ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а
Забудовник | Українська будівельна компанія |
Здача ЖК | 2022 р. |
Планування | від 18 000 Грн/м² |
11/58% | ||
0/0% | ||
1/5% | ||
0/0% | ||
7/37% |
після мого звернення, мені надали відповідь, що у серпні добудують.
тепер через війну, можливо затримають.
Мені б Ваш оптимізм але якщо забудовник за 5 років виконав роботу по будівництву на 50% то порахуйте за скільки років він добудує будинок, я вже не говорю про введення в експлуатацію.
tvoadevonka96
після мого звернення, мені надали відповідь, що у серпні добудують.
тепер через війну, можливо затримають.
Добрий день!
А скажіть будь ласка до кого Ви зверталися і хто надавав Вам відповідь, а також у якій формі Ви зверталися і у якій формі Вам відповіли?
Dominik_Purcel
Добрий день!
А скажіть будь ласка до кого Ви зверталися і хто надавав Вам відповідь, а також у якій формі Ви зверталися і у якій формі Вам відповіли?
Доброї ночі.
Я зверталася до Броварської міської ради. Надали відповідь в телефонному режимі.письмово відправляли на пошту, але на жаль, повідомлення я видалила 🤪
Доброго ранку. Хтось був біля нашого будинку? Там ніби якісь роботи проводяться.
Добрый_вечер
Це все , на що наший "забудовник" здатний на місяць роботи. У мене все.
Є надія
Це все , на що наший "забудовник" здатний на місяць роботи. У мене все.
А який забудовник зараз нормально працює? Всі встали
Build Expert
Атлант почему то строит!
Build Expert
Атлант поруч нормально працює.
8Rus88
Атлант почему то строит!
Спросите у Атланта когда будет строить жк на озерной, с декабря 2021 забросил стройку
Build Expert
Всі, крім УБК! УБК і до повномаштабної війни не будували. Наша єдина проблема в забудовнику, тому що з документами і дозволами все гаразд. В будинку вже продані майже всі квартири і великий відсоток інвесторів вже повністю купили майно, за який рахунок і ким буде добудовуватись цей будинок ніхто не знає.
Build Expert
Спросите у Атланта когда будет строить жк на озерной, с декабря 2021 забросил стройку
Атлант (какое бы гетто он не строил) закончит все свои ЖК, в том числе и На Озерной, у него ни одного долгостроя нет.
А этот долгострой еще не один год видимо мучать будут, при том, что и так уже задержки колосальные.
Так что харэ сваливать вину на Атлант, который к этой стройке никакого отношения не имеет. Строить лучше начинайте!!
Build Expert
Что вы несёте? С декабря забросил стройку??? Фото отчеты смотрите на сайте! Точно не с декабря.
Вы пишите, что не один застройщик не возобновил работы, а тут уже пишете на конкретный ЖК. Чего же не пишите за Вудлайн, Одесский, Атлант в Коцюбинском, Олимпийский??? Если говорить от застройщике то Антлант очень даже хорошо возобновил работы! А вот точечно к конкретному ЖК, то и на озерном строит, но не так как хотелось инвесторам.
8Rus88
Что вы несёте? С декабря забросил стройку??? Фото отчеты смотрите на сайте! Точно не с декабря.
Вы пишите, что не один застройщик не возобновил работы, а тут уже пишете на конкретный ЖК. Чего же не пишите за Вудлайн, Одесский, Атлант в Коцюбинском, Олимпийский??? Если говорить от застройщике то Антлант очень даже хорошо возобновил работы! А вот точечно к конкретному ЖК, то и на озерном строит, но не так как хотелось инвесторам.
Вы назвали конкретного застройщика, я Вам ответил. Первый дом жк на озерной с декабря месяца не строится. Смотреть фото на сайте? А мне не нужно смотреть фото на сайте, я каждый месяц езжу на стройку и смотрю что там происходит.
Build Expert
А давайте з вами, по переуступці, обміняємось житлом? Ви будете спокійні з УБК, і я буду спати спокійно.
А-12 допоможе тільки програма для переселенців.
Build Expert
Зазирніть в ту ж Скандію, для прикладу, робота там кипить. Так що не треба всіх під одну гребінку.
В А12 до повномасштабної війни ніхто не хотів нормально будувати, а зараз інвестори можуть взагалі забути про своі квадрати
Axwell
Зазирніть в ту ж Скандію, для прикладу, робота там кипить. Так що не треба всіх під одну гребінку.
В А12 до повномасштабної війни ніхто не хотів нормально будувати, а зараз інвестори можуть взагалі забути про своі квадрати
Я бы на вашем месте словами не разбрасывался. Все достроят, вопрос когда. Заказчик все же город, и это огромный плюс. Также плюс это то, что там куча льготных квартир.
Окей. Представим вам завтра дают ключи. И? Заедете делать ремонт вкидывая кучу денег при той ситуации в стране, которая сейчас? Это надо иметь либо очень много лишних денег, либо стальные «нервы».
Платить за пустую квартиру, пока не закончится война, мне тоже не улыбается.
Так что лично для себя понял, что наверное это даже ситуативно выгодно, что они так тянут.
Это лично мое мнение.
Добрый_вечер
Я бы на вашем месте словами не разбрасывался. Все достроят, вопрос когда. Заказчик все же город, и это огромный плюс. Также плюс это то, что там куча льготных квартир.
Окей. Представим вам завтра дают ключи. И? Заедете делать ремонт вкидывая кучу денег при той ситуации в стране, которая сейчас? Это надо иметь либо очень много лишних денег, либо стальные «нервы».
Платить за пустую квартиру, пока не закончится война, мне тоже не улыбается.
Так что лично для себя понял, что наверное это даже ситуативно выгодно, что они так тянут.
Это лично мое мнение.
Ви ж розумієте, що навіть якщо активно піде будівництво до здачі будинку, як мінімум потрібно ще 2 роки, а з тими темпами, як будує УБК то всі 5 років. Як на довго затянеться ця війна, ніхто не знає, а жити людям десь потрібно.
Є надія
Ви ж розумієте, що навіть якщо активно піде будівництво до здачі будинку, як мінімум потрібно ще 2 роки, а з тими темпами, як будує УБК то всі 5 років. Як на довго затянеться ця війна, ніхто не знає, а жити людям десь потрібно.
Жить где-то и вкидывать в ремонт для меня это разные понятия. Опять же. Это чисто мое мнение. Я никому ничего не навязываю.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832