Глобальное состояние систем Украины, США, Европы
trastin

Ветеран
2 796
17 грудня 2007
05 лист 2012 16:12
Цитата "Иззет Кизиларслан":Цитата "LonelyCruiser":Цитата "GONY":
На этой неделе со мной еще по одному проекту расплатились (6 тыс). Пришлось телек покупать. На 32", Full HD.
А я бы сережки золотые жене купил... Получил бы благосклонность, кроме того золото, если и упадет в цене, то не так как фуллашди.
Ага, а завтра жена уйдёт от тебя к другому, прихватив с собой на который уши нанизаны.![]()
Лучше себе золотую цепочку заказать у частного ювелира.![]()
(Только предупредить, что если на***шь с пробой - то вначале убью гада, а потом ещё и ментам сдам.)

artem-la

Постійний користувач
155
14 вересня 2011
05 лист 2012 17:13
Цитата "trastin":
Хотя благосклонность женщины, любящей блеск золота гарантирована.Интересно вот, неужели умным мужчинам нравятся женщины падкие на блеск?

Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 листопада 2009
05 лист 2012 19:22
Ещё есть мужчины и женщины, падкие на блеск облигаций госзайма, например. 

bud

Ветеран
11 183
19 лютого 2007
05 лист 2012 21:00
Цитата "AD2009":Цитата "GONY":Вихід світової економіки з кризи лежить тільки через падіння коммодів... Тільки після суттєвого падіння коммодів економіка почне виходити з кризи.
...
Тому всі і радять сидіти в баксах.
Просто важко уявити ситуацію, щоб сировина суттєво падала в ціні (на 25+%).
Для цього треба, щоб головні споживачі (Європа та США) зменшили споживання на 25+%... Що неймовірно важко.
Люди скоріше погодяться на інфляцію, ніж на номінальне зменшення зарплати. Тобто середній європеєць скоріше погодиться, щоб ціни виросли на 20%, ніж, щоб його зарплата знизилась на 20%.
Не може споживання впасти на 25%, тому, сценарій дефляції я не розглядаю.
Щодо "сидіти в баксах".... Цікава тема...
Америка штампує долари по 10-15% на рік, а ціни не ростуть. Бо росте споживання доларів як засобу заощадження. Тобто, люди накопичують долари замість того, щоб їх витрачати.
Як на мене, маємо нову бульбашку - "доларову".... Коли доларова маса (накопичення) зростає непомірно до її реальної необхідності.
В якийсь момент і ця бульбашка лопне і накопичені гроші різко, лавиною підуть на придбання та інвестування....
От тоді ціни раптом виростуть на 100% і "розумні" аналітики згадають, що за останні 5 років Америка збільшила кількість грошей на 100-200% і, тому в зростанні цін на все немає нічого дивного...
В якийсь момент і ця бульбашка лопне і накопичені гроші різко, лавиною підуть на придбання та інвестування....
наверное это экшэн фэнтази какой то.... это когда банки опять потеряют голову и вкладут еще раз в укр экономику которой нет, денюг - тогда может и лавина потреб кредитования будет а так - хфэнтази а не лавина инвесторов...
bud

Ветеран
11 183
19 лютого 2007
05 лист 2012 21:02
Цитата "trastin":
Сережки вложение сомнительное.В пересчете на золото в слитках в сережках оно дороже в разы.Хотя благосклонность женщины, любящей блеск золота гарантирована.Интересно вот, неужели умным мужчинам нравятся женщины падкие на блеск?

слов нету!!!
трастин ну где же вы пропали то???
LonelyCruiser

Ветеран
2 434
16 лютого 2009
05 лист 2012 21:40
Цитата "trastin":Хотя благосклонность женщины, любящей блеск золота гарантирована.Интересно вот, неужели умным мужчинам нравятся женщины падкие на блеск?
Ну так благосклонность же...

AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
06 лист 2012 10:11
Цитата "bud":
наверное это экшэн фэнтази какой то.... это когда банки опять потеряют голову и вкладут еще раз в укр экономику которой нет, денюг - тогда может и лавина потреб кредитования будет а так - хфэнтази а не лавина инвесторов...
Я говорю не про банки якраз... А про приватних інвесторів... І не тільки в Україні...
Але, якщо брати Україну, то ми маємо десь 40 млрд долл депозитів в банках та десь 80 млрд долл заощаджень "на руках"...
Якщо припустити, що в момент Х з якогось переляку 1/3 цієї суми піде в нерухомість, а з них 1/3 буде інвестована в Києві, то це значить, що 10-15 млрд долл хлине на ринок нерухомості Києва....
При цьому вся нерухомість Києва, виставлена зараз на продаж, складає десь 10 млрд долл (можете порахувати самостійно)...
Тобто, при вказаному сценарії (лише 1/3 заощаджень раптом вкладається в нерухомість) ціни в Києві зростуть вдвічі.
Думаю, це реально .... і станеться це (100%й ріст цін) протягом 3-6 місяців після того, як щось станеться з доларом. Але не сподівайтесь в момент Х взяти свої долари та швидко купити "метри". Тоді це вже буде неможливо....
Акула
А
Користувач
95
24 березня 2009
06 лист 2012 10:51
Цитата "AD2009":
Я говорю не про банки якраз... А про приватних інвесторів... І не тільки в Україні...
Але, якщо брати Україну, то ми маємо десь 40 млрд долл депозитів в банках та десь 80 млрд долл заощаджень "на руках"...
Якщо припустити, що в момент Х з якогось переляку 1/3 цієї суми піде в нерухомість, а з них 1/3 буде інвестована в Києві, то це значить, що 10-15 млрд долл хлине на ринок нерухомості Києва....
При цьому вся нерухомість Києва, виставлена зараз на продаж, складає десь 10 млрд долл (можете порахувати самостійно)...
Тобто, при вказаному сценарії (лише 1/3 заощаджень раптом вкладається в нерухомість) ціни в Києві зростуть вдвічі.
Думаю, це реально .... і станеться це (100%й ріст цін) протягом 3-6 місяців після того, як щось станеться з доларом. Але не сподівайтесь в момент Х взяти свої долари та швидко купити "метри". Тоді це вже буде неможливо....
У моей мамы пенсионерки есть на черный день 3500 долларов, а это как раз тот уровень сбережений, приблизительно, который вы тут насчитали в среднем на лицо. Так вот я представляю, что она в какой-то момент побежит покупать недвижимость в Киеве, вот цены-то полезут вверх

Иззет Кизиларслан

Ветеран
5 663
16 листопада 2009
06 лист 2012 11:07
Цитата "Акула":
У моей мамы пенсионерки есть на черный день 3500 долларов, а это как раз тот уровень сбережений, приблизительно, который вы тут насчитали в среднем на лицо. Так вот я представляю, что она в какой-то момент побежит покупать недвижимость в Киеве, вот цены-то полезут вверх
Отсюда вывод:
ФРС должно выпустить в оборот больше долларов, чтобы многие люди на Земле (в т.ч. Ваша мама) могли больше денег отложить себе на чёрный день.
Вы же не против того, чтобы у Вашей мамы было отложено больше на чёрный день?

AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
06 лист 2012 11:17
Цитата "Акула":
У моїх батьків в Чернігівській області було 50 тис грн заощаджень. Я позичив та купив собі квартиру в Києві за 200 тисяч долл. А їм віддам, коли реально знадобляться....
І інші так будуть робити.... Тому, навіть маленькі суми заощаджень в регіонах будуть інвестовані в Києві... що тут смішного?...
dub

Постійний користувач
299
29 березня 2011
06 лист 2012 11:27
Сережки вложение сомнительное.В пересчете на золото в слитках в сережках оно дороже в разы.Хотя благосклонность женщины, любящей блеск золота гарантирована.Интересно вот, неужели умным мужчинам нравятся женщины падкие на блеск?
Решил миллионер жениться. Троим претенденткам дал по десятке зелени. Одна бабки промотала, вторая сохранила, третья приумножила. Вопрос: какую выбрал миллионер? Ответ: ту, у которой сиськи больше.
Решил миллионер жениться. Троим претенденткам дал по десятке зелени. Одна бабки промотала, вторая сохранила, третья приумножила. Вопрос: какую выбрал миллионер? Ответ: ту, у которой сиськи больше.
kadobr
k
Ветеран
2 563
15 грудня 2008
06 лист 2012 13:23
Цитата "AD2009":Цитата "Акула":
У моїх батьків в Чернігівській області було 50 тис грн заощаджень. Я позичив та купив собі квартиру в Києві за 200 тисяч долл. А їм віддам, коли реально знадобляться....
І інші так будуть робити.... Тому, навіть маленькі суми заощаджень в регіонах будуть інвестовані в Києві... що тут смішного?...
А как так удалось занять 50 тыс. гривен и купить хату за 200 тыс. долларов?
AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
06 лист 2012 14:08
Цитата "kadobr":
А как так удалось занять 50 тыс. гривен и купить хату за 200 тыс. долларов?
Я позичав не тільки в батьків і не тільки 50 тисяч.... Завжди не хватає трохи грошей, щоб реалізувати мрію.
Суть не в тому. А в тому, що навіть маленькі заощадження, накопичені в Богом забутих селах, будуть інвестовані там, де це привабливо - в Києві.
І це не обовязково особисті позички. Скажемо, пенсіонери по всій Україні роблять дрібні депозити в банку Х, а молодь бере в цьому банку кредити та купляє квартири в великих обласних центрах.... То ж не треба дивуватись, що в Києві космічні ціни...
Vitalij K

Ветеран
1 630
07 жовтня 2009
06 лист 2012 14:12
Цитата "AD2009":Цитата "bud":
как там у вас в киеве я достоверно не знаю но не думаю что ситуация сильно отличается от днепра. Так вот, общался недавно с продажником по недвиге, далеко не последним человеком, одной из самых крупных строительных фирм. По его словам в новостроях покупало примерно тысяча человек. Они делали почти все покупки. Одни и те же лица. От новостроя к новострою. А сейчас они нифига не покупают. Поэтому и строить не выгодно.
AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
06 лист 2012 14:41
Цитата "Vitalij K":... в новостроях покупало примерно тысяча человек. Они делали почти все покупки. Одни и те же лица. От новостроя к новострою. А сейчас они нифига не покупают. Поэтому и строить не выгодно.
Хороша ілюстрація. Інвестори вважають, що краще тримати заощадження в доларах, а не в метрах....
При цьому метри не дешевіють, бо нових не будують.... Пропозиція не збільшується...
А збільшується кількість доларів на руках у інвесторів....
Прогноз: ціна на метри піде вгору, коли на набереться критична маса доларів...
Акула
А
Користувач
95
24 березня 2009
06 лист 2012 14:46
Цитата "AD2009":
Дело в том, что в среднем у людей эти самые 3500 долларов, сколько надо иметь родственников, чтобы назанимать у них 200 тысяч;) Оно только кажется, что денег много, а разделить их на всех, получатся крохи... Не чему хлынуть на рынок недвижимости, иначе бы уже хлынуло.
ON
O
Старожил
589
24 травня 2012
06 лист 2012 15:01
Цитата "Иззет Кизиларслан":
Отсюда вывод:
ФРС должно выпустить в оборот больше долларов, чтобы многие люди на Земле (в т.ч. Ваша мама) могли больше денег отложить себе на чёрный день.
Вы же не против того, чтобы у Вашей мамы было отложено больше на чёрный день?
Люди склонны откладывать на черный день когда деньги даются с трудом, когда деньги заработать сравнительно просто просыпаются потребительские инстинкты, тяга транжирству... всяческим понтам.
П.С. Экономика это всего лишь подраздел психологии.
777wer
7
Старожил
622
12 червня 2009
06 лист 2012 15:02
Подскажите как узнать ЗВР Украины??
Vitalij K

Ветеран
1 630
07 жовтня 2009
06 лист 2012 15:55
Цитата "AD2009":Цитата "Vitalij K":... в новостроях покупало примерно тысяча человек. Они делали почти все покупки. Одни и те же лица. От новостроя к новострою. А сейчас они нифига не покупают. Поэтому и строить не выгодно.
Хороша ілюстрація. Інвестори вважають, що краще тримати заощадження в доларах, а не в метрах....
При цьому метри не дешевіють, бо нових не будують.... Пропозиція не збільшується...
А збільшується кількість доларів на руках у інвесторів....
Прогноз: ціна на метри піде вгору, коли на набереться критична маса доларів...
а почему вы решили что не дешевеют? вы в другой реальности живете?
почему вы решили что пропозиция не увеличивается? у нас людей больше становится?
почему вы решили что количество долларов увеличивается? вы считаете что инвесторы не могут их тратить в другом месте? вы считаете что их заработки не изменились?
в общем желаю вам раскрыть глаза :)
AD2009

Старожил
807
29 жовтня 2010
06 лист 2012 19:32
Цитата "Vitalij K":
а почему вы решили что не дешевеют? вы в другой реальности живете?
Роблю висновки по Києву. За останні 2-3 роки трохи подешевіло погане житло - хрущі та старі панелі, розмішене подалі від центру. Нова та гарно розміщена нерухомість - не дешевіє.
Цитата "Vitalij K":почему вы решили что пропозиция не увеличивается? у нас людей больше становится?
Якщо брати Київ, чи Дніпропетровськ, то кількість людей не те що зменшується, вона зростає!
По моєму, це очевидний факт. Підтверджується навіть статистикою НБУ (ріст доларових депозитів і зростання доларової готівки поза банками).Цитата "Vitalij K":почему вы решили что количество долларов увеличивается?
Цитата "Vitalij K":вы считаете что инвесторы не могут их тратить в другом месте? вы считаете что их заработки не изменились?
А як ще можна потратити 100-200-500 тис долл.??? Вкладання в нерухомість - обовязковий варіант диверсифікації інвестицій.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Liverpool House | Ліверпуль Хаус | Київ, вул. Межова, вул. Яблунева, 2030.0582
- ЖК Dnipro Island30.0519
- ЖК Atria City. Teremky | Атріа Сіті. Теремки | Чабани, Одеське шосе, 630.05911
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.051 160
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова27.05726
- Где купить кваритру в новострое?27.055
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а26.053 087
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка24.055 555
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13824.05403
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- Чи варто зараз купувати нерухомість?31.054 420
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше