Подати оголошення

ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 11

ЗабудовникBudCapital, Київміськбуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 30 906 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
73з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 81.
24/30%
8/10%
19/23%
18/22%
12/15%
1. . .182183184
29 вер 2024 08:08

igor_gia

Київська влада разом з ініціативною групою інвесторів недобудованих об’єктів «Укрбуду» та «Київміськбуду» домовились найближчим часом підписати меморандум та затвердити дорожню карту для вирішення питань добудови об’єктів

Про це заявив міський голова Віталій Кличко після зустрічі з ініціативною групою інвесторів, які вийшли на мітинг під стіни КМДА.

«До кінця року ми маємо визначити механізм фінансування, щоб наступного року роботи вже розпочалися. Зараз триває підготовка низки рішень, щоб винести їх на розгляд Київської міської ради», – заявив Кличко.

За його словами, після того, як будуть виділені гроші, першочергово запускатимуть об’єкти найвищої готовності.

У КМДА зазначають, що держава в особі Кабінету Міністрів взяла на себе зобов’язання профінансувати добудову об’єктів «Укрбуду»

Я так розумію, що наш комплекс не входить в "об’єкти найвищої готовності"?

30 вер 2024 18:29

jerrri

Так, на жаль, не входить. Добудовують ЖК «Райдужний», «Фрідом». Готовність нашого комплексу 75%. Тільки що розмовляляла з менеджером, інформація від неї. Може хтось володіє іншими даними?

01 жовт 2024 14:21

Mila L

Так, на жаль, не входить. Добудовують ЖК «Райдужний», «Фрідом». Готовність нашого комплексу 75%. Тільки що розмовляляла з менеджером, інформація від неї. Може хтось володіє іншими даними?

ничего они не достраивают...Мимо Фридома каждый день по 2 раза прохожу мимо, кроме охранника там уже очень давно никого не было. 

02 жовт 2024 11:21

jerrri

Щось я там по КГС взагалі не чув, вони в першу чергу добудують Укрбуд, а власних інвесторів, які все сплатили вони давно кинули 

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .182183184
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx