Подати оголошення

Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?

12 жовт 2022 18:04

Всім привіт. При переглядя своєї квартири у вже зданому будинку виявив, що фактичні несучі конструкції в дворівневій квартирі не відповідають плануванню, яке являється додатком до договору купівлі квартири, а саме на плануванні відсутні балки-опори для даху на другому поверсі, а по факту вони присутні в квартирі. Що порадите в такій ситуації та які права я маю в цьому випадку? З якими фактами я можу починати діалог з забудовником?

12 жовт 2022 19:57

Ozzo321

Всім привіт. При переглядя своєї квартири у вже зданому будинку виявив, що фактичні несучі конструкції в дворівневій квартирі не відповідають плануванню, яке являється додатком до договору купівлі квартири, а саме на плануванні відсутні балки-опори для даху на другому поверсі, а по факту вони присутні в квартирі. Що порадите в такій ситуації та які права я маю в цьому випадку? З якими фактами я можу починати діалог з забудовником?

Гадаю, що акт приймання квартири у забудовника ви вже підписали. Якщо це так, то цей спір потребує вирішення у суді, спираючись на прихований недолік. 

20 серп 2024 10:39

Рекомендую звернутися до забудовника з письмовою претензією, вказавши невідповідність проекту та фактичного виконання. Ви маєте право вимагати або усунення недоліків, або компенсації. В разі відмови, зверніться до юриста для захисту своїх прав.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше