Подати оголошення

Дом "Галицький" (№ 12) - вул. Бориса Гмирі, 14

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
3/12%
4/15%
6/23%
7/27%
6/23%
1. . .171173. . .251
14 черв 2017 13:49
можливо, варто зустріч не біля будинку, а в банку організувати?
можливо, хоч якоїсь реакції зможемо добитися.
14 черв 2017 14:32
Цитата "Yuliia_T":
подскажите, а всем пришли письма по поводу внесений изменений в договор (как на других ветках пишут)? я каждый день заглядываю в ящик. пока нет ничего

Мені поки не приходило. Я писав в загальній темі.
14 черв 2017 16:21
Нет не приходило. Да, если будут игнорировать - придется под банком собираться!
15 черв 2017 08:28
Хоч і без смислу, але нагадаємо изАркади про наше існування.
Запитання лишаються в силі.
І формулюється ще одне - зустріч з інвесторами і які відмазки цього разу будуть.
16 черв 2017 06:02
коротше, з такими розкладами, я планую в понеділок зранку їхати в банк і там виясняти, що відбувається.
бо інакше, взагалі ніякого толку.
приєднуйтесь.
16 черв 2017 07:08
Цитата "solitary":
коротше, з такими розкладами, я планую в понеділок зранку їхати в банк і там виясняти, що відбувається.
бо інакше, взагалі ніякого толку.
приєднуйтесь.

++Тупо игнор всю неделю нас..на следующей неделе сдача(типа), но судя по игнору ничего не будет. Спасибо Аркада!! Классно отвечаете своим инвесторам.
16 черв 2017 07:24
Цитата "Enfermo":

++Тупо игнор всю неделю нас..на следующей неделе сдача(типа), но судя по игнору ничего не будет. Спасибо Аркада!! Классно отвечаете своим инвесторам.

Не игнор, а как есть время заходить на форум так и захожу. Или Вы думаете есть только один форум, и больше не чем заниматься.
На встрече кто был, было сказано что документы в ГАСК по 3 домам передали. Зачем повторятся, сам жду когда прийдут сертификаты. ( 21-22 июня). Переносить сроки ни кто не будет.
16 черв 2017 07:39
що з довідками про сплату? документи в гаск подані?
що з ТП?
значить 22 числа викладете довідку по будинку? все вірно?
16 черв 2017 07:51
Повторюсь ще раз, документи подані в ГАСК по 11, 12 та 18 будинках.
Все що обговорювалось на зустрічі, так все і буде. Як тільки отримаю сертифікати відразу проінформую.
16 черв 2017 08:00
Спасибо, за ответ изАркады. Активисты Галицкого, Вы приходите на встречи. Умейте слушать и ждать. И раньше времени не достпвать
16 черв 2017 08:24
При этом про ТП опять нет ответа))Но это ожидаемо, главное верить Аркаде и ждать! Глядишь через пару лет передадут!
16 черв 2017 08:42
Цитата "vanil_val":
Спасибо, за ответ изАркады. Активисты Галицкого, Вы приходите на встречи. Умейте слушать и ждать. И раньше времени не достпвать

я вмію і слухати, і чекати.
але що це? в свідоцтві про участь в ффб дата якась стоїть - 31 травня 2017.
а що там? йомайо - запланована дата передачі під заселення!

я ходжу на зустрічі, а мені майже прямим текстом кажуть, що ніякі довідки ніхто нам не буде показувати, тому що це не наша справа.

100% коштів я вніс, свої обов'язки перед банком/забудовником я виконав, так чому ж банк/забудовник мене пустим місцем вважає і свої обов'язки, прописані в договорі, не виконує?
16 черв 2017 12:35
Цитата "solitary":

я вмію і слухати, і чекати.
але що це? в свідоцтві про участь в ффб дата якась стоїть - 31 травня 2017.
а що там? йомайо - запланована дата передачі під заселення!

я ходжу на зустрічі, а мені майже прямим текстом кажуть, що ніякі довідки ніхто нам не буде показувати, тому що це не наша справа.

100% коштів я вніс, свої обов'язки перед банком/забудовником я виконав, так чому ж банк/забудовник мене пустим місцем вважає і свої обов'язки, прописані в договорі, не виконує?

Коллега,
вот меня всегда удивляют люди, которые осознано подписали договор, где ЧЕТКО написано обычным шрифтом, что за сроки сдачи Аркада не несет никакой ответственности, более того может перенести на ЛЮБОЙ срок, уведомив инвестора!.
Вы лично ЭТО подписали? Будьте наконец то ответственными прежде всего ПЕРЕД СОБОЙ. Вы осознано пошли на риск, чего теперь "скулить"?
16 черв 2017 13:00
Цитата "Engineer_":

Коллега,
вот меня всегда удивляют люди, которые осознано подписали договор, где ЧЕТКО написано обычным шрифтом, что за сроки сдачи Аркада не несет никакой ответственности, более того может перенести на ЛЮБОЙ срок, уведомив инвестора!.
Вы лично ЭТО подписали? Будьте наконец то ответственными прежде всего ПЕРЕД СОБОЙ. Вы осознано пошли на риск, чего теперь "скулить"?

аа, поняв. значить потрібно закрити рота і чекати благодаті від банку, радуваться переносам термінів, повному ігнору зі сторони банку, не отриманню документів, порушенню термінів і тд, і тп.
слава богу, що хоч будують.
банк отримав 1,9% вартості квартири як винагороду і при цьому дозволяє собі ігнорувати інвестора в усіх можливих формах - письмові звернення, телефонні дзвінки.

вам подобається - мовчіть. мені не подобається і я не збираюся тупо мовчати.
16 черв 2017 13:08
Цитата "solitary":

аа, поняв. значить потрібно закрити рота і чекати благодаті від банку, радуваться переносам термінів, повному ігнору зі сторони банку, не отриманню документів, порушенню термінів і тд, і тп.
слава богу, що хоч будують.
банк отримав 1,9% вартості квартири як винагороду і при цьому дозволяє собі ігнорувати інвестора в усіх можливих формах - письмові звернення, телефонні дзвінки.

вам подобається - мовчіть. мені не подобається і я не збираюся тупо мовчати.

Я с Вами абсолютно солидарен в том, что нужно "стимулировать" банк... Различие в подходе к этому самому "стимулированию".
Митинги, жалобы в органы и т.д. не решат, а усугубят на мой взгляд ситуацию. А вот организованные совместные встречи, с конструктивными требованиями, вниканием в реальные частные проблемы застройщика/власть. Причем регулярные (частые), которые будут постоянно "давить" на застройщика.
16 черв 2017 14:03
Цитата "Engineer_":

Я с Вами абсолютно солидарен в том, что нужно "стимулировать" банк... Различие в подходе к этому самому "стимулированию".
Митинги, жалобы в органы и т.д. не решат, а усугубят на мой взгляд ситуацию. А вот организованные совместные встречи, с конструктивными требованиями, вниканием в реальные частные проблемы застройщика/власть. Причем регулярные (частые), которые будут постоянно "давить" на застройщика.

я б не сказав, що зустрічі конструктивні.
відверто хамська поведінка представника забудовника, крики і переходи на ти - не дуже хороша лінія поведінки.
забудовник не здатен дотримуватися навіть озвучених ними ж дат і термінів, завжди він не винен, завжди винне київенерго, водоканал, інша структура.
ну і питання просто ігноруються, прекрасний приклад довідки про сплату пайового внеску. 25 травня проплатили, 10 робочих днів давним-давно закінчилися, а довідок немає і питання про них просто ігноруються на форумі. в телефонному режимі банк взагалі не піднімає трубку, на листи відповіді не дає.
було уже 2 зустрічі, на яких був присутній я. результатів зустрічей - ніяких, документів жодних. підтверджень виконання їх роботи - жодних.
і завжди є "ньюанси, процедури" про які забудовник не знає і помиляється на кожному кроці.
16 черв 2017 14:51
добрый всем вечер! я так понимаю общую встречу инвесторов Галицкого мы так и не собрали...
следующий четверг - 22.06 часиков к 7 вечера сможем собраться?
или предлагайте варианты
16 черв 2017 14:52
и ещё вопрос - кто-то уже заходил в свою квартиру, где можно взять ключи?
16 черв 2017 14:53
Цитата "Yuliia_T":
добрый всем вечер! я так понимаю общую встречу инвесторов Галицкого мы так и не собрали...
или предлагайте варианты

Давайте попробуем!
16 черв 2017 14:58
Цитата "Yuliia_T":
или предлагайте варианты

мені підходить.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .171173. . .251
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше