Подати оголошення

Відгуки про забудовника Місто мрій | City of Dreams

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
13 груд 2021 19:04

Відгуки про забудовника Місто мрій | City of Dreams


Новобудови забудовника Місто мрій

13 груд 2021 19:06

Компанія про себе:


"Ми віримо в те, що кожна квартира, кожен будинок – це “місце сили”. Те саме місце, де ви відпочиваєте та забуваєте про будь-які турботи, де ви відчуваєте себе захищено, подалі від буденної суєти.


Цей комфорт цілком помітний, він складається з тисячі деталей – фактури, світло, планування вашого “місця сили”. Ми знаємо все про це відчуття, ми вміємо його створювати. Все тому що ми закриваємо весь цикл будівельних послуг: від виробництва матеріалів до будівництва та продажу об’єктів. Ми впевнені в кожній деталі, з якої будуємо своє житло. Ми ретельно підбираємо команду під кожен об’єкт, для того щоб в найближчий час ви могли відкрити заповітні двері додому.


Девелопер “City of Dreams” працює на території західної України та будує житлові комплекси різних класів. Львів, Чернівці та Кам’янець-Подільський – знаєте, що об’єднує ці міста? У кожному з них успішно реалізовуються проекти “City of Dreams”.


Ми відповідаємо за кожен етап будівництва, адже у нас є своє виробництво. Ми створюємо проекти з розвиненою інфраструктурою та гарним видом. Нам важливо, що саме ви побачите вранку з вашого вікна. Та ось знову: думки про найцінніше місце, про нескінченний затишок, про комфорт та відсутність тривог. Знайдіть своє місце сили зараз."

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше