Подати оголошення

Отзывы о застройщике KSM-Group

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
30 жовт 2021 16:16

Отзывы о застройщике KSM-Group


Все новостройки KSM-GROUP

04 лист 2021 20:53

Компанія про себе:


"Більше 20 років бездоганної репутації у сфері проектування та будівництва. Проектування та будівництво великих інфраструктурних об'єктів, мостів, доріг, мереж тощо. Проектування, будівництво та реконструкція підприємств з постачання води та очистки стічних вод. Комплексне проектування та будівництво житлових масивів.


Історія створення компанії починається у 1997 році. У міру розвитку організації виникла потреба в тих чи інших послугах. Так було засновано декілька департаментів та підрозділів, що займаються проектуванням великих і середніх інфраструктурних об'єктів, прокладанням водопровідно-каналізаційних мереж, забезпеченням власною технікою та виконанням будівельно-монтажних робіт.


Ми освоювали нові напрямки, пройшли еволюційний шлях, створивши команду професіоналів «KSM-GROUP», яка сміливо взяла на себе обов'язки з виконання комплексу робіт, пов'язаних з проектуванням, будівництвом та повною здачею в експлуатацію складних інфраструктурних об'єктів, водопровідних станцій, мереж, доріг, очисних споруд, житлових комплексів. З часом компанія ставала сильнішою, приймаючи до своїх лав досвідчених фахівців та розширюючи комплекс послуг.


На сьогоднішній день штат компанії налічує понад 860 кваліфікованих працівників, які грамотно виконують свою справу. Високий рівень кваліфікації працівників «KSM-GROUP» дозволяє виконувати роботи відмінної якості на сучасному технічному рівні та в найкоротші терміни."

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше