Подати оголошення

Поиски в новостройках Киева. Подскажите варианты

1. . .1618. . .136
04 бер 2013 18:05
Цитата "sk31":

Пропонуєте почекати кращих варіантів? Чи розширити коло пошуків і звертати увагу на інших забудовників?

Если не страшно, то можно. Но тогда желательно на стадии перед сдачей, это не КГС в который принято вкладывать хоть в котлован.

Цитата:
Интересовался Парковыми озёрами,так как хорошо знаю этот район,жил там и планировал приобрести там квартиру.
Транспорт возле комплекса как раз добавил бы в плюсы...

Тут вопрос неоднозначный, зависит от того, куда нужно чаще. Если Петровка-Куренёвка-Виноградарь, то да. А почти во все остальные места из Воссоединения добираться получше, нет привязки только к Перова. В плане другой инфраструктуры тоже поинтереснее, вокруг очень много всего в пешей доступности.
Вообще выбор места для жилья - штука очень индивидуальная, всё зависит от личных потребностей. Не зря же сначала рекомендуют снять что-то рядом и пожить хотя бы месяц, примерить на себя.
04 бер 2013 19:51
А ніхто не чув про перспективні об'єкти КМБ, Ковальської і Столиці груп?
05 бер 2013 13:58
Цитата "flaiza":
КМБ на проспекті Возз'єднання - чудові планування, річка, розвинена інфраструктура. Щодо затишності - так, її там малувато. Із значних мінусів - то це кредитні зобов'язання, які мені доведеться взяти, адже КМБ не пропонує розстрочки

А разве у КМБ нету рассрочки? На сайте написано, что есть.

Существует рассрочка: первый взнос от 30% до 50% от стоимости квартиры, остальная сумма погашается в срок за 3 месяца до сдачи дома в эксплуатацию равными частями ежемесячно.
Справки по тел. 280-90-11
05 бер 2013 14:01
Цитата "sk31":
А ніхто не чув про перспективні об'єкти КМБ, Ковальської і Столиці груп?

КМБ планировал весной начать строить Осокорки-5.
05 бер 2013 20:16
Шановниий топікстартер, ви часом не в курсі, скільки зараз коштує метр в однокімнатній Ліко-Града, що ще будується (наприклад Ломоносова 50/2, що наче мають закінчити до кінця цього року)?
05 бер 2013 20:37

Посмотрите в теме проекта Лико-град
//forum.domik.ua/zhk-liko-grad-simonenka -vilyamsa-mejtusa-liko-xolding-t20319-60 .html#p318103

05 бер 2013 20:43
Цитата "Deka":
Шановниий топікстартер, ви часом не в курсі, скільки зараз коштує метр в однокімнатній Ліко-Града, що ще будується (наприклад Ломоносова 50/2, що наче мають закінчити до кінця цього року)?

До кінця цього року там повинні були здати перші 3 секції, хоча наскільки я зрозумів по коментарях інветорів цих секцій на форумі ліко, то компанія вже декілька разів переносила терміни здачі. Всього в будинку буде 10 секцій. З першої по 3-тю все розкуплено, з 8 по 10 все пішло по програмі доступне житло, тобто йде продаж з 4 по 7 секції на поверхах з 4 по 9(тобто найбільш дорогим). Сказали що по іншим поверхам квартир вже немає(правда чи ні без поняття) Ціна за кв. метр - 11000грн. Дають розтермінування 50/50, але лише до червня цього року.
05 бер 2013 21:04
Цитата "sk31":
Цитата "Deka":

До кінця цього року там повинні були здати перші 3 секції, хоча наскільки я зрозумів по коментарях інветорів цих секцій на форумі ліко, то компанія вже декілька разів переносила терміни здачі. Всього в будинку буде 10 секцій. З першої по 3-тю все розкуплено, з 8 по 10 все пішло по програмі доступне житло, тобто йде продаж з 4 по 7 секції на поверхах з 4 по 9(тобто найбільш дорогим). Сказали що по іншим поверхам квартир вже немає(правда чи ні без поняття) Ціна за кв. метр - 11000грн. Дають розтермінування 50/50, але лише до червня цього року.

Дякую, зрозуміло. Просто в них вісить на сайті реклама Ломоносова 50/2, "Перша секція: кінець 2013 року), тож я думав вони ще продають шось в 1-3 секціях.
Все ж таки мені незрозуміло до кінця, як так швидко викупають все, шо вже в 4-7 секціях нічого нема на "дешевих" етажах, й "хто всє еті люді"...
Саме цікаве що в них на сайті вісить й реклама однокімнатних та трикімнатних по двох зданих будинках ("Спеціальна цінова пропозиція"). Можливо просто не обновляють веб сторінку, чи аля рієлтори, замануху закинули..."Такого вже нема, є в будинку що тіки будується, пріходітє посмотрітє"
Я так зрозумів Ви ім телефонували? Я зателефоную теж завтра, послухаю шо мені скажуть.
05 бер 2013 21:58
Цитата "Deka":
Я так зрозумів Ви ім телефонували? Я зателефоную теж завтра, послухаю шо мені скажуть.

Так телефонував, приблизно на початку минулого тижня. Ні планувань на сайті немає, ні інформації по секціям, кому взагалі такий сайт потрібен? Навіть Венецію свою пропіарити толком не можуть. Планування квартир в інших секціях прикріпляю. Більше інформації по будинку тут - //likolife.kiev.ua/Forum/Default.aspx?g= topics&f=18

06 бер 2013 04:48

По Лико-Граду, там весной должны запустить в продажу дом по Ломоносова 46/1. Ну и 48-й дом тоже в плане массива есть. Но судя по переносам сроков сдачи в других домах, сдадут его уже где-то в 2015.

У Ковальской есть еще замороженная стройка возле Паркового Миста.
//wikimapia.org/#lat=50.507739&lon=30.44 85182&z=16&l=0&m=b&show=/23556611/ru/%D0 %A1%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5% D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0% B6%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BA% D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%8 1%D0%B0
Когда продолжат строить неизвестно.

Еще КМБ хочет на Киото 5-9 строить 3 дома на месте парковки во дворе. Но там люди протестуют.
//www.kyivmiskbud.ua/rus/news/423/

06 бер 2013 14:09
Значіцо так, телефонував у відділ продажу Ліко Граду.
В них є великі однокоімнатні в зданих будинках, але тільки на першому-другому поверхаха, метраж: 57-67квадратів, вартість 12,000 грн/метр

4-7 секція на Ломоносова 50/2 (але це друга черга сдачі, у відділу продажу сказали 3 квартал 2014, думаю легко можна накинути півроку, бо будувать наче ще не починали): є багато варіантів, однокімнатні: 42, 44, 49 метрів. Але вартість, хм: 11,100 грн, тобто не набагато дешевше ніж в уже готовому, зданому будинку (!!!), ну можливо етаж краще, "метрах менший"...
Тобто, СК31, в принципі підпадає під ваші умови: до 65 тис уо, (42 м - взагалі виходить 58 тис), будинок таки думаю добудують за два роки, є відстрокування платежу, тобто 50% можно заплатити до 01.09.2013 - хоча в чому перевага такого відстрокування мені мало зрозуміла (зрозуміло, коли другі 50% виплачуєш десь за місяць до здачі будинку, коли він фактично вже готовий, й тре підєднатись до мереж).
Я сам там не був ще, але по фотках наче непогане місце. Головний плюс для мене це парк неподалеку, ну й метро також.
Я для себе розглядаю варіант інвестування в однокімнатну квартиру (тільки хотілося б зясувати питання з відкладеним плетежем (чи можна подвинути його далі, тобто ближче до сдачі), або ж в разі 100% оплати - яку можно отримати скидку...
06 бер 2013 21:15
Цитата "Deka":
В них є великі однокоімнатні в зданих будинках, але тільки на першому-другому поверхаха, метраж: 57-67квадратів, вартість 12,000 грн/метр

4-7 секція на Ломоносова 50/2 (але це друга черга сдачі, у відділу продажу сказали 3 квартал 2014, думаю легко можна накинути півроку, бо будувать наче ще не починали): є багато варіантів, однокімнатні: 42, 44, 49 метрів. Але вартість, хм: 11,100 грн, тобто не набагато дешевше ніж в уже готовому, зданому будинку (!!!), ну можливо етаж краще, "метрах менший"...
Тобто, СК31, в принципі підпадає під ваші умови: до 65 тис уо, (42 м - взагалі виходить 58 тис), будинок таки думаю добудують за два роки, є відстрокування платежу, тобто 50% можно заплатити до 01.09.2013 - хоча в чому перевага такого відстрокування мені мало зрозуміла (зрозуміло, коли другі 50% виплачуєш десь за місяць до здачі будинку, коли він фактично вже готовий, й тре підєднатись до мереж).
Я сам там не був ще, але по фотках наче непогане місце. Головний плюс для мене це парк неподалеку, ну й метро також.
Я для себе розглядаю варіант інвестування в однокімнатну квартиру (тільки хотілося б зясувати питання з відкладеним плетежем (чи можна подвинути його далі, тобто ближче до сдачі), або ж в разі 100% оплати - яку можно отримати скидку...

Ну 11100 на правому березі в досить зеленому районі з недалекою віддаленістю від метро, це впринципі непогано, якщо б не той факт, що будинок будувати не поспішають і всі гроші які отримують по ньому вкладають в іншу(більш престижну новобудову) з надією непогано заробити, але якщо продаж там не піде, а гроші вже будуть закладені в моноліт, то питання звідки візьмуться кошти на добудову Ломоносова 50/2, вже не кажучи про 46/1, продажі в якому скоріше за все почнуть лише для того, щоб "живити" коштами Венецію. Другий момент, який мені не дуже подобається це планування(про гуртожитки під боком я вже не згадую). Тобто я б хотів кухню-гостинку, метражем 14-17кв.м., де можна було б приймати гостей, дивитись телевізор і у разі чого розкладати диван на якому можли б заночувати 2 людини, а кімнату виключно для сну, щоб там було ліжко, можливо зробити ще гардероб по всіх ширині і поставити комод для особистих речей думаю 10-13кв.м. вистачить. Можливо хтось знає, де можна знайти подібного типу варіанти планувань? Бажано щоб загальна квадратура при цьому не перевищувала 47-48кв.м., а заг. ціна - 70тис. долларів. Тип планування прикладаю. Однокімнатна в Комфорт Тауні.
06 бер 2013 21:30
У Відпочинку мені планування дуже подобаються, був би ще комплекс подалі від промзони і з більш лояльними тарифами на жк послуги, то продавався б без реклами. По Міністерському хтось щось може сказати, скільки приблизно добиратись на громадському транспорті до метро і взагалі наскільки надійний забудовник? Бо таке враження що він більше грошей тратить на рекламу проекта ніж на його реалізацію)
10 бер 2013 08:40
Добрый день.
Подскажите пожалуйста надежного застройщика и объект в Киевской обл. Желательно недалеко от Киева и с хорошим транспортным совмещением.
Расчитываю на до 40 тыс дол за 1к квартиру. Очень желательно, чтобы объект был уже сдан или вот-вот введен в эксплуатацию.
Спасибо!!
10 бер 2013 14:10

Добрый день.
Посмотрите в разделах новостроек Ирпеня, Гостомеля, Софиевской и Петропавловской Борщаговки, Вишнёвого в этом форуме //forum.domik.ua/novostroyki-kievskoy-ob lasti-regionov-ukrainyi-f141.html

Обращайте внимание на репутацию Застройщика, отзывы и очень желательно - наличие уже сданных объектов или первой очереди проекта.
Более конкретно я не смогу сказать, чтобы не быть обвинённым в за ангажированности )
А, уверен, форумчане смогут посоветовать более выборочно.

17 бер 2013 20:12
Был в отделе продаж. Есть в готовых заселеных домах: однушка на первом этаже. Кроме высоких потолков никаких преимуществ. Очень уж близко к земле. Есть также две большие однушки. Однако большущесть добирается за счет больших веранд. Мне было даже такой вариант понравился . Вопрос как веранду эту накрыть и можно ли....но с другой стороны переплачивать за веранду тоже как то не айс. Также есть в почти сданном доме переуступки две, 50 и 55 квадратов, цена вроде 78 чтоле если ничего не путаю. В венеции есть однушка за 75 в секции которая сдается в конце этого года.
А вообще комплекс мне понравился. Расположение и сам внешний вид. Когда закончится строительтво будет еще лучше.
18 бер 2013 08:52

Чуть превышает лимит но в заселяемой новостройке с документами и полуремонтом //www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.ph p?p=2118855&postcount=1

Цитата:
Продаю 1-к квартиру ул. урловская 38-а, 43/17,9/9,8, 20 этаж 25 дома, новострой Киевгорстрой с отделкой, без мебели, хозяин, пока без брокерских и без торга. Посредникам не беспокоить!
Цена 65500$
О93 5О2 8782
19 бер 2013 10:23
Цитата "sk31":
Цитата "Deka":

Ну 11100 на правому березі в досить зеленому районі з недалекою віддаленістю від метро, це впринципі непогано, якщо б не той факт, що будинок будувати не поспішають і всі гроші які отримують по ньому вкладають в іншу(більш престижну новобудову) з надією непогано заробити, але якщо продаж там не піде, а гроші вже будуть закладені в моноліт, то питання звідки візьмуться кошти на добудову Ломоносова 50/2, вже не кажучи про 46/1, продажі в якому скоріше за все почнуть лише для того, щоб "живити" коштами Венецію. Другий момент, який мені не дуже подобається це планування(про гуртожитки під боком я вже не згадую). Тобто я б хотів кухню-гостинку, метражем 14-17кв.м., де можна було б приймати гостей, дивитись телевізор і у разі чого розкладати диван на якому можли б заночувати 2 людини, а кімнату виключно для сну, щоб там було ліжко, можливо зробити ще гардероб по всіх ширині і поставити комод для особистих речей думаю 10-13кв.м. вистачить. Можливо хтось знає, де можна знайти подібного типу варіанти планувань? Бажано щоб загальна квадратура при цьому не перевищувала 47-48кв.м., а заг. ціна - 70тис. долларів. Тип планування прикладаю. Однокімнатна в Комфорт Тауні.

В Липинке есть похожие планироки. Например: https://www.lipinka.com.ua/files/planirovki-ii/ii-f-1b-star.jpg

Жилая площадь — 17,12 кв.м
Общая площадь — 41,99 кв.м

https://www.lipinka.com.ua/files/planirovki-ii/ii-c-1b.jpg
Жилая площадь — 17,49 кв.м
Общая площадь — 45,23 кв.м
16 квіт 2013 12:57
Я б розглядала квартири у Комфорт Тауні. Особливих проблем у транспорті я не бачу, оскільки по проспекту Возз'єднання можна потрапити куди завгодно, там ходить вдоволь маршруток на правий берег. Зазвичай складнощі виникають на Ленінградскій площі, але ЖК знаходиться трохи далі від неї. Можливо постає питання "пристижності" р-ну в певному сенсі, але я тут теж не бачу особливих проблем, оскільки вся потрібна інфраструктура буде знаходитись всередені цього комплексу, який буде загорожений і тут є свої плюси, оскільки менша вірогідність того, що якась "ліва" компанія буде гуляти пятницю у вас під вікном. Планування квартир там вдосталь, щоб вибрати потрібний варіант і по ціновій категорії теж вам підійде.
16 квіт 2013 19:16
смотрю тема интересна многим....
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .1618. . .136
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше