Подати оголошення

Политические риски в ценах на квартиру

1
01 жовт 2012 22:34
Цитата "jose":
Попит формується не тим,скільки ви вклали в будову,а тим,скільки в населення грошей.Хотілки продавця нікого не цікавлять.Дивно виглядав би продавець на базарі,який хотів би 10 дол за кг яблук на Україні,хоча в Норвегії цій ціні ніхто б не здивувався,бо рівень зарплат різнится в рази.

я вообще не говорил о том, сколько вкладывается в строительство и про хотелки продавца, скорее, про вашу хотелку. я говорю, что цена формируется балансом спрос-предложение. цены такие, какие они сейчас есть. так как спрос в сегменте от 100кб значительно меньше предложения, то наблюдаем сползание цен. в эконом сегмете, если вы отслеживаете рынок, цены по итогам пары лет даже подросли, хоть и не намного.
у народа денег меньше, чем в 2008, тем не менее желающих приобрести гостиночку или 1к хрущик пруд-пруди. конечно же, уже не за 75кб, а за 45, но все-же сделки происходят изо дня в день.
людям некогда ждать, когда новостройка в хорошем р-не рядом с метро будет стоить 40 тыс, им сейчас нужно где-то жить!
я вам про фому (что за 10-20 лет в города украины придется переехать десятку миллионов людей), а вы мне про ерёму...
12 жовт 2012 20:24
До відома-я так зрозумів,що гамадрили з НБУ відмінили Візакарт в Україні.Це просто добє туристичну галузь-приток валюти зменшиться.Це що-єдина країна в світі,де заборонена візакарт?
Це що чучхе починається?Як це можливо?
13 жовт 2012 09:51
Цитата "jose":
До відома-я так зрозумів,що гамадрили з НБУ відмінили Візакарт в Україні.Це просто добє туристичну галузь-приток валюти зменшиться.Це що-єдина країна в світі,де заборонена візакарт?
Це що чучхе починається?Як це можливо?

Звідки стільки інтересу до країни, яку "покинуто назавжди"?

І взагалі, чути про мега-доходи імігранта в Іспанії якось трохи дивно. Я зовсім не заперечую, що таке неможливо. Просто на днях чув не зовсім веселу історію про італійця, який приїхав в Київ шукати роботу, бо в Італії нікому не потрібен.

До речі, якщо уряд введе заборону на повернення тих, хто "назавжди покинув" Україну - це може стати одним із пунктиків здешевлення житла в Києві та інших мегаполісах :)
13 жовт 2012 20:05
І що найшов роботу італієць?А доходи не мега,звичайно.Натомість
людські відносини.Квартиру купляю не собі.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше