Подати оголошення

Яке реле напруги поставити в квартирі?

13 лют 2023 09:12

Мир вам! Після атаки на енергосистему України і в мене згоріли деякі електроприбори, тому я вирішив якось захиститись, хоча в цьому зовсім не розбираюсь. Мені порадили поставити реле напруги на всю квартиру. Один теле-майстер порадив ставити не дешеві ці реле, а якісні - тисяч за 3 гривень. На цьому мої пізнання закінчились, знаю тількит що у мене тут 1 фаза. І тим більш у нас тут не місто, служби такої не має. ПОтрібно самому найти це реле і якось самим ставити. Може порадите яке це реле купити? Є ж якісь надійні фірми, бренди, чи по параметрах яких небудь. Буду вдячний.

14 лют 2023 11:57

baskee

Мир вам! Після атаки на енергосистему України і в мене згоріли деякі електроприбори, тому я вирішив якось захиститись, хоча в цьому зовсім не розбираюсь. Мені порадили поставити реле напруги на всю квартиру. Один теле-майстер порадив ставити не дешеві ці реле, а якісні - тисяч за 3 гривень. На цьому мої пізнання закінчились, знаю тількит що у мене тут 1 фаза. І тим більш у нас тут не місто, служби такої не має. ПОтрібно самому найти це реле і якось самим ставити. Може порадите яке це реле купити? Є ж якісь надійні фірми, бренди, чи по параметрах яких небудь. Буду вдячний.

Смело берите реле Зубр, проверенная классика. А вот какую именно модель вам надо ставить — зависит от вашей нагрузки, пусть лучше это ваш электрик определит. Но от себя порекомендую модели с TRUE RMS (более точное  измерение  действующего напряжения). 

18 трав 2023 12:51

Доброго дня, можливо пишу і з запізненням, але дійсно, щодо реле напруги то Зубр, тим більш, що наш Український виробник,

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше