Подати оголошення

Отзывы о застройщике Dema Development

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
15 груд 2021 13:19

Отзывы о застройщике Dema Development


Новостройки застройщика Dema Development


15 груд 2021 13:21

Компанія про себе:


"DEMA development бере під реалізацію тільки кращі проектні майданчики для створення своїх будівельних проектів, які будуть відповідати всім технологічним нормам, а також забезпечать комфортну інфраструктуру для інвесторів і клієнтів.


Наша компанія виконує повний спектр ремонтних робіт. Пропонуємо готові дизайн-проекти або розробляємо індивідуальний проект під завдання клієнта.


Відділ продажу компанії пропонує широкий вибір квартир для комфортного життя, паркінгів, приміщень для ведення бізнесу та інвестицій у наших новобудовах. Співпраця з клієнтами не закінчується отриманням права власності на об’єкт. Надалі наші фахівці готові вигідно перепродати об’єкт на вторинному ринку. Як правило, в подальшому, клієнти вкладають отримані доходи в нові проекти компанії.


DEMA development представляє неперевершене поєднання знань, навичок, досвіду та прагнення виконати будь-яке бажання замовника. Організаційна структура компанії передбачає наявність наступних відділів:

  • будівельний відділ;
  • фінансовий відділ;
  • відділ продажу;
  • юридичний відділ;
  • відділ маркетингу.


DEMA development генерального підрядника — це компанія «ЄВРОТЕХНОЛОГІЇ». Потужна компанія, яка на ринку України в сфері будівництва з 2008 року, управління проектами та інженерно-технічними заходами. Портфоліо компанії містить об’єкти з роботами з різних галузей будівництва та інженерії як в Києві так і за його межами. І не важливо, наскільки складним може бути проект і як далеко він знаходиться.


Завдяки цілеспрямованій роботі, скоординованого використання технічних ресурсів компанії та досвіду, властивого нашим фахівцям – «ВП« ЄВРОТЕХНОЛОГІЇ» отримала визнання та довіру серед своїх клієнтів."

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше