Подати оголошення

Житловий квартал Еврика | Київ, вул. Академика Глушкова

ЗабудовникАРКАДА
Здача ЖК2017 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-152з 220
Ваше враження прор цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 302.
59/20%
117/39%
126/42%
1. . .844846. . .1125
22 черв 2018 12:00
[quote="изАркады"]
О ходе строительных работ регулярно (раз в неделю) на нашем официальном сайте размещается необходимая информация.

Яка ситуація з 24 домом. Завезли плити? Коли почнеться будівництво? Навіть 1 поверху немає, а пройшло вже 10 місяців!!!!
22 черв 2018 12:39
Если внимательно или еще раз перечитать мое сообщение о получении сертификатов соответствия, можно заметить тот факт что я сам обратил внимание на дату выдачи отмеченную в сертификате. Также сообщу, что сертификаты были получены Застройщиком только вчера во второй половине дня! Но есть определенная процедура получения (выдачи)сертификатов, от принятия положительного решения до его выдачи, и неделя-две практически всегда на это уходит. И когда некоторым представителям инициативной группы сданных домов, я говорил, сертификаты будут со дня на день, в худшем случае к концу месяца, они и дальше продолжали "накалять" обстановку, кто где: на этом форуме, и т.д.
22 черв 2018 12:42
Цитата "изАркады":
Если внимательно или еще раз перечитать мое сообщение о получении сертификатов соответствия, можно заметить тот факт что я сам обратил внимание на дату выдачи отмеченную в сертификате. Также сообщу, что сертификаты были получены Застройщиком только вчера во второй половине дня! Но есть определенная процедура получения (выдачи)сертификатов, от принятия положительного решения до его выдачи, и неделя-две практически всегда на это уходит. И когда некоторым представителям инициативной группы сданных домов, я говорил, сертификаты будут со дня на день, в худшем случае к концу месяца, они и дальше продолжали "накалять" обстановку, кто где: на этом форуме, и т.д.

Коли чекати на обзвони мешканців 10-11-х?
22 черв 2018 12:42
Цитата "Igoris":

Дякуюмо за чудову новину! :super:
Які тепер наступні дії інвесторів 10-11-х будинків?

Трошки терпіння, впевнений незабаром буде в мене предметна інформація з приводу подальших дій. Чи будуть це попередні огляди, чи відразу розпочнеться заселення, сказати сьогодні не можу.
22 черв 2018 13:03
Цитата "изАркады":

Трошки терпіння, впевнений незабаром буде в мене предметна інформація з приводу подальших дій. Чи будуть це попередні огляди, чи відразу розпочнеться заселення, сказати сьогодні не можу.

Дякую!
З нетерпінням чекаємо інформацію з приводу подальших дій.
Хочеться пошвидше зайти на заселення/ремонти...
22 черв 2018 13:15
ИзАркады!
Подскажите предполагаемые сроки по домам 14, 15, 18.
Спасибо!
22 черв 2018 13:28
Поздравляем инвесторов 10-11 домов с сертификатами :hi:
22 черв 2018 14:02
Цитата "Irina_VII":

Напиться!))))

:super:
22 черв 2018 14:09
Цитата "ALena.P":

:super:

Присоединяюсь к ALena.P.
22 черв 2018 14:36
Цитата "изАркады":

О ходе строительных работ регулярно (раз в неделю) на нашем официальном сайте размещается необходимая информация.

Ну так, для 24 будинку 8 місяців "встановлення вертикальних конструкцій підвалу" і 2 місяці "встановлення крану". За 10 місяців жодного поверху. На численні питання - жодної нормальної відповіді. БУДЬ ЛАСКА, дайте відповідь на питання, чому не ведуться роботи?? Через рік здача будинку, а ще жодного поверху немає
22 черв 2018 15:06
Цитата "изАркады":

Скажіть, будь ласка, яка ситуацiя з 15 будинком. Коли чекати заселення? Коли будуть результати вимірювань БТІ?
22 черв 2018 16:32
Цитата "Helga.B.":

Цілком і повністю з Вами погоджуюсь

100% согласен с вами )
22 черв 2018 16:35
Цитата "Thorn698":
Я читаю і дивуюся тим, хто кличе на баррикади. Ви ж самі захотіли дешево, вклавшись на початку будівництва. Якщо вам треба було ШВИДКО, то що вас сюди привело? Вам не сюди, купуйте готове житло з документами. Тоді ви будете ПОКУПЦЯМИ і будете мати багато прав. Тоді ви зможете говорити: Я КУПИВ, Я ХОЧУ ЖИТИ ЗАРАЗ, МЕНЕ НЕ ХВИЛЮЮТЬ ВАШІ ПРОБЛЕМИ.
 А зараз ви не покупці, ви - Довірителі. Тобто виходячи зі здорового глузду - ви в одному човні з Аркадою, який намагаєтеся розгойдати. Що роблять з людиною, яка розгойдує реальний човен, в якому є інші пасажири? Його або приборкують швидко, або викидають з човна. Треба допомагати гребти, а не розгойдувати.
  Громадяни Довірителі, а ви читали договір? Але ж там чітко написано, що ви не маєте право втручатися в діяльність Аркади за винятком виявлення нецільового використання коштів? Чи не може Аркада на підставі цього пункту договору розірвати договір в односторонньому порядку з поверненням коштів? Я думаю, що якщо будинок в завершальній стадії, та ще сама квартира 1к або 2к до, то покупець знайдеться майже миттєво за ту суму, яка підлягає поверненню тому Довірителю, з ким договір розірвано

100 % з вами згоден
22 черв 2018 20:02
Цитата "Leonardos":

Вы не компетентны в том о чем пишите:
-8 дом подкючен к електричеству и водоснабжению
-Элита центр не достроила ни единого дома и не выдавала свидетельст на право собственности
Перекручиваете факты с целью сформировать выгодный вам эмоциональный посыл

Емоційний посил формували звинувачення про зупинку будівництва через активних інвесторів, в той час як на початку травня був акт готовності об’єкта (на підставі якого виданий сертифікат по 10-11 будинках).
У 8 будинку укладені прямі договори ? Київводоканал та Київенерго офіційно приєднав будинок до міських мереж? Чи все таки підключений на тимчасовій схемі? На скільки зданих в експлуатацію будинків вистачить діючих потужностей?
Хочу помилятись в цьому питанні, а саме: щоб всі питання були вирішені по підключенню до міських мереж відповідно до технічних умов виданих Київенерго та Київводоканалом! Маю надію що до осені це питання вирішать.

В пресі звучить зазвичай одна недобудова Еліта-Центр та ще кілька земельних ділянок, але компанія працювала на ринку задовго до афери. І там були різні назви компаній. В пресі не писали про еліту до ситуації на кінець 2005 року, чому частину недобудованих і добудованих об’єктів не вважають будівлями "еліти", про те як з’являлись нові інвестори "еліти" (після того як печатки були вилучені слідчими), а також куди зникла частина документів по руху коштів та багато інших питань не було озвучено в пресі. Питання набагато складніше ніж Ви могли прочитати в пресі та в офіційних рішеннях суду.

Далі не бачу сенсу дискутувати про ці питання, бо мене перш за все цікавить 14 будинок. І наявність виконаних всіх передбачених проектом рішень по будинку до осені, а не зимою, щоб питання заселення для проживання не відклалось до весни-літа 2019.

Цікаво коли подадуть документи на присвоєння поштових адрес по 10 і 11 будинках.
22 черв 2018 21:42
изАркады, почему такие медленные темпы строительства, с учетом того, что уже опоздание по заявленным срокам?
23 черв 2018 05:13
Цитата "изАркады":

Информация бросается как собаке кость. За сутки инвестора 2-3й очередей задали вам вопросы о своих домах. Вы не могли бы ответить конкретное что-то в каждой ветке? В личных кабинетах информация говорит о том, что работы не ведутся, яркий пример дом #24.
23 черв 2018 06:43
Кто знает о будущем 27 хоть какую то информацию ? Есть слух что с 3 секций уже укоротили к 2 по плану, через плохие продажи в 19
23 черв 2018 08:29
Цитата "smartpips":
Кто знает о будущем 27 хоть какую то информацию ? Есть слух что с 3 секций уже укоротили к 2 по плану, через плохие продажи в 19

:shuffle:" і для чого?", всі ж чекають саме цей будинок :winky:
23 черв 2018 11:11
Подарок 24 дому:
Цитата:
ПІДВИЩЕННЯ ЦІНИ КВАДРАТНОГО МЕТРА У Ж/Б №24 Ж/К «ЕВРИКА»
23 черв 2018 12:25
Цитата "Alex2E13Fl":

Вы еще писали, что 1й возле шумной трассы. Выходит, что по шуму 5й не лучше 1го.
А 7й похож на монолиты 28-31.

О шуме на Конева можно будет окончательно рассуждать после заселения, ... когда движение будет более насыщенным.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
1. . .844846. . .1125
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше