ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"
28/15% | ||
21/12% | ||
51/28% | ||
53/29% | ||
28/15% |
Цитата "Снежана.С":А сколько взяли за кв. метр лишней площади?
Смотрите договор, там это должно быть прописано.
Доброго дня!
Шановні сусіди, поділіться досвідом оплати за спожиту електроенергію. В під`їздах наш ого будинку висять оголошення, що ми маємо сплачувати 0,99 грн за 1 кВт, що прямо суперечить Постанові //zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0231-15
Аргументація виходить з того, що це для тих хто не має прямих угод з Київенерго. Зазаначу, що ми спробували таку угоду укласти, але в Киїівенерго нам сказали, що наш будинок взагалі поза їхньою мережею і угоду заключати не будуть.
Особисто сплачую через електронний сервіс платежів, де в автоматичному режимі програма розраховує спожиту енергію по 0,57грн до 100 кВт і по 0,99грн, що понад це.
Сьогодні поступили рахунки в яких ми не можемо вносити дані і відповідно встановлено тільки тариф 0,99грн.
Які варіанти наших дій?
Думаю, можна вже дочекатись укладення наших договорів і далі платити відповідно спожитим об'ємам.
p.s. dvinc, я Вас правильно зрозумів, що Ви до останнього часу сплачували по меншому тарифу (до 100 кВт)?
Цитата "Run":Мені в Київенерго відповідали, що пряму угоду з ними можна укласти лише маючи право власності на квартиру. Тому сплачую по 0,99 грн за 1 кВт((
Думаю, можна вже дочекатись укладення наших договорів і далі платити відповідно спожитим об'ємам.
p.s. dvinc, я Вас правильно зрозумів, що Ви до останнього часу сплачували по меншому тарифу (до 100 кВт)?
Саме так. Мені електронний сервіс автоматично розраховує вартість, адже спирається на офіційні Постанови НКРЕ. 0,57 (від 01.03.) до 100 кВт.
Виникає логічне питання, оскільки Інвестбудгаличина придумало все приймати по 0,99, то таким чином вони перепродають електроенергію і отримують прибуток, що категорично заборонено законодавством. А ось сьогодні можливість вносити показники лічильника в електронному сервісі виявилась заблокованою. Відтак, лишається варіант взагалі не сплачувати, адже фантазії нашого "ЖЕКу" оплачувати особисто я не буду.
Цитата "Алтай":Я сегодня получила право собственности. Планирую ехать в Киевэнерго заключать договор и ставить трехфазовый счетчик. Платила до 100 кв по 57 коп.,101-600 кв по 99 коп.
Обязательно напишите тут, получилось ли с Киевэнерго подписать и какой порядок (можно просто в Инете?) замены счетчиков на двухзонные!
Цитата "dvinc":Обязательно напишите тут, получилось ли с Киевэнерго подписать и какой порядок (можно просто в Инете?) замены счетчиков на двухзонные!
А наш лічильник не підходить для двозонного тарифу?
На різних сайтах знаходив різну інфу - і те, що він лише однотарифний, і навпаки - з можливістю перепрограмування на декілька зон!
Цитата "Run":
А наш лічильник не підходить для двозонного тарифу?
На різних сайтах знаходив різну інфу - і те, що він лише однотарифний, і навпаки - з можливістю перепрограмування на декілька зон!
На жаль, наші лічильники однотарифні (хоча так хотілось вірити...я на це особисто розраховував). В нашому ЖЕУ сказали, що після того, як ми укладемо прямі договори з Київенерго, ми вільні в узгоджені їхньої заміни. На думку ЖЕУ, натепер води отримують електроенергію у якості юр особи і просто розподіляють між нами, таким чином ми маємо сплачувати теж як юр особи. Будемо чекати позицію Київенерго.
Цитата "alex2004":Был в Киевэнерго, наш дом они видят у себя в базе. Говорят, что они его еще не приняли. Позиция Жэка - где то теряются документы в Киевэнерго и должны с недели на неделю внести в базу. Посмотрим....
советую, при подписании прямого договора с КЭ, оформить заявку на установку двухтарифного счетчика. Он обойдется в пределах 4000 грн., но, при правильном распределении потребления э/э в ночной и дневной зоне, окупится достаточно быстро. Не забываем, тарифы на э/э будут расти!
Цитата "Bakcs":Хотел узнать как у вас с подписаниями основных договоров в доме?
ПРОСТО ВЕЛИКОЛЕПНО!
Цитата "liderlider":
ПРОСТО ВЕЛИКОЛЕПНО!
Это значит подписываете? Или нет?
Цитата "Serdar":оформить заявку на установку двухтарифного счетчика. Он обойдется в пределах 4000 грн., но, при правильном распределении потребления э/э в ночной и дневной зоне, окупится достаточно быстро
Правильном это каком? Мне только стирка ночью в голову приходит, и может посудомойка, у кого есть. Но это во-первых шум, во-вторых окупаться будет очень долго.
Бойлер может еще запрограммировать на нагрев ночью, но надо считать.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349