Жилой квартал Патриотика | Аркада | Осокорки-Северные
Забудовник | АРКАДА |
Здача ЖК | 2015 - 2020 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 560.
86/15% | ||
41/7% | ||
127/23% | ||
212/38% | ||
94/17% |
Vitalio
Постійний користувач
102
09 червня 2015
26 січ 2016 10:21
Пане петро, ви дійсно не вмієте читати?
По перше, фото зроблено з точки на карті (подивіться усі фото)
По друге, дочитуйте до кінця весь текст і у вас не виникатиме запитань
Цитата з петиції:
"1) внесення змін до Генплану міста Києва із обмеженням багатоповерхової забудови масиву Осокорки-Позняки-Харківський до вул. Колекторна.
2) облаштування ландшафтного парку на південь від вул. Колекторна до каналу від Бортничівської станції аерації (який би включав в себе мережу озер Небреж, Тягле, Мартишів, Святаш боліт та каналів, якими ці озера і болота між собою сполучаються)."
Цитата з петиції:
"1) внесення змін до Генплану міста Києва із обмеженням багатоповерхової забудови масиву Осокорки-Позняки-Харківський до вул. Колекторна.
2) облаштування ландшафтного парку на південь від вул. Колекторна до каналу від Бортничівської станції аерації (який би включав в себе мережу озер Небреж, Тягле, Мартишів, Святаш боліт та каналів, якими ці озера і болота між собою сполучаються)."
ГосДеп
Користувач
23
22 липня 2015
26 січ 2016 10:25
Цитата "Vitalio":https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=713
Не дамо знищити унікальну памятку природи на Осокорках!
Ні забудові на південь від вул. Коллекторної!
Підтримаємо наше чисте майбутнє
Если имеется ввиду чтобы к югу от Патриотики оставался парк с озерами, то я только за
NicolasМ
N
Старожил
606
15 листопада 2014
26 січ 2016 10:35
Цитата "Vitalio":Пане петро, ви дійсно не вмієте читати?
Цитата з петиції:
Вєталя і Пане петро, петиція звучить неоднозначно. Імхо потрібно доробити (дійсно, якого там фото Патріотики?).
В такому вигляді я, як інвестор, проти.
MiranaD
Постійний користувач
494
30 листопада 2015
26 січ 2016 10:42
Вєталя і Пане петро, петиція звучить неоднозначно. Імхо потрібно доробити (дійсно, якого там фото Патріотики?).
В такому вигляді я, як інвестор, проти.[/quote]
Та й на фото зі спутника бачимо: червоним обведено саме прямокутник із "Патріотикою" (від Гмирі ДО Колекторної). Хоч, коли читаєш текст, то мова наче йде про територію ВІД Колекторної і до станції аерації. Незрозуміло.
В такому вигляді я, як інвестор, проти.[/quote]
Та й на фото зі спутника бачимо: червоним обведено саме прямокутник із "Патріотикою" (від Гмирі ДО Колекторної). Хоч, коли читаєш текст, то мова наче йде про територію ВІД Колекторної і до станції аерації. Незрозуміло.
uaVladya
Ветеран
2 236
10 жовтня 2014
26 січ 2016 10:44
Цитата "Vitalio":
https://docs.google.com/presentation/d/12ZrE_Dl74f_3VBGF93K8xCd2RLz0uIRisbQe8emsfWk/edit#slide=id.gfb28efc3f_0_15 - це презентація тут ще інфо
//molodi.info/top/%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D0% BD%D0%B8-%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%86%D1%96% D1%8E%D1%8E%D1%82%D1%8C-%D1%81%D1%82%D0% B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-% D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B D%D0%BE%D0%B3/ -Це одна із статей
А чому Вас так турбує створення парку за Патріотикою (її ж ніхто не чіпає, мова йде про територію за нею.). Чим він гірший за забудову на тій же території?
ви не відповили на мої питання, а просто заговорюєте зуби якимось не зрозумилими посиланнями.
Я добре вмію користуватися мапою і розумію де ця теріторія. Тому навіщо ви втулили фотку Патріотики і обманюєте людей ?
uaVladya
Ветеран
2 236
10 жовтня 2014
26 січ 2016 10:46
Цитата "ГосДеп":
Если имеется ввиду чтобы к югу от Патриотики оставался парк с озерами, то я только за
скільки платите ?
ПС: доречі там запланований парк в рамках забудови
Vitalio
Постійний користувач
102
09 червня 2015
26 січ 2016 10:48
Цитата "MiranaD":Вєталя і Пане петро, петиція звучить неоднозначно. Імхо потрібно доробити (дійсно, якого там фото Патріотики?).
В такому вигляді я, як інвестор, проти.
Та й на фото зі спутника бачимо: червоним обведено саме прямокутник із "Патріотикою" (від Гмирі ДО Колекторної). Хоч, коли читаєш текст, то мова наче йде про територію ВІД Колекторної і до станції аерації. Незрозуміло.[/quote]
на фото червоним обведено територію саме за патріотикою)
MiranaD
Постійний користувач
494
30 листопада 2015
26 січ 2016 10:51
на фото червоним обведено територію саме за патріотикою)[/quote]
Певно, що так - за Патріотикою.
Інвестори, якої ви думки про цю петицію?
Хоч і не зрозуміло, навіщо її "втулили" на цей сайт ?
Певно, що так - за Патріотикою.
Інвестори, якої ви думки про цю петицію?
Хоч і не зрозуміло, навіщо її "втулили" на цей сайт ?
uaVladya
Ветеран
2 236
10 жовтня 2014
26 січ 2016 10:52
нагадаю що цю дурниця стартувала на при кінці 2015 року і було обіцяно що за 2 міс. отримаюсь всі підписи, але не дивлячись на всі потуги так і не зібрали навіть половини.
Тому що в цій петиції як і у всіх які зараз роблять кому не лінь, нічого конкретного немає, не кажучи вже за те що вводять в оману споживача.
Ми вели вже бесіду стосоновно цього
Тому що в цій петиції як і у всіх які зараз роблять кому не лінь, нічого конкретного немає, не кажучи вже за те що вводять в оману споживача.
Ми вели вже бесіду стосоновно цього
Vitalio
Постійний користувач
102
09 червня 2015
26 січ 2016 11:00
Цитата "uaVladya":
ПС: доречі там запланований парк в рамках забудови
//cons.parus.ua/map/doc/05PFSB4C23/Pro-n adannya-tovaristvu-z-obmezhenoyu-vidpovi dalnistyu-Kontaktbudservis-dozvolu-na-vi konannya-robit-z-inzhenernoyi-pidgotovki -zemelnikh-dilyanok-pid-zabudovu-obiekta mi-zh.html
Ви впевненні що то парк?
uaVladya
Ветеран
2 236
10 жовтня 2014
26 січ 2016 11:24
Цитата "Vitalio":
//cons.parus.ua/map/doc/05PFSB4C23/Pro-n adannya-tovaristvu-z-obmezhenoyu-vidpovi dalnistyu-Kontaktbudservis-dozvolu-na-vi konannya-robit-z-inzhenernoyi-pidgotovki -zemelnikh-dilyanok-pid-zabudovu-obiekta mi-zh.html
Ви впевненні що то парк?
А ви впевнені що там унікальна пам'ятка природи ?
Доречі доволі не погано заплановано, звісно що там не заплановані каяки )))
Пс. Ви так і не відповили на жодне моє запитання. Як можна далі спілкуватись в такому форматі.
Vitalio
Постійний користувач
102
09 червня 2015
26 січ 2016 12:03
Відповідаю:)
Цитата "uaVladya":
а накой ви втулили фото Патріотики ?
Це не моя петиція, мені подобається сама ідея.
Цитата "uaVladya":
і що такого унікального в болотах і озерах на Осокорках.
Вони знаходяться на південь від "Патріотики" інвестором якої я є, і мені більше імпонує побудова там парку аніж подальша забудова житловими будинками (просто особиста позиція), нікого не закликаю брати в руки транспаранти та кудись йти чи щось комусь доводити. А взагалі природа унікальна сама по собі (коли все надоїсть, поселюсь далеко в диких горах, якщо такі місця ще залишаться).
Цитата "uaVladya":
навіщо ви обманюєте ?
Не маю такої звички, в чому я вас обманув?:)
Цитата "uaVladya":
чого ви не боретеся з наявністтю Бортничівської станції аерації яка більш глобальна і пряма загроза для той місцевості ?
В міру своїх скромних сил та можливостей я зробив та продовжую робити для цього все від мене залежне?) Що саме не скажу наразі:)
Цитата "uaVladya":
за який кошт ви плануєте це зробити і яки плани вашої компанії як що це буде зроблено ?
З цими питаннями Вам до цих хлопців:
https://www.facebook.com/andrew.batin.7
https://www.facebook.com/mykhailo.petelytskyy
Приємного Вам дня
uaVladya
Ветеран
2 236
10 жовтня 2014
26 січ 2016 13:05
Vitalio,
Ідея да гарна )
І в чому тут унікальність ? Ви (не ви) для петиції використовуєте забудову яка не відноситься до вказаного зазначеної ділянки, використовуються гучні фрази про унікальність то що .. прикрашаєте того чого немає. Навіщо ви вклали гроші в забудову, а не зробили петицію і не стали допомагати людям які живуть на Гмирі і були проти Патріотики ?? Це виглядає цинічно, по типу купив квартирку, а дали намучу собі парк ))
Нічого УНІКАЛЬНОГО в тих болотах немає і вони ніяким боком не відносяться до пам*ятки природи !!!!
я процитував пункт петиції який не являється дійсності, особливо маячна про хімічну промисловість.
Який сенс щось робити коли бід боком екологічна катастрофа у вигляді Бортничівської станції аерації. Показати корейцям біля чого хочуть зробити парк по їхньому прикладу вони б дуже здивувались.
Вам також приємного дня.
Цитата:Це не моя петиція, мені подобається сама ідея.
Ідея да гарна )
Цитата:Вони знаходяться на південь від "Патріотики" інвестором якої я є, і мені більше імпонує побудова там парку аніж подальша забудова житловими будинками (просто особиста позиція), нікого не закликаю брати в руки транспаранти та кудись йти чи щось комусь доводити. А взагалі природа унікальна сама по собі (коли все надоїсть, поселюсь далеко в диких горах, якщо такі місця ще залишаться).
І в чому тут унікальність ? Ви (не ви) для петиції використовуєте забудову яка не відноситься до вказаного зазначеної ділянки, використовуються гучні фрази про унікальність то що .. прикрашаєте того чого немає. Навіщо ви вклали гроші в забудову, а не зробили петицію і не стали допомагати людям які живуть на Гмирі і були проти Патріотики ?? Це виглядає цинічно, по типу купив квартирку, а дали намучу собі парк ))
Нічого УНІКАЛЬНОГО в тих болотах немає і вони ніяким боком не відносяться до пам*ятки природи !!!!
Цитата:Не маю такої звички, в чому я вас обманув?:)
я процитував пункт петиції який не являється дійсності, особливо маячна про хімічну промисловість.
Цитата:В міру своїх скромних сил та можливостей я зробив та продовжую робити для цього все від мене залежне?) Що саме не скажу наразі:)
Який сенс щось робити коли бід боком екологічна катастрофа у вигляді Бортничівської станції аерації. Показати корейцям біля чого хочуть зробити парк по їхньому прикладу вони б дуже здивувались.
Вам також приємного дня.
sddbud
s
Користувач
48
24 січня 2016
26 січ 2016 14:05
Прошу отзывы от инвесторов или тех людей которые проживает в данном ЖК!
Скажите были ли проблемы с вводом в эксплуатацию? Со сроками ввода в эксплуатацию? На сколько качественная отделка внутри? Есть ли запахи с Бортничей? Буду очень признательна за любую информацию. Планирую покупать 2х комн.квартиру здесь.
Спасибо
Скажите были ли проблемы с вводом в эксплуатацию? Со сроками ввода в эксплуатацию? На сколько качественная отделка внутри? Есть ли запахи с Бортничей? Буду очень признательна за любую информацию. Планирую покупать 2х комн.квартиру здесь.
Спасибо
sddbud
s
Користувач
48
24 січня 2016
26 січ 2016 14:15
Цитата "Alias80":Всех с праздником! Ребята подскажите пож, (сорри возможно вопрос уже задавали)уже в каком-то из домов люди заселились? можно ли к примеру прийти на просмотр у тех кто перепродает?
да, меня тоже этот вопрос интересует. Ответьте пожалуйста!
sddbud
s
Користувач
48
24 січня 2016
26 січ 2016 14:17
Цитата "Nemetz":
В том доме, где я живу, было условие, что ставить внешние блоки только на ограждении балкона, чтобы не нарушать герметичность фасада. Ну я так и ставил. Чего и всем советую.
Подскажите пож-та вы в ЖК Патриотика проживаете?
Olgaa
O
Постійний користувач
175
09 січня 2012
26 січ 2016 14:37
Цитата "sddbud":
Подскажите пож-та вы в ЖК Патриотика проживаете?
Ребята, вы че) В ЖК патриотика никто не проживает. 2 дома сдали, но, как известно, есть таймаут между сдаче и заселением. Кроме того дома сдали заранее, по плану ничего сейчас вообще не должно быть сдано.
Может перед вопросами стоит и самим что-то прочитать))
СашаКиїв
С
Постійний користувач
229
28 травня 2014
26 січ 2016 14:38
Цитата "Olgaa":
Ребята, вы че) В ЖК патриотика никто не проживает. 2 дома сдали, но, как известно, есть таймаут между сдаче и заселением. Кроме того дома сдали заранее, по плану ничего сейчас вообще не должно быть сдано.
Может перед вопросами стоит и самим что-то прочитать))
Не знаю, живут люди или нет, но в тех двух домах по вечерам уже некоторьіе окна светятся
Olgaa
O
Постійний користувач
175
09 січня 2012
26 січ 2016 14:44
Цитата "СашаКиїв":
Не знаю, живут люди или нет, но в тех двух домах по вечерам уже некоторьіе окна светятся
Ну а почему нет, люди ремонты делают, ключи людым выдали)) Я понимаю, конечно, что написано на сайте, что досрочно именно под заселение начали ключи выдавать. Но прошлос совсем немного времени, не думаю, что можно сказать о заселении ЖК Патриотика)))
Просто спрашивают так, какбуттобы достраивают как минимум не первую очередь))) На самом же деле только вот сдали 2 дома, еще и заранее.
uaVladya
Ветеран
2 236
10 жовтня 2014
26 січ 2016 15:05
Цитата "sddbud":Прошу отзывы от инвесторов или тех людей которые проживает в данном ЖК!
Спасибо
сдали только два дома, кто тут проживает?! )) Два первых дома сдано досрочно на 3 мес.
Запахи есть и будут
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349