ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская
Забудовник | Київміськбуд |
Здача ЖК | 2022 р. |
Планування | від 25 551 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 71.
8/11% | ||
14/20% | ||
22/31% | ||
14/20% | ||
13/18% |
Artpos
A
Постійний користувач
171
14 травня 2015
23 квіт 2021 05:57
Тоді українці це італійці, бо ви написали що вони так само кидають як українці мусор собі під ноги і все в мусорі. А може просто ви були в бідних районах або там де українці живуть? Чи ви там не були а чули історію як хтось там був?
За себе скажу, що був в Польщі, Словаччині, Угорщині, Австрії, Німеччині, Чехії і в мені жодного разу не попадалися смітники біля дороги на трасі як в Україні при в'їзді в майже кожне село чи мусор там де він не має бути. Ще таке як в Україні я бачив в Росії,хоча воно і не дивно що маємо такі ж проблеми з кими були довго "під одним дахом". Були б ми схожі на європейців, то історія нас би зв'язала з більш розвинутою цивілізацією, а так гірка правда тільки.
Я бачу на форумі тут вже мало кого цікавить наш комплекс, а розпочинаються розмови про культурну приналежність і пошуки відповідей на питання "а чому у нас так а у них не так і хто в цьому винен?". Це добре що ви себе порівнюєте з Італією чи Польщею. Це вказує на те, що у вас ростуть стандарти життя і очікування. Для себе я зробив висновки і чесно кажучи не знаю що я роблю на цьому форумі.
За себе скажу, що був в Польщі, Словаччині, Угорщині, Австрії, Німеччині, Чехії і в мені жодного разу не попадалися смітники біля дороги на трасі як в Україні при в'їзді в майже кожне село чи мусор там де він не має бути. Ще таке як в Україні я бачив в Росії,хоча воно і не дивно що маємо такі ж проблеми з кими були довго "під одним дахом". Були б ми схожі на європейців, то історія нас би зв'язала з більш розвинутою цивілізацією, а так гірка правда тільки.
Я бачу на форумі тут вже мало кого цікавить наш комплекс, а розпочинаються розмови про культурну приналежність і пошуки відповідей на питання "а чому у нас так а у них не так і хто в цьому винен?". Це добре що ви себе порівнюєте з Італією чи Польщею. Це вказує на те, що у вас ростуть стандарти життя і очікування. Для себе я зробив висновки і чесно кажучи не знаю що я роблю на цьому форумі.
SOY
S
Користувач
77
02 травня 2020
23 квіт 2021 09:35
ArtPos,
Я вам спокійно відповім. Я обговорюю культурно-побутові питання суто через те, що мені в цьому ЖК жити. Різниця між мною і вами полягає у тому, що вам потрібно лише щоб комплекс здали і ви цю квартиру продали. Що буде після - для вас не важливо. Наскільки я знаю з ваших коментарів на Ютубі, ви вже давно плануєте продати квартиру в Абрикосовому, докинути грошенят і купити у Вроцлаві.
А мені тут жити принаймні років 5-7. І для мене величезне значення має, у що перетвориться ЖК, район і місто, а також якого рівня культури тут житимуть люди. А якого рівня культури буває пересічний українець, ви, певне, знаєте не гірше за мене.
Тому у нас з вами просто "різна правда".
Я вам спокійно відповім. Я обговорюю культурно-побутові питання суто через те, що мені в цьому ЖК жити. Різниця між мною і вами полягає у тому, що вам потрібно лише щоб комплекс здали і ви цю квартиру продали. Що буде після - для вас не важливо. Наскільки я знаю з ваших коментарів на Ютубі, ви вже давно плануєте продати квартиру в Абрикосовому, докинути грошенят і купити у Вроцлаві.
А мені тут жити принаймні років 5-7. І для мене величезне значення має, у що перетвориться ЖК, район і місто, а також якого рівня культури тут житимуть люди. А якого рівня культури буває пересічний українець, ви, певне, знаєте не гірше за мене.
Тому у нас з вами просто "різна правда".
navg
n
Користувач
27
29 грудня 2015
23 квіт 2021 13:05
Цитата "AndrewL » 22.04.2021 18:45":
В Италии засрано все. Даже те места, где не должно быть мусора, и то засраны. Итальянцы кидаю мусор все и везде. Хуже, чем в таборе цыган. Поэтому правильно говорят - "итальянцы это цыгане, только хорошо одетые"
Какой-то стереотип))) Вы там были? Нашим бы людям поучиться чистоте у итальянцев и тем более уборке улиц. А главное уважанию к наследию и созданию комфортных условий. Там бы точно на клочке земли меньше гектара и без нормальных подъездных путей не влепили бы три свечки по 25 этажей
Vika-89
Старожил
751
08 березня 2015
23 квіт 2021 13:55
Чистоту будем обсуждать когда заедем в квартиры. Организуем суботник и все приберем.
Лучше на данный момент обратить внимание на темпы стройки, а они упали. Позор КГС "застройщику №1" который 5 месяцев ставит окна в 1 доме!!! И замечу, никак их не доставит. Уже давно пора начать утепление 1 дома!!! Про второй и третий дома, вообще молчу. Давайте активизироваться!!! Так как КГС только шлет отписки и в 5 раз отказывает нам во встрече, хотя с инвесторами того же Медового организовывает встречи стабильно и в карантин.
Лучше на данный момент обратить внимание на темпы стройки, а они упали. Позор КГС "застройщику №1" который 5 месяцев ставит окна в 1 доме!!! И замечу, никак их не доставит. Уже давно пора начать утепление 1 дома!!! Про второй и третий дома, вообще молчу. Давайте активизироваться!!! Так как КГС только шлет отписки и в 5 раз отказывает нам во встрече, хотя с инвесторами того же Медового организовывает встречи стабильно и в карантин.
SOY
S
Користувач
77
02 травня 2020
27 квіт 2021 12:24
Виктория,
Я с Вами полностью согласен. Но, если брать Ваш же пример с Медовым, то ввод ЖК в эксплуатацию обещали в 4 квартале 2019 года. То есть, полтора года назад.
По состоянию на сегодня, на ремонт еще никто не зашел. Все, что есть - это лишь слухи, запущенные парой инвесторов, что на ремонт пустят с мая, и то - не во все дома. Более того, этим слухам не верят даже форумчане Медового.
Так что встречи инвесторов с руководством КГС несут в себе сомнительный результат.
У нас, вероятно, все сейчас будет ползти очень медленно и где-то к концу весны 2022 КГС только закончит строительство. Согласно моей инфе из отдела продаж, пустить на ремонт планируют летом 2022.
Принятие ЖК в эксплуатацию может затянуться и того дольше (последние 2 дома Каховской сдавали в эксплуатацию месяцев 8 к ряду).
Но, если Вы захотите согласовать встречу с представителями КГС - я Вас точно поддержу.
Только пишите, плиз, сюда.
Я с Вами полностью согласен. Но, если брать Ваш же пример с Медовым, то ввод ЖК в эксплуатацию обещали в 4 квартале 2019 года. То есть, полтора года назад.
По состоянию на сегодня, на ремонт еще никто не зашел. Все, что есть - это лишь слухи, запущенные парой инвесторов, что на ремонт пустят с мая, и то - не во все дома. Более того, этим слухам не верят даже форумчане Медового.
Так что встречи инвесторов с руководством КГС несут в себе сомнительный результат.
У нас, вероятно, все сейчас будет ползти очень медленно и где-то к концу весны 2022 КГС только закончит строительство. Согласно моей инфе из отдела продаж, пустить на ремонт планируют летом 2022.
Принятие ЖК в эксплуатацию может затянуться и того дольше (последние 2 дома Каховской сдавали в эксплуатацию месяцев 8 к ряду).
Но, если Вы захотите согласовать встречу с представителями КГС - я Вас точно поддержу.
Только пишите, плиз, сюда.
Zaitsuha
Z
Користувач
72
28 липня 2015
30 квіт 2021 14:21
Уже появились первые окна в 3 доме
SOY
S
Користувач
77
02 травня 2020
04 трав 2021 12:10
Всех с праздниками! Был вчера в наших краях:
Третий дом
1) Начали ставить окна в районе второго этажа. Этажа до 6-го видно оконные рамы, стоящие возле стенки внутри квартир.
2) Кладку, наколько могу судить, закончили (если не считать пустые места, оставленные для крепежей поъемных кранов)
Второй дом
1) С окнами пока изменений не вижу. Этажей 7 окон только, могу ошибаться.
2) Кладку делают на 22м этаже.
Первый дом
1) Я прошлый раз не заметил, но с той стороны, что смотрит на Гатное - весь стояк маленьких комнат в трешках - без окон. Не знаю, зачем так и в чем логика. Секретные нано-методы проветривания?
2) Утепление! Лед тронулся, правда уплыли пока недалеко. Начали утеплять с той стороны, которая "смотрит" на метро "Теремки". Пока утеплили только межэтажные швы (не стены), в маленьких комнатах трешек и в соседних комнатах однушек. Сделали - до 15 этажа. Ну, если прикинуть на глаз, то можно сказать, что первый дом утеплен на 1%.
Резюмируя:
1) Темпы пока что действительно упали. Почему так медленно ставятся окна - я не понимаю. Установке окон не может мешать ни дождь, ни снег, ни умеренный ветер.
2) Слыхал, что утепление сильно зависит от погодных условий, но, если верить каналу "Ищу Жилье", то у нас почти все застройщики Киева утепляют, как и мы - минеральной ватой. Почему у них скорость утепления в 5 раз выше - непонятно.
3) Насколько я вижу по их сайту, то потихоньку квартирки у нас таки покупают, что не может не радовать. С другой стороны, в "Радужном" было выкуплено примерно 95% квартир еще прошлым летом, но это вообще никак не ускорило строительство.
Посмотрим, что нам покажет лето, и где мы будем в сентябре, но при нынешних упавших темпах, я что-то уже начинаю сомневаться в окончании строительства к маю 2022 (если учесть не только дома, но и придомовую).
Третий дом
1) Начали ставить окна в районе второго этажа. Этажа до 6-го видно оконные рамы, стоящие возле стенки внутри квартир.
2) Кладку, наколько могу судить, закончили (если не считать пустые места, оставленные для крепежей поъемных кранов)
Второй дом
1) С окнами пока изменений не вижу. Этажей 7 окон только, могу ошибаться.
2) Кладку делают на 22м этаже.
Первый дом
1) Я прошлый раз не заметил, но с той стороны, что смотрит на Гатное - весь стояк маленьких комнат в трешках - без окон. Не знаю, зачем так и в чем логика. Секретные нано-методы проветривания?
2) Утепление! Лед тронулся, правда уплыли пока недалеко. Начали утеплять с той стороны, которая "смотрит" на метро "Теремки". Пока утеплили только межэтажные швы (не стены), в маленьких комнатах трешек и в соседних комнатах однушек. Сделали - до 15 этажа. Ну, если прикинуть на глаз, то можно сказать, что первый дом утеплен на 1%.
Резюмируя:
1) Темпы пока что действительно упали. Почему так медленно ставятся окна - я не понимаю. Установке окон не может мешать ни дождь, ни снег, ни умеренный ветер.
2) Слыхал, что утепление сильно зависит от погодных условий, но, если верить каналу "Ищу Жилье", то у нас почти все застройщики Киева утепляют, как и мы - минеральной ватой. Почему у них скорость утепления в 5 раз выше - непонятно.
3) Насколько я вижу по их сайту, то потихоньку квартирки у нас таки покупают, что не может не радовать. С другой стороны, в "Радужном" было выкуплено примерно 95% квартир еще прошлым летом, но это вообще никак не ускорило строительство.
Посмотрим, что нам покажет лето, и где мы будем в сентябре, но при нынешних упавших темпах, я что-то уже начинаю сомневаться в окончании строительства к маю 2022 (если учесть не только дома, но и придомовую).
Vika-89
Старожил
751
08 березня 2015
15 трав 2021 15:05
Начали наконец то у понять 1 дом. Но окна так и не доставляли...
Ksju2020
K
Користувач
27
06 травня 2020
18 трав 2021 06:24
Доброго дня. Хтось знає чи будуть утеплювати балкони зовні?
Панч22
Старожил
606
05 березня 2020
18 трав 2021 06:32
будут, снизу, с боков и спереди.и в подьезде наружные стены квартир тоже
Black483921
B
Гість
3
13 листопада 2020
19 трав 2021 08:56
Подскажите, кто видел, балконы которые не должны были стеклить но застеклили, там идет двухкамерный стеклопакеты или однокамерный? подходил к дому вплотную но так и не рассмотрел, строители нечего не знают или просто не хотят отвечать.
Vika-89
Старожил
751
08 березня 2015
21 трав 2021 12:31
Стеклопакет на балконе однокамерный, профиль КВЕ. Есть оф. ответ от КГС.
GodLike
G
Гість
5
22 жовтня 2020
21 трав 2021 12:54
Щось раніше не звертав увагу, але в 1 будинку балкони в 2-кімнатних квартирах в правому крилі значно менші, ніж в лівому... Хоча по плану квадратура однакова. Дивно якось.
Artpos
A
Постійний користувач
171
14 травня 2015
24 трав 2021 14:10
Хтось знає як зараз робиться переуступка в Кмб? Рієлтор мені сказав, що вже не має такого 5000 грн, два місяць чекаєш і гроші у тебе на рахунку від нового власника. Зараз ніби 4.5% від вартості квартири і тільки готівка від покупця,а якщо хочеш на банківський рахунок то 8% і питання від податкової де ти такі гроші взяв на квартиру. Поділіться хто знає.
SOY
S
Користувач
77
02 травня 2020
24 трав 2021 17:31
ArtPos,
Якщо хочете переуступити свій попередній договір (у ЖК "Абрикосовий"), то краще подзвонити (а якщо буде можливість - то і приїхати) до нотаріуса у головному офісі КБМ на Омеляновича-Павленка. Точніше ніж там, мабуть, ніде не скажуть.
Якщо хочете переуступити свій попередній договір (у ЖК "Абрикосовий"), то краще подзвонити (а якщо буде можливість - то і приїхати) до нотаріуса у головному офісі КБМ на Омеляновича-Павленка. Точніше ніж там, мабуть, ніде не скажуть.
Artpos
A
Постійний користувач
171
14 травня 2015
25 трав 2021 08:41
Дзвонив. Відступленя від майнових прав КМБ зараз практикує але тільки з родичами першої лінії. Якщо ви хочете зробити переуступку не родичу то кмб зараз таким не займається, принаймні по телефону так сказали. Якщо і займається то це буде коштувати вам значно дорожче ніж 5000 грн і напівлегально і кошти тільки готівка яку ви потім будете ще думати як легалізувати. В банк не покладеш, тому що у вас макс що буде на руках це бумажка від нотаріуса з сумою за яку ви купили її два роки тому, а вона відрізняється від того що зараз ваша квартира коштує десь на 70-85% для 1к квартир. Доречі по закону якщо ви купили за 700 тис грн майнові права а потім продали ці права за 1 100 000 грн то з різниці в 400 тис грн ви маєте заплатити 18% доходи фіз осіб+ 1.5% військового податку. Тому єдиним розумним виходом залишається залишити цю квартиру, оформити право власності і продати її потім заплативши 6 % +1.5% військовий збір( такий податок маєте платити, якщо продаєте нерухомість яка у вас у власності менше 3 років), або почекати три роки і заплатити близько 2%. Доплати за засклені балкони кмб також ніхто не відміняв. Але є і плюси в цьому всьому. Ціна квартири зараз 40-43к$. Після того як будинок буде повністю готовий і з документами на руках ціна буде трохи вища і тих 7.5% можна буде компенсувати більшою вартістю квартири. Також покупець може взяти на себе декілька % оформлення. Для мене головне, щоб кошти від продажу були легальними і до мене питань не було зі сторони банку і фіксальних органів.
А 1.5% військового збору це не мало. Зарплати, пенсії, купівля - продаж всього вашого майна і від них відняти 1.5% це десятки тисяч гривень які ми платимо за агресію і ще більше втрачаємо тому що люди тікають з України через цю агресію проти нас і відлякує війна всіх потенційних інвесторів. В результаті 1.5% перетворюється на 20-30% а можливо і більше
А 1.5% військового збору це не мало. Зарплати, пенсії, купівля - продаж всього вашого майна і від них відняти 1.5% це десятки тисяч гривень які ми платимо за агресію і ще більше втрачаємо тому що люди тікають з України через цю агресію проти нас і відлякує війна всіх потенційних інвесторів. В результаті 1.5% перетворюється на 20-30% а можливо і більше
Ltava1
L
Користувач
25
29 травня 2017
25 трав 2021 11:24
З приводу переуступки відповідь надав офіційний представник "Київміськбуд" 20.05.2021 на форумі ЖК "Урловский-1":"Шановні учаснику форуму, переуступка можлива, якщо будинок не введено в експлуатацію..." і т.д.
SOY
S
Користувач
77
02 травня 2020
07 черв 2021 12:42
Ребята,
Подъехали свежие фоточки на сайте Киевгорстроя.
Насколько вижу, на первом доме сняли кран.
Желаю нам всем скорейшего завершения строительства всех трех домов!
Подъехали свежие фоточки на сайте Киевгорстроя.
Насколько вижу, на первом доме сняли кран.
Желаю нам всем скорейшего завершения строительства всех трех домов!
SOY
S
Користувач
77
02 травня 2020
20 черв 2021 10:57
Тишина, даже поругаться на форуме не с кем.
Ну что же, тогда держите свежие фотки.
Пытался "поймать" дома со всех ракурсов.
Не ходил только ближе к третьему дому, так как один раз я туда пошел и на меня кинулись собаки.
С собаками не так весело ругаться.
Ну что же, тогда держите свежие фотки.
Пытался "поймать" дома со всех ракурсов.
Не ходил только ближе к третьему дому, так как один раз я туда пошел и на меня кинулись собаки.
С собаками не так весело ругаться.
P.D.I.
P
Новачок
9
14 грудня 2015
25 черв 2021 12:31
Перезалюю фото користувача SOY з правильною орієнтацією. Всі авторські права зберігаються за SOY.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше