Маленькая квартира: студия или кухня+комната
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
13 черв 2017 13:21
Цитата "v76":
Але ключове питання, яке поставив автор теми: наявність газової плити. Якщо він зробить перепланування - можуть бути проблеми з підключенням газа. І, за наявності газової плити, а б не радив робити кухню прохідною.
Если требования к наличию плиты при условии отдельной зоны спальни, то я как бы стремлюсь его соблюдать
Alex_Sev
A
Новачок
7
27 квітня 2016
13 черв 2017 14:50
Цитата "Shewon":Понимаю, что квартира маленькая,
грамотно распределить стены не знаю как,
практично ли убрать стены и создать студию?
каковы плюсы и минусы студии?
Alinelle
Ветеран
1 089
23 червня 2015
13 черв 2017 18:29
Цитата "Это я тут":
В диване достаточно много места съедает сам механизм. Выдвижные ящики под кроватью могут быть практичнее. Достоинство дивана может быть в том, что при необходимости можно освободить место, сложив диван, но на этом его преимущества и заканчиваются. Да, для многих этого уже вполне достаточно - не спорю.
А есть же диваны с нишей внизу. Там можно и сезонные вещи прятать, и если его сложить тоже экономия места.
Shepot_A
Старожил
544
01 лютого 2016
13 черв 2017 21:56
Цитата "Alinelle":
А есть же диваны с нишей внизу. Там можно и сезонные вещи прятать, и если его сложить тоже экономия места.
И все же это не сравнимые по размеру полезные площади - ящик под кроватью (а еще лучше кровать с подъемным механизмом и ящиком по всей площади) и ниша под диваном. И я за свою жизнь так задобалась складывать/раскладывать диваны, что зареклась - больше ни-ни, только кровать, даже в однушке. Нишей в конце концов отгорожу, а гостей принимать на кухне стану.
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
14 черв 2017 07:19
Цитата "Alex_Sev":
Похожая ситуация с прихожкой,
я тоже планирую зеркальные раздвижные двери в шкаф
вопрос: сколько ширина этой прихожки, то есть от стенки до двери шкафа?:
Я планирую оставить 1,30. Не мало ли?
SoloSolo
S
Постійний користувач
181
10 квітня 2017
14 черв 2017 13:14
Я б на вашому місці ставила ліжко в приьтул до стінки,робила б нішу в довжину ліжка,таким чином з десяток сантиметрів можна віддати прихожій. Саму нішу з лішком можна відгородити від кімнати скляними роздвижними дверима з не прозорим склом. Таким чином буде приватність спального місця, скло пропускатиме світло.У нас теж маленькая квартира, на 45 кв. хочемо розмістити собі приватне спальне місце,дочці кімнату. У нас велика кухня 15,5 тому будемо її зонувати на кухню і вітальню для гостей куди ставитимемо диван. Собі як раз робитемемо таке спальне місце де стоятиме ліжко і не великий шкаф.Я довго думала як правильно зробити планування, дійшла до того, що обов"язково має бути приватне місце,хай маленьке, але спокійне і затишне. Студії, як і дивани, подобаються досить не довго, потім в одному не вистачає місця де можна усамотнитися, а в іншому це постійно треба збирати постіль, складати і розкладати його. Як на мене диван, це варант спального місця для гостей, місце перегляду телевізора, прийому гостей.Я проспала на дивані 10 років в квартирі батьків, скажу чесно, зненаведіла диван.
v76
v
Постійний користувач
114
12 травня 2016
14 черв 2017 13:34
Цитата "SoloSolo":Саму нішу з лішком можна відгородити від кімнати скляними роздвижними дверима з не прозорим склом. Таким чином буде приватність спального місця, скло пропускатиме світло.
А повітря? Краще вже штори або тюль. Такий варіант цілком можливий.
Цитата "SoloSolo":Як на мене диван, це варант спального місця для гостей, місце перегляду телевізора, прийому гостей.
Якщо диван "ховати" у нішу, відокремлену тією ж тюллю - його зовсім не обов'язково збирати, він може так і стояти розкладеним.
Зрозумійте, ліжко - то для спальні, для окремої кімнати! А тут - всього лише куточок, у якому можна організувати приватне спальне місце!
І якщо облаштовувати у маленькій квартирі інтер'єр з великими та важкими предметами - її маленький розмір буде добряче відчуватися!
До речі, під час прийому гостей місце все ж потрібне, тож диван, який можна зібрати за потреби - якраз варіант.
Приклад дивана, на якому і спати можна, і речі зберігати, і збирати щоразу не обов'язково.
SoloSolo
S
Постійний користувач
181
10 квітня 2017
14 черв 2017 13:44
В нішу в даній квартирі ліжко в 1,5 стає без проблем, і якщо диван постійно розкладений то в чому різниця? Диван для прийому гостей чудово може стати в самій кімнаті, її розміри це дозволяють. Ну і пару прикладів із життя. Мої знайомі купили не дешевий диван в однокімнатну квартиру, не прйшло й пів року, як вони купили собі ліжко, адже диван зачасту складається або з двох частин, або з блоків подушок, вони мають тенденцію не рівномірно просідати, що і було у моїх друзів, особливо це відчувається коли жінка мініатюрна, а чоловік ні. Виходить що одна половина дивану була вища ніж інша. Знайти диван, який би був і функціональним, при цьому зручний для постійного сну важко, реально важко.
Alex_Sev
A
Новачок
7
27 квітня 2016
14 черв 2017 14:42
Цитата "Shewon":
Похожая ситуация с прихожкой,
я тоже планирую зеркальные раздвижные двери в шкаф
вопрос: сколько ширина этой прихожки, то есть от стенки до двери шкафа?:
Я планирую оставить 1,30. Не мало ли?
Квартиру делал под сдачу в аренду, размеры прихожей не помню, но шкаф в длину около 1,5-1,7 метра. Когда всё закончил понял что не очень удобно получилось .
Сейчас делал бы вот так:
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
15 черв 2017 06:56
Цитата "Alex_Sev":
Квартиру делал под сдачу в аренду, размеры прихожей не помню, но шкаф в длину около 1,5-1,7 метра. Когда всё закончил понял что не очень удобно получилось .
Сейчас делал бы вот так:
Хороший вариант, скинь такую побольше )
GerMannia
G
Постійний користувач
126
18 січня 2017
15 черв 2017 09:27
Цитата "SoloSolo":Я б на вашому місці ставила ліжко в приьтул до стінки,робила б нішу в довжину ліжка,таким чином з десяток сантиметрів можна віддати прихожій. Саму нішу з лішком можна відгородити від кімнати скляними роздвижними дверима з не прозорим склом. Таким чином буде приватність спального місця, скло пропускатиме світло.У нас теж маленькая квартира, на 45 кв. хочемо розмістити собі приватне спальне місце,дочці кімнату. У нас велика кухня 15,5 тому будемо її зонувати на кухню і вітальню для гостей куди ставитимемо диван. Собі як раз робитемемо таке спальне місце де стоятиме ліжко і не великий шкаф.Я довго думала як правильно зробити планування, дійшла до того, що обов"язково має бути приватне місце,хай маленьке, але спокійне і затишне. Студії, як і дивани, подобаються досить не довго, потім в одному не вистачає місця де можна усамотнитися, а в іншому це постійно треба збирати постіль, складати і розкладати його. Як на мене диван, це варант спального місця для гостей, місце перегляду телевізора, прийому гостей.Я проспала на дивані 10 років в квартирі батьків, скажу чесно, зненаведіла диван.
Добрый день, пришлите пожалуйста план вашей квартиры, очень хочется глянуть на ваше решение. Мы тоже купили 1 комн квартиру площадью 48 м и у нас тоже кухня большая - 23 м , мы ее объединили с лоджией, она была 17,5 . Планируем кухню зонировать а на лоджии в кухне гостиной сделать спальню за раздвижной перегородкой.
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
15 черв 2017 10:26
48 квадратов это я вам скажу уже далеко не маленькая квартира
как по мне маленькой квартира перестает быть если она больше 42 кв м )))
в вашем случае я бы стенку которая отделяла раньше лоджию перенес бы в сторону кухни на 2 метра от окна, за нее поставил бы диван, напротив телек на стенке, который видно было и с зоны кухни
как по мне маленькой квартира перестает быть если она больше 42 кв м )))
в вашем случае я бы стенку которая отделяла раньше лоджию перенес бы в сторону кухни на 2 метра от окна, за нее поставил бы диван, напротив телек на стенке, который видно было и с зоны кухни
SoloSolo
S
Постійний користувач
181
10 квітня 2017
15 черв 2017 10:51
Добрый день, пришлите пожалуйста план вашей квартиры, очень хочется глянуть на ваше решение. Мы тоже купили 1 комн квартиру площадью 48 м и у нас тоже кухня большая - 23 м , мы ее объединили с лоджией, она была 17,5 . Планируем кухню зонировать а на лоджии в кухне гостиной сделать спальню за раздвижной перегородкой.[/quote]
НЕ знаю чи все тамчітко видно, малювала тілько що)))
Довго думала як можна в такій маленькій квартирці виділити місце і під окрему дитячу (у нас одна дитина) і залишити місце для прийому гостей, а саме головне виділити в ній пару метрів для власного спального місця.Ми свідомо купували не велику квартиру, оскільки перед цим купили старенький будиночок під Києвом і я схиляюсь до того щоб будувати там новий будинок і частіше проживати там, квартира ж більше для зимового періоду і за потреби. На даному єтапі ми зупинилися на такому варіанті.Виділити з жилої кімнати 2м. для того щоб там стало ліжко,на половину перегодока буде стіна, а інша половина роздвижні скляні двері(для того, щоб мати можливість провітрювати приміщення)Також для мене важливо щоб у квартирі було достатньо шкафів, адже не люблю безлад, тому ми ставимо шкаф не широкий у нашій коморці, в дитячій буде шкаф і великий у коридорі.Ну а кухня буде об'єднувати в собі кухню і вітальню, там прийматимемо гостей, вся тусня. Балкон було вирішено не чіпати, оскільки в квартирі батьків ми об'єднали лоджію з кухнею і в процесі експлуатації приміщення зіштовхнулися з тим, що білизну сушити не комфортно, в квартирі не має прохолодної зони, наприклад якщо готуєшся до свята не має де остудити продукти чи компот.Ну от якось поки що так))) Якщо є що підсказати то з задоволенням розгляну зауваження чи пропозиції.
НЕ знаю чи все тамчітко видно, малювала тілько що)))
Довго думала як можна в такій маленькій квартирці виділити місце і під окрему дитячу (у нас одна дитина) і залишити місце для прийому гостей, а саме головне виділити в ній пару метрів для власного спального місця.Ми свідомо купували не велику квартиру, оскільки перед цим купили старенький будиночок під Києвом і я схиляюсь до того щоб будувати там новий будинок і частіше проживати там, квартира ж більше для зимового періоду і за потреби. На даному єтапі ми зупинилися на такому варіанті.Виділити з жилої кімнати 2м. для того щоб там стало ліжко,на половину перегодока буде стіна, а інша половина роздвижні скляні двері(для того, щоб мати можливість провітрювати приміщення)Також для мене важливо щоб у квартирі було достатньо шкафів, адже не люблю безлад, тому ми ставимо шкаф не широкий у нашій коморці, в дитячій буде шкаф і великий у коридорі.Ну а кухня буде об'єднувати в собі кухню і вітальню, там прийматимемо гостей, вся тусня. Балкон було вирішено не чіпати, оскільки в квартирі батьків ми об'єднали лоджію з кухнею і в процесі експлуатації приміщення зіштовхнулися з тим, що білизну сушити не комфортно, в квартирі не має прохолодної зони, наприклад якщо готуєшся до свята не має де остудити продукти чи компот.Ну от якось поки що так))) Якщо є що підсказати то з задоволенням розгляну зауваження чи пропозиції.
SoloSolo
S
Постійний користувач
181
10 квітня 2017
15 черв 2017 10:57
Сорі,планування.
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
16 черв 2017 08:25
Владельцы студий, скажите, что должно стоять по центру?
Диван? За ним стол?
Все это видно прямо с прихожей?
Я честно говоря не понимаю как это выглядит в реалиях.
Фотки если можно
Диван? За ним стол?
Все это видно прямо с прихожей?
Я честно говоря не понимаю как это выглядит в реалиях.
Фотки если можно
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
16 черв 2017 09:45
Заходишь и получается все у меня на виду между окон, весь беспредел?
Julie777
Постійний користувач
448
28 жовтня 2015
19 черв 2017 14:03
Цитата "Shewon":Я пока оставил два варианта:
оба нравятся и при обеих нужно перенести сненку в прихожей в сторону ванной хотя бы на 30-40 см
Помогите с решением, какой лучше
лучше 2
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
19 черв 2017 14:23
Цитата "Julie777":
лучше 2
Который с перегородкой посредине?
перегородка: от окна 1,60 потом дверной проем 1,20 и еще 0,20
Shewon
Постійний користувач
493
13 серпня 2013
21 черв 2017 08:31
Кстати, вот нашел сегодня проэкт,
который как мне показалось наиболее удачный
который как мне показалось наиболее удачный
Alinelle
Ветеран
1 089
23 червня 2015
21 черв 2017 13:18
Цитата "Shepot_A":
И все же это не сравнимые по размеру полезные площади - ящик под кроватью (а еще лучше кровать с подъемным механизмом и ящиком по всей площади) и ниша под диваном. И я за свою жизнь так задобалась складывать/раскладывать диваны, что зареклась - больше ни-ни, только кровать, даже в однушке. Нишей в конце концов отгорожу, а гостей принимать на кухне стану.
Неправильно выразилась: я имела в виду как раз кровать с подъемным механизмом и ящиком по всей площади. Просто назвала это диваном, так как для меня кровать – это что-то стационарное, без механизмов.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна22.11979
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 821.11158
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская21.11100
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832