Подати оголошення

Дом 9 ( ул. Киевская, 247 ) - ЖК "Лесной квартал"

1. . .3335. . .127
01 квіт 2017 17:05
сегодня на 2 секции на 3 люльках утепляли фасад
02 квіт 2017 20:48
Цитата "motoshved":
Был вечером возле дома. Видел на лоджии 5 этажа стоит какая-то конструкция - похоже для остекления.

Схоже на те. Або з вікном щось не так - може, його заміну планують. Дивно що тільки на 5-му, якщо то для засклення.
03 квіт 2017 06:41
Цитата "olegpass":
Схоже на те. Або з вікном щось не так - може, його заміну планують. Дивно що тільки на 5-му, якщо то для засклення.

Там якщо придивитись, то на фото видно, що й на шостому якісь вікна стоять, тільки не на самій лоджії, а всередині квартири, видно через сусідне вікно. При тому, що за виключенням лоджії і п'ятий і шостий поверх вже засклені повністю. Може то дійно наші лоджії починають підвозити?! :notsure:
03 квіт 2017 19:36
Цитата "norus2":

Там якщо придивитись, то на фото видно, що й на шостому якісь вікна стоять, тільки не на самій лоджії, а всередині квартири, видно через сусідне вікно. При тому, що за виключенням лоджії і п'ятий і шостий поверх вже засклені повністю. Може то дійно наші лоджії починають підвозити?! :notsure:

Може й так, але я на шостому шось нічого не примітив.
04 квіт 2017 09:53
Цитата "olegpass":

Може й так, але я на шостому шось нічого не примітив.

так, на 6 поверсі теж є, добре видно у вікні зліва від лоджії
04 квіт 2017 10:50
Здравствуйте. По состоянию на 2-е апреля.
04 квіт 2017 11:23
Чудові фотографії! :wow: Я б їх назвав "Зимовий ліс".
04 квіт 2017 13:58
товаріщі,
лоджії не застікляються забудовником,
щойно зателефонував і запитвав.
Якби застіклялися, то вартість кв м лоджіі був би не з коєфіцієнтом 0,5 а 1.
Будьте обережні : )
04 квіт 2017 15:10
про какие лоджии спрашивали? все или угол 3-го сектора 9-го дома))
04 квіт 2017 16:11
Все - не застекляются, угол - застекляется.
Так будет точнее))
04 квіт 2017 19:50
Добрий вечір, сьогодні був біля будинку.Нарахував 12 люльок підвішених, з яких на 10 були робітники :super:
04 квіт 2017 19:54
Ось свіжі фото, станом на 04.04
04 квіт 2017 20:29
Цитата "Heroes":
товаріщі,
лоджії не застікляються забудовником,
щойно зателефонував і запитвав.
Якби застіклялися, то вартість кв м лоджіі був би не з коєфіцієнтом 0,5 а 1.
Будьте обережні : )

В ОП никто и не обещал, что будут остеклять все лоджии. Речь шла только о угловых лоджиях в 3 секции. Не надо вводить смуту :no-no:
04 квіт 2017 20:39
Вот вот и я о том же
05 квіт 2017 07:28
Цитата "motoshved":

В ОП никто и не обещал, что будут остеклять все лоджии. Речь шла только о угловых лоджиях в 3 секции. Не надо вводить смуту :no-no:

Саме так, мова йшла виключно про вугол 3-ої секції. Його обіцяли склити, і вартість в договорі за ту лоджію порахована таки по коефіцієнту = 1.

Те що решта лоджій склитись не будуть - я знаю.
05 квіт 2017 07:47
Здравствуйте поклонники дома №9. Интересует дополнительного метра после обмеров БТИ. Что, как, почем и почему? Пожалуйста все подробности если можно. Спасибо!
05 квіт 2017 08:40
Цитата "Евгений9 ":
Ось свіжі фото, станом на 04.04

Помітив на цих фото одну цікаву деталь... товщина утеплювача на стіні принаймні втроє більша, ніж на лоджіях. Це нормально? Той лист котрий вони кладуть на лоджії, взагалі тонюсінький, боюсь з нього будет толку - як з козла молока. Особливо цей нюанс важливий для людей які планують об'єднання кімнат чи кухонь з лоджіями, чи не будуть такі кімнати "холодними"?! Що на цю тему сказано в будівельних стандартах?!
:notsure:
05 квіт 2017 10:38
Цитата "norus2":

Помітив на цих фото одну цікаву деталь... товщина утеплювача на стіні принаймні втроє більша, ніж на лоджіях. Це нормально? Той лист котрий вони кладуть на лоджії, взагалі тонюсінький, боюсь з нього будет толку - як з козла молока. Особливо цей нюанс важливий для людей які планують об'єднання кімнат чи кухонь з лоджіями, чи не будуть такі кімнати "холодними"?! Що на цю тему сказано в будівельних стандартах?!
:notsure:

А как Вы умудрились рассмотреть?))
Может то вы на торец глянули что внутрь балкона заходит?
Поидее должно быть одинаково 14 см.
Тем более если коефициент 1
05 квіт 2017 10:45
Так и есть, лоджии утепляют тонким слоем, а стены толстым слоем.
05 квіт 2017 10:59
Значит придется внутри утеплять еще, не уточняли такой нюанс... Будем знать !))
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .3335. . .127
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше