Подати оголошення

Дом "Дубровиця" (№11) - вул. Бориса Гмирі, 12б

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 36.
4/11%
6/17%
8/22%
15/42%
3/8%
1. . .57. . .221
15 трав 2015 15:13
13.05.2014
17 трав 2015 09:53
А я правильно понял, что люди отказывались от квартир в этом доме из-за роста цен? Или были другие причины? Просто по переуступке тут выходят однушку дешевле, чем в других домах Патриотики.
18 трав 2015 11:04
Всем привет! Фотки от 17.05.2015. Работы ведутся, но вяло. Возможно из-за того, что выходной.
19 трав 2015 11:51
Я так понял что отказы Летят потому что - Люди за такие бабки хотят Двушку или Однушку с квадратурой побольше !
20 трав 2015 05:59
Ну по переуступке тут однушки по 460-480. Это же где за такие деньги можно двушку взять? 8-()
20 трав 2015 06:20
А есть вообще в наличии по переуступке за 460-480? Я так понимаю, что можно стать только 3-м в бронь на них
20 трав 2015 11:23
19-20.05.2015
20 трав 2015 14:18
Цитата "Ira888":
А есть вообще в наличии по переуступке за 460-480? Я так понимаю, что можно стать только 3-м в бронь на них

Есть. Сегодня ходили узнавали.
22 трав 2015 11:56
фух, ми сьогодні забрали гроші за злополучну 1к квартиру, оплачену тільки на 50% до подорожчання:) (останне в розстрочці було)

від моменту відмови до отримання грошей (тобто до моменту, коли Аркада змогла продати нашу квартиру) пройшов 1 місяць.

Я думала буде не менше пів року, поки всі акційні і по переуступці закінчаться, а ні...бачите, хтось купив:)))
22 трав 2015 12:20
Цитата "Skagene Kowenja":
фух, ми сьогодні забрали гроші за злополучну 1к квартиру, оплачену тільки на 50% до подорожчання:) (останне в розстрочці було)

від моменту відмови до отримання грошей (тобто до моменту, коли Аркада змогла продати нашу квартиру) пройшов 1 місяць.

Я думала буде не менше пів року, поки всі акційні і по переуступці закінчаться, а ні...бачите, хтось купив:)))

День добрый, подскажите, почему вы решили отказаться в инвестирование в этот дом?
Сижу вот пару месяцев курю форум, взвешиваю "за и "против", каждый джень курс мониторю, ибо часть суммы в у.е, привлекает цена и доступность 1 кв до 500 тыщ, в Патриотике, только Дубровица..., хотя глядя на переуступку и не активность застройщика, учитывая что дом на "кучу" квартир, думаю и думаю, а надо ли оно мне.
22 трав 2015 12:52

а подскажите по процедуре и сколько это времени заняло, подумываю скинуть черемош - там тоже жестко кинули
22 трав 2015 15:04
Цитата "Kvotren":
День добрый, подскажите, почему вы решили отказаться в инвестирование в этот дом?
Сижу вот пару месяцев курю форум, взвешиваю "за и "против", каждый джень курс мониторю, ибо часть суммы в у.е, привлекает цена и доступность 1 кв до 500 тыщ, в Патриотике, только Дубровица..., хотя глядя на переуступку и не активность застройщика, учитывая что дом на "кучу" квартир, думаю и думаю, а надо ли оно мне.

Почитайте ветку Патриотики и станет всё ясно.
22 трав 2015 15:04

Я так понимаю вы за один карточный стол с Аркадой теперь зась, или....
22 трав 2015 17:33
Привет Всем Соседям!
Сегодня были на стройке, кран для второй секции заметно вырос.
В целом стройка идет. При нас завозили какие то материалы, строители капошились)))
22 трав 2015 17:35
подскажите, как добавить фотографии? к сообщению???
22 трав 2015 17:51
Цитата "Соседка Дубровица":
подскажите, как добавить фотографии? к сообщению???

Под сообщением, добавить файлы
22 трав 2015 18:16
25 трав 2015 06:33
ми відмовились від Дубровиці, тому що вклали 50%, а останне мало бути в розстрочку, а ціна бахнула (з урахуванням коефіцієнта) з 14500 грн/м2 до 20800 грн/м2.
Ми подумали, що нафіга за залишок квартири переплачувати 120 тис грн. А потім через місяць почала Аркада нові будинки вводити на продаж, де ціна була на порядок менша.
Зараз же, наприклад в нашій Дубровиці оці акційні квартири 480 тис, якщо така як у нас. А ми мали віддати 640...Тому ми вирішили забирати гроші.

Процедура: прийшли на другий поверх і сказали дівчатам, що відмовляємося, вони запропонували спробувати нам самим знайти покупця, щоб тіпа не втрачати 5% вартості (до речі 5% вартості вкладених коштів НА момент написання заяви-відмови) і ще ж там є в договорі пункт, що тіпа якщо ціна збільшується більше ніж на 20%, то нам гроші мають повернути без цієї штрафної санкії - ЗАСЬ!!! вони пояснили це тим, що тіпа ж була поважна причина підняття ціни....Так от- ми написали заяву, сказавши, що у них вийде краще продати нашу квартиру. Ще думали, може нам відправити квартиру в ці "акційні" - так там виявляється треба писати заяву, щоб її розглянула дирекція, при тому кидати її в урночку біля входу...Ми зрозуміли, що це развод кроликів і в ті акції попадають або ті, хто купив по 10 квартир, або сама Аркада втиху туди заносить квартири.

Нам сказали чекати поки продадуть квартиру і вони подзвонять нам. Ми стали чекати. Через місяць нам подзвонили, щоб приходили забирать гроші. Але і тут геморой, тому що національний банк встановив обмеження на видачу готівки в 150 тис грн в день, а по договору Аркада має нам видати одним платежем. В результаті вони розводять на відкриття у них рахунка (15 грн), а потім туди переводять всю сумму і ходи знімай по 150 тис в день (комісія за зйом 0.25% з сумми)...ітого окрім 5% нам прийшлось ще 800 грн віддати за користування цим псевдорахунком:)

Найдовше- це чекати поки переведуть на рахунок гроші(від написання заяви до того, як нас повели в кассу пройшло 2,5 години)
Потім ми при останній видачі написали заяву на закриття рахунка і все.
25 трав 2015 11:59
до речі 5% вартості вкладених коштів НА момент написання заяви-відмови) і ще ж там є в договорі пункт, що тіпа якщо ціна збільшується більше ніж на 20%, то нам гроші мають повернути без цієї штрафної санкії - ЗАСЬ!!! вони пояснили це тим, що тіпа ж була поважна причина підняття ціни....

Я не юрист, но суд такую бы ахинею послал бы в зад, реально рассчитано на тех кто просто не хочет связываться с юристами и судами, есть пункт в договоре и точка. Тут есть вопросы про то что в договоре у них как раз нет, а именно - формулы расчёта подорожания.
25 трав 2015 12:25
нам потрібні були гроші, а не суди і розборки, ми втратили 20 тис грн, але якщо врахувати, що вкладалися ми, обмінявши долари по курсу 34, а забираючи курс 21, то фактично і так ми "нажилися" на Аркаді:)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .57. . .221
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше