Подати оголошення

ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 11

ЗабудовникBudCapital, Київміськбуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 30 906 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
70з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 82.
25/30%
8/10%
19/23%
18/22%
12/15%
1. . .183184186
29 вер 2024 08:08

igor_gia

Київська влада разом з ініціативною групою інвесторів недобудованих об’єктів «Укрбуду» та «Київміськбуду» домовились найближчим часом підписати меморандум та затвердити дорожню карту для вирішення питань добудови об’єктів

Про це заявив міський голова Віталій Кличко після зустрічі з ініціативною групою інвесторів, які вийшли на мітинг під стіни КМДА.

«До кінця року ми маємо визначити механізм фінансування, щоб наступного року роботи вже розпочалися. Зараз триває підготовка низки рішень, щоб винести їх на розгляд Київської міської ради», – заявив Кличко.

За його словами, після того, як будуть виділені гроші, першочергово запускатимуть об’єкти найвищої готовності.

У КМДА зазначають, що держава в особі Кабінету Міністрів взяла на себе зобов’язання профінансувати добудову об’єктів «Укрбуду»

Я так розумію, що наш комплекс не входить в "об’єкти найвищої готовності"?

30 вер 2024 18:29

jerrri

Так, на жаль, не входить. Добудовують ЖК «Райдужний», «Фрідом». Готовність нашого комплексу 75%. Тільки що розмовляляла з менеджером, інформація від неї. Може хтось володіє іншими даними?

01 жовт 2024 14:21

Mila L

Так, на жаль, не входить. Добудовують ЖК «Райдужний», «Фрідом». Готовність нашого комплексу 75%. Тільки що розмовляляла з менеджером, інформація від неї. Може хтось володіє іншими даними?

ничего они не достраивают...Мимо Фридома каждый день по 2 раза прохожу мимо, кроме охранника там уже очень давно никого не было. 

02 жовт 2024 11:21

jerrri

Щось я там по КГС взагалі не чув, вони в першу чергу добудують Укрбуд, а власних інвесторів, які все сплатили вони давно кинули 

16 жовт 2024 15:04

Ну що після мітингу на якому Кличко обіцяв докапіталізувати КМБ, ініціативна група звернулася до комісії, і комісія порадила самим інвесторам шукати кошти на добудову. Ну тут є псевдоексперт Юрій, він тут щось верещав, прогнозував що влітку все зміниться на а я відразу сказав, раз менеджмент КМБ від Молчанової, то максимум що світить інвесторам то добудова у кооперативі з великими доплатами  "комунальному  забудовнику". Тим часом оголошення:  1-кімнатна квартира 44 метри 32 тисячі 1-й будинок, а 2 кімнатних по 40-44 пів ОЛХ (різні будинки).

17 жовт 2024 08:53

Тобто щоб гроші знайшли треба якусь трасу до Києва перекрити або Банкову? Відчуваю що треба створювати владі проблеми інакше вони гроші не знайдуть.

21 жовт 2024 16:51

Nickkiev1

Ну що після мітингу на якому Кличко обіцяв докапіталізувати КМБ, ініціативна група звернулася до комісії, і комісія порадила самим інвесторам шукати кошти на добудову. Ну тут є псевдоексперт Юрій, він тут щось верещав, прогнозував що влітку все зміниться на а я відразу сказав, раз менеджмент КМБ від Молчанової, то максимум що світить інвесторам то добудова у кооперативі з великими доплатами  "комунальному  забудовнику". Тим часом оголошення:  1-кімнатна квартира 44 метри 32 тисячі 1-й будинок, а 2 кімнатних по 40-44 пів ОЛХ (різні будинки).

Після вашого коментаря "пів ОЛХ в оголошеннях по Урлівському 1" зайшов перевірити. Якщо прибрати оглошення з сусідніх будинків і Урлівський 2, то там півтора десятка оголошень. Серед них з тими цінами які ви назвали десь 3-4шт 1к і 2шт 2к. Дехто в паніці як і ви , що не дивно. Хоча з іншого боку нових ЖК (окрім Грейта, який доказав що Кушнір набрехав про причини зупинки) в Києві не так багато, а воно (якщо промоніторити) не падає в ціні попри всі проблеми.

Але мене більше цікавить хто це представники комісії з такими порадами (якщо це було)?

І чому не перекрити Хрещатик з плакатами і призвищами всіх ворів? А всі розуміють, хто головний бенефіціар. Головне перед цим запросити більше ЗМІ.

Пропоную не прогнози давати (позитивні або негативні), а діяти публічно проти тих, хто довів КМБ до цього стану.

22 жовт 2024 05:04

Свіжі новини. 18.10.24

https://interfax.com.ua/news/economic/1021536.html

“У бюджеті наступного року ми передбачаємо кошти на "Київміськбуд", щоб він запрацював. Наступного тижня це питання має пройти ще дві комісії – бюджетну та власності, на яких має бути визначено конкретну цифру, яку буде закладено до бюджету”, - повідомив мер Києва Віталій Кличко під час засідання комісії у четвер.

23 жовт 2024 05:47

sergey_ash

Свіжі новини. 18.10.24

https://interfax.com.ua/news/economic/1021536.html

“У бюджеті наступного року ми передбачаємо кошти на "Київміськбуд", щоб він запрацював. Наступного тижня це питання має пройти ще дві комісії – бюджетну та власності, на яких має бути визначено конкретну цифру, яку буде закладено до бюджету”, - повідомив мер Києва Віталій Кличко під час засідання комісії у четвер.

То у Вас старі новини, ось нові новини з Хрещатика 36 за сьогодні:

❗️❗️Керівник комунального ПрАТ «ХК «Київміськбуд» Василь Олійник фактично підтвердив банкрутство підприємства прямо на Бюджетній комісії Київради!

Він зазначив, що у КМБ не купують квартири інвестори, не хочу співпрацювати банки та навіть відмовляються мати спільні відносини з ним профільні структури КМДА, через недовіру і високі ступені ризикованості…

🤯 З січня-лютого 2024 року по цей час нове керівництво ПрАТ «ХК «Київміськбуд» продали всього лише 3 («ТРИ») квартири і 5 («ПʼЯТЬ») паркомісць!!! 

Саме за продані паркомісця Олійник та офіс ПрАТ «ХК «Київміськбуд» продовжують існувати і отримувати зарплати (питання: за що?). Коштів від проданих 5-ти паркомісць вистачить ще на декілька місяців. При цьому, все будівництво стоїть!!!

‼️ Тобто, за більше ніж пів року новий менеджмент ПрАТ «ХК «Київміськбуд» заведений Кличком по протекції забудовниці Влади Молчанової не те, щоб не покращив ситуацію та інвестиційну привабливість підприємства, а цілеспрямовано підводить його до банкрутства…

23 жовт 2024 13:46

Звідки ви берете цю інформацію ? Де посилання на джерело ?

Хоча б зайшли по посиланню, яке скидав я. Там також коментарі Олійника є:

https://interfax.com.ua/news/economic/1021536.html?utm_medium=referral

"Президент "Київміськбуду" Василь Олійник поінформував про результати роботи компанії у 2024 році. За його словами, на сьогодні у компанії немає заборгованості із зарплати та сплати податків. За три квартали 2024 року вдалося отримати від продажу нерухомості 142 млн грн, які були спрямовані на першочергові цілі – охорона, електроенергія, сплата за кредитними договорами (Укргазбанк та Кристалбанк), ренти за землю та орендну плату за будівельну техніку."

Хоча тут в мене є питання до оренди будівельної техніки, сум і підрядників. (Цікаво у тих аудиторів такі питання виникали ?)

Взагалом я це посилання викладав не як позитив, бо довіри до слів немає, а як останні новини.

Важливо що приймуть на цьому тижні. Бо є бажання їх змотивувати.

23 жовт 2024 13:47

Nickkiev1

То у Вас старі новини, ось нові новини з Хрещатика 36 за сьогодні:

❗️❗️Керівник комунального ПрАТ «ХК «Київміськбуд» Василь Олійник фактично підтвердив банкрутство підприємства прямо на Бюджетній комісії Київради!

Він зазначив, що у КМБ не купують квартири інвестори, не хочу співпрацювати банки та навіть відмовляються мати спільні відносини з ним профільні структури КМДА, через недовіру і високі ступені ризикованості…

🤯 З січня-лютого 2024 року по цей час нове керівництво ПрАТ «ХК «Київміськбуд» продали всього лише 3 («ТРИ») квартири і 5 («ПʼЯТЬ») паркомісць!!! 

Саме за продані паркомісця Олійник та офіс ПрАТ «ХК «Київміськбуд» продовжують існувати і отримувати зарплати (питання: за що?). Коштів від проданих 5-ти паркомісць вистачить ще на декілька місяців. При цьому, все будівництво стоїть!!!

‼️ Тобто, за більше ніж пів року новий менеджмент ПрАТ «ХК «Київміськбуд» заведений Кличком по протекції забудовниці Влади Молчанової не те, щоб не покращив ситуацію та інвестиційну привабливість підприємства, а цілеспрямовано підводить його до банкрутства…

Кто эти покупатели трёх квартир и 5 парко мест?? Скорее всего это что-то уже почти готовое, может в продажу дали что придерживали ранее. 

24 жовт 2024 18:46

sergey_ash

"Президент "Київміськбуду" Василь Олійник поінформував про результати роботи компанії у 2024 році. За його словами, на сьогодні у компанії немає заборгованості із зарплати та сплати податків. За три квартали 2024 року вдалося отримати від продажу нерухомості 142 млн грн, які були спрямовані на першочергові цілі – охорона, електроенергія, сплата за кредитними договорами (Укргазбанк та Кристалбанк), ренти за землю та орендну плату за будівельну техніку."

Хоча тут в мене є питання до оренди будівельної техніки, сум і підрядників. (Цікаво у тих аудиторів такі питання виникали ?)

Взагалом я це посилання викладав не як позитив, бо довіри до слів немає, а як останні новини.

Я зрозумів Ви не зрозуміли що я написав. То що Ви викладали то були новини  за 18 жовтня 2024, я Вам виклав те що Олійник говорив вчора на Бюджетній  комісії Київради, 22 жовтня 2024 :) Де замість того щоб виділити кошти на добудову (докапіталізацію) КМБ доповідали що КМБ майже банкрут :(. Це ті новини які Ви так сильно чекали...

26 жовт 2024 07:31

sergey_ash

Какие податки у Киевгорстроя, там все квартиры продавались через КУА и фонды жены и сына Кушнира. Читайте https://forum.domik.ua/zhiloj-kompleks-ul-prichalnaya-11-kievgorstroj-t32619-3560.html#post-2103102 , ну а пока Вася Олейник рассказывает что предшественник чесна людина, но денег нет в холдинге,

27 жовт 2024 07:45

sergey_ash

Холдингова компанія "Київміськбуд" підготувала й направила до КМДА детальний розрахунок суми коштів, необхідних для відновлення будівництва житлових комплексів, вона становить 4,84 млрд грн, повідомили в пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами голови правління - президента ПрАТ "ХК "Київміськбуд" Василя Олійника, фінансові прогнози ґрунтуються на економічних показниках, які надала одна з аудиторських компаній Великої четвірки, і базуються на співвідношенні курсу гривні до долара США. Фахівці "Київміськбуду" працювали над визначенням та обґрунтуванням потрібних коштів останні чотири місяці.

"Базовий сценарій фінансового прогнозування, наданий компанією "Ernst & Young", передбачає необхідність коштів у розмірі $107 569 366, що, відповідно до обмінного курсу гривні до долара США, який закладено у проєкті державного бюджету України на 2025 рік ($1 = 45 грн,) становить 4 840 621 470 грн). Якщо від базового сценарію фінансового прогнозування Е&Y (4,84 млрд грн.) відняти кошти, необхідні для добудови об’єктів "Укрбуду", які має надати Кабмін, то необхідна сума докапіталізації від Київради становитиме 2,56 млрд грн", - обґрунтовує голова “Київміськбуду”.

Це все дуже добре. Але я не бачу джерел фінансування, їх немає. Тому буде на наступному тижні санкціонований мітинг біля КМДА , приєднутесь й реєструйтеся небайдужі!!!!

28 жовт 2024 07:47

Nickkiev1

Холдингова компанія "Київміськбуд" підготувала й направила до КМДА детальний розрахунок суми коштів, необхідних для відновлення будівництва житлових комплексів, вона становить 4,84 млрд грн, повідомили в пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами голови правління - президента ПрАТ "ХК "Київміськбуд" Василя Олійника, фінансові прогнози ґрунтуються на економічних показниках, які надала одна з аудиторських компаній Великої четвірки, і базуються на співвідношенні курсу гривні до долара США. Фахівці "Київміськбуду" працювали над визначенням та обґрунтуванням потрібних коштів останні чотири місяці.

"Базовий сценарій фінансового прогнозування, наданий компанією "Ernst & Young", передбачає необхідність коштів у розмірі $107 569 366, що, відповідно до обмінного курсу гривні до долара США, який закладено у проєкті державного бюджету України на 2025 рік ($1 = 45 грн,) становить 4 840 621 470 грн). Якщо від базового сценарію фінансового прогнозування Е&Y (4,84 млрд грн.) відняти кошти, необхідні для добудови об’єктів "Укрбуду", які має надати Кабмін, то необхідна сума докапіталізації від Київради становитиме 2,56 млрд грн", - обґрунтовує голова “Київміськбуду”.

Це все дуже добре. Але я не бачу джерел фінансування, їх немає. Тому буде на наступному тижні санкціонований мітинг біля КМДА , приєднутесь й реєструйтеся небайдужі!!!!

А коли? На яку годину?!

28 жовт 2024 07:47

Nickkiev1

Вы знаете, это все такая херобора с этим КГС. Я глянул какие есть сейчас (известные в публичном доступе)  новые нетронутые площадки и имущество у КГС, которые они могли бы продать за один раз и быстро, и при продаже выставить условие достройка текущего треша. Даже поверхностный анализ показывает, что нашелся бы покупатель быстро. Все площадки у метро, большие, высотное строительство.

ЖК Art House
вул. Жмеринська, 5
Кричевского 10
Италянский квартал 2

+ еще много земли о которой мы не знаем. 

29 жовт 2024 09:07

Special Agent

Вы знаете, это все такая херобора с этим КГС. Я глянул какие есть сейчас (известные в публичном доступе)  новые нетронутые площадки и имущество у КГС, которые они могли бы продать за один раз и быстро, и при продаже выставить условие достройка текущего треша. Даже поверхностный анализ показывает, что нашелся бы покупатель быстро. Все площадки у метро, большие, высотное строительство.

ЖК Art House
вул. Жмеринська, 5
Кричевского 10
Италянский квартал 2

+ еще много земли о которой мы не знаем. 

Я даже знаю, кто быстро, одним лотом и за недорого купил бы это всё. Его зовут Игорь. 

31 жовт 2024 08:21

Nickkiev1

Санкціонований мітинг біля КМДА буде 31.10.24 о 9:00.

Спробую написати , тому що інформація офіційна.

31 жовт 2024 08:21

Aeromax

А коли? На яку годину?!

Нажаль по правилам форуму інформацію скоріш за все видалять, якщо хтось напише.

Архівне відео.

26.09.2024 голова Віталій Кличко коментує ситуацію з ПрАТ «ХК «Київміськбуд»

31 жовт 2024 15:24

Сьогодні, 31 жовтня, Київрада прийняла рішення про докапіталізацію Київміськбуду на 2,56 млрд грн.
Також було прийнято рішення щодо відновлення будівництва про Звернення до Кабміну за відшкодуванням 2, 28 млрд грн.

Сумарно ці гроші, за словами члена наглядової ради Київміськбуду, секретаря Київради Володимира Бондаренка дозволять стабілізувати роботу компанії. В такому випадку вона у 2025 році зможе добудувати шість житлових комплексів, а у першому півріччі 2026 року — ще чотири.

Докапіталізація Київміськбуду дозволить територіальній громаді збільшити свою частку в акціонерному капіталі компанії.

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .183184186
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше