Подати оголошення

ул. Драгоманова, 2а ( дом 5 )

1. . .406408. . .491
25 вер 2016 18:37
Так звичайно - давайте разом зберемося і підемо бити поклони в ЖЕК і голови попелом посипати... Може вибачать нам таким нехорошим, за те що насмілились заявити, що вони повинні виконувати свої зобов'язання...
26 вер 2016 10:34
А когда планирую подать горячую воду? Вместе с отоплением? Спасибо!
27 вер 2016 06:54
Підкажіть чи це правда,що після того як отримуєте всі доки з кмб,ідете до любого нотаріуса і вносить в реєстр вас як власника а на руки віддає ті доки які вам дав кмб і на руки не дає вам ні витягу, нічого,окрім номеру за яким ви можете перевірити в реєстрі хто власник вашого майна???
27 вер 2016 06:58
Роблю право власності чепез довірену особу і кмб відіслав нас до нотаріуса через дорогу. Там сказали,що право власності буде робитися тиждень,ціна 1500,а якщо через довірену особу то 2000 грн. Також потім дасть просто номер за яким я десь можу перевірити право власності своє. Дурдом. Поясніть ви також робили?? А як же продавати? Також з номерком??
27 вер 2016 07:05
Так оно и есть. На руки выдадут только информационную справку, без печатей и подписей.
Когда будете продавать, то нотариус посмотрит по реестру на ком квартира.
И да, в минюсте заявили что опять будут выдавать бумажные свидетельства, но точное время пока неизвестно.
27 вер 2016 07:08
Цитата "dima_std":
Так оно и есть. На руки выдадут только информационную справку, без печатей и подписей.
Когда будете продавать, то нотариус посмотрит по реестру на ком квартира.
И да, в минюсте заявили что опять будут выдавать бумажные свидетельства, но точное время пока неизвестно.

А куди я можу ввести той номер щоб перевірити хто власник мого майна?
27 вер 2016 07:10
Цитата "landlord ":
Роблю право власності чепез довірену особу і кмб відіслав нас до нотаріуса через дорогу. Там сказали,що право власності буде робитися тиждень,ціна 1500,а якщо через довірену особу то 2000 грн. Також потім дасть просто номер за яким я десь можу перевірити право власності своє. Дурдом. Поясніть ви також робили?? А як же продавати? Також з номерком??

Нам видали опис, які документи в нас прийняли, і що на протязі 5 роб.днів буде зареєстроване право власності. В цьому опису є номер, по якому ви можете перевірити, що ваші документи внесені в базу, і рестрація відбудеться через 5 днів. Можна і швидче, але це дорожче коштує.
Через 5 днів, ми прийшли до нотаріуса, і вона нам видала довідку, вона ж і витяг з реєстру, в якій вказанно, що право власності зареєстровано
27 вер 2016 07:27
Але це бумажка А4 без печаті з текстом напечатаним в Word. Як я можу зайти в реєстр і побачити що я дійсно власник???
27 вер 2016 07:56
Цитата "landlord ":
Але це бумажка А4 без печаті з текстом напечатаним в Word. Як я можу зайти в реєстр і побачити що я дійсно власник???

Зареєструватись на сайті (там потрібно вснести всі паспортні дані та ІНН)
https://kap.minjust.gov.ua/
і можете робити витяги хочь кожен день. Вартість витягу біля 20 грн.
27 вер 2016 09:07
Цитата "__Ирина_":

Зареєструватись на сайті (там потрібно вснести всі паспортні дані та ІНН)
https://kap.minjust.gov.ua/
і можете робити витяги хочь кожен день. Вартість витягу біля 20 грн.

Дякую. Тобто на цьому процедура отримання права власності закінчується? До держ реєстратора не потрібно іти більше? Далі підписання договору з жеком?
27 вер 2016 11:51
Цитата "landlord ":

Да, получаете листочек у нотариуса и все.
Параллельно заключаете договор с ЖЕКом.

Дякую. Тобто на цьому процедура отримання права власності закінчується? До держ реєстратора не потрібно іти більше? Далі підписання договору з жеком?
27 вер 2016 11:53
Цитата "landlord ":

До державного реєстратора йти не треба.
28 вер 2016 14:04
Соседи, у кого лишние два мешка шпаклевки финишной и лист гипсокартон, можно пол листа
28 вер 2016 14:28
https://s011.radikal.ru/i315/1609/cf/67d7d63fc2bc.jpg
Вот на 25 кусок чего-то отваливается ! И вроде как трещина ещё по стыку
28 вер 2016 14:29
Это какой дом и подъезд?
28 вер 2016 14:41
Дом пять, средний
Вот ещё фотка. Можно приблизить. Ну кусок болтаеться. А трещина или стык может так и должно быть.
https://s018.radikal.ru/i509/1609/4b/79530c041408.jpg
28 вер 2016 18:04
интересно... А в чем причина? Надо мастера УК вызывать, пусть фиксирует и устраняет.
28 вер 2016 18:09
Цитата "Olg_":

Спасибо. Можете дать контакты, где заказывали?

Написала контакты в теме "куплю-продам-услуги". Ток хотела уточнить что стоимость я изначально указала не правильно (не все посчитала). Не 16тыс, а 20ть вместе с заменой всех ручек на окнах в квартире.
28 вер 2016 18:42
Соседи у кого то еще есть информация по трещины с фото в 5 доме? А то как то не хочется жить в аварийном доме.
28 вер 2016 20:11
Цитата "23 etag":
https://s011.radikal.ru/i315/1609/cf/67d7d63fc2bc.jpg
Вот на 25 кусок чего-то отваливается ! И вроде как трещина ещё по стыку

Кусок минваты отклеился, держится на сетке только.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .406408. . .491
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше