Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова
Забудовник | АРКАДА |
Здача ЖК | 2017 - 2020 р. |
Планування |
111/23% | ||
59/12% | ||
117/24% | ||
126/26% | ||
70/14% |
Цитата "kra1va":
Так в случае с паркингами тоже нет документального подтверждения об отказе строить. Или я гдето упустил?
Зачем тогда руководству об этом говорить на встрече с инвесторами?
Цитата "kaktusovich_":
Зачем тогда руководству об этом говорить на встрече с инвесторами?
Они на каждой встрече говорят всё, что угодно.
Цитата "kra1va":
Они на каждой встрече говорят всё, что угодно.
Где логика? Обещанное не выполняют, завравшийся застройщик и подрядчик, но то, от чего определенно отказались будет?
С такими защитниками Аркады, я начинаю склоняться к версии об аркадоботах.
Цитата "kaktusovich_":С такими защитниками Аркады, я начинаю склоняться к версии об аркадоботах.
Все кто не согласен с вашими глупостями - аркадоботы. Смиритесь.
Цитата "Leskinkotik":
Все кто не согласен с вашими глупостями - аркадоботы. Смиритесь.
Если "все" это вы и ещё может пару таких, то почему бы не смириться, к опреденным категориям снисхождение. Кроме троллинга есть, что сказать?
Цитата "kaktusovich_":
Где логика? Обещанное не выполняют, завравшийся застройщик и подрядчик, но то, от чего определенно отказались будет?
С такими защитниками Аркады, я начинаю склоняться к версии об аркадоботах.
Склоняйтесь себе. А логики и в Ваших сообщениях не всегда найдешь.
Цитата "blok +1":
Ну ви не знаєте чому не будують ввечері і по вихідних і пишите маячню. Я з цим питанням підійшов до прораба і відповідь вас здивує....Не можна будувати у нічний час і на вихідних, через близькість житлових будинків!!! Так сусідів ніхто не відміняв)
Ну да ну да ну да! Спросите у прораба Стандарт Ван возле м выставочный центр, когда можно строить и когда нет. Там стройка идет практически круглосуточно и буквально 100м жилой дом. А теперь посмотрите в эврике, там расстояния куда больше. Получаем очевидные отмазки. Палывода просто экономит на всем и ищет любые предлоги не выполнять обязательства.
Цитата "SanYork":
Ну да ну да ну да! Спросите у прораба Стандарт Ван возле м выставочный центр, когда можно строить и когда нет. Там стройка идет практически круглосуточно и буквально 100м жилой дом. А теперь посмотрите в эврике, там расстояния куда больше. Получаем очевидные отмазки. Палывода просто экономит на всем и ищет любые предлоги не выполнять обязательства.
Мені не цікавий Стандарт Ван, я інвестор Еврики!!! Ще раз повторюсь, що вночі будівництво не ведуть через близькість сусідів, які НЕОДНОРАЗОВО ВИКЛИКАЛИ ПОЛІЦІЮ і були приписи- це відповідь прораба!!! І якщо ви інвестор і це питання цікаве сходіть і спитайте! !!! А то я бачу тільки ваша думка має бути - все інше не має право на життя!!!
Цитата "SanYork":Там стройка идет практически круглосуточно и буквально 100м жилой дом. А теперь посмотрите в эврике, там расстояния куда больше.
Метров 200 жилой дом от Стандард ван, а у Эврики зависит от того какой дом, 17 и 18 совсем рядом, там и 100 метров не будет.
Немного сегодняшних фоток
Цитата "SanYork":
Вы наверное из тех, кто паркуется на газонах, потому что так делает сосед или бросает мусор мимо урны, потому что до вас его уже кто-то бросил?
Цитата "blok +1":
Мені не цікавий Стандарт Ван, я інвестор Еврики!!! Ще раз повторюсь, що вночі будівництво не ведуть через близькість сусідів, які НЕОДНОРАЗОВО ВИКЛИКАЛИ ПОЛІЦІЮ і були приписи- це відповідь прораба!!! І якщо ви інвестор і це питання цікаве сходіть і спитайте! !!! А то я бачу тільки ваша думка має бути - все інше не має право на життя!!!
Ой ну как дети малые. Да вам Аркада что хочешь расскажет, кроме правды. Я тоже инвестор, но из Патриотики, наслушались от них.. сказочники еще те!
Оставлю это здесь. А будущие соседи пусть сами подумают, как можно за***ть замучать застройщика, при желании.
Відповідальність за порушення Закону про шум
Органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації та громадяни при здійсненні будь-яких видів діяльності, згідно статті 24 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення” (так званий Закон про шум), зобов'язані:
- здійснювати відповідні організаційні, господарські, технічні, технологічні, архітектурно будівельні та інші заходи щодо попередження утворення та зниження шуму до рівнів, установлених санітарними нормами;
- забезпечувати під час роботи закладів громадського харчування, торгівлі, побутового обслуговування, розважального та грального бізнесу, культури, при проведенні концертів, дискотек, масових святкових і розважальних заходів тощо рівні звучання звуковідтворювальної апаратури та музичних інструментів у приміщеннях і на відкритих площадках, а також рівні шуму в прилеглих до них жилих і громадських будівлях, що не перевищують рівнів, установлених санітарними нормами;
- вживати заходів щодо недопущення впродовж доби перевищень рівнів шуму, встановлених санітарними нормами.
В свою чергу, законодавцем також передбачена відповідальність за порушення вказаних приписів у вигляді адміністративного стягнення.
Так, ч. 1 ст. 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі КУпАП), за порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях, передбачає відповідальність у вигляді попередження або накладення штрафу на громадян від п'яти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 85 грн. до 255 грн.) і накладення штрафу на посадових осіб та громадян - суб'єктів господарської діяльності - від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 255 грн. до 510 грн.).
Відповідальність за ч. 1 ст. 182 КУпАП застосовується до винних осіб за рішенням виконавчих комітетів сільських, селищних та міських ради, які уповноваженні законодавцем на розгляд адміністративних справ за вказані правопорушення.
Крім того, згідно ч. 2 ст. 182 КУпАП, дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення, мають наслідком застосування до винних осіб відповідальності у вигляді накладення штрафу на громадян від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 255 грн. до 510 грн.) із конфіскацією звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів, інших предметів порушення тиші або без такої і на посадових осіб та громадян - суб'єктів господарської діяльності - від п'ятдесяти до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 грн. до 2550 грн.) із конфіскацією звуковідтворювальної апаратури, піротехнічних засобів, інших предметів порушення тиші.
Відповідальність за ч. 2 ст. 182 КУпАП застосовується до винних осіб за рішенням судді районних, районних у місті, міських чи міськрайонних судів.
На останок, слід наголосити на тому, що повага до прав та інтересів оточуючих осіб та дотримання принципу співжиття є запорукою формування людських відносин у суспільстві.
Источник: https://vr.mk.court.gov.ua/sud1408/1/pressa/vidpo
Цитата "инвестор из 8":
немножко однушек, которых вчера еще в прайсе не было,
смотрите в домах 27, 28, 31.
В домах первой очереди в 16-ом тоже выбрасывали резерв после повышения цены. Для Аркады это нормальная практика, придерживать часть квартир на старте.
Цитата "mik":
В домах первой очереди в 16-ом тоже выбрасывали резерв после повышения цены. Для Аркады это нормальная практика, придерживать часть квартир на старте.
ну не сказал бы,
например, я за 3 года мониторинга прайса Эврики всего несколько таких случаев помню.
Цитата "jannny":
Ой ну как дети малые. Да вам Аркада что хочешь расскажет, кроме правды. Я тоже инвестор, но из Патриотики, наслушались от них.. сказочники еще те!
Взагалі, прораб Азуровський дав інфу, так що такоє,... і до Аркади не сильно люб'язний.
Цитата "инвестор из 8":
ну не сказал бы,
например, я за 3 года мониторинга прайса Эврики всего несколько таких случаев помню.
Я не мониторю прайсы, но помню два таких случая в 16-ом году, когда после первого или второго повышения появлялись придержанные однушки, потом за пару дней исчезали.
Цитата "blok +1":
Вы хотите сказать, что "злые соседи" мешали аркаде строить 20-е дома? Почему на уровне фундамента до года дом стоит? Почему не вставляются окна? Стоит уже готовая коробка, без окон без дверей!? Даже в монолитах 5-7 этажей разница между заливкой бетона и закладкой кирпича и установки окон, а аркада ожидает установки всей коробки!
Ну ок, допустим "плохому танцору" аркаде мешают "злые соседи" ставить коробку обшивать и вставлять окна, но кто мешает аркаде поставить счетчики, развести электрику, штукатурить(кароче делать внутрянку)? Какая отмазка на этот раз?
Цитата "SanYork":
Вы хотите сказать, что "злые соседи" мешали аркаде строить 20-е дома? Почему на уровне фундамента до года дом стоит? Почему не вставляются окна? Стоит уже готовая коробка, без окон без дверей!? Даже в монолитах 5-7 этажей разница между заливкой бетона и закладкой кирпича и установки окон, а аркада ожидает установки всей коробки!
Ну ок, допустим "плохому танцору" аркаде мешают "злые соседи" ставить коробку обшивать и вставлять окна, но кто мешает аркаде поставить счетчики, развести электрику, штукатурить(кароче делать внутрянку)? Какая отмазка на этот раз?
Я хочу сказати, що ви не компетентні в одному питанні і починаєте юлити, як вуж на сковороді. Винесла припис поліція на весь комплекс чи ні я не знаю, але такий факт був і я вам роз'яснив чому вночі не будують!!!
Всі інші притензії викладайте в письмовій формі до Аркади і вам дадуть відповідь і жити стане краще.
А мене влаштовує інфа із будівництва так сказать з "полей".
І життя в мене без негативу, бо реально дивлюсь на речі.
27 будинок - перекриття 7 поверху (в тій частині де він зроблений).
25 будинок - працюють над третім поверхом (вертикальні конструкції).
24 будинок - на перекритті 8 поверху щось зранку робили робітники, мабуть готуються до встановлення 9-го.
19 будинок - тривають якісь роботи поблизу котловану (може готують матеріали для фундаменту та підвалу), поблизу працює автокран.
26 будинок, сьогодні до обіду спиляли дерева, тепер їх підпалили, мабуть скоро почнуться роботи над котлованом, а там, як показує досвід, будуть виставлені квартири на продаж.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349