Подати оголошення

ЖК "Енисейская усадьба", ул. Иртышская, ул. Писаржевского

ЗабудовникОК ЖБК Єнісейська садиба
Здача ЖК2014 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-185з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 172.
31/18%
20/12%
48/28%
41/24%
32/19%
1. . .4749. . .388
11 бер 2015 08:40
Цитата "wolft ":
Вже сьогодні сімдесятий день чекають.

Это газ. Процедура оформления начинается после сдачи дома в эксплуатацию. Обычно длится от трех до шести месяцев. Вопрос зависит от того, какая подрядная организация этим занимается. Если со стороны фирма - то все шесть, приближенная - около трех.
11 бер 2015 08:51
Цитата "Гарбуз":

Это газ. Процедура оформления начинается после сдачи дома в эксплуатацию. Обычно длится от трех до шести месяцев. Вопрос зависит от того, какая подрядная организация этим занимается. Если со стороны фирма - то все шесть, приближенная - около трех.

Это все понятно,но можно ведь на данный момент сделать вентиляцию и установить котлы,чтоб люди могли делать точную подводку труб к котлу,сделать дырки под вытяжки.вобщем ждать уже просто надоело.обещанными 2 неделями кормят с января месяца.
11 бер 2015 09:03
Цитата "Vova2332":

Это все понятно,но можно ведь на данный момент сделать вентиляцию и установить котлы,чтоб люди могли делать точную подводку труб к котлу,сделать дырки под вытяжки.вобщем ждать уже просто надоело.обещанными 2 неделями кормят с января месяца.

Сейчас удобно отфутболивать людей - всем сложно, всем тяжело, кризис, доллар, война и т.д. Так что, или стучите громче, или не ждите ничего в ближайшее время, наверное.
11 бер 2015 09:04
Цитата "Vova2332":

Дуже непорядно. Я розумію, що в Україні такі "порядки", але здається, хтось хотів у Європу? А й далі прямує..., ну туди, що римується з Європою. При купівлі чітко обіцяли ключі і документи до 31.12.14. Починаючи з січня відкладали на 2-3 тижні, тепер, коли не подзвоню, чую: "сьогодні газовщики починають ставити котли". Я це все розумію, але в таких випадках говориться: "будинок буде готовий у 2016р.", а не у 2014. І все, далі клієнт вирішує - купувати, чи ні.
11 бер 2015 11:27
Пока они надумают его доделать, наверно выгодней будет продать его как есть и не ждать два года.
11 бер 2015 11:35
Був на об'єкті.
У квартирі з'явився лічильник, з тильної сторони будинку зник паркан...
Дорога потихеньку матеріалізується...

Деякі фото...
11 бер 2015 11:43
Ой, красота:) Появившиеся счетчики вселяют надежду что жпопея с газом близка к завершению. Спасибо за фотки :yes:
11 бер 2015 12:21
Цитата "ref":
Пока они надумают его доделать, наверно выгодней будет продать его как есть и не ждать два года.

Цитата "wolft":

Дуже непорядно. Я розумію, що в Україні такі "порядки", але здається, хтось хотів у Європу? А й далі прямує..., ну туди, що римується з Європою. При купівлі чітко обіцяли ключі і документи до 31.12.14. Починаючи з січня відкладали на 2-3 тижні, тепер, коли не подзвоню, чую: "сьогодні газовщики починають ставити котли". Я це все розумію, але в таких випадках говориться: "будинок буде готовий у 2016р.", а не у 2014. І все, далі клієнт вирішує - купувати, чи ні.

Шановні сусіди. Я цілком поділяю Ваше обурення, але трохи вже попустився. Спробую пояснити чому... Звичайно ситуація в країні складна і це все позначається на термінах. Вочевидь є порушення своїх зобов'язань із боку забудовника, тому ще мені особисто (я відповідаю за себе) неодноразово було обіцяно ключи і документи у гіршому разі до 31.12.14. Як на мене, той факт, що роботи по інженерних коммунікаціях розпочинаються лише після здачі будинку не може бути виправданням - це лише питання адекватної оцінки власних можливостей, корректного планування та вмілого менеджменту.
Це стосовно ситуації. Мені (вочевидь не тільки мені) вже спочатку грудня минулого року було зрозуміло, що строки не будуть витримані. Але хто був на відомій зустрічі та читав форум після неї мав можливість відчути загальні настрої. Доходило навіть до звинувачень в панікерстві та погроз між користувачами.

Що зараз робити? Нажаль в нас не так багато вариантів, крім як чекати та сподіватися на порядність забудовника. Курси валют та відсутність документів роблять продажу малореальною та абсолютно невігідною: якщо навіть вдасться продати свій сертифікат (документів на власніть немає - немає й нерухомості, є лише сертифікат на участь в ЖБК) то на ті гроші придбати адекватне житло вже нажаль неможливо.
Я неодноразово спілкувався із Михайлом Булигіним, дещо чув про його бізнес від важливих людей, тому маю відчуття, що він - серьозна людина, і, отже, сподівання, що наша історія наближається до щасливого закінчення і скоро всі питання буде вирішено.

Що стосується людей, який постійно дають свідомо нездійсненні обіцянки, то на моє переконання такі співробітники дуже негативно впливають на найважливіше, що є в забудовника - на його репутацію. Але я звик надавати поради лише коли їх в мене запитують. :ded:
11 бер 2015 12:22
Цитата "strikazza":
Ой, красота:) Появившиеся счетчики вселяют надежду что жпопея с газом близка к завершению. Спасибо за фотки :yes:

Прошу.

PS: Дякую - це забагато, романтична вечеря в самий раз :hi:
11 бер 2015 12:39
Diffuser, спасибо за фото!
11 бер 2015 12:54
Цитата "Dilar":
Diffuser, спасибо за фото!

Прошу
11 бер 2015 13:11
Цитата "diffuser":

Прошу.

PS: Дякую - це забагато, романтична вечеря в самий раз :hi:

Еще и в новой квартире ;) :super:
11 бер 2015 15:29
Я так вижу и сзади убирают ту площадку?
11 бер 2015 15:51
Цитата "Vova2332":
Я так вижу и сзади убирают ту площадку?

Поки що ванатажили краном якісь бетонні плити... Схожі на бувший паркан. Далі буде...
11 бер 2015 17:05
Уважаемые покупатели квартир в первом доме, подскажите пожалуйста, стеклопакеты в окнах и на лоджиях одно- или двухкамерные? Спасибо!
11 бер 2015 20:13
Цитата "N.Comua":
Уважаемые покупатели квартир в первом доме, подскажите пожалуйста, стеклопакеты в окнах и на лоджиях одно- или двухкамерные? Спасибо!

двухкамерные.
11 бер 2015 20:30
Цитата "Vova2332":

Лично у меня в квартире стоит счетчик, есть подвод к газовой плите и к газовому котлу. На 6-ом этаже подобное видел в нескольких квартирах. С вытяжками тормозят непонятно почему, а вот котлы по нормам можно монтировать только после пуска газа. А о каких подводках труб идет речь? Внизу котла есть все выводы под горячую воду в ванную, на кухню и на радиаторы отопления...
11 бер 2015 20:42
Цитата "Гарбуз":

Лично у меня в квартире стоит счетчик, есть подвод к газовой плите и к газовому котлу. На 6-ом этаже подобное видел в нескольких квартирах. С вытяжками тормозят непонятно почему, а вот котлы по нормам можно монтировать только после пуска газа. А о каких подводках труб идет речь? Внизу котла есть все выводы под горячую воду в ванную, на кухню и на радиаторы отопления...

У меня в ванной труба горячей воды в гофре была сломана,а она уходит под стяжку.по этому придется подводить по новой и хотелось бы знать точней куда вести.
11 бер 2015 20:56
Цитата "Vova2332":

У меня в ванной труба горячей воды в гофре была сломана,а она уходит под стяжку.по этому придется подводить по новой и хотелось бы знать точней куда вести.

А вы кому-то из представителей застройщика об этом говорили? Подрядчик, кто эти работы вел и если это его вина, обязан это исправить. Нюансов конечно хватает, но вы не должны за свои деньги это переделывать. По-моему эти вопросы легко решаются, я с соседями разговаривал и у некоторых были замечания, устранили. Я завтра буду теплый пол делать, будут укладывать те, кто разводку делал. Наберите Виталику, может заодно и вам исправят.
12 бер 2015 08:28
Цитата "Vova2332":

0932451777 - Віктор. Вони робили цю розводку... В мене те-ж дещо нахомутали, але не відмазувались й виправили все самі. Взагалі - адекватні хлопці.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .4749. . .388
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx