Подати оголошення

ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 276.
73/26%
47/17%
95/34%
44/16%
17/6%
1. . .9698. . .388
30 квіт 2014 06:46
Цитата "Velery":

Мы готовы рассмотреть вариант совместного съема жилья только в том случае,если сумма аренды с услугами на семью будет не выше 3500грн в месяц))

А почему Вы не планируете заселится раньше чем через год, если Ваш дом уже сдан и Вы скоро получите документы? Думаете ремонт на столько затянется?
30 квіт 2014 06:50
Цитата "Мария_":

А почему Вы не планируете заселится раньше чем через год, если Ваш дом уже сдан и Вы скоро получите документы? Думаете ремонт на столько затянется?

я не знаю насколько затянется ремонт,к ому же еще не решен вопрос с газом,в июне газ обещают подключить,но я сомневаюсь что все будет вовремя. зимой как то не хочется мерзнуть))
30 квіт 2014 07:23
Вчора підписав договір в 4Б "теракотова", чекаємо, надіємося на краще.
До речі, перед покупкою хвилюючись ставив багато питань....менеджер не витримала, покливала директора, поспілкувався з директором, хороший чоловік - все пояснив. Після того, я поспілкувався з робочими....говорять, що їм обіцяли роботу на кілька років, зарплату виплачують без затримок, один з робочих, навіть, придбав собі квартиру у Хмельницбкому - вже робить ремонт. Поспілкувався із власником квартири із 4А, говорить, що йому все подобається, перед покупкою ретельно перевіряв документи з юристом.
Після того я знову спілкувався з менеджером (дістав напевно, години три її завантажував питаннями), вона (хороша жінка) не витримавши вже казала не купляти, якщо маю сумніви, але згодом я нажав на жалість, що останні гроші віддаю,зараз знімаю квартиру, малі діти, іншого житла ніж в "МС" придбати не маю можливості. Менеджер зробила мені кави та почала говорити по-іншому, із співчуттям, принесла договори про купівлю квартир та таунхаузів керівництвом "Місто Сад" та одним із засновників, показала кількість проданих квартир, таунхаузів та приміщень - вразило.
Не знаю - це маркетинговий хід чи людський фактор менеджера, але я зібрався та підписав договір.
Чекаю житла)
30 квіт 2014 07:31
Andreane, добрий день! Планую пысля свят їхати заключати договір. пару питань до Вас, відділ продажів знаходиться на території будівництва? Як Ви купували (розстрочка, чи 100% оплата), якщо рострочка, які у Вас умови? Коли планується здача вашої квартири? Які документи підписували, яка зараз ціна теракотової, бо теж думаю її купувати. Дякую.
30 квіт 2014 08:16
Доброго дня Error404! Відділ протажу знаходиться на території будівництва.
Підписував договір "про сплату пайових внесків", тобто я стаю членос кооперативу. Оплата здійснюється: на наступний день- мін. 20 000 грн. протягом 10 днів 90% із врахуванням першого внеску, 10% коригується після введення об'єкта в експлуатацію. За розстрочку не запитував. Здача будинку планується (за договором) ІІ квартал 2014 року. Після 100% сплати МС видає довідку про 100% оплату та підписуєте акт прийму-передачі. Це основні документи для реєстрації права власності. Є ще додаткові документи, якщо маєте бажання менеджер готує пакет документів Вам і Ви самостійно офрмляєте право власності - так швидше, але є можливість за додаткову оплату (мені говорили, що в 4а було 1700 грн.) МС Вам оформляє право власності, але це займає більше часу. Ціна теракотової 210 000грн. = 40.5 м.кв., вчора були вільні в 4а на 1 поверху та в 4б на 4,7,8 одну з них я взяв. (в 4а ціна теракотової 221 000грн., але справа не в ціні - принципово не хочу жити на першому). До речі, купуючи нерухомість таким чином Ви не сплачуєте податки (до пенсійного фонду, якщо не помиляюся там в межах 3-4% від вартості) на купівлю нерухомості, адже по-суті Ви його будуєте для себе самостійно, підписавши договір стаєте ассоційованим членом кооперативу. За Вами лише витрати на реєстрацію права власності.
30 квіт 2014 08:43
Щиро дякую!
30 квіт 2014 09:35
Улучшенная инфраструктура дома 2-А
30 квіт 2014 10:14
Цитата "Офис-менеджер «Місто Сад»":

Очень красиво!!!Молодцы!!!)) :yes:
30 квіт 2014 10:19
Кстати да,денежку по факту квадратуры МС вернули без проблем)
30 квіт 2014 11:44
Цитата "Офис-менеджер «Місто Сад»":

Це ж тепер як приїдуть москалі, як побачать ті берізки - і скажуть:"Родіна моя!".....
<:(
30 квіт 2014 13:08
Цитата "roma7089":

Це ж тепер як приїдуть москалі, як побачать ті берізки - і скажуть:"Родіна моя!".....
<:(

Нах*р підуть москалі!!!
30 квіт 2014 13:17
Цитата "Мария_":

Нах*р підуть москалі!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
30 квіт 2014 13:18
Так когда торжество по поводу вручения ключей инвесторов 2а?
30 квіт 2014 13:20
ДААААААА туда их всех
30 квіт 2014 13:26
30.04.14 Монтаж OSB плиты на рейку.
30 квіт 2014 13:34
Добрый день, Уважаемые форумчане! Хочу на днях съездить в ЖК, посмотреть, почитать документацию. Меня больше всего волнует следующий вопрос: как обстоят дела с канализацией? Она централизованная? Дайте пожалуйста ответ! Спасибо.
P.S. и еще... Что с газом?
30 квіт 2014 13:54
Каналізація - септик, централізована буде пізніше, коли збільшиться забудова масиву. Вчора особисто ходив в цоколь 2а (жек), в санвузлі все працює (вода, світло, каналізація). Газ обіцяють пустити липень-серпень....
30 квіт 2014 13:58
Цитата "Andreane":
Газ обіцяють пустити липень-серпень....

Прикольно ,а нам обещали с 15 по 30 июня. Как всегда одним говорят одно, другим-другое :super:
30 квіт 2014 14:02
липень - серпень 2 б, можливо в 2а з 15 по 30 липня!
30 квіт 2014 14:02
Цитата "Andreane":
липень - серпень 2 б, можливо в 2а з 15 по 30 липня!

Ну посмотрим)
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .9698. . .388
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше