Подати оголошення

Отзывы о застройщике Эко Комфорт Групп

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
20 груд 2021 10:51

Отзывы о застройщике Эко Комфорт Групп | Еко Комфорт Груп

Новостройки застройщика Эко Комфорт Групп

20 груд 2021 10:53

Компанія про себе:

"Будівельна компанія «Еко-комфорт Групп» відкрила свої двері 22 вересня 2017 року в Чернігові і за короткий період часу зайняла передове місце на ринку будівництва Чернігівської області і міста в цілому.

Головним завданням «Еко-комфорт Групп» є будівництво сучасних будинків, залучаючи для цього висококваліфікованих фахівців.

Менш ніж за 3 роки роботи ми досягли одну з головних цілей, поставлених перед нами - сформували постійний склад висококваліфікованого виробничо-технічного персоналу.

Колектив компанії складає більше ніж 200 чоловік, серед яких фахівці високого професійного рівня, а також люди, нагороджені званням «Заслужений будівельник України».

Як сказав Генрі Форд: «Заберіть у мене мої гроші, заводи, верстати та фабрики, але залиште мені моїх людей - і незабаром ми створимо заводи краще колишніх». Ці слова актуальні для нас і сьогодні - головною цінністю і головним ресурсом нашої компанії залишаються насамперед люди.

Достойний внесок у розвиток нашого міста - заслуга кожного із співробітників компанії «Еко-комфорт Групп».

Базова спеціалізація компанії - будівництво і реалізація житла поліпшеного типу. Важливим напрямком є організація робіт на соціально значущих об'єктах міста та області."

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше