідного багатоквартирного житлового будинку прямих договорів про користування електричною енергією згідно з Правилами користування електричною енергією для населення та укладення між енергопостачальною компанією та відповідним управителем багатоквартирного житлового будинку договору про постачання електричної енергії для електрозабезпечення технічних цілей (робота ліфтів, насосів) та освітлення дворів, східців і номерних знаків багатоквартирного житлового будинку. При цьому, управитель має забезпечити встановлення за власний рахунок розрахункового засобу (засобів) обліку електричної енергії з метою обліку та розрахунків за електричну енергію, що споживається для електрозабезпечення технічних цілей (робота ліфтів, насосів) та освітлення дворів, східців і номерних знаків багатоквартирного житлового будинку.
При даній схемі споживач (власник) має:
- регульований, чітко визначений законом тариф;
- відсутність прихованих платежів (зокрема, електрозабезпечення технічних цілей, освітлення дворів, східців і номерних знаків багатоквартирного житлового будинку тощо);
- оплата електричної енергії виключно на підставі показань лічильника (що спожив – те сплатив);
- незалежність власників від обслуговуючої організації (в даному випадку - ТОВ «Білий шоколад») в питаннях електропостачання.
Схема-2: Постачання електричної енергії для електрозабезпечення багатоквартирного житлового будинку, як для «населеного пункту» відповідно до розділу 12 Правил користування електричною енергією. У такому разі «населений пункт» (в даному випадку ТОВ «Білий шоколад») має забезпечити встановлення розрахункового загальнобудинкового приладу обліку електричної енергії для розрахунків за загальний обсяг електричної енергії, спожитої власниками.
При даній схемі споживач (власник) має:
- майже нерегульований тариф (адже у вартість послуг з надання електричної енергії фактично входять інші види оплат, зокрема, поточний і капітальний ремонт електричних мереж, вартість обслуговування лічильників тощо);
- приховані платежі (зокрема, на власників можуть додатково покладатися оплата послуг, які вже сплачуються ними на підставі договору на обслуговування прибудинкової території, а саме освітлення дворів, східців і номерних знаків);
- повна залежність власників від обслуговуючої організації (в даному випадку ТОВ «Білий шоколад») як в питаннях електричного постачання, так і в інших питаннях, пов’язаних з функціонуванням будинків. Адже обслуговуюча компанія може на власний розсуд припинити постачання електричної енергії як всім одночасно, так і окремим мешканцям (на практиці такій засіб впливу використовується обслуговуючими компаніями для блокування рішень, прийнятих зборами власників будинку та в інших цілях).
Рішення щодо обрання схеми електропостачання приймається власниками багатоквартирного будинку і не може визначатися обслуговуючою організацією. Тому перед поданням документів для укладення договору на споживання еклектичної енергії, доцільно з’ясувати схему, за якою власники квартир будуть отримувати електричну енергію, участь у даній схемі обслуговуючої організації, а також ознайомитися з проектом відповідного договору.
До відома: станом на 08.12.2015 будинок № 3 по вул. М.Величка в установленому законом порядку для постачання електричної енергії ПАТ «Київобленерго» не переданий.
elgatito
e
Ветеран
1 470
07 жовтня 2013
08 груд 2015 18:21
Цитата "siberya":До відома: станом на 08.12.2015 будинок № 3 по вул. М.Величка в установленому законом порядку для постачання електричної енергії ПАТ «Київобленерго» не переданий.
Кто-то ходил в ЖЕК? БШ хотят чтоб договор составлялся не напрямую с обленерго, а через них с их же участием?
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
08 груд 2015 19:41
Ув. форумнчане, я правильно понимаю, что в данном ЖК, балконы и лоджии считаются дурным тоном, а посему не предусмотрены проектом?!
elgatito
e
Ветеран
1 470
07 жовтня 2013
08 груд 2015 20:09
Цитата "_Immmortal_":Ув. форумнчане, я правильно понимаю, что в данном ЖК, балконы и лоджии считаются дурным тоном, а посему не предусмотрены проектом?!
Да, балконов нету. Лоджии чисто формально есть. В некоторых проектах на пятом этаже у квартир есть терасса.
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
09 груд 2015 08:47
Цитата "elgatito":Лоджии чисто формально есть.
А можно подробнее, что значит формально и в каких планировках? Я посмотрел, планировки интересные, но ни в одной даже намека на лоджию не увидел!(
elgatito
e
Ветеран
1 470
07 жовтня 2013
09 груд 2015 09:07
Цитата "_Immmortal_":
А можно подробнее, что значит формально и в каких планировках? Я посмотрел, планировки интересные, но ни в одной даже намека на лоджию не увидел!(
В первых домах практиковали такие планировки:

Формально выглядит как лоджия, фактически - просто часть квартиры и посредине колонна несущая. В следующих домах вроде уже не заморачиваются. Лоджий, в классическом смысле, нету в планировках. Лично нам так больше нравится.
_Immmortal_
_
Старожил
596
06 листопада 2015
09 груд 2015 09:11
Понял, спасибо! Такая схема не подходит!(
Alexxus

Постійний користувач
137
31 березня 2015
09 груд 2015 10:16
Хорошего настроения.
Да, насколько мне известно уже с МВ1 убрали "колонны" - как по мне чаще эти колонны мешают при таких небольших планировках, но окна большие оставили.
Да, насколько мне известно уже с МВ1 убрали "колонны" - как по мне чаще эти колонны мешают при таких небольших планировках, но окна большие оставили.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.051 160
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова27.05726
- Где купить кваритру в новострое?27.055
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а26.053 087
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка24.055 555
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13824.05403
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.054 411
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043