Подати оголошення

У Луцьку відкрито новий гіпермаркет компанії «Нова лінія»

14 квіт 2008 19:09

8 грудня у місті Луцьку в урочистій обстановці відкрито новий сучасний гіпермаркет одного з провідних операторів ринку будівельних матеріалів – компанії «Нова лінія». У його відкритті взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки голови Волинської ОДА Микола Романюк, Луцький міський голова Богдан Шиба, його «інвестиційний» заступник, голова «бюджетного» комітету Волинської обласної ради Василь Байцим, численні представники ЗМІ, – повідомив власкор ЗІКу.

Читать дальше >>

14 квіт 2008 19:09
Зайшов 14,04,08 в Нову лінію" за дрібничкою купити землю для вазонів. Зайшовши помітив високу ціну на грунт для вазонів 8, з копійками коли в центріі в Луцька за пять .Та зауважив, що платні пакети для покупок .На що охорона і касир відповіли ,що мої зауваження їм непотрібні і якщо я хочу щось сказати то необхідно звернутись до адміністрації, нестав вступати в полеміку але відповівів що кожен кліент це кліент .У відповідь почув таких кліентів нам непотрібно . Цікаво яких і чому працівники "Нової лінії " виступають з подібнимим заявами .Хоча місяць тому робив ремонт у всій квартирі викинув силу-силену грошей. В подальшому кожному розкажу цю історію . Дістоло те, ніхто як не рахувався з кілієнтом так і нерахується . Жалію, що непішов до адміністрації . Але як мінімум кліентів з тридцять я їх позбавлю .
06 черв 2008 10:31
ласкаво прошу в "Епіцентр"
11 лип 2009 17:32
Як я тебе розумію Руслан ._. Мене також дратує коли не поважають клієнтів і по іншому їх не змусиш звернути увагу на свої помилки
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше