Подати оголошення

ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская

ЗабудовникКиївміськбуд
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 25 551 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
93з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 71.
8/11%
14/20%
22/31%
14/20%
13/18%
1. . .5658. . .102
03 трав 2020 14:03
Строительство на паузе до 12 мая скорее всего
03 трав 2020 15:22
Кмб якщо лопне, то хто залишиться? Первинний ринок стане. Криза буде, але все буде норм. Укрбуд хоча і повісили на кмб, але якщо кмб буде мати проблеми, то укрбуд легко в першу чергу скинуть до кращих часів. Я б на вашому місті (60000$) купив би в абрикосовому двокімнатну,якщо питання про життя закордоном не стоїть.
03 трав 2020 16:17
Добрый вечер...такой вопрос я выплатил всю стоимость 1но комнатной квартиры...могу я поменять ее на 2 -ух комнатную и взять рассрочку на недостающую сумму у кгс?
03 трав 2020 21:16
Строительство на паузе до 12 мая скорее всего

Насправді КМБ активно будує і в свята, і під час карантину. Зверху скидували фото, не полініться, прокрутіть, добре видно динаміку.
На початку травня почали 3 поверх будинку №3. Давайте глянемо скільки буде поверхів на початку червня.
04 трав 2020 09:01
В декабре они уже обещали 3 этажа в месяц. До карантина можно было бы успеть 12 этажей сделать. Но их нет 🙄🙄
04 трав 2020 10:46
Цитата:
В декабре они уже обещали 3 этажа в месяц. До карантина можно было бы успеть 12 этажей сделать. Но их нет 🙄🙄

Дивіться, крім заливки поверхів є ще фундамент, ростверк, цокольний поверх. На це теж йде час. Пролистайте форум, там є інформація, фото.
Наприклад фото від 03.03, рівно 2 місяці тому. 3 будинок - йде монтаж цокольного поверху (це аналог нульового). Зараз йде монтаж третього поверху. Тобто закінчили нетипічний цокольний поверх (на який іде більше часу) і зробили більше 2 поверхів. Тобто в місяць це майже 2 поверха, і це в умовах карантину. Як на мене хороша швидкість.
04 трав 2020 11:30
В декабре мы слово коронавирус не слышали, курс был 24, самолеты летали, кафе работали.
Давайте скидку делать на общемировой форсмажор.
По поводу 60куе и 3-ку думаю можно дождаться окончания карантина +2 месяца и посмотреть на рынок. Могут появиться варианты переуступки готового кому нужно спасать бизнес, валить за границу и т.п.
По поводу Укрбуда как не прискорбно осознавать судьбу инвесторов но у них не все гладко. Киевгорстрой вступил в конфронтацию с Минобороны, помимо этого еще проблем достаточно, я думаю. Что затянет время для Укрбуда и в свою очередь положительно отразится на сроках нашего Абрикосового.
Всем успешного окончания карантина.
04 трав 2020 13:08
кредитных квартир процентов пять, это не пятьдесят и в долларе как в 2008-м. тут нечего ждать. сбрасывать ликвидный бетон пока никто не будет-неизвестен формат бизнеса, лично мы пока не готовы вернуться в ритэйл и аренду оффлайн. нам и онлайн без аренды неплохо.почти баш на баш и свобода неописуемая. и линять не будем. а заробитчане тем более скидывать жилье неа. где будет валяться квадрат-кто знает?
04 трав 2020 14:23
Добрый вечер...такой вопрос я выплатил всю стоимость 1но комнатной квартиры...могу я поменять ее на 2 -ух комнатную и взять рассрочку на недостающую сумму у кгс?

Шановний учаснику форуму, такий обмін здійснити можливо. Для цього необхідно звернутися до свого менеджера, або у відділ продажу.
04 трав 2020 19:25
Уважаемый КГС, почему стройка остановлена? Когда будет возобновление работ, вы и так отстаете!!!!!!
05 трав 2020 11:50

Только в параллельной реальности КГС все хорошо, и стройки идут по плану. Такими темпами можно добавлять ещё 2 года

https://kmb.ua/ru/news/igor-kushnir-kompaniya-ni-na-minutu-ne-ostanavlivala-raboty-na-strojploshhadkah/

05 трав 2020 20:08
Уважаемый КГС, почему стройка остановлена? Когда будет возобновление работ, вы и так отстаете!!!!!!

Будівництво триває.
Ви раніше скидували фото. Зараз там буваєте, можете зробити фото?
По фото, яким викладували раніше, видно що будівництво триває, робочі на об'єкті.
07 трав 2020 05:20
07 трав 2020 15:34
КГС утверждает, что то что сейчас происходит (отсутствие строительства) это смена вахты монолитчиков. Однако и до этого работы и не могли быстро....
07 трав 2020 16:53
Карантин, очікування кризи, продажі упали в 2-3 рази, тому більшість будівельних компанїй зменшили темпи будівництва або призупинили будівництво
08 трав 2020 07:27
Я вже писав, що майже весь 2019 рік КМБ робив вигляд, що працював на Абрикосовому. Старт продажу, якщо не помиляюся був в грудні 2018. А перша техніка з'явилася на об'єкті десь в березні. Те що ви бачите сьогодні на Абрикосовому - це результат праці менеджменту кмб за півтора року від початку продажу ЖК Абрикосовий. Це дуже повільно. Юристу чи якомусь менеджеру в кмб, який запропонував не писати в договорі кінцевого терміну введення в експлуатацію, зараз напевно підвищили зарплату.
08 трав 2020 09:05
Тем не менее продажи продолжаются. Только за вчера/сегодня на ЖК Урловский 2 продали 4 однушки. Только на темпы строительства никакого из ЖК это никак не влияет
13 трав 2020 08:35
Був на будівництві 11.05.2020. Машини з робочими стояли. 1 будинок-19 поверх женуть, 2 будинок-4 поверх вже почали, 3 будинок-3 поверх женуть.
14 трав 2020 08:48
Шановні учасники форуму, продовжуються роботи на об’єкті.
У буд. №1 виконують монолітні роботи на рівні 19-го пов.;
кладку виконують на рівні 6 поверху.
У буд. №2 виконують монолітні роботи на рівні 3-го пов.
У буд. №3 виконують монолітні роботи на рівні 3-го пов.
14 трав 2020 10:04
Добрый день, уважаемые представители КГС!

Подскажите пожалуйста, почему по дому номер 2 и номер 3 за последний месяц отсутствуют продвижение в работе?

Заранее благодарен
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .5658. . .102
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше