Подати оголошення

ЖК "Казка", ул. Лебедева, 1 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 190.
23/12%
28/15%
68/36%
47/25%
24/13%
1. . .128130. . .186
07 черв 2016 12:21
Прийшла СМС, що жителі 5го будинку можуть підписувати акти, однак за попереднім записом. Відверто кажучи - дуже приємна несподіванка, я вже був думав, що цього року нічого не буде.

Тепер залишилось не втрапити в халепу при огляді, буду дуууже ретельно готуватися і спілкуватимусь з конторою, яка займеться моїм ремонтом, щодо підводних каменів.
07 черв 2016 12:43
Цитата "Громадянин_Павло":
Прийшла СМС, що жителі 5го будинку можуть підписувати акти, однак за попереднім записом. Відверто кажучи - дуже приємна несподіванка, я вже був думав, що цього року нічого не буде.

Тепер залишилось не втрапити в халепу при огляді, буду дуууже ретельно готуватися і спілкуватимусь з конторою, яка займеться моїм ремонтом, щодо підводних каменів.

Не можу не погодитись щодо несподіванки :). Ще минулої суботи спілкувався з охоронцем (не встиг на збори) - той відверто сказав, що "на наступному тижні 100% будуть ключі, оскільки в четвер почали пломбувати газові лічильники". Я тоді, звичайно, не дуже розраховував що це правда - за півтора року достатньо обіцянок було, але сьогодні прийшла СМС! :pray:
07 черв 2016 12:52
Тоже пришла аналогичная СМС. Инвестировали с женой в квартиру в 5 доме в начале августа 2014 года - на этапе кладки стен 2 этажа. Всё это время полагал инвестицию в "Сказку" достаточно мало рискованной.Больше интересует качество строительства,а не сроки сдачи. Сейчас торопиться с подписанием акта приёма квартиры не будем. Объявляю тендер на подбор проверенного и профессионального прораба или отдельных мастеров для ремонта. Буду признателен за рекомендацию проверенного прораба/конторы/бригады. Есть желание привлечь прораба ещё на этапе приёма квартиры.
Мой тел:
ноль-шесть-шесть- один-три-два- семь-девять- семь-девять
07 черв 2016 13:00

Поздравляю соседей :hi:
Буду признательна,если напишите после подписания акта на что стоит обратить внимание.
07 черв 2016 13:02
Буду признательна,если напишите после подписания акта на что стоит обратить внимание.[/quote]
З власного досвіду скажу, що на якість квартири, яку вам передають треба дивитися до підписання акту.
07 черв 2016 13:10
Цитата "Flery":
Буду признательна,если напишите после подписания акта на что стоит обратить внимание.

З власного досвіду скажу, що на якість квартири, яку вам передають треба дивитися до підписання акту.[/quote]
Я и имела ввиду на что стоит обратить особое внимание при осмотре квартиры,а после подписания понятно что все претензий нет)
07 черв 2016 16:45
На стяжку, чи рівні кути, стіни ванної і туалету, в нас була жахлива кладка і нерівність, вікна, двері мають бути достатньо чистими, а не всі в Іларіон і бетоні, пишу, те що усували нам. Ручки на дверях, цілину вікнах, герметичність склопакетів, чи добре вони тримаються. І не раджу підписувати акт не зробивши пуск котла, чи ніде не має течі в стяжці. Це теж не приємний власний досвід.
07 черв 2016 19:06
А также обратите внимание на договор с жеком у первого дома были нюансы. И то что творит жек отдельная тема.
Есть редактированный вариант в сети.....
07 черв 2016 19:24

Добрый вечер! а кто-нибудь в курсе, что собираются строить по улице Лебедева, ближе к жилым частным домам. На табличке "Сказка" и т.п. Неужели решились улучшить местную инфраструктуру улучшить? но подсознание уперто шепчет про дом номер одиннадцать (расположение здесь: https://www.google.com.ua/maps/place/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0/@50.3489922,30.4886269,18z/data=!4m5!3m4!1s0x0000000000000000:0xb3379ad51dd321be!8m2!3d50.3488841!4d30.488858)

07 черв 2016 20:08
На сайте Пагоды есть информация а вот актуальная ли она это вопрос
08 черв 2016 07:26
А кто-то в курсе какие объекты социально бытового назначения запланированы в Сказке?
Ведь на сколько я знаю изменилось в Паспорте объекта "малоповерхової" на "малоповерхової та середньоповерхової", но информация про социально бытовые объекты осталась.
P.S. Со спортплощадкой все ясно - отдали предпочтение стоянкам авто :((((
08 черв 2016 07:29
Цитата "Flery":
На стяжку, чи рівні кути, стіни ванної і туалету, в нас була жахлива кладка і нерівність, вікна, двері мають бути достатньо чистими, а не всі в Іларіон і бетоні, пишу, те що усували нам. Ручки на дверях, цілину вікнах, герметичність склопакетів, чи добре вони тримаються. І не раджу підписувати акт не зробивши пуск котла, чи ніде не має течі в стяжці. Це теж не приємний власний досвід.

Спс :winky:
08 черв 2016 08:46
Цитата "lebedeva1":
На сайте Пагоды есть информация а вот актуальная ли она это вопрос

Спасибо! Разобралась, вроде. Клубный дом Эдельвейс.
09 черв 2016 18:29
Цитата "аудитор":

P.S. Со спортплощадкой все ясно - отдали предпочтение стоянкам авто :((((

Шкода, адже всеодно на тій паркоаці всі не помістяться, а так би було дітлахам де бавитися.
10 черв 2016 06:34

Шкода, адже всеодно на тій паркоаці всі не помістяться, а так би було дітлахам де бавитися.

Для проведення державної реєстрації права власності на
закріплений за довірителем об’єкт інвестування забудовник та
довіритель підписують складений забудовником акт
прийняття-передачі об'єкта інвестування, в якому зазначаються:
- перелік робіт, які забудовник провів на об'єкті інвестування;
-стислий перелік робіт, які забудовник провів на об'єкті
будівництва та прибудинковій території;
На сайте ПАГОДИ есть генплан територии там есть спортплощадка:

Поэтому лично я при подписании актов (правда когда это будет по 2 дому?) буду указывать про отсутствие спорт площадки, остальное проблема застройщика.
С таким отношением к инвесторам, уже достали. Если будем все послушно кушать что они нам хотят дать...
10 черв 2016 07:44
ОБЪЯВЛЕНИЕ
11 июня 2016г. Суббота.
в 12.00 во дворе дома состоится учредительное собрание по созданию ОСМД по адресу
ул. Академика Лебедева дом 1 к. 1
Повестка дня
1.Создание ОСМД и определение названия.
2.Утвеждение Устава.
3.Выборы членов временного правления и председателя ( 6мес).
4.Выборы временной ревизионной комиссии.
5.Выборы лица ответственного за государственную регистрацию
14 черв 2016 10:09
Уважаемые собственники квартир 1 дома. Подскажите, пожалуйста на что в первую очередь обращать внимание при заключении договоров с ЖЭКом Укрбуда в процессе приёмки квартиры?
15 черв 2016 06:51
Доброго дня власники квартир "Казка"!
Підскажіть будь ласка який у вас тариф ЖКХ за 1м2 ?
16 черв 2016 15:30
Хтось отримав ключі від квартири з будинку №5?
16 черв 2016 19:29
Цитата "Oleg55555":
Хтось отримав ключі від квартири з будинку №5?

я:) почався наступний етап головняка:)
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .128130. . .186
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше