Подати оголошення

Жилые дома, пер. Моторный, 11,11а - "Житлоінвестбуд - УКБ"

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ
Здача ЖК2019 - 2021 р.
Планування
від 23 500 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 46.
11/24%
10/22%
20/43%
4/9%
1/2%
1. . .4345. . .57
05 трав 2018 14:10
Цитата "avt23":

Если Вы сможете подготовить письмо давайте встречаться 10 или 11 мая возле золотых ворот утром, подпишем и занесем сразу.

Я предлагаю выяснить когда будет человек человек ответственный за нашу стройку, договорится с ним о встрече и заодно подать ему общее письмо.
05 трав 2018 14:33
Цитата "aleksandr-k":

Я предлагаю выяснить когда будет человек человек ответственный за нашу стройку, договорится с ним о встрече и заодно подать ему общее письмо.

Я думаю, что это два разных процесса. Письмо нужно подать официально, то есть зарегистрировав его у секретаря и поставив входящий номер, тогда можно ожидать ответ, они обязаны будут его дать. А с ответственным за нашу стройку сотрудником нужно встретиться. Но мы не знаем кто он, это еще нужно узнать.
07 трав 2018 16:01
Что с лифтами во втором доме?
07 трав 2018 17:26
Уважаемые соседи,
я подготовил проекты коллективных писем по нашей стройке. По ссылкам можно их скачать.
Кто согласен с их содержанием, предлагаю принять участие в их подписании и/или вручении.

Для того, что бы к нам прислушались необходимо собрать максимальное количество подписей.

Ссылки на письма:
08 трав 2018 07:58
Мабуть потрібно зустрітися і підписувати
Я+!
08 трав 2018 09:26
+1
08 трав 2018 10:36
Инвесторам нужно встречаться. Нужно определиться с днем встречи.
08 трав 2018 10:43
Цитата "Nordex":
Уважаемые соседи,
я подготовил проекты коллективных писем по нашей стройке. По ссылкам можно их скачать.
Кто согласен с их содержанием, предлагаю принять участие в их подписании и/или вручении.

Для того, что бы к нам прислушались необходимо собрать максимальное количество подписей.

Ссылки на письма:

А как же люди, получившие квартиры?
08 трав 2018 18:13
Давайте договариваться о времени и месте. )))+
08 трав 2018 21:26
+
можливо так:

Будівництво житлово-офісного комплексу, в якому ми придбали житло, здійснюється КП «ЖИТЛОІНВЕСТБУД-УКБ» за адресою: м. Київ, провулок Моторний, 11, будинок №1 та 2 (далі - Будинок), а грошові кошти залучаються афілійованими фінансовими компаніями (зокрема ПАТ «ЗНВКІФ «Збалансовані інвестиції»»).

сьогодні дзвонив до КП «ЖИТЛОІНВЕСТБУД-УКБ» як інвестор з цікавістю ситуації з будівництвом. офіс послав до відділу технічного нагляду 0445900298 там послали на
два телефони 590 02 67 та 5900293 , що не відповідали а, одразу престав відповідати і відділ технічного нагляду.нехай, списую на передвихідний короткий день.
пропоную спробувати отримати інфо в телефонному режимі(наберу 10 травня), було б добре і заїхати (можливо, вже хтось заїжджав?) і додати в звернення спроби дізнатися інформацію та результат цього.

ще варто зважати час розгляду може бути на протязі одного місяця.

Стаття 20. Термін розгляду звернень громадян
Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п'яти днів.
На обгрунтовану письмову вимогу громадянина термін розгляду може бути скорочено від встановленого цією статтею терміну.
Звернення громадян, які мають встановлені законодавством пільги, розглядаються у першочерговому порядку.
09 трав 2018 00:25
Доброго дня підскажіть будь ласка,а ті люди які отримали житло від міста,підпис повинні ставити тільки на листі до Кличка вірно?Ми ж не являємось інвесторами?Якщо що виправте мене.
09 трав 2018 07:51
Есть хорошие новости по инфраструктуре , на проспекте Науки 68, это в 2 минутах от нас откроют АТБ нового формата.Открытие планируют на октябрь.
По стройке внешних изменений мало, внутрь не заходил.
Гонят 3 дом, уже 13 этажей.
И на торце 2-го дома монтируют крепление под трубы от котельной.
Возле подъезда 2 дома в подвале что-то горело, видно по гари на 1 этаже
09 трав 2018 13:50
Цитата "Nordex":
Уважаемые соседи,

Ссылки на письма:

Є логічні не професійні питання:

1. чи варто подзвонити/ зайти і дізнатися інфо у забудовника в офісі.
2. написати лист про вимогу зустрічі з відповідльною особою, на цей лист має бути швидша відповідь і прослідковується логіка та послідовність дій. включити відповідь з 1 го пункту
3. включаємо результати з п1 та зустрічі/не зустрічі в лист до керівника Житлоінвестбуд. Тут і вже можна писати Кличку також, бо є інфо з попередніх звернень та щоб не відтягувати.

вчора дзвонив , поки чемно перенаправили. завтра продовжу.
09 трав 2018 15:03
цікаво, що в таблицях строк будівництва 1ї черги 40,5 міс.
09 трав 2018 20:00
В пятницу 10.00 с распечаткой писем буду ждать для ваших подписей.Потом занесем в приемную зарегистрируем.Возле входа метро Золотые ворота,Житлоинвестбуд.
09 трав 2018 20:05
Цитата "youtube":
Есть хорошие новости по инфраструктуре , на проспекте Науки 68, это в 2 минутах от нас откроют АТБ нового формата.Открытие планируют на октябрь.
По стройке внешних изменений мало, внутрь не заходил.
Гонят 3 дом, уже 13 этажей.
И на торце 2-го дома монтируют крепление под трубы от котельной.
Возле подъезда 2 дома в подвале что-то горело, видно по гари на 1 этаже
Все те кто получал квартиру от Кличко напишите чтоб я понимал сколько вас

Квартира от Кличка +1
10 трав 2018 06:11
Предлагаю встретиться в нерабочий день, например в воскресенье, пообщаться. Думаю, что многие не смогут в пятницу. Я, например, ну ни как не могу уйти с работы.
10 трав 2018 07:00
Кличко +
10 трав 2018 07:28
От Кличка +1
10 трав 2018 08:49
Так что делать-приходить с письмами в пятницу?Один человек отреагировал на мое конкретное предложение?Всем остальным квартира не нужна?Под лежачий камень....Это учтите,что месяц пройдет на ожидание ответа!
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .4345. . .57
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше