Подати оголошення

ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 190.
23/12%
28/15%
68/36%
47/25%
24/13%
1. . .147149. . .186
29 серп 2016 14:57
Шановні, сусіди, хто вже заселився, підкажіть чи ви зашивали на кухні газову колонку (ховали в шафки) і вихлопну трубу від неї? А також на скільки гаряча ця труба, коли працює колонка?
РОблю зараз проект своєї кухні, знаю, що по нормам ховати ні колонку, ні тим більше вентеляційну трубу від неї не можна, проте хотів би дізнатись як воно у вас і чи не було проблем з газовщиками? Ну і чи хтось рухав колонку вгору-вниз чи вихлопну трубу? У мене на кухні її встановили по-рагульному трохи (мабуть такі ж криворукі і встановлювали), думаю як би зробити його покрасивіше.
Дякую за відповідь!
29 серп 2016 14:59
Цитата "аудитор":
объективно - котлов нет, коммуникации не подключены, внутренние работы по подъездам не сделаны (кроме частично 2-го), территория не обустроена. Учитывая что во время холодов застройщик вряд ли будет нести затраты на обогрев помещений, информация о переносе на март 2017 -го (при благоприятном раскладе)логична.

так само було і з нашим 5-м будинком, тому будьте реальстами: в кращому випадку - весна, проте швидше за все, що середина літа (2-й будинок ще досі не здали, хоча мали б видавати ключі так само як і нам)
29 серп 2016 15:04
Які у нас провайдери вже є?
29 серп 2016 16:24
Добрий день! Усе залежить від котла. Якщо котел отримує повітря з приміщення - ховати його у шафу заборонено (можливий варіант шафи без верху та низу, але необхідно погоджувати з газовиками). У разі, якщо до котла підведено окрему трубу для постачання повітря - такий котел ховати у шафу не заборонено.
30 серп 2016 06:19
Цитата "Oleg55555":
Які у нас провайдери вже є?

так, підкажіть, хто яким інтернетом користується? як ціна/швидкість?
31 серп 2016 10:47
Общаясь с коллегами, я поняла что на объекте есть 2 очереди строительства. І-я очередь - это 1,3,4 и 5 дома, ІІ-я - 2,6,7,8 и 9. Проектная документация на внутриплощадочные и внутридомовые сети, как я поняла, есть на все дома, которые сейчас строятся, как выполнены все работы по факту - не знаю. Но относительно наружных сетей (точно знаю про электрические), проекты в разработке и пока не будет полностью введена в эксплуатацию І-я очередь, ІІ-ю согласовать не смогут (точно в Киевэнерго и Главном управлении архитектуры Киева). Поэтому не стоит ждать, что срок сдачи ІІ-й очереди (а именно 6-й дом) будет в 2016 году :'(
31 серп 2016 10:52
Цитата "Lenook":
Общаясь с коллегами, я поняла что на объекте есть 2 очереди строительства. І-я очередь - это 1,3,4 и 5 дома, ІІ-я - 2,6,7,8 и 9. Проектная документация на внутриплощадочные и внутридомовые сети, как я поняла, есть на все дома, которые сейчас строятся, как выполнены все работы по факту - не знаю. Но относительно наружных сетей (точно знаю про электрические), проекты в разработке и пока не будет полностью введена в эксплуатацию І-я очередь, ІІ-ю согласовать не смогут (точно в Киевэнерго и Главном управлении архитектуры Киева). Поэтому не стоит ждать, что срок сдачи ІІ-й очереди (а именно 6-й дом) будет в 2016 году :'(

2 дом- I очередь
01 вер 2016 08:37
Цитата "Мономах":

2 дом- I очередь

Не смотря на то, что на сайте написано, что дом № 2 введен в эксплуатацию, по тех. документации он относиться ко ІІ-й очереди
01 вер 2016 12:00
Цитата "Sasha_5":

так, підкажіть, хто яким інтернетом користується? як ціна/швидкість?

Знайщов провайдера kolo.tv. Тарифи ніби людські. Приємно поспілкувався з менеджером. Буду підключати його.
02 вер 2016 06:25
3-го в субботу собрание на стройке.
02 вер 2016 10:55
В котором часу собрание?
03 вер 2016 07:51
Как обычно на 11 утра
07 вер 2016 08:34
Сегодня обещали СМС от укрбуда по второму дому. Пока тихо м.б кто-то получил?
08 вер 2016 09:05
Цитата "Al-19":
Сегодня обещали СМС от укрбуда по второму дому. Пока тихо м.б кто-то получил?

Получил СМС по 2-му дому. Предлагают записаться на просмотр и составление акта у какого то Лукьяна.
08 вер 2016 09:15
Цитата "Кулон":

Получил СМС по 2-му дому. Предлагают записаться на просмотр и составление акта у какого то Лукьяна.

Да, тоже получил, а ж не верится (год обещаний!)
//jk-kazka.com.ua/novosti/priglashaem-na -prosmotr-kvartir-zhk-skazka-2-dom-2-sek tsiya/
осталась правда еще 1 и 3 секция но почин уже есть.
08 вер 2016 14:58
Вітаю сусідів з 2-го будинку. Розповісте потім скільки місця з'їдає вентиляційна шахта на кухні і котел з вихлопною трубою. Ну і на скільки зручно для вас вони встановлені. У мене через "кривизну" цих двох моментів доводиться переплачувати за кухню.
Сусіди з 5го будинку, хто ще не робить ремонти. Ви збираєтесь в цьому році щось робити? В ЖЕКі сказали, що через те, що мало людей прийняли квартири, ліфт цього року з великою долею ймовірності не запустять.
15 вер 2016 20:19
Ключи то получили от 2 дома и сразу началось кидалово!!!
1. Котел на кухне установлен в таком месте, что нереально вписать в дизайн кухни.
2. Газ неизвестно когда будет, у трубах и котле уже вода,
зимой надо как то подогревать квартиру.
3. Что бы вкл.ел щетчик надо заплатить 500 грн по 2,5 за кВ??? что это за прикол???
4. Какая то Таня сидит у ЖеКУ с молоденькой девочкой,
очень все неорганизовано.
Есть плюсы, хорошо сделали подэзди, лестничные площадки во 2 доме.
16 вер 2016 06:23
Цитата "IEZ":
1. Котел на кухне установлен в таком месте, что нереально вписать в дизайн кухни.

Сделайте пожалуйста фото кухни. Интересно как куда котел вешают
16 вер 2016 07:51
Цитата "IEZ":
2. Газ неизвестно когда будет, у трубах и котле уже вода,
зимой надо как то подогревать квартиру.
3. Что бы вкл.ел щетчик надо заплатить 500 грн по 2,5 за кВ??? что это за прикол???
4. Какая то Таня сидит у ЖеКУ с молоденькой девочкой,
очень все неорганизовано.
Есть плюсы, хорошо сделали подэзди, лестничные площадки во 2 доме.

А как у Вас со штукатуркой? У меня в коидоре над дверью отпадает, во многих местах по комнате и кухне гремит. Уровень завален на 2-3 см. Написал замечение, сказали перештукатурят только где гремит. А то, что завалено, это нормально.
16 вер 2016 13:57
Хтось домофон підключав собі? Куди звернутись? Які ціни?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .147149. . .186
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx