Подати оголошення

Отзывы о застройщике Citex Development

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
30 жовт 2021 16:12

Отзывы о застройщике Citex Development


Все новостройки Citex Development

04 лист 2021 11:13

Компанія про себе:


"Ми ті, хто наважується створювати нерухомість формату City + Excitement. City – жива структура, яка невпинно прогресує, змінюється, вдосконалюється і росте у поєднанні із захватом, екшеном і дивовижним відчуттям, чим власне є Excitement.


Життя прискорюється, стає все більш технологічним, щодня суспільство має шукати нові форми взаємодії зі світом. В такому контексті Citex Development орієнтується на актуальні тенденції: швидкість, глобальність, інноваційність і головне це – емоційність та щирість. Відповідно наша нерухомість презентує саме такі рішення, які враховують всесвітній тренд.


Разом із Citex Development народжуються нові цінності, а змінотворчі задуми, які ще вчора здавалися неймовірними, стають реальністю. Втілюючи амбітні ідеї, компанія має за гордість робити свій внесок у формування саме живого та ультрасучасного міського простору.


Нерухомість від Citex Development перевершує очікування. Функціональні елементи житлових будівель, інфраструктури та благоустрою довершені, тому що розроблені експертами з ювелірною точністю, з почуттям, і з урахуванням того, чого реально потребує мешканець сучасного мегаполісу."

04 січ 2022 17:04

Підсумки від Citex Development: «Другий рік ми спостерігаємо глобальну зміну цінностей у світі»


Chief Marketing Officer компанії Citex Development Анжеліка Саакян — про тенденції ринку нерухомості, яскраві прем'єри прийдешнього 2022-го і причини подорожчання квадратного метра у році, що минає.

19 січ 2023 13:44

Хочу повідомити що робота з Сitex development над дизайн проектом квартири  у ЖК Rusaniv Residence закінчилася судом. Не розрахувавшись за проект, Сitex development незаконно використовували роботи студії Dizcover у засобах масової інформації та комерційної діяльності. На сьогоднішній день Сitex приховують цей факт і видаляють з соцмереж будь-які докази цього інциденту, а в суді розповідають що  «я не я і хата не моя» на мій погляд це дуже низько для такої великої компанії.

Тож, досвід роботи з  Сitex development є суцільно негативний.

За будь-якою інформацією звертайтесь у dizcoverua@gmail. com

Щиро Ващі, студія інтерєрного дизайну Diz_cover.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше