Подати оголошення

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗабудовникАРКАДА
Здача ЖК2017 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-119з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .842844. . .1125
21 черв 2018 16:18
Почитал много веток домов, везде ведутся работы... внутренние, придомовая, монолиты льют, панели ставят... Проблема реально только с 24 домом (думаю освободятся рабочие и его нагонят)
21 черв 2018 16:37
Цитата "Valikosha":
Почитал много веток домов, везде ведутся работы... внутренние, придомовая, монолиты льют, панели ставят... Проблема реально только с 24 домом (думаю освободятся рабочие и его нагонят)
проблемы со всеми домами. понятно что дома когда-нибудь все здадут, инвесторы Градомира 10 лет ждали и похоже дождутся.
21 черв 2018 17:47
Я читаю і дивуюся тим, хто кличе на баррикади. Ви ж самі захотіли дешево, вклавшись на початку будівництва. Якщо вам треба було ШВИДКО, то що вас сюди привело? Вам не сюди, купуйте готове житло з документами. Тоді ви будете ПОКУПЦЯМИ і будете мати багато прав. Тоді ви зможете говорити: Я КУПИВ, Я ХОЧУ ЖИТИ ЗАРАЗ, МЕНЕ НЕ ХВИЛЮЮТЬ ВАШІ ПРОБЛЕМИ.
 А зараз ви не покупці, ви - Довірителі. Тобто виходячи зі здорового глузду - ви в одному човні з Аркадою, який намагаєтеся розгойдати. Що роблять з людиною, яка розгойдує реальний човен, в якому є інші пасажири? Його або приборкують швидко, або викидають з човна. Треба допомагати гребти, а не розгойдувати.
  Громадяни Довірителі, а ви читали договір? Але ж там чітко написано, що ви не маєте право втручатися в діяльність Аркади за винятком виявлення нецільового використання коштів? Чи не може Аркада на підставі цього пункту договору розірвати договір в односторонньому порядку з поверненням коштів? Я думаю, що якщо будинок в завершальній стадії, та ще сама квартира 1к або 2к до, то покупець знайдеться майже миттєво за ту суму, яка підлягає поверненню тому Довірителю, з ким договір розірвано
22 черв 2018 04:05
Цитата "Thorn698":
Я читаю і дивуюся тим, хто кличе на баррикади. Ви ж самі захотіли дешево, вклавшись на початку будівництва. Якщо вам треба було ШВИДКО, то що вас сюди привело? Вам не сюди, купуйте готове житло з документами. Тоді ви будете ПОКУПЦЯМИ і будете мати багато прав. Тоді ви зможете говорити: Я КУПИВ, Я ХОЧУ ЖИТИ ЗАРАЗ, МЕНЕ НЕ ХВИЛЮЮТЬ ВАШІ ПРОБЛЕМИ.
 А зараз ви не покупці, ви - Довірителі. Тобто виходячи зі здорового глузду - ви в одному човні з Аркадою, який намагаєтеся розгойдати. Що роблять з людиною, яка розгойдує реальний човен, в якому є інші пасажири? Його або приборкують швидко, або викидають з човна. Треба допомагати гребти, а не розгойдувати.
  Громадяни Довірителі, а ви читали договір? Але ж там чітко написано, що ви не маєте право втручатися в діяльність Аркади за винятком виявлення нецільового використання коштів? Чи не може Аркада на підставі цього пункту договору розірвати договір в односторонньому порядку з поверненням коштів? Я думаю, що якщо будинок в завершальній стадії, та ще сама квартира 1к або 2к до, то покупець знайдеться майже миттєво за ту суму, яка підлягає поверненню тому Довірителю, з ким договір розірвано

+
22 черв 2018 05:44
Цитата "Thorn698":

А что инмциатианая группа нарушает?
Перед тем как читать договор и закон о ффс почитайте конституцию
Право на обращения в гос органы и на собрания есть у всех граждан
А слова про лодку это что намек на финансовую пирамиду ? Что получается аркада наши деньги вывела и живет за счет новых лохлв ой простите инвесторов ? Я не думаю что это пирамида. Думаю это просто менеджмент компании застрял в 90х и не умеет работать с клиентами
22 черв 2018 06:30
Уважно ознайомився з останніми повідомленнями. Висновок - треба залучати телебачення!
22 черв 2018 07:25
Цитата "Thorn698":

Якщо ви мені компенсуєте інфляцію і затрати які поніс за цей час, то чому б і ні? З задоволенням забув би про ці всі перипетії і купив житло на вторинному ринку.
По моїм підрахункам якби я не вклався тоді в аркаду, то зараз жив би в двохкімнатній квартирі (постійні переїзди через зірвані строки здачі, оренда житла і т.д.), а не в очікуванні однокімнатної...
тому співати пісні про супер вигоду не потрібно. Вона є, але якщо врахувати все, то можна зрозуміти що воно того не варте. І це без врахування сил і часу затрачених на контроль і спроб прискорити здачу житла.
Про відкріплення квартири. В банку сидять далеко не дурні, всі розуміють який хай підніметься. А тоді вже тв роздують цю історію до неймовірних масштабів у погоні за хайпом.
Це не потрібно ні одній ні другій стороні конфлікту.
А про човен, тут ви трохи неправі.
Аркада - той хто керує човном, інвестори гребуть (бо гроші наші). І коли керуючий спрямовує човен в протилежну сторону, інвестори повинні нагадати в яку сторону потрібно пливти. Бо такими темпами ми "догребемо" до протиледного берега, а не до того куди нам потрібно.
22 черв 2018 07:53
На этой неделе общая ветка форума Эврики лихо обогнала общую ветку Патритики. :smoke:
22 черв 2018 08:18
Уверен, что данные документы будут лучше любых моих комментариев, и наконец немного угомонят пессимистов и тех кто во всем сомневается!
P.S. Рекомендую обратить внимание на дату выдачи сертификатов.
22 черв 2018 08:21

Информация на нашем сайте.
https://arkada.ua/ua/top/press/news/29731/34289/

22 черв 2018 08:33
изАркады, Вы же понимаете, что Ваше своевременное появление на форуме может экономить сотни тысяч гривен на рекламе и приносить десятки миллионов за счет сарафанного радио и повторного прихода покупателей?
22 черв 2018 08:36
Цитата "изАркады":

ИзАркады, что с 13-м домом?
22 черв 2018 08:36
Поздравляю инвесторов 10 и 11 домов!
22 черв 2018 08:37
Здорово! Поздравляю будущих новоселов:)
Какие следующие дома на очереди?
22 черв 2018 08:38
Поздравляю всех с радостным событием.
Аркада - наладьте обратную коммуникацию с инвесторами, у людей нервы на пределе - новые инвесторы уже не пойдут с таким подходом к информированию о ходе работ, люди вложили сумасшедшие деньги, многие вложили последнее и сидят как на пороховой бочке из-за информационного вакуума с Вашей стороны
22 черв 2018 08:39
Цитата "Welpe":

ИзАркады, что с 13-м домом?

Повторюсь наверное в надцатый раз, но пускай. По домам №№7,12,13 информация следующая - готовятся акты готовности объектов, для подачи документов в ГАСК, и в планах получить сертификаты к концу ИЮЛЯ 2018 года.
22 черв 2018 08:42
Цитата "18-2":
Поздравляю всех с радостным событием.
Аркада - наладьте обратную коммуникацию с инвесторами, у людей нервы на пределе - новые инвесторы уже не пойдут с таким подходом к информированию о ходе работ, люди вложили сумасшедшие деньги, многие вложили последнее и сидят как на пороховой бочке из-за информационного вакуума с Вашей стороны

О ходе строительных работ регулярно (раз в неделю) на нашем официальном сайте размещается необходимая информация.
22 черв 2018 08:42
Цитата "изАркады":

Повторюсь наверное в надцатый раз, но пускай. По домам №№7,12,13 информация следующая - готовятся акты готовности объектов, для подачи документов в ГАСК, и в планах получить сертификаты к концу ИЮЛЯ 2018 года.

Т.е. акты готовности объекта все еще не готовы? Судя по датам на сертификатах 10-11 дома, от даты акта до даты сертификата прошел месяц.
22 черв 2018 08:43
Цитата "Valikosha":

Я не заметил после Ваших активных действий ускорения строительства.
Все видели что у Аркады были проблемы с панелями, сейчас надеюсь они закончились и стройка пойдет быстрее... и сдадут к осени дома первой очереди.
Я считаю, что представитель Аркады должен каждый день заглядывать на форум и по возможности отвечать на вопросы инвесторов... и не надо ни каких СМИ

У будинків 1ї та 2ї черги "коробки" готові. У 8му будинку немає підключення до міських мереж водопостачання та електропостачання.
В чому проблема? В Аркаді не хочуть виконати вимоги ТУ Водоканалу та Київенерго, що видані на будівництво. А винні інвестори?

Цитата "georgg71":

Прошла проверка ГАСК по заявкам инициаторов в киевраду -- хоть один инициатор опубликовал ее разгромные для Аркады результаты?
А вроде как инициатору должны были копию результатов проверки прислать?
Или инициаторам шума побарабану результаты проверок, им только нужно продолжнение шумихи "вот видите мы проорали -- Аркада зашевилилась" == как в анекдоте про защитника от летающих крокодилов == "Вы из не видите потому что я хорошо работаю".
Караван он без гавканья мосек будет идти... Если скорость каравана от шума мосек будет менятся -- то шеф каравана дурак и есть большой шанс что караван до цели не дойдет...

Інвестори правильно роблять, що останні місяці перестали повідомляти про їх результати листів.
Якщо інші не хочуть підписувати та приймати активу участь з’ясовуючи реальні проблеми, то вони всім задоволені.
У разі коли активісти дізнаються, що скоро все накриється - то встигнуть забрати власні кошти. Так до речі починалась "Еліта-Центр" - спочатку все було добре і інвестори отримували свідоцтва на право власності на квартири. А до повної зупинки встигли повернути власні кошти "активісти".[/quote]

Вы не компетентны в том о чем пишите:
-8 дом подкючен к електричеству и водоснабжению
-Элита центр не достроила ни единого дома и не выдавала свидетельст на право собственности

Перекручиваете факты с целью сформировать выгодный вам эмоциональный посыл
22 черв 2018 08:46
Цитата "изАркады":

Из Аркады, интересует почему 23 дом с середины мая не строится. Что происходит? Подскажите?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .842844. . .1125
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше