ЖК "Новодарницкий", ул. Юрия Пасхалина, 17
Забудовник | Житлоінвестбуд-УКБ |
Здача ЖК | 2018 р. |
Планування | від 21 300 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 98.
25/26% | ||
14/14% | ||
27/28% | ||
22/22% | ||
10/10% |
KatyaKaterina
K
Гість
4
13 грудня 2018
08 трав 2019 15:32
ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ ТА ІНВЕСТОРИ,будь ласка ознайомитесь з інформацією.
Kapitan America
KA
Новачок
11
18 квітня 2019
08 трав 2019 17:39
Цитата "KatyaKaterina ":ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ ТА ІНВЕСТОРИ,будь ласка ознайомитесь з інформацією.
Вы уже получали форму собственности?
KatyaKaterina
K
Гість
4
13 грудня 2018
08 трав 2019 17:54
Право собственности получили.
Kapitan America
KA
Новачок
11
18 квітня 2019
08 трав 2019 19:04
Цитата "KatyaKaterina ":Право собственности получили.
Через кого оформляли? Я на этапе оформления.
МихаилК
М
Постійний користувач
336
09 вересня 2015
08 трав 2019 19:39
ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ ТА ІНВЕСТОРИ
будинку № 17, що знаходиться за адресою: місто Київ, вулиця Юрія Пасхаліна
Повідомляємо, що 18 травня 2019 року о 10:00 на подвір’ї перед будинком відбудуться Загальні збори співвласників, на які запрошуються ВСІ співвласники, інвестори та користувачі.
Порядок денний Загальних зборів:
Обрання Голови, Секретаря і Лічильної комісії Загальних Зборів.
Визначення управителя багатоквартирного будинку.
Визначення уповноваженої особи для підписання договору із управителем багатоквартирного будинку з подальшим правом контролю виконання його умов.
Визначення виконавця послуг із утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
Затвердження переліку послуг із утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
Затвердження Правил добросусідства.
З повагою, робоча група
будинку № 17, що знаходиться за адресою: місто Київ, вулиця Юрія Пасхаліна
Повідомляємо, що 18 травня 2019 року о 10:00 на подвір’ї перед будинком відбудуться Загальні збори співвласників, на які запрошуються ВСІ співвласники, інвестори та користувачі.
Порядок денний Загальних зборів:
Обрання Голови, Секретаря і Лічильної комісії Загальних Зборів.
Визначення управителя багатоквартирного будинку.
Визначення уповноваженої особи для підписання договору із управителем багатоквартирного будинку з подальшим правом контролю виконання його умов.
Визначення виконавця послуг із утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
Затвердження переліку послуг із утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
Затвердження Правил добросусідства.
З повагою, робоча група
Kapitan America
KA
Новачок
11
18 квітня 2019
09 трав 2019 09:04
Люди ау, кто через кого оформлял право собственности , нотариус или ЦНАП?
МихаилК
М
Постійний користувач
336
09 вересня 2015
09 трав 2019 11:27
Цитата "Kapitan America":Люди ау, кто через кого оформлял право собственности , нотариус или ЦНАП?
Я оформив через нотаріуса, цнапи відмовляють, і після відмови нотаріуси не хочуть брати документи в роботу.
Kapitan America
KA
Новачок
11
18 квітня 2019
09 трав 2019 16:36
Цитата "МихаилК":
Я оформив через нотаріуса, цнапи відмовляють, і після відмови нотаріуси не хочуть брати документи в роботу.
Через якого нотаріуса, Гуцол скільки коштувало? Ви купляли від Житлоінвест? І ще питання, де Ви ключі забирали , в Житлоінвечт кажуть що в Жек після заключення договорів забирати ключі.
KatyaKaterina
K
Гість
4
13 грудня 2018
09 трав 2019 18:39
Оформляли через нотариуса, нотариус сам регестрирует право собственности от 3 до 5 дней, после подачи документов. По ЦНАП сейчас все отказы, и после них не каждый нотариус возьмётся оформлять, так как для них это влечёт проверку, если зарегестрировал после отказа ЦНАП. Стоимость 2500. После оформления правительства собственности в Житло-сервіс Днепровская набережная 25б, 203 кабинет (договора по возмещению холодной воды, тепло, электроэнергии)
Ахматовой 44, 7 кабинет (договор по холодной воде, постоянный, подпишите, но Ваш экземпляр отдадут когда будут счётчики пломбировать), с собой иметь :
2 копии витяга
2 копии договора купли-продажи
1 копия акта прийома-передачи
1 копия тех паспорта
2 копии паспорта и инд. кода.
Ключи забирать возле дома у прораба (при себе иметь договора с жеком и право собственности)
Ахматовой 44, 7 кабинет (договор по холодной воде, постоянный, подпишите, но Ваш экземпляр отдадут когда будут счётчики пломбировать), с собой иметь :
2 копии витяга
1 копия тех паспорта
Ключи забирать возле дома у прораба (при себе иметь договора с жеком и право собственности)
МихаилК
М
Постійний користувач
336
09 вересня 2015
09 трав 2019 19:52
Цитата "Kapitan America":
Через якого нотаріуса, Гуцол скільки коштувало? Ви купляли від Житлоінвест? І ще питання, де Ви ключі забирали , в Житлоінвечт кажуть що в Жек після заключення договорів забирати ключі.
Будь який нотаріус, ключі після договорів з жеком забрати на будівництві в вагончику.
Але треба всім бути на зборах, щоб обрати управителя, бо тільки після цього жек буде управителем і дасть нам воду/електрику
Kapitan America
KA
Новачок
11
18 квітня 2019
10 трав 2019 04:21
Цитата "KatyaKaterina ":Оформляли через нотариуса, нотариус сам регестрирует право собственности от 3 до 5 дней, после подачи документов. По ЦНАП сейчас все отказы, и после них не каждый нотариус возьмётся оформлять, так как для них это влечёт проверку, если зарегестрировал после отказа ЦНАП. Стоимость 2500. После оформления правительства собственности в Житло-сервіс Днепровская набережная 25б, 203 кабинет (договора по возмещению холодной воды, тепло, электроэнергии)
2 копии витяга
1 копия тех паспорта
Спасибо за развенутый ответ. Скажите ещё если можно у какого нотариуса Вы оформляли? Тот который от ЖИБа 3000. Может хоть 500 грн сэкономлю, на данный момент каждая копейка на счёту. Спасибо.
МихаилК
М
Постійний користувач
336
09 вересня 2015
19 трав 2019 06:09
Шановні інвестори з правами власності, нам не вистачає голосів для затвердження керуючої компанії. Набрали 60% з необхідних 75%.
Дуже прошу, тих хто не міг бути присутнім на зборах, приїхати та підписати протоколи. Це можна зробити 19.05 та 20.05 біля будинку о 19:00.
Чим раніше ми наберемо більшість, тім швидше отримаємо можливість почати ремонти!
Дуже прошу, тих хто не міг бути присутнім на зборах, приїхати та підписати протоколи. Це можна зробити 19.05 та 20.05 біля будинку о 19:00.
Чим раніше ми наберемо більшість, тім швидше отримаємо можливість почати ремонти!
МихаилК
М
Постійний користувач
336
09 вересня 2015
22 трав 2019 05:54
За результатами голосування зібрали більшість, передаємо протоколи в житлосервіс.
Житлосервіс в свою чергу почав повторно оглядати будинок та перевіряти усунення попередніх зауважень.
Сподіваємось на отримання ключів вже в наступному місяці!
Житлосервіс в свою чергу почав повторно оглядати будинок та перевіряти усунення попередніх зауважень.
Сподіваємось на отримання ключів вже в наступному місяці!
Расмус
Р
Користувач
39
27 жовтня 2018
30 черв 2019 16:14
"КОРЗУН ВІТАЛІЙ ВІЛЕНОВИЧ - это папа нашего Михаила Корзуна - борца за справедливость и большого противника ОСББ! Теперь понимаю - каждый судит по себе.
Дані на цій сторінці зібрано по співпадінню імені, прізвища та по-батькові.
Зверніть увагу — записи можуть стосуватись різних осіб зі співпадаючими ПІБ.
Організації (5)Виконавчі провадження
Керівник (2)Засновник (2)Керівник (РГО) (1)
Назва ЄДРПОУ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛІФТМОНТАЖ-1" #32920553 Київ
Керівник
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕКСЛІФТБУДСЕРВІС" #33145705 Київ
Керівник
Засновник
Засновник
ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "АСОЦІАЦІЯ ЛІФТОВИКІВ УКРАЇНИ" #35222990 Вишгород
Керівник (РГО) (Історичні дані)". Совпадение - не думаю! Теперь все стало на свои места. Оказывается папа самого "справедливого" члена инициативной группы Михаила Корзуна заведует лифтами! Вот поэтому и ОСББ плохо, а хорошо только Житло-сервис и Житлоинвестбуд! Интересно, а кто в нашем доме ставил лифты, которые не работают? Еще немножко и напишу о всех активистах, думаю, будет очень много интересного!
Назва ЄДРПОУ
Керівник
Керівник
Засновник
Засновник
ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "АСОЦІАЦІЯ ЛІФТОВИКІВ УКРАЇНИ" #35222990 Вишгород
Керівник (РГО) (Історичні дані)". Совпадение - не думаю! Теперь все стало на свои места. Оказывается папа самого "справедливого" члена инициативной группы Михаила Корзуна заведует лифтами! Вот поэтому и ОСББ плохо, а хорошо только Житло-сервис и Житлоинвестбуд! Интересно, а кто в нашем доме ставил лифты, которые не работают? Еще немножко и напишу о всех активистах, думаю, будет очень много интересного!
Расмус
Р
Користувач
39
27 жовтня 2018
30 черв 2019 17:13
https://clarity-project.info/person/c27f96fd6a70de82c95a1f9b77313eb6 Это про лифты. Очень интересно!
fufnf
Користувач
81
17 листопада 2015
30 черв 2019 20:28
Так держать, Людмила! После этого разоблачения мы все увидели какой Вы редкой адекватности человек! Про Бальжирова-мужа, главу кооператива не забудьте, мочите их всех!
Да здравствует кооператив! Да здравствует ОСББ под руководством Людмилы Бальжировой, Левады и других жуликов! Ура, товарищи!
Да здравствует кооператив! Да здравствует ОСББ под руководством Людмилы Бальжировой, Левады и других жуликов! Ура, товарищи!
Расмус
Р
Користувач
39
27 жовтня 2018
30 черв 2019 20:46
Ничего личного, просто факт! Факты - они вещь такая!
МихаилК
М
Постійний користувач
336
09 вересня 2015
01 лип 2019 05:21
Цитата "Расмус":"КОРЗУН ВІТАЛІЙ ВІЛЕНОВИЧ - это папа нашего Михаила Корзуна - борца за справедливость и большого противника ОСББ! Теперь понимаю - каждый судит по себе.
Назва ЄДРПОУ
Керівник
Керівник
Засновник
Засновник
Нажаль ні, якби ліфти робив батько то вже давно б працювали і були б введені в експлуатацію
МихаилК
М
Постійний користувач
336
09 вересня 2015
01 лип 2019 06:06
І ще раз стосовно моєї позиції що до керуючої компанії. Житлосервіс є комунальним підприємством. Відповідно до законодавства всі закупівлі житлосервіс проводить через систему prozorro тому всі закупівлі/торги/підписані договори я можу бачити на офіційному сайті і вони там будуть завжди. Цій системі витрати моїх коштів я довіряю.
І що до осбб яке вона хоче створити, як вона планує його створювати якщо на зустрічі привселюдно принижувала соціальників які отримали ордери на квартири в нашому будинку, називала їх не платоспроможними і проблемою нашого будинку і таке інше.
Я особисто всіх не знаю але ж там явно є люди які воювали за нашу незалежність, можливо навіть мають каліцтва. І після цього зневажливого відношення, пані бальжирова, ви розраховуєте зібрати підписи людей на ваше осбб?
І що до осбб яке вона хоче створити, як вона планує його створювати якщо на зустрічі привселюдно принижувала соціальників які отримали ордери на квартири в нашому будинку, називала їх не платоспроможними і проблемою нашого будинку і таке інше.
Я особисто всіх не знаю але ж там явно є люди які воювали за нашу незалежність, можливо навіть мають каліцтва. І після цього зневажливого відношення, пані бальжирова, ви розраховуєте зібрати підписи людей на ваше осбб?
Расмус
Р
Користувач
39
27 жовтня 2018
01 лип 2019 13:32
Не шановний - ви брехун! Причому типовий брехун! Ще трошки і все з"ясується, що ви відпрацьовуєте, чекати не довго. Все таємне стає явним. Не розповідайте мені про систему прозоро, торги на все інше. Когось іншого можете дурите, мене не треба. Я не юрист, але спроможна знайти в ЄДР юридичних осіб всі дані про підприємство, і на жаль, підпримство, яке ви нав"язали, має купу виконавчих впроваждень, які підприємство повинно виконувати. Крім того підприємство, яке ви вибрали менше ніж 25 % мешканців, оподатковується, я впевнена, на загальних умовах і сплачувати податки будуть мешканці нашого будинку - це приблизно 20-30 тис. грн в місяць. Я не маю наміру створювати ОСББ, вже є Хоріс, який наразі вже повноцінний голова правління ОСББ, проводить відповідну роботу, а міг би проводити її як голова правління ОСББ з зовсім іншими повноваженнями. Я добро розумію, чому ви та себе поводите, брешете, як базарна баба, ображаєте, пишете всякий бруд.. Будинок на баланс вже прийнято, мешканці можуть укладати прямі договори з постачальниками?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832