Подати оголошення

Дом "Синевир" ( № 23 ), ЖК "Патриотика"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 48.
12/25%
2/4%
6/13%
13/27%
15/31%
1. . .155157. . .169
04 черв 2019 09:01
Цитата "Svet342":
Всім доброго дня.
Ситуація плачевна, наша загальна ціль отримати свої квартири, пропоную на ваш розгляд як варіант рішення питання:
1. Звернутися до Аркади, щоб надала повний перелік незавершених робіт і вартість кожного виду робіт, і додатково щоб пустили на будинок і ми впевнилися, що це так, хоча б, що можливо побачити.
2. Якщо кошти підйомні розділити на майбутніх власників квартир, у нас 500 квартир, якщо кожна квартира доінвестує по 10000 грн., це буде 5 000 000 грн.,
Від якихось робіт можливо відмовитись, наприклад оздоблювальних в квартирах, ми можемо їх зробити самі, а от інженерні мережі зробити не зможемо.
3. Якшо ви підтримуєте, звернемося до Аркади як ініціативна група по нашому будинку, щоб вони зробили опитання по власникам які не участвують на форумі, якщо 80% власників буде "за" то шанс добудувати будинок є.
У Аркади дуже багато не добудованих будинків і якщо знімуть охорону то все розкрадуть, поки всі на місці у нас є шанс, лише потрібно обєднати зусилля. Пишіть вашу думку.

Это-полный бред!!!Ничего платить не буду.Я уже заплатила 26 тыс. $.Причем,это Уже не первый такой призыв на форуме,доплатить за свои квартиры.Странно.
04 черв 2019 09:10
Цитата "кхал":
Вы в адеквате?

Скорее всего-НЕТ!
04 черв 2019 10:35
Цитата "Kleo89":
Я конечно понимаю, что цель - получить квартиры. Но мы уже заплатили деньги и пусть Аркада выполняет свои обязательства. Ничего никто доплачивать не будет. Тем более там цена вопроса ЯВНО не 10000 грн по квартире. 10 тыс. в вопросах ремонта - это пыль. Думаю, что нужно переходить к более радикальным мерам, устраивать митинги, стоять под Аркадой с плакатами и т.д.

Потдерживаю, но мы малоорганизованные для этого. Письма хорошо, но эфект от них мизерный.
04 черв 2019 12:56
Дякую за відповідь, пропонуйте свої варіати рішення питання, реальні, але давайте не забувати (це до транспорантів), що ми добровольно віднесли кошти в Аркаду розуміючи всі ризики і ситуацію на сході країни, і нам ніхто крім Аркади, нічого не винен, договір у нас з Аркадою, ми можемо тільки просити нам допомогти, а не вимагати (це моя думка). І переглянте кількість заморожених житлових будинків і на сьогодні їх долю, хоча б по Києву та Київській області, навіть ті які ви проїжаєте часто, висотки Троещина, Серебряний Бриз Березняки і т.п.
04 черв 2019 15:02
Svet342 , вы специально сегодня зарегистрировались что бы написать это? Нам как минимум должны предоставить отчет куда пошли наши деньги,почему стройка не идет при рентабельности строительного бизнеса 150-200%. Не нужно нам тут писать что мы тут никто, люди без прав, сидите молчите в тряпочку.
04 черв 2019 15:40
Svet342, иии? вы таким образом пытаетесь оправдать, что если мы не получим квартиры, то все ок и мы понимали риски? Нет, я все же за более радикальные меры, и мне все равно какими они будут, лишь бы был нужный нам результат. Как минимум привлечь юриста, совместно оплатить его услуги и подавать иски в суд. Ехать в КМДА. Лично меня судьба квартиры очень волнует, т.к. она мне очень нужна и чем быстрее, тем лучше.
04 черв 2019 18:25
Только присоединилась к Вам, но какое-то время читаю. и так как не была зарегистрирована - то пропустила мероприятния, связанные с непонятными остановками строительства.
По поводу доплат - вообще не понимаю такой постановки вопроса! Мы вложили деньги, которые покрывают не только расходы на строительство нашего дома, но и обеспечивают огромную прибыль и похоже дали старт Аркаде начать стройку и на озёрах и еще других домов!!! Поэтому вопрос "денег нет" вообще не должен был появится!!! Электроэнергии, судя по их же отчетам на наш дом хватает!
если наши с Вами деньги распихали по карманам или что-то в этом духе - то нужно действительно поднимать этот вопрос! и чем скорее - тем лучше! Ведь шумиха в прессе, забастовки и прочие действия для Аркады - это снова таки потеря потенциальных инвесторов и денег! Может если мы обратимся на телевидение, перекроем дорогу и т.п. - то они наконец поймут что не стоит с нами шутит, рассказывать сказки и бред сивой кобылы и наконец достроят наш дом! Извините меня, но я рассчитывала что уже пол года как буду в нём жить!!! для людей, которые снимают квартиры - это просто колоссальная потеря денег!!! я за активные действия! :protest: :protest: :protest:
05 черв 2019 06:50
Доброго дня, вибачаюсь якщо я щось не так написала, не реєструвалась на форумі, бо до останього дня надіялась на отримання квартири, але надію втратила, тому і виклала пропозицію.
05 черв 2019 06:51
Цитата "Kleo89":
Svet342, иии? вы таким образом пытаетесь оправдать, что если мы не получим квартиры, то все ок и мы понимали риски? Нет, я все же за более радикальные меры, и мне все равно какими они будут, лишь бы был нужный нам результат. Как минимум привлечь юриста, совместно оплатить его услуги и подавать иски в суд. Ехать в КМДА. Лично меня судьба квартиры очень волнует, т.к. она мне очень нужна и чем быстрее, тем лучше.

Куча домов строится - тот же Севен, Славутич, Риверстоун, ни у кого нет проблем с городом, ни кому из них город не должен за обьекты инфраструктуры, и где то они берут деньги для активного строительства. Застройщки, которые не так давно на рынке (по сравнению с Аркадой). О каких рисках можно говорить ("Вы понимали риски и т.д."), если рассматривали данного застройщика как такого, который на рынке практически с провозглашения Украиной независимости и у которого не было ни одного недостроя. Я так же за радикальные меры - любые, не 100 дол. вложили люди.
05 черв 2019 21:51
Давайте что-то делать
06 черв 2019 07:33
Готов поставить свою тур палатку у входа в аркаду, а что делать ударим по репутации
06 черв 2019 07:38
При этом надену на себя футболку с надписью "нет никакого кризиса они просто пиздят наши деньги" слова Дублинского и футболки тоже. Ему я думаю это понравится и даже может подключиться, кто не знает это журналист ведёт передачу Гроші на Один плюс один
06 черв 2019 08:14
Цитата " Инвестор 23":
Готов поставить свою тур палатку у входа в аркаду, а что делать ударим по репутации

Давайте! я за акции протеста и демонстрации под офисом Аркады
06 черв 2019 08:19
Завтра, о 09.00 зустріч інвесторів ЖК "ПАТРІОТИКА" під Адміністрацією Президента України, з парасольками...флешмоб "У нас немає даху над головою".
06 черв 2019 08:25
Хочу добавить что руководство Аркады Дублинского точно знает
07 черв 2019 08:04
Цитата " Инвестор 23":
При этом надену на себя футболку с надписью "нет никакого кризиса они просто пиздят наши деньги" слова Дублинского и футболки тоже. Ему я думаю это понравится и даже может подключиться, кто не знает это журналист ведёт передачу Гроші на Один плюс один

Отличная идея :super:
09 черв 2019 13:23

Ось варіант розвитку подій при затягуванні термінів здачі будинку:
https://verdictum.ligazakon.net/document/58274611.
Очевидно, що пора гуртуватися інвесторам Патріотики-1, готувати подібні позовні заяви до суду про відшкодування матеріальних та моральних збитків( особливо інвестори, які арендують в цей час, за договорами аренди, житло). Ініціативна група, з підготовленими подібними позовами, вимагає ( добивається) зустрічі з Паливодою та веде грунтовну розмову. В разі відмови, перед парламентськими виборами це можливо, здійснюється гучна медіа анти-реклама через усі можливі соц.мережі. Інакше розворушити Аркаду з забудовником не можливо. Лише по нашому будинку уже 12 місяців без виконання роботи, лише тупі відмазки. Підозрюю, що внутрішні роботи зумисно приховують від інвесторів(особливо їх об'єми).

09 черв 2019 14:48
Самое стрёмное , что для застройщика пусть даже 500 мл.-это капля в море . Это реально все квартиры одного дома . А стройка стоит по ВСЕМ объектам . Эврика в пятницу собиралась под офисом аркады. Может есть смысл объединиться . Максимально подключать все сми .
10 черв 2019 07:03
Цитата "alekssunevur":
Очевидно, що пора гуртуватися інвесторам Патріотики-1, готувати подібні позовні заяви до суду про відшкодування матеріальних та моральних збитків( особливо інвестори, які арендують в цей час, за договорами аренди, житло). Ініціативна група, з підготовленими подібними позовами, вимагає ( добивається) зустрічі з Паливодою та веде грунтовну розмову. В разі відмови, перед парламентськими виборами це можливо, здійснюється гучна медіа анти-реклама через усі можливі соц.мережі. Інакше розворушити Аркаду з забудовником не можливо. Лише по нашому будинку уже 12 місяців без виконання роботи, лише тупі відмазки. Підозрюю, що внутрішні роботи зумисно приховують від інвесторів(особливо їх об'єми).

Тільки у "Київміськбуд" договір прописаний не так, як в "Аркаді". У нас в договорі навіть згадки немає про якусь відповідальність забудовника. Тому ми не захищені перед законом ніяк. Ініціативна група консультувалася з юристами з цього приводу.
10 черв 2019 08:59
Цитата "alekssunevur":

"Пунктом 4.2. договору визначено, що за неналежне виконання своїх зобов'язань Компанія сплачує покупцю пеню у розмірі 0,01 % від суми неналежно виконаного зобов'язання."
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .155157. . .169
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx